Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raceday Addams

239 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze két szezonba telt Alex Palou számára, hogy felérjen az IndyCar csúcsára.  ..
Újabb mérföldkőhöz érkezik el Romain Grosjean IndyCar-karrierje.    ..
A 2018-as, bakui balesettel ellentétben most tényleg kirakta a pályáról kollégáját Marcus Ericsson.    ..
Ha létezik mozifilmbe illő délután a NASCAR történetében, akkor az kétségkívül 1984. július 4-ére esett.    ..
Nem álmai kvalifikációját teljesítette Pato O'Ward Mid-Ohión.  ..
A Benny Hill Show aláfestő zenéjéért kiáltó közjátékra került sor a Stadium Super Trucks szombati, Mid-Ohió-i futamán...
Új szabályokat léptet életbe a NASCAR a Cup Series hátralévő két superspeedway-versenyén...
Egyre közelebb kerül az Indianapolis 500-hoz Romain Grosjean...
Ha minden a jelenlegi tervek szerint alakul, akkor jövő márciusban már a pályán fognak körözni az NTT IndyCar Series hibrid erőforrásai.  ..
Minden túlzás nélkül a 2021-es autósport-szezon eddigi legdurvább balesete zajlott le szombaton, a Virginia International Racewayen...
Ha kimondjuk azt a mozaikszót, hogy NASCAR, akkor az átlag motorsport-rajongók többsége előtt még mindig zárt karosszériás autók képe sejlik fel, amint rendületlenül köröznek ovális alakú pályákon. Volt idő azonban, amikor a szervezet annyira komolyan fontolgatta a road pályás versenyzést, hogy nem…..
Juan Pablo Montoya nem egy olyan ember, akit kenyérre lehet kenni. Sokan ezért nem kedvelik, mások viszont pontosan emiatt istenítik...
Három évvel Danica Patrick visszavonulását követően ismét hölgyversenyzővel bővül a NASCAR Cup Series mezőnye...
Saját bevallása szerint Bubba Wallace rendületlenül fontosnak tartja, hogy vezető szerepet töltsön be a társadalmat érintő ügyekben...
El tudod képzelni, hogy egy versenyző annyira gyűlölt legyen, hogy az ellenfelei végül egy gondosan megtervezett, alattomos összeesküvéssel kíséreljék meg végleg eltakarítani az útból?  ..
Robert Wickens nevét az elmúlt évek során azok is megtanulták, akik egyáltalán nem követik a motorsportokat. Ő az a srác, aki túlélt egy túlélhetetlennek tűnő versenybalesetet és azóta is napról napra lenyűgözi a világot hihetetlen küzdeni akarásával annak érdekében, hogy egy napon maga mögött…..
Február közepén mutatta be a Netflix saját NASCAR-témájú szitkomját, a The Crew-t. A stock-car szervezet azonban a hírek szerint nem elégszik meg ennyivel és máris tárgyalásba kezdtek egy Drive to Survive-hoz hasonló dokuszériáról is.  ..
Harminchárom sérült néző, ennyi volt a mérlege a Nationwide Series [ma:Xfinity Series] 2013. február 23-án rendezett versenyén történt tömegbalesetnek. ..
Nyolcvanhat nappal a bahreini horrorbalesete után először ült versenyautóba Romain Grosjean.  ..
Tizenöt zseniális aranyköpés az amerikai versenypályákról   Legyen szó csapatrádióról, vagy interjúkról, a pilóták száját gyakran igencsak csodálatos mondatok hagyják el. Az alábbiakban jöjjön ezek közül egy impozáns csokorra való.         A CIKK FOLYTATÁSA ERRE A LINKRE KATTINTVA ÉRHETŐ…..
El tudod képzelni, hogy egy versenypályán ácsorogsz élményautózásra várva, a sorban pedig felbukkan egy nemzetközi szupersztár?  ..
A XX. század derekán nem volt szokatlan látvány, hogy IndyCar-gépek is megmérették magukat a Pikes Peak-i Nemzetközi Hegyi Felfutón...
Frappáns reakció a NASCAR egyik legérdekesebb személyiségétől...