Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[medi@slag]

8 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt RTL Klub! Ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy a megszólítás pusztán udvariassági fordulat. Az RTL és társcégei nem érdemesek sem tiszteletre, de még arra sem, hogy többként tekintsünk rájuk, mint amik: erkölcstelen és etikátlan, népbutító bűnszervezetek ezek, a vezetőik pedig a…..
Valentin-napra nem feltétlenül remekbe szabott filmekre, mesterművekre vágyik az ember - eleve sokan utálják a kommerciális ünnepek csimborasszóját, de akik nem, és barátjukkal/barátnőjükkel a moziba vagy a képernyők elé vetődnek február 14-én, általában beérik azzal, ha feltűnik néhány szívecske,…..
[medi@slag] 2016.02.15 01:21:35
Történet egy 2 hónapja nem fizető munkahelyről és a vele járó nehézségekről. Olvasónk még mindig bízik benne, hogy ki tud törni jelenlegi helyzetéből. Elmesélné…..
[medi@slag] 2015.08.05 19:51:11
@WilburSmith: valóban kicsit fura a dolog, ugyanakkor nem olyan nagy sztori ez hogy érdemes lenne kamuzni miatta. Meg azért annyira nem irodalmi stílus ez, vagy az hogy tud helyesen írni, értelmesen fogalmazni, szerinted csak agysebész lehet? :-)

Ha a sztori valós, akkor kitartást a srácnak (lánynak?) !
„Nincs szükség utakra: a Vissza a jövőbe-trilógia készítése” címmel jelent meg egy új könyv az első film bemutatásának 30. évfordulójára. Színészek és stábtagok emlékeznek vissza a filmforgatás(ok)on történtekre, igaz, pont a Deloreanekről viszonylag kevés szó esik. Van azért néhány érdekesebb…..
[medi@slag] 2015.07.22 09:11:44
Miközben mi az emberi jogok területén szépen csendben araszolunk vissza a középkorba, hisz olyan országokkal kokettálunk, ahol a valódi demokrácia és a szólásszabadság mellett üldözik a homoszexualitást is (és lehet, hamarosan egy olyan párt lesz a legnépszerűbb, amely ezen…..
[medi@slag] 2015.04.29 00:01:34
@dunántúli gyerek: segítek, a különbség hogy ez itt egy demokrácia. (mármint az USA)
VárosEmber Apple okosóra 2014.05.27 10:36:02
Meglátjátok: az Apple újra a teremtő szerepében tetszeleg majd. Nem véletlen, hogy a Samsung és más gyártók már lassan egy éve kihozták az okos-óra modelljüket. Sőt tulajdonképpen már évek óta létezik ilyen, gondoljunk csak a SonyEricsson próbálkozásaira. De amint kijön…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
[medi@slag] 2014.04.25 17:57:31
@wahed ithnen: gratulálok neked.

Remélem amikor épp biciklin tekersz, egy hozzád hasonló faszkalap téged fog megszívatni úgy, hogy a boncasztalon kötsz ki.

Normális vagy te?
„Sok pszichiáter naivan úgy tekintette a{z 1973-as} döntést, mint egy diagnózis egyszerű törlését annak érdekében, hogy megszűnjenek az igazságtalanságok. A valóságban azonban igazságtalanságokat teremtett a homoszexuális irányultságú emberrel szemben azáltal, hogy az…..
[medi@slag] 2013.04.25 17:16:40
@dobray: a feltett kérdésre érdekes módon nem válaszoltál.

Ja, persze hogy nem, mert akkor esetleg be kellene látnod, hogy baromságokat írkálsz. :-)

Jól elbeszélgetünk így egymás mellett.
[medi@slag] 2013.04.25 17:44:48
@dobray: másodjára is kikerülted a választ.

Ezzel újfent bizonyítottad, hogy a te kis világodban van egy elmélet a homokosokról, amiket ebben a posztban megtámogattál mindenféle kutatásokkal, és pszichológiáva és ettől te láthatóan boldog lettél, mert úgy érzed hogy akkor csak neked lehet igazad.

Ettől persze még a tények makacs dolgok, vannak heterók, vannak homokosok, és persze vannak azok a heterók akik a leghangosabban verik a mellüket hogy "dögöljönmegazösszesbuzi" aztán érdekes módon internetes oldalakon keresnek maguknak pasikat, hogy a feleségük mellől néha tudjanak kalandozni. Sok ilyet tudnék neked mesélni, hidd el, nem is képzeled milyen sok ilyen "heteró" van. :-)

A részletekbe nem mennék bele, magáért beszél a poszt azon vicces része, ahol leírod hogy attól hogy a homoszexualitás mindig is létezett, még nem jó, majd a következő sorban leírod hogy a férfi-nő házasság régóta létezik, tehát csakis jó lehet. Logikus. :-)

De mindegy, a lényeg hogy láthatóan nem lehet téged meggyőzni, és persze te sem tudsz meggyőzni engem. Ez van. További szép napot.

"cső"
hogyvolt X-faktor 3x13 - 5. döntő 2012.11.16 09:00:00
Csak halad ez a műsor, fogyatkoznak szépen a tehetségek. Geszti be is jelenti már az elején a miheztartás végett, hogy neki még minden embere megvan, ennél királyabb dolga már nem is lehetne az idei szériában. Betipeg Nórika is sűrű levegővételek közepette piros ruciban, és…..
A neves pornóproducer hamarosan nagyszabású filmet forgat, ezért vizsgáztatta a színészeit. Hírek a sommelier-k, az off shore ping-pongozás, és bolíviai törpepártok világából.    Román polgármestere lehet Budapestnek Hamarosan leválthatják a főváros éléről Tarlós…..
[medi@slag] 2012.05.16 16:55:55
 - Magyarország ma olyan hely, ahol kormányzati politikusok előbb megjelennek az Élet Menetén, aztán hagyják, hogy Horthy-szobrot avassanak.- Magyarország ma olyan hely, ahol több százmilliárdos megrendeléseket kap a kollégiumi szobatárs és volt fideszes pártigazgató, a többi…..
Nem értjük a helyzetet, de tudomásul vesszük  2012. április 18-án délután hosszasan egyeztettünk a Zöld Pardon engedélyének szempontjából illetékes önkormányzat jegyzőjével és mivel egy jogszabály értelmezésében álláspontjaink nem közeledtek, arra az elhatározásra…..
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
[medi@slag] 2012.04.11 21:25:22
@John Preston: nem értem, most komolyan. Ha tényleg volt ilyen, "rózsaszín bibliával" meztelen seggrázás akkor ez vélhetően kimeríti a közszeméremsértés fogalmát, miért nem indult az illetővel szemben eljárás? Az ilyeneket én is kurvára utálom.

Azt viszont nem értem, ha pár békés ember csendben felvonul, pár szívárványszínű zászlóval, az kinek fáj?

Mondom ezt úgy, hogy egyébként abszolút nem értek egyet a melegfelvonulással, mivel ez az ország erre még nincs felkészülve. Főleg ha csak a seggrázó travik vannak.

Ja, és én is buzi vagyok, ezt add össze.
[medi@slag] 2012.04.11 21:36:35
@nadivereb: :-)))

én szeretem a sárgaborsólevest, sőt a főzeléket is.
Máglyára velem.
[medi@slag] 2012.04.11 21:46:09
@John Preston: részben - mint érintett - egyetértek. Mint korábban írtam, a melegek között is nagyon kevesen támogatják a felvonulást (az egy más kérdés hogy sokan azért nem mennek el, mert félnek, nem a kődobálástól, hanem hogy felismerik ismerősök, stb). Igen, hangulatkeltés. És én is azt gondolom hogy nem érik el a célt, ebben a formában biztosan nem. Sőt, éppen ellentétes lesz a hatás.

Abban már nem értek egyet, hogy házasodni miért ne házasodhatna két azonos nemű egyén. Nyílván nem a templomi, egyházi esküvőre kell itt gondolni. De az miért fáj bárkinek is, ha két pasi, vagy két nő, akik évek óta együtt élnek és szeretik egymást, azok örökölhetnének egymástól, meglátogathatnák egymást a kórházban? Stb, stb. Ezt fel nem foghatom kinek fáj.

Ez a "ne népszerűsítsék a buziságot" duma meg egyszerűen ostobaság.
Aki ettől buzi lesz, az meg is érdemli.
Miután mára teljesen világossá vált, hogy a doktori címétől megfosztott Schmitt Pál tényleg nem hajlandó önként lemondani, egyetlen izgalmas kérdés maradt: miért nem vonja meg a bizalmat tőle a kormánypárti többség? A legutóbbi bejegyzésben már adtam egy lehetséges…..
[medi@slag] 2012.04.02 06:35:14
@dr. rockseiaXLL PhD: primitív tahó lehetsz, én nem személyeskedtem, de ha nálad ez a módi... Ha szerinted a "milliók életének tönkretétele" most kezdődött 2 éve, akkor nagy a baj, de ezt hagyjuk is.

@livengood: megnyugtatlak, hogy teljesen nyugodt vagyok. Csak leírtam a véleményem. Remélem megengeded, így utólag is.
Az Országos Bírósági Hivatal elnöke sajtónyilatkozatában kifejtette, hogy remélhetőleg másodfokon már az államnak kedvezőbb ítélet születhet.A 92,9-es frekvenciát a Klubrádiónak adó ítélet után belső beszélgetésekre és informális találkozókra került sor,…..
Gréczyblog Kuncze, Martonyi 2012.02.16 06:36:00
Vártam egy napot, hogy Selmeczi Gabriella, netán Szíjjártó Péter kirohan egy közleményben, amelyben bejelenti, hogy Orbán Viktor nem hibás 2300 komáromi munkahely elvesztéséért - de nem történt semmi. Sehol egy hazaárulózás, nem is értem. Alszanak ezek? Sebaj, a hallgatás -…..
Ahogy tegnap írtam: érzékelni fogjuk a létszámbeli arányokat, hát érzékeltük. Sokan voltak, nagyon sokan. Mindegy is, hogy százezren vagy egymillióan (ez a két szélsőérték maradt meg bennem a sajtót böngészve). A lényeg, hogy a szándék sikerült, nagy számban voltak utcán…..
[medi@slag] 2012.01.22 11:19:15
@Qqriq: +100

Tökéletesen igaz amit írtál.

(a nyugati sajtó /Washington Post/ ma már azt írja hogy nem is voltak olyan sokan a kormánypárti tüntetésen, viszont az elnök elleni tüntetésen több ezren voltak - miközben még az index szerint is csak 1-2 százan)

Hamisítani, ferdíteni, csúsztatni mindig jól tudnak.
„Kiderült a titok! Két métert zuhannak Gundel-Takács vesztesei, és egy kényelmes szivacságyon landolnak” - közli boldogan az eddig hétpecsétes titokként kezelt információt a mai Bors. A bulvárlapnak a Maradj talpon! nevű MTV-vetélkedő egyik munkatársa és egy volt…..
[medi@slag] 2011.12.14 06:45:16
@www.Bisex.hu: inkább add meg a telefonszámod ;-)
Az egész ország keresztény közösségét felháborította, hogy a hétfő esti Híradóban egy köztévés nyilatkozó megbecstelenítette a Karácsony szentségét – áll Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének nyilatkozatában. A miniszterelnök-helyettes a Híradó…..
Nyáron mutatja be a TNT a Dallas folytatását, amiben már nem Bobby és Jockey, hanem fiaik játsszák a főszerepet, de továbbra is az olajról és az egymással való kibaszásról szól majd. A klasszikus sorozathoz a régi nagy kedvencekkel kapcsolódunk majd, visszatér Larry Hagman és…..