Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Érsek Tímea

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsombor családjának! Kedves anya, apa és Domi nagyon hiányoztok alig várom hogy hazaérhessek és megpusziljam az egész családot, puszilom Domit anyát és apát,sietek haza <3 Bálint családjának! Kedves anya apa, és Alexa nagyon jól érzem magam, nagyon hiányoztok , nagyon jó programok vannak,…..
Alexandra családjának! Kedves anya és apa, ma is görkorcsolyáztunk uzsira pedig sok meglepit kaptunk. Millió puszi Alexa Tomi családjának! Kedves apa , anya, Zsolti, Zoli, Melodi, Nelli, Adri remélem hogy lesz majd otthon meglepetés, egyre jobban görkorizok és nagyon szeretek, remélem süttök…..
Vajk és Koppány családjának! Sziasztok nagyon hiányoztok anya,apa és Anna. Nagyon sok barátot szerzetünk és nagyon sokat szórakozunk. Az uszodában gyakoroltam az előre szaltót. Vajk üzeni: Megtanultam fejest ugrani a Patriktól, és nagyon jókat játszunk. 3b: Kopi: Nagyon hiányzol Zsófi, és a süni…..
Kedves anya és apa, Tia! Nagyon jól érzem magam, köszönöm az üzeneteket és várom a többit. Puszi anyu apu és Tia (Patrik)     Dorogi család részére! Kedves apa és anya és testvéreim várom nagyon a többi üzenetet. Ma kaptam egy szép kabátot és egy pár téli cipőt. Puszilok mindenkit Tomi…..
Kedves mindenki! A búcsú után igen gyorsan felértünk a Keleti pályaudvarra és ott találkoztunk Leventével aki nem csak a jegyeinket őrizgette hanem a csomagok felpakolásában is segédkezet. Miután mindenki elfoglalta kényelmes kabinját és a csomagok is felkerültek a helyükre megkezdtük kicsit…..