Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. trafik nomac

23 bejegyzést írt és 1680 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a filmeknek egy csoportja, amelyek csak itthon, illetve az USA-n kívül néhány más országban váltak kultikussá. Bud Spencer és Terrence Hill legtöbb alkotása klasszikus példái ennek, hiszen a két színész leginkább Németországban és Magyarországon vált legendává. Ide tartozik a…..
  Vasvári Vivien - a Feleségek luxuskivitelben c valóságshow szereplője - a minap feljelentette Puzsér Róbertet becsületsértésre hivatkozva. A perpatvar a szőkeség egyik Facebook bejegyzésével vette kezdetét, mely a járvány kezdetén született: "Mindenki lehetőséget kap ebben a csendben önmagába…..
dr. trafik nomac 2020.05.18 19:39:27
Mert ha igen, akkor nagyon úgy tűnik, hogy a tűzoltóautóknak nem lesz hol megállniuk az épület mellett. Hogy miért? Hát persze, hogy a tilosban parkoló autók miatt. (Keresd a képen a tiltó táblát!)..
Kövér László nemrég kijelentette, hogy csakis az isten-, haza- és emberszeretet teszi emberré az embereket, s egy másik alkalommal pedig azt nyilatkozta, hogy a magyarságnak meg kell védenie önmagát az istentelenekkel, hazaárulókkal és nemzettagadókkal szemben. A hivatkozott szövegek az alábbiakban:…..
Sokszor merül fel a kérdés, mi az, ami miatt hazaköltöznek magyarok külföldről. A válasz persze sok esetben egyénfüggő, mindenkinek megvan a maga története. Attila hét év Anglia után döntött úgy, hogy családjával visszaköltöznek Magyarországra. A döntést leginkább az anyagiak motiválták, érdemes…..
dr. trafik nomac 2019.12.06 18:20:43
@Laciii: Ablakot cserelni nem engedik, de a szigetelest meg lehet csinalni, mi is megcsinaltuk, total otvar volt amugy.
A 200 font meg megsem 300 font, itt 100 fontokkal ugy dobaloznak az emberek, hogy csak nezek, 500font az 200eFt, ha en ennyivel tobbet tudnek felrerakni havonta, foldhoz vernem a seggemet oromomben. (ja persze mert MO amugy mindenki kurva sokat keres, es jol el, persze...)
dr. trafik nomac 2019.12.06 18:20:46
@Arthamyr: :) Ez most valami vicc ?!
dr. trafik nomac 2019.12.07 16:44:00
@peter3374: Hat nem tudom, vannak sofor ismerosem, es lehet ennyit kereseni, de akkor 3 hetig egy kaminoban vagy kulfokldon, hazajossz 3napra, es mehetsz ujbol. BKK-is 400eFt-et fizet, 200 ora tuloraval + hetvei potlek. Ez igy jonak hangzik nem ?
Egy beteljesületlen szerelem legendáját és egy időkapszulát rejt magában Magyarország egyetlen piramisa.  Saját fotó..
Még 168 óra sem telt el október 13-a este óta. Az önkormányzati választáson az összeellenzék várakozáson felül teljesített, a Fidesz pedig nagy pofonokba szaladt bele. Megyei közgyűlési többségek ide vagy oda, a Fidesz felsővezetése sem számított olyan eredményekre, amelyek 13-án este kilenc óra…..
dr. trafik nomac 2019.10.21 20:39:26
@apro_marosan_petergabor: taplos eredmenyei ? A 2 meteres sindarab mint fonodo villamos, meg a romai parti fak kivagasa ?
Októberben beindul a kolbászszezon. Jönnek a kolbászfesztiválok, ahol finomabbnál finomabb termékeket kóstolhatunk a magyar gyártók termékeiből. Mi egy kicsit elébe mentünk ezen eseményeknek és az országosan kapható csípős vékony kolbászokat vakteszteltük. A tesztgyőztesre a kóstolók szórták a magas…..
dr. trafik nomac 2019.10.18 20:39:05
13 forradalmár, akiknek élete és pályája maradandó és világszintű változást hozott, akár jó, akár rossz irányba...
dr. trafik nomac 2019.09.29 13:35:23
@MAXVAL bircaman közíró: Meg gyikember.
Akinek ismerősnek tűnik a fenti kép, nyugodjon meg, nem a szeme káprázik, és nem is lett időutazó! Pedig nem  szúrtam be rossz képet a posztba, és nem is egy régebbi bejegyzés frissítésében vagyunk most. Hanem a nagy magyar abszurd valóságban, ami ezzel a rövidke levéllel kezdődött:  Kedves…..
dr. trafik nomac 2019.01.16 14:02:34
@GiaMarie: Mi pont most katunk egy ilyet egy neves cegtol, nem bontottuk ki helyben mert ajandek (de lehet nem is tunt volna fel egybol). Nem vittuk vissza, pont azert mert jellemzoen te vagy a tuloldalon, es tudunk vele elni.
Fél éve kaptam egy e-mailt a Kukaholdingtól, hogy a helyben szokásos módon, tegyem közhírré az alábbi tájékoztatást: Az állami hulladékgazdálkodási feladatokkal törvényileg megbízott Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV) értesíti a sződligeti polgárokat, hogy a…..
A Nyugati-pályaudvar közvetlen közelében található az Új-Házi vendéglő, mely az all you can eat üzleti modellt viszi. Ez itt a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vendég befizet 1350 forintot, és 60 percen keresztül annyit eszik, amennyi csak belefér.   Nem tisztünk megítélni, mennyire etikus eljárás…..
Szakdolgozatot kellene írnom, de közben a Pestisrácok blogon megjelenik két írás a T.U.D.O.M.Á.N.Y.-ról, és sajnos nem tudtam nem írni róla, mert elvégre is minek tanuljak tudósnak négy különböző egyetemen, ha közben a tudománybarbárok kirántják alólam a szőnyeget és tolják a kulturális forradalmat,…..
Különleges nap volt a mai a Mokka stúdiójában, ugyanis egy ellenzéki politikust hívtak be beszélgetni. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője kapott meghívást, hogy Istenes Lászlóval beszélgessen a Jobbik választásokon elért eredményeiről. A beszélgetésben erről viszont nem esett szó, Jakab ugyanis arra…..
dr. trafik nomac 2018.04.16 13:16:09
Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz. (A 89.5…..
Ha én most RTL-sajtós lennék, sokat törném a fejem hogy lehetne úgy tálalni 2018 második hetének első két napi nézettségét, hogy abból jól jöjjek ki, de aztán rájönnék, hogy sehogy, és kiemelném azt a két műsort, amivel lehet valamit kezdeni. Az egyik a Híradó, ami továbbra is agyonvágja a Tényeket…..
dr. trafik nomac 2017.09.28 16:49:25
@Jakab.gipsz: .: Hat a delamerikai torteneszek nem egeszen igy latjak, az o szemukben a fasz keresztenyek idejottek gyilkolni, es hazugsagokat terjesztenek roluk. Bont amiatt borulsz ki amit magad csinalsz, es a vegen kiderul, hogy megis a kereszteny feherek gyilkoltak a nepeket. Illeotleg a fasz kereszteny papok meg festemenyeken is megorokitettek "teritesuket", szoval viszonylag nehez letagadni.
A BKK-t 2010-ben nagy lelkesedéssel hozta létre Budapest új vezetése. Akkor úgy tűnt, hogy a több éves előkészítés végeredményeként, külföldi példák alapján létrehozott cég végre egy olyan szervezet lehet, amelyben a szakemberek és a politikusok is egyaránt hisznek. Az első évek igazolták is a…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
dr. trafik nomac 2017.08.01 16:18:37
@alba8889: :))))))))))))))))))) O bazd meb, ti mit szedtek amugy ?
dr. trafik nomac 2017.08.01 16:21:35
@szgy: Es ugye most itt egy kituntetett kommunistat vedunk, csak hogy vilagos legyen ki-kivel van.
dr. trafik nomac 2017.08.01 17:45:06
@alba8889: Na bencsik most lebuktal :)
Lehetne mindenféle magasztos gondolatot írni itt, ám inkább a sallangmentesebb utat választanám: közel kilenc és fél év után véget ér a KMK története – egy időre biztosan. Köszönöm szépen mindenkinek, aki a nyár során jelentkezett blogírónak, ám sajnos sem erőm, sem…..
A napokban akár el is fogadhatja az országgyűlés azt a javaslatot, miszerint Magyarországon megszűnik az óraátállítás. Ezzel gyakorlatilag azt érnénk el, hogy télen egy időzónával keletebbre lennénk, mint most. Az érvelés szerint egyébként is kilóg Magyarország a…..
dr. trafik nomac 2016.11.19 10:34:34
@Before: Probald a teheneknek elmagyarazni fejeskor. Amugy meg nem mindenki szereti a napot az is igaz.
A szovjet hősi emlékmű és a "hatékonyan" eltávolított sarló-kalapács Szófiában. Három éve volt szerencsém eljutni Szófiába. Aranyos hely, bár pompájában és látványosságaiban nem mérhető Budapesthez. Az 1878-ban elnyert bolgár függetlenség után tették meg fővárossá, majd ezután tervezték és…..
dr. trafik nomac 2016.06.30 08:16:33
@Aranyi Gábor: Szegeny emeber :(
dr. trafik nomac 2016.06.30 08:19:56
@bloghuss: LOL
Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki már a nyugdíjas lét sarkán toporog (45-60 év közötti korosztály), viszont egy dologra igazán büszke az életében. Akárhányszor találkoztok, teli vigyorral és elégedettséggel az arcán mondja, hogy Önmegvalósító Peti (a fia) kiment dolgozni Angliába (vagy…..