Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheDrunkenMaster

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Misetics Bálint vendégszerzőnk írása a jelenlegi politikai helyzetről, az összefogás kérdéséről és a felelősségről. Vitaindító poszt.   „Valljuk be, mindenkinek könnyebb lenne, ha én most nem lennék itt.” - Karácsony Gergely az MSZP rendezvényén   Hálátlan szerep bekapcsolódni a 2018-as…..
Nagyon jó, ha egy film leköti a gondolatainkat, elrepít bennünket a maga saját világába és izgalmakat, humort, sőt érdekességeket tud nyújtani számunkra. A lényeg a katarzis vagy egy azt megközelítő hatás. Ugyanakkor az is számít, hogy feltöltődjünk és ne lemerüljünk a film végére. Ha ilyen…..
Miért olyan nagy szám ez? Nem olyan rég a Fradi ellen hármat is megadott. De most, tény, nem csak amolyan szerény vélemény, hogy történelmet csinált. Befújta az első tizenegyest a világon, amelyet video-visszajátszás alapján ítéltek meg. A FIFA ugyanis észhez tért, úgy döntött tesztelni fogja a…..
TheDrunkenMaster 2016.12.17 23:43:54
- Jegyeket, bérleteket, szurkolói kártyákat kérem felmutatni, Ferencvárosi szurkolók tegyék szabaddá az alkarjukat is, van a telefonomon vénaszkenner program, most jelent meg androidra. De kevesen tetszenek lenni ! Pedig mindent megteszünk, hogy minél több utasunk legyen. Ott vannak a szép új…..
Igazi hangulatos kikapcsolódást ígért a Joskar-Ola napok 2016. Ismert és kedvelt előadók hozták el a legnagyobb slágereket, valódi ízorgiában volt részünk és felpattanhattunk a legmenőbb körhintákra... Nekem azért maradt egy kis hiányérzetem! Tiniként az év eseményének számított egy Szentivánéji…..
Mivel az indiain kívül szinte mindent szeretek, ezért egy újabb finomság ötlete pattant ki a fejemből. Egy igazán nehéz étek került ma az asztalra, a meleg ellenére, ugyanis ez volt az első recept, ami ma a kezem ügyébe került. Méghozzá egy brazil specialitás, a Feijoada, más…..
Mi mással is kezdhetnénk az olimpiát felvezető hetünket, mint hogy kiválasztjuk a magunk legszebb sportolóit. Öt hölgy Benjitől, öt hölgy tőlem. Egészségetekre! Kapás Boglárka – Magyarország (23 éves, úszás) Mikor láthatjátok Rioban? - 7. vasárnap, 400m gyors - 10. szerda, 4*200m gyorsváltó -…..
A magyar foci úgy felgyorsult, hogy máshol még el sem kezdték a bajnokságot, nálunk viszont 3 csapat már a teljes nemzetközi szereplését letudta, és egy csapat már új edzővel készülhet. Nehéz volt a döntés, nehéz volt a levegő, de eldöntetett :..
Ahogy azt már megszoktuk, kupacsapataink egy kivétellel le is tudták nemzetközi kötelezettségeiket, innentől eggyel kevesebb dologra lehet majd hivatkozni. A csodás kupaszereplés után nyilván ismét megtelnek a lelátók, még, ha a hazai csapatok fele idegenben játszik is...
TheDrunkenMaster 2016.07.22 23:28:54
Az első fordulóról lemaradtam, most beszállok én is:
Haladás-Mezőkövesd - 2-1 - Magyarfoci-szinten (ezt most már minden ilyen kommentemhez gondoljátok hozzá) jó meccs lehet.

Diósgyőr-Újpest - 3-0 - A Dózsa mélyrepülése prognosztizálható a tavalyi viszonylag bravúros évad után, a miskolciak viszont dobogó körül lehetnek.

Honvéd-Ferencváros - 0-4 - Doll meister biztos leordította a srácok fejét, akik most majd a hazai mezőnyben megmutatják - kár hogy ez lassan Kubatovon meg a fizetett drukkereken kívül senkit nem fog érdekelni - már engem sem annyira.

Gyirmót-MTK - 1-0 - Az MTK borzasztó szar. Annyira szar, hogy kiesőjelöltként is említhetném, de hát "TOMPIKA JÁTSZIK!" és Tompikától nem szabad elvenni a játékszerét. Ha mégis kiesnének, akkor újabb ékszerdobozzal bővülne az NBII impozáns stadiongyűjteménye.

Paks-Videoton - 1-3 - Egyetértek vérfarkas kollégával, a Paks számára valószínűsíthető (ez egy tök jó szó, magyarul tanuló külföldieket halálos kétségbeesésbe lehet vele taszítani) a szürke középmezőny, a Vidi pedig 1v1-ezhet a fradival a címért.

Vasas-Debrecen - 1-1 - A Vasas nekem még mindig a 90-es évek velünk élő kövülete, még mindig álmomból felriasztva fújom, hogy "Mónos, Geress, Juhár, Maczó, Galaschek", holott ott is él már a "német vonal" Oenning személyében. Kiváncsi vagyok, az NBI talán legbebetonozottabb edzőfejedelme, Kondás prof. még meddig húzza, tippem szerint azért neki is lassan lefő a kávé Hurkaházán.
Monty Pythonék nem ismertek se Istent, se embert, ha humorról volt szó. Attól sem riadtak vissza, hogy a vallásból csináljanak viccet, bár azért még tőlük is elég necces volt Jézus történetének kifacsarása, de szerencsére annyira szellemesen tették a dolgukat, hogy nem kövezték meg őket, sőt, még…..
Szombat délután megkezdődik a 103. Tour de France! Beharangozónk első, rövidebb részében a Nagy hármas, azaz Alberto Contador, Christopher Froome és Nairo Quintana korábbi eredményeinek segítségével prezentáljuk, miért lenne nagy szenzáció, ha nem e három klasszis közül kerülne ki a sárga…..
Kell egy csapat. Mert anélkül nincs foci. És nekünk annyi év után végre van csapatunk! Nőiesen bevallom, alapjáraton tökéletesen hidegen hagy a "lányfoci" (egykori játékos sógorom miatt nálunk az amerikai futball minősül igazi focinak), véletlennek gondoltam, hogy kint vagyunk az Eb-n, nem is néztem…..
Mihálydeák Rita Szokásom dicsérni a franciákat, mert valljuk be: elég sok területen jeleskednek, így nemcsak a gasztronómiájukkal, hanem filmjeikkel is képesek elkápráztatni a világot. Rengeteg tehetséges és ismert francia színész van, akiket volt szerencsénk a magyar csatornák képernyőin…..
TheDrunkenMaster 2016.05.04 16:59:32
@Levente B.: Így.
A 26. fordulónál hagytuk abba, logikus, hogy most a 28. forduló jön. A versenyszabályzat ugyan kimondja, hogy „a nemzeti válogatott mérkőzés miatti időpont módosításnál a bajnoki fordulók sorrendje nem változtatható meg”, de itt nem egy plusz válogatott meccs, hanem egy elmaradt összetartás kavart…..
Bastille múlt heti merengős beharangja annyira meghatott, hogy legszívesebben én is ilyet írtam volna, de a csak-on már kapnak eleget a szentimentáljesterből a szerencsétlen kispesti drukkerek, így besírás helyett maradjon a más területen történő elmélkedés. Olvasom tegnap Csonk szöttyögését, 444.hu…..
Véget ért a football-tél / Jaj de jó hogy megjöttél.....és itt van ez a latyakos-szeles-trutymós-havasesős izé, ami nem kimondottan labdarúgásra tervezett idő, de ahogy a régi dakota mondás tartja : "Ki a kicsit nem becsüli, szerezzen TAO pénzt nagyobbra."  Nekünk ez több mint ideális,így mi sem…..