Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Susánszky Andrea

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsombor családjának! Kedves anya, apa és Domi nagyon hiányoztok alig várom hogy hazaérhessek és megpusziljam az egész családot, puszilom Domit anyát és apát,sietek haza <3 Bálint családjának! Kedves anya apa, és Alexa nagyon jól érzem magam, nagyon hiányoztok , nagyon jó programok vannak,…..
Kedves mindenki! A mai nap reggeli után ismét tanulással kezdődött.Az ebédet követően buszra szálltunk és az uszodába mentünk. A gyerekek nagyon nagyon élvezték. Hazaérve pihenés majd vacsora és alvás következett...
Balogh Evelin családjának! Alig várom már hogy holnap legyen mert uszodába megyünk, hideg a víz. Ma sokat tanultam és jól is ment. Sokat foglalkoznak velem a felnőttek. Ma életemben először görkorcsolyáztam és jól éreztem magam de el is estem egy párszor. Puszi Evelin <3 Katalin…..
Vajk és Kopi családjának! Szia anya, apa és Anna. Nagyon szeretünk titeket, nagyon sokat szórakozunk és nagyon jól érezzük magunkat. Gyorsan telnek a napok nem hiányzik az iskola ,de a csajaink hiányoznak :) és Brúnó is hiányzik. Szeretünk mamáék. Puszi. mi Viktor családjának! Kedves anya, apa…..