Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swokorwsky

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pusztán lelkesedéssel, és gyakorlatilag zéró témába vágó tapasztalattal felvértezve blogunk két szerzője, kiegészülve a kezdőcsapatunkból egyedüliként állva maradt bábuval nekiindult a mesés Olaszországnak, hogy egyetlen hétvégébe sűrítve Milánóban és Rómában…..
Így leszünk mindannyian Bolygó szívzsidók: Az igazság az, hogy azóta sem gyógyult meg a szívem, hiába randiztam más srácokkal Nem is tudom, hol is kezdjem. Talán a legelején. Én 17 éves lány, ő 18 éves fiú volt akkor (tavaly) Nyári munkám során kezdődött a történetem,…..
swokorwsky 2009.06.25 08:52:19
Az alapvetően örvendezni való dolog, hogy Neszmélyről már nemcsak a Hilltop és esetleg a Szöllősi pincészet boraival találkozhatik az ember fia, hanem - rejtett csatornákon, sikátorok mélyében, sugdolózó kézről-kézre adások keretében - felbukkannak végre mások is. Kalandos…..
A gumicukor roppant csalóka nyalánkság, joóbsanyi tanítása szerint péládul vegák nem ehetik annak állati zsíradék-tartalma miatt. De a lány szegény naiv volt, mint egy gumicukor, és ahogy egy elhasznált metafora is megköveteli, a fiú megrágra és kiköpte. Pontosabban a másik…..
 Na, most ebből én semmit sem értek, de hátha valaki tudja követni. Ez ellen dolgozik, hogy nincsenek ékezetek sem. Sziasztok! En a kovetkezo sztorit osztanam meg veletek. Brazil szappanopera like tortenes tavalyrol, szereplok: - O (27, no, elettarsi viszonyban evek ota) - J (30+, ffi,…..
Úgy tűnik, az Index olvasói a legkevésbé sem látják zsákutcának a legvörösborosabb magyar borvidéket, néhány hete indított szavazásunkon ugyanis, amelyben a legkedveltebb boros úti célt kerestük, messze a legtöbb szavazatot Villány kapta. A leadott 3824-ből nem kevesebb, mint…..
 Hétfő van, rögtön essünk neki a Férfinak.  Innen loptuk. Sziasztok. Az én történetem is bizonyítja a férfiak által ostobaságnak tartott igazságot, miszerint egy férfi örök gyerek, a rosszabb fajtából - érzelmileg nulla, tiszteletlen, és jellemtelen. Persze biztosan…..
Izgalmas játék a vertikális kóstolás. Képet kaphatunk arról, hogy a pince hogyan küzdött meg az évjáratokkal, hogyan fejlődött, változott az évek során. Izgalmas keresni a közös jegyeket és izgalmas keresni a különbségeket. Négy kékfrankost bontottam a Ráspi pincétől. Ezek…..
Ilyen van? Huszonkét éves fiúknak Viagra kell hogy rágerjedjenek egy lányra? A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok szakítósok! Így életem derekán már nekem is akad némi vicces sztori a tarsolyomban, megosztanék hát egyet. A paraméterek: Én, fiú, akkor…..
Tényleg nem hiszem el, hogy ilyen van. Hogy valaki belevág egy összeköltözésbe úgy, hogy van egy felesége. Hát mi van a magyar társadalom morális szintjével, hm? Van még mélyebben?Sziasztok!Úgy látom a mostani időszak a frappáns szakításoké, hát íme még egy:Pár éve…..
"Te visszamennél magadhoz?" - ez a kérdés mindent elárul a fiúról, aki Baján kergette őrületbe a barátnőjét a rengeteg piálásával. Figyelem, az eljegyzés nem megoldás semmire. Józsi!Gondoljam át még egyszer?Hidd el én ezt nem egyszer gondoltam át hanem több…..
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..
Bennünk pedig az ehhez hasonló levelek tartják a lelket: " a Szakítshabírsz" tartotta bennem a lelket: hogy igen, lehet nevetni is azon, ami velünk történik." Beszélnünk kell, gondolkoztam - ezek után mindig valami súlyos tartalom következik: valaki térdre…..
Talán, ha már kész lenne a szakítóskönyv, nem is kaptuk volna meg ezt a levelet, mert a gyáva nő csak felcsapta volna, kicsit bogarássza, és kész. Szerencsére gyáva nők és kevésbé sértő, de jó szakító dumák mindig lesznek. Továbbra is vállaljuk szakítások lebonyolítását…..
A hétfő reggelre olyan történettel készültünk, amit egész héten olvasni fogunk, elég lenne részletekben feladni, olyan hosszú. De megéri, mert van benne fiú-lány barátság, külföld, kis magyar közösség belső szerelmi sokszöge, kutyaszemű vágyakozás, kérdések, némi szex.…..
Vasárnapra egy igazi, közösséget megmozgató levéllel készültem. Levélírónk kérdéseket tesz fel az olvasóknak, ettől lesz ilyen kétoldalúan interaktív a dolog, és csuda izgalmas. Innen loptam Sziasztok! Nem is annyira egy sztorit szeretnék leírni, hanem egy felvetésem lenne,…..
A levélírónk megkegyelmezett, és 80 ezer leütésben, sok kihagyással összefoglalta röviden, mi is a helyzet a szerelmi életével. Lányunk szerelmes egy rockzenekar frontemberével, majd jön az együttes, meg egy lány, akivel a lányunk csókolózik, aztán a frontember, aztán megjelenik…..
swokorwsky 2008.05.28 08:44:52
swokorwsky 2008.05.28 09:48:07
Az etyeki pincefesztivál résztvevői szavaztak arról, ki érdemli meg leginkább az év borásza címet a mostanában mutatott teljesítményéért, és az jött ki, hogy Lőrincz György. Az egri borvidék prominense arról is híres, hogy 2007-ben és 2006-ban is ő lett az első az…..
swokorwsky 2008.05.24 18:10:47
Mondom én, jön a nyár, jönnek a nyaralós-szakítós történetek. Mondjuk arra azért nem gondolnék, hogy egy éve tartó kapcsolat majd pont a görög tengerparton megy tönkre, dehát ilyen is van. Nézzétek a klipet, ilyen nyarat akarok! Sziasztok! Az én történetem lassan 1éve…..
Megismerkedés, összejövés, és egyáltalán bármi történés előtti szakítás kategóriában érkezett az alábbi levél: a fiúnak tetszik a lány, a lány ezt nem viszonozza, a fiú ezért felrúgja a lányt. Hol itt a szakítás? Hozott anyagból dolgozunk!Az én történetem sem…..
swokorwsky 2008.05.22 08:05:55
Minden ismerkedésnek van egy fázisa, amikor a leendő párok úgy nézegetik egymást, mint a nyugdíjas néni a Tesco-újságban a leárazásokat. Mindenki mérlegel, hogy mi az, ami megfelel neki, hiszen a vadkapitalizmus ezt nevelte belénk: a nő egyszerre hús és piros…..
Nagyszombati sonkaevés előttre egy megrázóan szomorú történetet adunk közre, amiben egy arab fiúba lesz szerelmes a lány. Ez a kulturális sokszínűség nagyon nehéz dolog lehet egy párkapcsolatban, nekem még nem volt dolgom ilyennel. Sziasztok! Most olvastam a "Hogyan…..