Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChrisDry

18 bejegyzést írt és 852 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
Médiaviagra Deadfall (2012) 2012.11.25 19:15:02
Stefan Ruzovitzky filmjében az összes főkarakter saját személyes tragédiája miatt menekül. Mindnyájukat gyötri a múlt, a család, a rosszul megválasztott döntések. Addison és Liza (Eric Bana és Olivia Wilde, aki szebb, mint bármikor) épp egy kaszinó kirablása után tartanak…..
Akik esetleg még nem voltak a Superweek konferencián, azoknak a korábbi bejegyézéseimet tudom ajánlani a témában: Az első Superseo konferencia értékelése (2011), valamint: Milyen volt a SUPERWEEK 2012 konferencia?. Bánó idén készített is egy hosszabb videót a…..
ChrisDry 2012.12.11 20:54:47
Filmdroid Stolen előzetes 2012.07.18 14:23:00
Nicolas Cage gyakorlatilag minden asztalára kerülő forgatókönyvet bevállal. Jó lenne, ha valaki szólna neki, hogy jobb lenne, ha az asztalán sorakozó ajánlatok közül körültekintően választana, mert így hamarosan csak olyan művekhez fogja a nevét adni, amelyeket azonnal a DVD…..
ChrisDry 2012.10.20 13:10:52
moziba:be Detachment (2011) 2012.07.26 09:25:00
Adrien Brody végre egy neki való filmben, ahol nyúzott képpel merenghet jobbra-balra. Inkább az ilyeneket kéne tolnia, mint a Predatorst, baszki.Tényleg a fasz kivan a sok depresszív drámától, ez a film azonban mégis elég jó ahhoz, hogy kivételt tegyek. Ugyanis a helyettesítő tanár…..
Az év eddigi legnagyobb csalódása (...nekem)! Nem az a baj, hogy annyira rossz, hanem, hogy átverve éreztem magam, mert a filmnek köze nincs, ahhoz amit a trailere sugallt :( Írta: Bobcat Goldthwait Rendezte: Bobcat Goldthwait Sztori: Frank-et agydaganattal diagnosztizálják,…..
Filmdroid Prometheus IMAX poszter 2012.06.02 12:23:55
Ha esetleg Amerikában élnél és már úgy várod a Prometheust, hogy az első éjféli IMAX vetítésre elmennél, akkor az alábbi posztert is hazaviheted.  ..
Gina Caranot akkor is imádnám, ha nem rúgná szét a filmben felgyülemlő magas színvonalú hím színészgárda seggét, egyenként és vérprofin, de így meg aztán…Ironikus, hogy az ő támogatására verbuvált színészhad tulajdonképpen az egész filmben végig csak asszisztál.…..
A magyar filmforgalmazók áldásos tevékenységének hála egy nap került moziba két hasonló témát feszegető, merészen zsánert ugró, mi több, még végkicsengésében is megegyező darab. az már csak a néző nyeresége, hogy mind a 50/50, mind pedig az Intouchables kiváló film.…..
John Davis, az Én, robot (I, Robot) és Az erő krónikája (Chronicle) producere megnézte Aaron Sims sci-fi rövidfilmjét és máris nyúlt a telefon után, hogy megérdeklődje miképp lehetnének az övé a megfilmesítési jogok. Sims dirigálhatja a mozis változatot, a forgatókönyvet Guy…..
ChrisDry 2012.03.01 12:04:55
Atkaukac1989 küldött egy kritikát Roman Polanski új filmről, nagyon szépen köszönöm.Mindannyian tudjuk, hogy manapság a remakeekből, előzményfilmekből és folytatásokból tartják fent magukat a nagy hollywoodi  stúdiók. Azonban van amikor nem kell sem egy jól megcsinált…..
Filmdroid A Cat in Paris előzetes 2012.01.24 21:47:21
Nem is oly rég hirdették ki az Oscar-jelölteket, a legjobb animációs film kategóriában indul a szobrocskáért az A Cat in Paris alkotás is. Hamarosan meglátjuk, hogy sikerül-e elhappolnia-e a díjat a Rango vagy Csizmás, a kandúr elől. Az animációs mű "főhőse" egy…..
A legsötétebb óraA Timur Berkmambetov nevével fémjelzett inváziós sci-fi horror írója John Spaihts, akinek ez volt az első forgatókönyve – ez csak azért érdekes, mert a második meg a Prometheus (Damon Lindeloffal közösen). Szóval, mire számíthatunk ez alapján az év egyik…..
Filmdroid The Flowers of War 2012.01.25 22:35:00
 1937 decemberében a japán erők lerohanták Nanking városát, több ezer embert gyilkoltak meg és több száz nőt erőszakoltak meg. A kínaiak fel-felemlegetik ezt az időszakot, a mai napig sem heverték ki, a másik fél, azaz a japánok úgy vélik, hogy az egész csak túl van…..
Szeretem olvasni más „filmes” blogok ajánlásait, ezért nem meglepő, hogy találok olyan ritkaságokat, mint amelyről most szeretnék írni én is. Remélhetőleg így még több emberhez eljutnak ezek a filmek, melyekről sajnos szerintem sosem hallanánk, ha nem írna…..
moziba:be Tsotsi (2005) 2008.08.22 14:51:00
Ez a film nagyon illik az utóbbi postok trendjéhez. Afrikai-gettós-bünözős-művészkedős, szóval elvileg minden meg van ahhoz, hogy a nálunk mostanában menő nyomorgó afrikai vonalon sok pontos legyen. Dél-Afrika legnagyobb városában, Johanessburgban játszódik a történet. Erről a…..
 Köszöntöm Önöket az FFK hasábjain! A most következő soraimban egy olyan bajnokról lesz szó, akiről egyszerűen elfeledkezett a világ. Egyik nap még a világ tetején állt, a másnap pedig már eltűnt és halálhírét hangoztatták. Miért és hogyan történhetett ez meg Bob…..
Filmdroid Sci-fi filmek 2012-ben 2011.12.16 23:00:00
Jövőre sem maradunk űrlények nélkül, Taylor Kitsch a nyílt vízen próbálkozik leamortizálni a földönkívüli gépeket, de visszatérnek a nácik is. Újra a mozikba kerül a Baljós árnyak, méghozzá 3D-ben, Colin Farrell Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba lép és a Wachowski tesók is…..
asanisimasa Mamut (Mammoth, 2009) 2011.01.19 13:40:00
Furcsa nekem ez az egy 'm'... Lehetne ez a film akár egy laza ábécévégi-kategóriás szemétdomb is, de ha picit jobban belenézünk a Mamut adatlapjába, ha más nem is, de az talán egyből nyilvánvaló, hogy nincs az az elvetemült filmguberáló, aki svéd-dán-német drámaként akar…..
Michael (Ulrich Thomsen) mindent jól kézben tart az életben: sikeres karrier a hadseregnél, gyönyörű feleség (Connie Nielsen) és két lánygyermek szerepel a listán. Öccse, Jannik (Nikolaj Lie Kaas) ide-oda sodródik, néha a törvénnyel is összeütközésbe kerül. Amikor Michaelt egy…..
Jan Tomas Hansen 12 éves börtönbüntetését tölti gyermekgyilkosság vádjával. Egy váratlan munkalehetőség miatt (kisegítő orgonistát keresnek szülővárosa templomában) felfüggesztik büntetését és feltételesen szabadlábra helyezik. A film többek között arra a kérdésre…..
Geekblog A dolog 2011.11.02 14:00:00
Amikor először hallottam ennek a filmnek a készítéséről, úgy voltam vele, hogy valószínűleg vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz (az esélyek úgy kb. 10-90 arányban oszlottak meg). Nem lett igazam: a ’82-es Carpenter-klasszikus prequelnek álcázott remake-e tömény…..
Az elmúlt hónapban kicsit elkalandoztunk a filmvilág minden tájára, és nem hangzott szó a dán filmművészetről, de így a hónap végén eljött a pillanat egy újabb dán film ajánlómhoz, ugyanis elkészült az Egy család magyar felirata. A történetről: "Ditte egy híres pék…..
Ma délután megnéztem a Green Street Hooligans c. filmet. És ez úton szeretném megköszönni V. Szabolcsnak az ajánlást. Pénteken mesélt erről a "életről" amit testközelben ismert meg Londonban. El sem tudjuk képzelni mi kisvárosi emberek, hogy milyen lehet az az élet,…..
ChrisDry 2011.10.31 08:16:00