Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pénzcentrum

181 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyatulajdonosoknak napi probléma, hogy mit csináljanak, ha ürülékbe léptek, de ez azokkal is előfordul néha-néha, akik nem sétáltatnak rendszeresen ebet. Ha már megtörtént a baj, a következőket lehet tenni. Sima talpú cipő esetén Egy járdaszélen többször végighúzva távolítsd el a talpadról a…..
Amennyiben elhatároztad, hogy lefogysz, ne lepődj majd meg, ha tág lesz rád az összes gatyád. Ahelyett viszont, hogy rohannál a boltba, mutatok egy tuti módszert, ahogy újra feszessé teheted a farmert a derekadon. 0:42-től látható a módszer.  ..
Mára szinte az egész életünk online lett. Azon persze napestig lehetne vitatkozni, hogy mennyire jó ez vagy sem. Egy biztos, kegyetlen pörgetjük az úgynevezett hashtageket (#valami), amik elől bizony az óriási örömmel látogatott világvárosok sem menekülnek. Ennek apropóján a képen megnézhetitek…..
A lenti infografikán összeszedték, hogy mikor és hol voltak az elmúlt években katonai puccsok (kék pötty) és puccskísérletek (narancs pötty). A legtöbb kísérlet egyébként elbukott, alig volt sikeres katonai hatalomátvétel. forrás: Statista..
Újabb praktikákat találtam, hogy mire lehet jó a megunt vagy kinyúlt zokni. Bónuszként azt is megmutatom, hogy lehet csúszásmentessé varászolni bármelyik zoknit. Lássuk:  ..
A héten kijött a friss PISA-felmérés eredménye, ezúttal azt vizsgálták, hogy a gyerekek mennyire tudnak együttműködni, és milyen a problémamegoldó készségük. A világszerte 72 országban, több mint félmillió középiskolás bevonásával készült a kompetenciafelmérés. Egy újabb listán lettünk sereghajtók,…..
Évszaktól függetlenül, bármikor megjelenhet az ember arcán egy pattanás, és hát amikor már ott van, nagyon nem lehet vele mit kezdeni (egy ideig legalábbis), de akinek alapból pattanásosabb a bőre, annak érdemes egy-két házi trükköt bevetnie. Az egyik legjobb csodaszer a kígyóuborka. Ha hétvégén…..
Nyáron könnyen hozzájuthatunk egy kis kaporhoz. A tökfőzelék ízesítése mellett azonban még egy csomó minden másra is használhatjuk. Segít aludni A kapor nyugtató hatását kihasználhatod, ha elalvás előtt egy teáskanálnyi termést leforrázol egy nagyobb bögre vízzel és…..
Sokakat felháborított, hogy a Toblerone költségcsökkentésre hivatkozva megritkította a legendás csoki hegyeit, 170 gramm helyett csupán 150 grammos lett egy doboz csokoládé, és 11 helyett csak 9 hegyet tartalmaz a doboza. Nem is csoda, hogy beindult a csoki házi receptjének…..
Ugyan sokakat zavar, ha a mellettük dolgozó kolléga fütyörészve végzi a napi teendőket. Egy kutatás azonban bemutatta, hogy a zene (így a dúdolás vagy fütyörészés is) pozitív hatással van a munkánkra. A zenétől gyorsabban és pontosabban dolgozunk, így nemcsak mi érezzük…..
Az elmúlt 10 évben megduplázta Magyarország a pezsgőexportját. Míg 2005-ben 26 906 hektoliter pezsgőt vittünk külföldi piacokra, tavaly már 53 591 hektót. Az eddigi csúcsot 2014 jelentette, akkor 56 129 hektolitert exportáltunk. Az idei teljesítményről még nincs adat...
A magyar autósok alig több mint 80 százaléka köti be rendszeresen a biztonsági övét, amivel az OECD országok között az átlagtól jelentősen lemaradtunk. Persze Dél-Afrikában szinte senki sem ad a biztonságra, de az európai országok között utolsó Olaszországban is az autósok…..
Az  EF English Proficiency Index legfrissebb felmérése szerint egész jól állnak a magyarok angoltudás tekintetében. Bár a TOP 10-be nem kerültünk be, a vizsgált 70 ország közül a 21. helyen szerepelünk. Magyarország  57,9 pontot ért el a felmérésben, amivel a 27 európai…..
Az előző évekhez hasonlóan idén is értékelték a magyar éttermeket a világ egyik vezető utazási véleményoldalán. A több millió olvasó szavazatai alapján összeállított top 10-es listát ezúttal az Onyx vezeti, vidéki étterem viszont 2015-ben sem került be a legjobbak…..
Pénzcentrum 2015.10.30 15:51:04
@Kedélyes Paraszt: a listát természetesen leközöltük, ott van a bejegyzésben, látszik, csak az indexes előnézetben nem.

napicsart.blog.hu/2015/10/29/a_legjobb_ettermek_magyarorszagon_itt_a_toplista
Az alábbi grafikonból a magyarországi postai szolgáltató helyek száma olvasható le 2007 és 2014 között. A 2014-es évben összességében csökkent a postai szolgáltató helyek aránya, megoszlásban viszont nőtt a Magyar Posta által működtetett postahivatalok és mobilposták…..
Újabb tuti tippet súgok ma nektek spurcikáim. Ma újra megrendezik A Fagylalt Éjszakáját, úgyhogy záróra után féláron fagyizhatsz számos cukrászdában és fagyizóban. Itt vannak…..
A nyári szezonban sok nyugdíjas panaszkodik arról, hogy nincsen pénze a nyaralásra, pedig azok a nyugdíjasok, akik időben jelentkeznek az Erzsébet-program keretében kedvezményesen üdülhetnek, vagy válthatnak fürdőbelépőt szinte ingyen. A programban évről évre egyre többen…..
A legnagyobb borítékot a szülészek kapják, de a sebészek sem járnak rosszul. A legkevesebb hálapénzt pedig az ápolók és a betegszállítók vihetik haza. Bár az orvosok elmondása szerint sokan elítélik a hálapénzes rendszert, mégis sokan elfogadják ezt a fizetés…..
A magyar nyugdíjasok fele havonta százezer forintnál kevesebből él, akárcsak Janka néni. Jó hír azonban, hogy a leggazdagabb nyugdíjasnak már havi 1,3 milliót utalnak. A magyar luxusnyugdíj tavaly még csak 870 000 forint volt. TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTS! Amennyiben az NGM friss…..
A bankok hétfőtől folyamatosan küldik a devizahiteleseknek az elszámolási értesítőket. Két hónap múlva már minden adósnak látnia kell, mennyit kap vissza a bankjától, vagy mennyivel csökken a tartozása. Az MNB szerint ennyivel csökkennek a törlesztők, aszerint, hogyan fizetett…..
Bankkártya? Online fizetés? Netbanki utalás? Hát... csak nem Magyarországon. Tíz év alatt 100 millióval nőtt a forgalomban levő bankjegyek száma Magyarországon. Pont abban a 10 évben, amikor világszerte oly' nagyon megugrott az elektronikus fizetések használata, elvileg már…..
Egy kiló kenyér árából 2014-ben 14,26 zsemlét vehettünk, míg 2013-ban "csak" 13,43-at. A kenyér és a zsömle ára az elmúlt közel 10 évben vált el igazán látványosan: 2005-ben 173 forint volt egy kiló fehér kenyér, egy zsemle pedig 15 forintba került...
Ne feledjétek, március 15. után nem lehetnek majd nyitva - néhány kivételtől eltekintve - vasárnaponként a kiskereskedelmi egységek. Mivel hatástanulmány a mai napig nem készült, így csak találgatni tudunk, hogyan alakul majd a kiskereskedelmi forgalom az országban.…..
Paprika, Unicum, gulyás, mangalica, szürkemarha, puli. Na meg a magyar pornó. Nem viccelünk, ma már gyakorlatilag tényként kezelhető, hogy a magyar pornóipar mérete kiemelkedőnek tekinthető, főleg, ha az ország méreteihez viszonyítjuk...
Segítünk: HATSZOROS a különbség, igaz van olyan ország, ahol csak tized annyit keresnek, mint a leggazdagabb Luxemburgban. Persze nem minden országban van minimálbér, a közgazdászok egyik örök vitája, hogy szükség van-e a bérek ilyen szabályzására. ..