Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wawel (törölt)

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Különleges megtiszteltetés érte a Nemzetközi Összefüggéskutató Intézet kutatási igazgatóját, illetve annak vezető elemzőjét, Spanyolt. Néhány nappal ezelőtt ugyanis az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama egy közvetlen hangvételű levélben, személyesen…..
Wawel (törölt) 2009.05.29 15:53:08
@budai zöld: :) így valahogy!
  Ilyen ország pedig... sóhajtunk fel a szívünknek kedves fordulattal, és próbáljuk megérteni, hogy a hős magyar anya dúlt lelkében mi zajlik már napok óta. Az ÁVH-s, munkásőr, BM-es, esetleg szigorúan fedett III/II-es lét a közízlés szerint férfiúi habitust követel.…..
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
Wawel (törölt) 2009.05.11 17:57:08
Felettébb érdekes. Egy június 11-re meghirdetett konferencia meghívójára Szili Katalint már polgármesternek tűntetik fel. Vagy nagyon bíznak magukban, vagy tudnak már valamit. Egyik sem szerencsés, főleg az utóbbi verzió nem. Bízom benne, hogy a demokrácia piciny szikrája még…..
Wawel (törölt) 2009.05.05 20:48:06
@tejbegrrr!!!:
A 3. és 4. sorban név, titulus, név, titulus
Ezek után az 1. és 2. sorba írni egy nevet titulus nélkül és egy titulust név nélkül, és utána azt mondani, hogy ez nem azt sugallja, mintha ez a két dolog szervesen összetartozna, enyhén szólva is csúsztatás.
A pápát egy reklámban felhasználni már önmagában is necces dolog, de ha azt úgy teszik, mint a POCHO könyváruház sajtóhirdetésében, akkor már kifejezetten botrányszagú. A Ratzinger életútját nem kicsit leegyszerűsítve és csúsztatva bemutató, a nagy fordulatokat egyes…..
Korábbi részek Mivel kifejezetten igény van rá :-), nem maradok el a folytatással, jöjjön az eheti leleplező adag. Azt állítja Fricz Tamás, a politológusból kinőtt tüntetésszervező: Bajnai Gordon lett a kormányfő, „annak ellenére, hogy a választópolgárok szinte…..
Miklós, több diplomás olvasónk felsővezetőként dolgozott 25 éven keresztül, de cége kivonult Magyarországról és most képtelen elhelyezkedni.  NÉZZ ÁT IDE IS  48 éves ffi vagyok, jogi és hr diplomával, örök  életben munkajogászi területen mozogtam, de nem…..
Amikor egy kedves olvasónktól megkaptuk az emailt, amely egy Youtube-videó linkjét tartalmazta, a tárgya pedig az volt, hogy "Szili Katalin nem tud énekelni", egyből éreztük, hogy erős anyaggal lesz dolgunk. Arra azonban még mi sem voltunk felkészülve, hogy egy golfautó és a…..
Újabb hajós hír: Pozsony után ezúttal a magyar főváros környékéről. Az országos hírügynökség tudósítása nekem kicsit optimistának tűnik, különösen a hajóra átülő autósok becslésében, de ne nekem legyen igazam.MTI Még ez évben dunai szárnyashajók kapcsolódnak be a…..
Proszektúra Kamu-terroristák? 2009.04.12 17:36:00
Nem akartam hinni a szememnek, amikor azt láthattam az interneten, amint a kommandósok, (a Magyarok Nyilai szótárában az „ávós balfaszok”) megrohamozzák az állítólagos Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg állítólagos (egyébként egy lakótelepi konyhának…..
Wawel (törölt) 2009.04.12 22:05:30
@Bangjohansen: én meg inkább azt gyanítom, hogy nincsenek is EZEK, csak porhintés,és pár hét múlva a statiszta kisétál a hátsóajtón...

Vagy tényleg elfogtak pár hülyét a lakótelepi konyhájában, és rájukhúzzák a tavaly kitalált rablómesét. Ezek a szerencsétlenek, meg mondhatják, hogy nem tudnak semmiféle nyílról meg nyúlról, a szarkavarók nem fogják kihagyni ezt a ziccert...
Wawel (törölt) 2009.04.12 23:04:38
@bécsi pszicho: :) Kit nevezel ellenzéknek?
Egy tuti 2/3-os választási győzelem előtt egyetlen célja lehet a FIDESZ-nek: tök ismeretlen nímand lúzereket robbantgatni. Világos, nem?
Wawel (törölt) 2009.04.12 23:08:16
@bécsi pszicho: Különben neked mindenki fasisztoid, aki nem ugyanazt gondolja, mint te? Elég egyszerű a világképed...
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
Wawel (törölt) 2009.04.07 08:45:43
@egysegelem: Persze, még véletlenül sem azért, mert szétlopták és tönkretették az országot! Az a fránya fóbia...

Mellesleg ha jól emlékszem, akkor a szoclib kormány első dolga az volt, hogy fölállított egy szervezetet, ami kurva sok adópénzből a FIDESZ viselt dolgait próbálta felderíteni. A végeredmény: egyetlen esetben sem jutottak el a vádemelésig sem.
A negyedtudású magyar bloggernél jól kiverte a biztosítékot a vasárnapi Internacionálé-éneklés. Retróztak, hüledeztek, mint megannyi pázmányos elsőszavazó. Ilyet lehet? - kérdezgették felháborodva. Húsz évvel a tanévzáró után? Hát azt nem-e betiltották-e? Tiltott…..
Wawel (törölt) 2009.04.07 07:57:29
@Sparhelt: Ha a tartalmát is nézem, az még kínosabb, mert arról szól, hogy a Gyurcsány, Kóka és Bajnai féléket el fogja söpörni az éhes proletár! :)
Wawel (törölt) 2009.04.07 07:59:13
@Megfigyelo: Akkor majd nagyon figyeljél :), hogy Bajnai milyen zászló alatt fogja letenni a hivatali esküjét a Parlamentben.
Egyes, leülhetsz.
Wawel (törölt) 2009.04.07 08:36:47
@Megfigyelo: Akkor az egész magyar parlament nácifasiszta, mert ott üldögél alatta!?
:) :) :)
Szánalmas a próbálkozásod.
 Tegnap este Zugligeten sétálgattunk - a belvárost már igyekszünk elkerülni -, de sorsunkat nem kerülhettük el, megint Morvai Krisztinába botlottunk. És Lelky Lolába, aki hozzánk hasonlóan buzgón kamerázott, így közösen örökítettük meg az utókor számára a Bajnai Gordon…..
70 hektár az 700 000 négyzetméter. 0,7 négyzetkilométer. Vízparton még értékesebb. A Velencei-tó partján pedig egyenesen aranyat ér. Íme, a remek földterület Sukoró, az M7-es autópálya és a Velencei-tó között.     "Március végén áll a nyilvánosság elé a…..
Mandiner blog A hazardőr bukása 2009.03.29 11:01:00
 A magyar politika legnagyobb hazárdjátékosa egy hete mindent feltett a pártelnöki poszt megtartására - sikerrel, hiszen szólt a vastaps, potyogtak a könnyek, összejött 85%-nyi támogató szavazat. Aztán a nagy önmentő húzást egy hét nehezen megmagyarázható…..
Wawel (törölt) 2009.03.29 18:32:58
@Orbán- Mikola- Szíjj ártó- Répássy, ezek jönnek!!:

A Gyurcsány-Szilvásy-Veres-Bajnai-féle köztörvényesek után szinte felüdülés lesz!

 Szokásomtól eltérően nem fogok valami bevezetőfélét írni, hiába tanította meg jó néhány évtizede Juhász tanító néni, hogy bevezetés-tárgyalás-befejezés: ez minden fogalmazásnak az alapja; nem akarom én húzni az időt, nem akarok visszaélni senki türelmével, hogy…..
Wawel (törölt) 2009.03.26 21:01:34
@sasika61: Aztán nehogy munkahelyi zaklatás legyen az ügyből! Mindenféle termekről már nem is beszélek... :)
Wawel (törölt) 2009.03.26 22:20:19
@Chosy: Meg a két öreg a karzaton! :)
Szerintem legyen a faszarcú majom. Mivel más nem vállalja ezért én rá gondoltam és néhány pontban össze is foglalom miért. 1. Egyrészt ugye szimpatikus, döbbenetesen öszinte és hiteles arca van. Ezen a képen éppen tudomást szerzett a jelöltségéről. De próbáljuk ki..…..
Wawel (törölt) 2009.03.26 17:13:17
 Glatz Ferenc, Surányi György, Vértes András - a Hármak, Akikre A Szocialisták Rábíznák Az Ország Szekerét. A Gyurcsány politikai hibernálását szolgáló konstruktív bizalmatlansági indítvány sikeréhez nem is kell túl sok: mindössze 192 + 1 szavazat a parlamentben (aztán…..
Molnár Gyula egy rendkívül szimpatikus úriember társaságában állt ki a bankok érdekeiért a minap. Most épp a bankrablások kapcsán keletkezett médiaszelet lovagolta meg. Idézzünk egy kicsit a sajtóhírekből:1. "A XI. kerületi önkormányzat 70 millió forintot különített el…..
Wawel (törölt) 2009.03.25 08:55:13
@gery: Egyetértek. Csakhogy ez a BANK feladata és jólfelfogott érdeke, ha azt akarja, hogy bemenjek hozzá.
Erre közpénzt költeni színtiszta korrupció és populizmus. Ebben nagy a pógi!
Wawel (törölt) 2009.03.25 09:02:37
@newbleda: No comment. Nagyon súlyos eset.
Wawel (törölt) 2009.03.25 09:29:10
@newbleda: Sőt, orrszentek is vagyunk! :)
 Szolgálaton kívüli rendőrre támadtak tegnap Budapesten, a Köztársaság téren. A rendőr hiába helyezte magát szolgálatba, így is eltörték az orrát, a vele lévő férfi koponyasérüléseket szenvedett, ráadásul ki is rabolták őket: telefont, notebookot és egyéb…..