Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adam.smith

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veszélyben vannak a vonzó biciklis lányok Budapesten. Egyik olvasónk, Evelyn küldött figyelmeztetést, hogy egyre több lányt molesztálnak kerékpározás közben. „Amikor velem történt, azt hittem, egyedi az eset, de amikor több bringás csaj falán láttam, gyanús lett, hogy ez az…..
adam.smith 2013.11.30 16:56:21
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Igen, és a lerohadt motorú jószág mit fog csinálni a lánnyal, aki a rendszám és mindenféle azonosítás nélküli bringán 20x arrébb száguld? Jó, akkor nem vipera, hanem lötyi a motorra. Bizonyítsák be, hogy ő volt.

@nem tudom már ki: A botos ötlet meg nagyon jó, csak életszerűtlen. Tekersz a nagykörúton, megfogják a segged az oktogonnál, te meg elfutsz az első fáig ágat törni, vagy mi?
Néhány sarok a VII. kerületi vigalmi negyedben – általában olyanok, ahol térfigyelő kamera sem működik – rendszeresített kerékpárlopó hellyé vált. A technika pofon egyszerű, valakik kilazították a jelzőtábla alumínium oszlopát az aszfaltban, épp annyira, hogy ne legyen…..
Minden 10. kerékpáros járdázik, ezt állítja a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. Bukósisak Felmérése. A májusban, közel 1000 fő bevonásával végzett online kutatás szerint a biciklisek jelentős része annak ellenére sem merészkedik le az úttestre, hogy a KRESZ szerint csak akkor…..
adam.smith 2013.05.31 23:09:31
@olcso: www.testbike.hu/velemeny/fejvedo/f/dirt-street
Ilyesmiken gondolkozom, mert inkább egyrészt városban közlekedek az outimmal, másrészt pedig ezeknek a designja tetszik inkább.
Az már más kérdés, hogy mire vannak, de azt pont leszarom, ugyanúgy védenek ha kell. Körbe kell majd néznem, de igazából úgy vagyok, hogy tényleg olyasmit kéne venni amire sokan azt mondják viszonylag, hogy jó, mégis bejön, hogy szívesebben vegyem fel (no meg könnyű legyen, miegymás).
Ami zavar, hogy ezek nem hiszem, hogy annyira jól szellőznének, de ki tudja ugye...
adam.smith 2013.06.01 01:00:17
@olcso: Majd körbelesek, betekerek pár helyre legközelebb ha arra járok, aztán veszek valamit.
Az abus scarper amit írtál jól néz ki, de sajna 14-et nem tudok kiadni most rá, annyiból már inkább vennék egy futártáskát, csak hogy valamibe tudjak is pakolni értelmesen amikor közlekedek (a hátizsákok nem jönnek be tekeréskor).

A klubtagságos dolgot láttam, pont a minap néztem, hogy be kéne fizetni, mert megéri (ha másért nem, akkor a MÁVos szállítási kedvezmény miatt).
Subba Skate or die 2013.05.26 15:54:10
Fater milyen ügyesen lazulgat. ..
adam.smith 2013.05.27 14:41:49
@GmasterB: Indokolatlan mértékű hangerővel röhögtem ezen :D
Tekerés forgalommal szemben a legzsúfoltabb budapesti főutakon, átgázolás pirosban többsávos kereszteződéseken, ezek az attrakciók rendszeresen előfordulnak a kerékpáros futárok gyorsasági versenyén. A futárok világszerte több mint tíz éve rendezik meg saját maguk számára…..
adam.smith 2013.05.22 13:07:07
@igazi hős: Hogyne kéne. Biciklis futárok hordják a hátukon a másza lisztet, hogy hamarabb odaérjen :D
adam.smith 2013.05.22 13:17:11
adam.smith 2013.05.23 21:11:06