Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cardiobascuralis 3a

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, a magyar rockzenében 2021-re véglegesen lezárult a generációs váltás: a régi, a '80-as, de lehet, hogy még a '70-es években indult dinoszauruszok lassan a múlt ködébe vesznek, produkcióik színvonala már korántsem a régi és a fiatal korosztállyal gyakorlatilag már hosszú évek óta semmi…..
cardiobascuralis 3a 2021.10.19 15:35:08
@para_noir:
Azt hiszem, neked sem ártana utánanézned a szó jelentésének, és akkor nem írnál marhaságokat, mint most.
cardiobascuralis 3a 2021.10.19 15:36:51
@Richard Xenos:
Na, ezek után már csak arra vagyok kíváncsi, mikor törlik a hozzászólásokat, és szüntetik meg a hozzászólási lehetőséget.
Mert a vélemények eléggé egyformák, és homlokegyenest ellentétesek a bloggerével.

:-)
Az amerikai gépen is ő lesz az első lengyel vadászpilótanő...
Száz éve, 1916. december 30-án koronázták meg az utolsó magyar királyt, a Habsburg-Lotharingiai-házból származó IV. Károlyt. A Habsburg-dinasztia a 13. század vége óta alapvetően meghatározta Európa történetét, ezért nem csoda, hogy sok történelmi filmben és drámában találkozhatunk a Habsburgokkal.…..
cardiobascuralis 3a 2016.12.31 19:51:32
@nemorino:
Capet lesz az a Capeting.
Gyereknevet választani nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Egyfelől sokszor ott a családi nyomás, másfelől a divat – mindkettő könnyen oda vezethet, hogy az ember egy idő után megbánja a döntést. Az indokok azonban még ennél is meglepőbbek lehetnek...
cardiobascuralis 3a 2016.12.20 03:32:59
Az angolban van olyan is, hogy Dick, ami egyszerűen annyit jelent, hogy fasz.

@nemorino:
A muszlimot csak az olyan PC-hülyék használják, akik szerint a néger az mind afroamerikai, akkor is, ha azt sem tudja, hol van Amerika.
Magyarul az bizony mohamedán.

@Anti a vater:
Na, megjött a másik PC segg is.
Aneta Grzeszykowska 1974-ben született, 1999-ben végzett a varsói Szépművészeti Akadémián, grafikus szakon. Művészetében fotográfiát, videót, és digitális technikát alkalmaz, hogy felfedezze az intimitás és az identitás kérdéseit, illetve megalkossa a gyerekkor, a nőiség, és az öntudatosság…..
cardiobascuralis 3a 2016.12.20 00:46:08
@j77:
Ha nincs filmforgatás, akkor meg simán fénykép.
Bár ha már filmes, akkor az bizony standfotó. Amire a címe is utal: film stills.

A fordítást hagyjuk, a mai fordítók többségének színvonala a béka segge alatt van, soknak jó ha középfokúja van angolból. Pedig ilyen könyvek fordításához elméletileg szakfordítói vizsga kellene az adott szakból (hogy ismerje a szakkifejezéseket). Törvény van rá (amit kb. annyira tartanak be, mint azt, hogy vezetés közben tilos mobiltelefonozni, vagy biciklisnek járdán menni; pedig ezekre is van törvény).
Kár, hogy a kutya sem kéri a szakfordítóit, hanem megbízzák a kiadó vezetőjének angolul már majdnem középfokon gagyogó unokaöccsét, mert azzal megspórolnak 300 ezer forintot. Vagy annyit sem, de legalább ismerős zsebébe megy.

Gondolom, a Fotóművészet c. lapban is fordítás az adott cikk.
Brüsszel annyira ellenséges környezet Havasi Bertalan, a magyar miniszterelnök táskahordózó sajtótitkára számára, hogy hatalmában áll meghatározni, kik mehetnek be Orbán sajtótájékoztatójára, és kik nem...
cardiobascuralis 3a 2016.12.20 00:36:36
@pamut:
Látom, komcsi faszfejkém, a munkásőrként elfogyaszott denaturált szesztől már egyáltalán nem megy a gondolkodás.

Az autó esetében a tulaj mászkálhat a járdán, csak a kocsija nem lehet az úton.
Itt is a csaj mászkálhat, csak mivel nincs már Népszabi, oda nem mehet, ahová a Népszabi engedélye szól.

Mondtam már, faszfej: lapozd fel a Wikipédián a "funkcionális analfabéta" szócikket, és olvasd fel magadnak a tükör előtt, hogy illusztrációd is legyen hozzá. Ugyanis rólad szól.
Ahogy látom, továbbra sem megy az olvasott szöveg megértése.
Az, hogy agyad nincs egy szem sem, szerintem már a komcsi párttársaidnak is feltűnt.
cardiobascuralis 3a 2016.12.20 00:37:15
@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt:
Soros a demokráciát, mi?
Viccnek szántad?
Elég szar lett.
Már egyikük se akarja alkalmazni Weisz Fanni, mert a jelnyelvi tolmács pénzt kérne a munkájáért. Amiből az következik, hogy eddig nem kért. Eddig a pécsi önkormányzat, meg a Köztársasági Elnöki Hivatal is ingyen dolgoztatta...
cardiobascuralis 3a 2016.12.20 00:13:48
@pamut:
Ja, hogy akkor szerinted a jeltolmács csaj kurva?
Az már eddig is megvolt, hogy funkcionális analfabéta vagy, de hogy ennyire, azt azért még rólad sem gondoltam volna.
cardiobascuralis 3a 2016.12.20 00:20:41
@Sir Galahad:
Én meg ha jól tudom, semmi ilyen nem volt, ezt csak a menedzsere állítja.
Egyébként én sem tudom, mi ezen a felháborító, én is dolgozom x összegért, de ha odaállnék, és azt mondanám, hogy eddig kurva olcsón dolgoztam, 6x-et kérek, akkor nekem is simán megmondanák, hogy nekik annyit nem ér a munkám, de ha találok olyan helyet, ahol úgy gondolják, hogy ér annyit, akkor nosza, keressem meg azt a helyet.
Csak nem tudom, mennyi okom lenne ezen felháborodni, és telekürtölni vele a fél országot. Szerintem semennyi.
A csaj munkája is ha ér valakinek 300 rugót, akkor meg fogja neki adni. Ha nem ér, nem fogja.
(Havi fizetésként egy jeltolmácsnak 300 ezer még kevés is - ha ezért naponta dolgozik legalább 4 órát. De ha csak havi 4 órát, akkor az 50 ezer is jóval a szakma átlaga fölötti fizetés.)

@elemes:
Hagy, csak egy nagyon buta, sötét komcsi seggfej, aki nem bírja felfogni az olvasott szöveg értelmét. Biztos elvette az eszét a munkásőrgyűléseken ivott denaturált szesz.
cardiobascuralis 3a 2016.12.20 00:30:16
@látjátok feleim szümtükkel:
Indulhatott volna a csaj is közbeszerzésen.

@ember100:
Én elhiszem, hogy neked ezt mondták világéletedben, hogy hülye vagy, öcsém, ülj le, egyes, azért jegyezted meg ennyire jól, kb. ennyi maradt meg abból a 12 évből, ami alatt elvégezted az első osztályt. Gondolom, neked már a kisegítő iskola 2. osztályos szintje is magas volt.

Nem akarja lejáratni senki.
Aki ezt mondja róla, ismeri személyesen, és a körülményeket is. Te meg nem.
De az azért lehetne gyanús, hogy a "menedzsere" sugallatára a saját anyját kirakja az olyan közös cégből is, amit az anyja alapított.
Én inkább arra gyanakszom, hogy a csajt kurvára kihasználják. És aki ezt teszi, az a pasija/menedzsere, nem a családja meg nem a polgármester.
Most mennyivel jobb neki, nem, hogy a nagypofájú paraszt bement pattogni a polgármesterhez, és a havi 50 rugó is ugrott? Ahelyett, hogy esetleg megpróbál valami normális hangot megütni, meg nem egyből 6-szoros pénzért verni az asztalt.

Te vagy a másik funkcionális analfabéta a pamut nevű munkásőr mellett?