Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DetoxClipper

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt. Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági megfigyelő állam, a háborús haszonleső héják és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy globális…..
A földönkívüli emberrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk második darabjában a téma valaha volt egy legfontosabb és legnagyobb hatású kutatójának, az 1996-ban elhunyt hipnoterapeutának, Dr. Karla Turner-nek a tevékenységét szeretnénk bemutatni. Egyetemi oktatói állását feladva az ufológiai…..
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii16.html    ..
DetoxClipper 2020.11.28 08:07:21
@UFÓ Kutató:
Mit írjak rá... Emberség kellene és jobb lenne a helyzet. De tudjuk a profit és a gőg az első helyen.
Nálunk a cégbe rendelik a csomagokat futár szolgálattal s közben dicsekvés ki mennyit költekezik(simán egy márkás papucsért 250 eu, nadrág 400eu,kis táska 370eu,a kertbe papucs 180eu)stb.Ja ez nem túlzás hanem ilyenek!
A csajok vadásznak a gazdag pasikra aztán ha van akkor ellenőrzik nem-e teszi félre mert tudják milyenek ha van pénz akkor más csajoknak is kell. Szóval tudat emelkedik :) már akinek..
Jha tegyem hozzá más...val könnyű csalánt verni ugye.
DetoxClipper 2020.11.29 12:05:12
@Valiant Thor:
Vannak olyan emberek akiknek semmi sem elég.. Ez nem minősítés de így van.
Tudod a saját fizuját elcseszi nulla perc alatt.. Csak pl 2D szempilla 35eu,fitness 12eu, fodrászat 40eu,kávézóban ücsörögni 25eu,márkás ruhák de azok a nagy márkák amiben egy néhány grammos ruha 80eu,új kiegészítő 50-100eu..szóval utána még az autó ami min felső kategória számukra.
A pénzes pasi pedig azért kell mert a sajátja elfogy de a következő fizu arrébb van. A pasi ugye az ego által vezetve van, hogy ő milyen nőket megkap a pénze miatt. Ápolt pipi popi, divatos, semmihez nemértő csak a márkátat ismeri.
Engem cikiznek néha az 5 éves tv miatt.. Mondom felesleges új mert ennek is még majdnem új a szaga.. És kihasználva sincs rendesen. Inkább filmet vagy mittudom mikor mit nézünk azon.
Tudod mi számítunk kibeszélni valónak a konzum divat ember pedig érvényesül törtet.
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi12.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2018/04/kozmikus-kozzetetel-x9.html    ..
DetoxClipper 2018.05.15 07:21:17
Üdv
Tudjátok mi jutott az eszembe?
Ugye úgy írják egyesek tanítják na mindegy hogyan is,hogy Isten általunk tapasztalja meg saját magát. Istent mint mindenhatónak is ismerjük aminek saját magam is tartom.
Kérdezem én ha mindenható akkor ugyanmár saját magát miért nem tudná megtapasztalni? Ez olyan ellentétes dolog,h csak az nemveszi észre aki nem akarja.
A másik pedig a halál utáni dolgokról lehet olvasni sokat,azt mondják a tanult információk megmaradnak de sajnos ez sem így van. Meghal valaki aztán leledzik ott ahol...aztán a mi fogalmaink szerint megszületik naés egy mukkot sem tud semmiről. Hol is vannak a megtanult dolgok?? Ha az iskolában nem tanítanák a dolgokat az ember is csupán egy ösztönlény lenne ugyanis a szexualitás is azok közé tartozik. A szervezet beindítja ezen hormonok termelésé stb a szaporodás érdekében.
Ugye mondják,h amikor jövünk ide a földre akkor a felejtés angyala vagy ki éppen hogyan nevezi a feledés fátylát adományozza az illetőnek. Miért? Nincs értelme ugyanazokat ismételni,sui,stb.
A további pedig a tátsadalom úgy nézki nemtudatosodik hanem óriási mértékben butulás van. Az iskolás ovis kisgyerekek kutya kölyköket kínoznak...ezek az úgyn ezos indigók, kristálygyermekek.
Beszéltem múltkor egy hithű ezossal aki már azt véleményezi amit mi is itt sokan de más oldalakon is. Az indigóval kezdték nos amikor az indigo már kevésbé volt eladható kitalálták a kristálygyermekeket,aztán ezt sem keresték annyira sok kiadónál posvadtak a könyvek.
Szóval a pénz m3g most is a motiváló dolog de sokkal jobban mint máskor.
A mistery shoppingosokat fizeti a saját cég azért,hogy a saját alkalmazottját szivassa orrba szájba aztán a tulaj is szarakodik a sajátjával.
A maradék emberség is eltűnt!!
Kryon üzeneteit lelehet néhány mondatban írni: Lemúria,ősők, konvergencia,emberi lény,mágnesesség,plejád. Ezek vannak kibővítve különböző mondatokba.
Szerintem azért nembeszélnek Leevel az adott ország politikájáról mert lehetséges kitiltanák Leet abból az országból. Tudod ha mész akárcsak egyiptomba is ott külön papírt kell kitöltened milyen célból vagy ott. Lee sem kivétel semmi ilyen alól. Biztosan van olyan nyilatkozat amelyben írásban tudatják a szabályokról.
DetoxClipper 2018.05.20 10:02:18
Szerintem felesleges egymást sértegetni mert ugyanazt a "szemüveget"nemtudjuk egyformán viselni, magyarán mindenki másképpen látja.
Emelkedünk kettőt előre egyet hátra:)
Elgondolkodtam rajta, hogy ez a rengeteg mocsokság, szemét, stb lehet az emelkedés következménye..na nem úgy értem általa jött létre mert ez volt előtte is de ennyien azért nemtudtunk róla csupán inkább azok akiket érdekelt. Viszont most már a Mari néni és észreveszi, hogy bizony a coopos tasija mennyi szemetet okoz vagy pl gulyással már annyi nyugdíjast nemtudnak megvenni a választásokra.
Figyu ha igaz az, h mosz emelekdünk bolygó és naprendszer szinten is akkor a kedves segítőknek kellett arról tudni mennyi szemetelő vegyszereket használó egyén fog születni ide ezekben az időkben. Ami észrevehető több a lesz@rom ember mint a tenni akaró de ettől is kevesebb aki valóban tesz is valamit.
Bízom benne, hogy Isten egyszer megelégeli ami itt van és gátat szab a gonosznak!
Tudom most azt fogjátok írni nincs gonosz ugye? Ne lenne nemtudjuk bizonyítani de azt, hogy va azért elég könnyű nemde?:) Ha bennünk van az akkor is van nem az, hogy nincsen.
Athena írta ezzel kapcsolatban az áttlényegítést. Lényegítse átt egy olyan ember aki 20 évesen mindent akar egyszerre luxus kocsit, lakást és öltönyös vezetői munkát. Ugye ezekből a luxus kocsi és a lakás ami összejön legtöbbször. Sajnos olyan lejáratban vesznek fel kölcsönt kocsikra mint anno lakásokra szoktak. De van neki A6 os. Ugye az ilyen emberek mindent megtesznek a pénzért mert nagyon kell a luxusra. Ugye tudjátok ezekből lesznak a jövő polgármesterei képviselői,politikusai. Mondom én kinekk kell az ilyen bagázs?
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2018/04/kozmikus-kozzetetel-x4.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/12/kozmikus-kozetetel-ix9.html    ..
DetoxClipper 2018.02.21 18:57:45
DetoxClipper 2018.02.28 11:49:50
@UFO Kutató:
Igen ismerk én is olyanokat! A többség viszont taszító. Kutató jól leírtad amúgy. Persze az olyan kőművesek akik felett vannak az olyan de akik partiban vannak azok szuperül elvannak.
Az alábbi bejegyzésünk főszereplője ismét Simon Parkes, az ő közreműködésével futó, kéthetente sugárzott „Connecting Consciousness” című rádióműsor elmúlt másfél évének legérdekesebb hallgatói kérdéseiből állítottunk össze egy csokorra valót. Ahogy a korábbiakban már megismerhettük, Simon egy igazán…..
Az alábbiakban Corey Goode megahosszúságú helyzetjelentése olvasható az elmúlt hónapok találkozóiról és rendkívüli fejleményeiről, David Wilcock néhány személyes kiegészítésével megspékelve. Corey talán eddigi legösszetettebb, legalaposabb és legeseménydúsabb beszámolója következik...
DetoxClipper 2018.01.20 08:33:55
Sziasztok!
Hogyan is írjam le amit gondolok:D
Mindenkinek igaza van kis részből mert a valódi igazat egyikünk sem tudja:)) így nemjelenthetünk ki egy igazságot. Az ezos ipar elkezdődött a Secret történettel aztán később jöttek az arkangyal és angyal témák, utána a dimenzióváltás aztán a galaktikusok, utána elkezdték ezek a showot nyomatni.
Az én véleményem a következő: Corey és bandája nagyon újak melyek igyekeznek fent maradni ugye. Amint észrevettük azért megtesznek sok mindent és mindig az egyik titkolózásból mennek a másikba, ezzel továbbra is hagyják a rajongóikat várakozni Ufozni:) de az újabb részkből sem tud meg valaki valami lényegeset. Ezek az irományok nagyon jó képregény helyettesítők pl vonaton utazva vagy ilyesmire amikor is elérkezik az utas az állomásra vagy a címre akkor szépen kiszáll a való világba ahol semmire sem megy az olvasottakkal. A való világban nincsenek ezo és spiri emberek sem hanem érdek emberek vannak! Sajnos vagy nem sajnos az ezo spiri emberke is csak addig az amíg az érdekei nem kívánják meg, hogy "bizonyítást"nyerjen az ezo spirisége. Munkahelyen ha a másik többet kap 1000 Ft al vagy akár 5 Euval akkor nem ezo spiri ember hanem törtető materialista mint mindegyikünk.
Nézzétek meg a karácsony előtti dulakodást a boltokban mennyi ezo spiri ember tolakodott majdnem összetiporta a másikat a 4K Tv miatt vagy az akciós kávéfőzőért. Hmm ugye az emberi természet megmutatkozik szinte minden pillanatban. Amikor pl találkozol ilyen olyan tanfolyamokon az ezo spiri emberekkel akkor ott a nagy alázatos álarcot felveszik és teszik a "szüzikét"közben pedig.... Na ugye ilyen is ismeretes nálatok is?
Az embereket a pénz vezérli amiért mindent megtesznek de komolyan mindent.
A nagy dolgokat pénzekkel teszik nem meditációval sajnos:(. Míg mi meditálunk értem az itt jelenlévő emberekre vagy a többiekre akár csoportosan vagy egyénileg addig egy utalással milliárdokat küldenek ide-oda amivel akkora szemétségeket tesznek meg mint a fene!
A meditációkkal igen elér az ember valamiféle nyugalmat de ezzel a boltban nemtud senki sem fizetni de még tankolni sem tud.
Nagyon dühítő, hogy a fény győzelmét emlegetik amikor is a m...os kizsákmáynoló kisvállalkozók akik 20 ember béréből képes magának a 6 ik luxus kocsit vásárolni a naaaggyyy luxus márkákat. Az aôlkalmazottjaik pedig minimálból vannak fizetve. Az ezos tanok sajnos megbuknak sok példánál. Ilyen pl eőször adni kell aztán kapsz. Na az említett kisvállalkozók csak elvesznek és ők csak egyre jobban gyarapszanak.
Nemirigyelem őket csak ELÉG MÁR AZ EMBEREK HÜLYíTÉSÉBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A türelemre az álazatosságot papolják csakhogy még tűrjétek.
Az országokból itt európában gyár államokat csinálnak ahol 4 műszakban dolgoztatják az embereket. Kérdezem miért is? Mert az egyenlőség elve tapasztalható a világban ugye? Hol vannak azok az új kocsik amit Mo és Sk ban legyártanak hivatalosan a Volkwagen és a Peugeot 14 milliót ja plusz még a citoen is kb 4 milliót. Mo az audi a merci ugyanennyit. De minek?? A szemetet termelik vele de azzal senki sem foglalkozik csak a profittal de ezerrel!!!!!!
Ha körülnéztek nincs ennyi új kocsikra szükség a balkános még úgysem mint nálunk. Eszetlenség irányít!!
Arról tudtok, hogy amit mi ilyen gndolkodók otthon elkülönítünk szemetet a paírt a műanyagtól stb azt a szemetesek egy kukáskocsiba fordítják? Gondolom nem hisztek nekem. Ezzel én is így voltam de sajnos 4 helyen különböző városokban is láttam.
Kérdeztem úgy óvatosan miért nem másik arra a hulldékra való kocsiba teszik. Tudjátok mi volt a válasz: azt kellene a főnöknek venni de nemvesz mert az pénzbe kerül. Ha pedig valaki kinyitja a száját tudjátok mit mondhat.
Mindenhol a pénz urakodik. Vagy a sex is egy nagy eszköz. A csini lányok akik valamit is elakarnak érni akkor kell nyújtani valamit!
Lehet a mai 50 es korosztálynaál ez nem annyira volt így de manapság ilyen a szamár létra a karrirekben. Aki pedig próbálkozik az 2 diplomával is br 230 at keres. Ugye aztán leribizik a lányokat azért amit csinálnak. Elmegy vidékilányozni vagy....
A lányoknál az is bevállt, hogy a nagyobb focicsapatokban a pénzes férfiak ánuszát is kinyalják 20 ért. Bocsánat a fogalmazásért de ez is a valóságunk része!
Számomra a hozzászólások érdekesek a cikkeket nem olvasom ugyanis már nagyon izzadság szaga volt ezeknek a koholmányoknak. De aki még ennnyyyyyyyyyyyyirrrrrrrrrrre hiszéééééééééékennyyyyyy az csak igya a betűiket!:)
Üdv:D
DetoxClipper 2018.01.21 10:52:56
@athena 28:
Őszintén nemsokat tudok érte tenni.
Az ipart a munkáltatókat én sem más sem tudja jobb belátása bírni. Ők csupán a profitot nézik, aki pedig esetleg emberségesebbé tenné a dolgokat azt kegyetlenül kivágják mert nem lojális nem cégirányú nem profit orientált,stb. Csak olyanok maradnak meg akik haszonemberként vannak.
A szemetet már én sem osztályozom. Minek fektessek bele helyet a házban amikor a "nemes" hulladékos vállakozók összefordítanak papírt az üveggel a műanyaggal plusz a kommunális hulladékkal is.
Nem mellesleg az óriási szeméthegyektől 400 méterrel odébb biogazdálkodás folyik. :)
Bizony vannak férfi prostik is mint nők. Egyiket sem ítélem el!!
Ha az alkalmazottad az illető ahhoz sincs semmi közöm mert elméletben a legmagasabb fizetést is ellehet költeni.
Ismerve téged innen azt gondolom rendesen bérezheted őt de ez sem tartozik rám!
Nempanaszkodtam a tegnapi hozzálósommal csak ilyennel kell foglalkozni nem a Corey ufokkal amelyek profitálnak a sok hiszékenyből. Na de ők nemcsinálnák akkor megtennék azt mások, mert ugye mi kell hozzá: néhány érdekes név helyszínekkel aztán fogod beleteszel mostani divatos ezo kifejezéseket pici guglizás és kész a sztori bárkinek. Bizonyíték amint látod nemkell. Ha lenne is amit annak neveznek lehet valami homályos felvétel is amit készíthetsz sötét párás ablakkal is amire kitalálod az xy lény van ott a 5 ik dimenzióból csak számára nehéz a fizikai formát felvenni de igyekszik megmutatni magát. Jobban nemteheti mert a dracok elfogják és kiderítik a komplexumját ahol vannak,bla bla...
Szaros cikkek minden ezo oldalon.
Az ujvilagtudat teleszórva reklámokkal a cikkek özönlenek akkor is ha a kutya sem szól hozzá de a robotika nyomatja a sületlenségeket.
A világunkban a gonoszsággal hatalmasodnak a emberek nem a jóságukkal.
A munka területen pedig sz@rból f0sba mennek az emberek.
DetoxClipper 2018.01.26 19:08:49
Sziasztok!
Kutató nemtudom olvastad-e a Beszeélgetések Istennel könyveket.
Most már olvasható magyar nyelven is a 4. könyv. Abban megtalálható az olyan kérdésekre a válasz, hogy bekünk miért segítene valaki akármiben itt a Földön.
Nemszándékozom azt ide leírni mert ugye nem egy mondatban van a lényeg hanem az egész könyvet elolvasva nyer értelmet.
Ha gondolod olvasd el.
Tárgyalja a most divatos Ufo témát is, stb...

Más téma: azt vettem észre Kutató barátunk tudja mit írtam a minap ide. Nem az egész világ ilyen vagy olyan hanem a vmilyen beosztásban lévő egyének akik országoktól és kulturáktól függetlenül gőgösek, arrogánsak, beképzeltek, tudják jól mit tehetnek meg mire fussa a pénzükből egy egyszerű emberrel szemben. Nagyon sokra..A bántalmazásokat lefizetik stb.
Tudjátok úgy nemlehet pozitívabb társadalmat létrehozni amikor amiben az emberek többsége napi szinten majdnem a legtöbbet van, hogy ott megalázzák, bántalmazzák, lehordják aminek akarják.
A senkiháziaknak nemtjut el, hogy belőlük élnek verik a taknyukat. Azt mondják van helyetted.. na már azért ez sem éppen úgy van de a gőgös buta egyénisége továbbra is kitart mert a maradék embereit mégjobban kihasználja.
Az a érzésem ezt a világot az ördög megvette és a Jó Isten tűri ameddig tűri aztán megálljt int neki.
Mert ez így kicseszettül nem az amit az ezo oldalakon írnak!
Olvastam már feltűnt sokaknak ez.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii32.html    ..
DetoxClipper 2017.09.28 19:28:55
@xyron:
Bravo, jobban ezt megfogalmazni sem lehetett volna!
A tudati szint még most is alacsony amit nagyon könnyű megállapítani:) elég ha egy kisebb utcán végig mész amelyen észrevehető az emberi hanyagság, mittörődömség. A cigaretta csikkeket ott ahol vannak tova peckelik a földre.
Na most említek néhány ezos írást: az elmúlt években hatványozottan emelkedett kollektíven az emberi tudatosság... Khm mi van??
Ez nem tudatosság- a csikket elhajítani aminek most nemtudom mennyi ideig is tart lebomlania egy olyan bolygón ami már ígyis szennyezett mérgezett az emberi dolgoktól.
Ez csak egy kis észrevétel részemről.
A nagy észrevétel az pedig a köv amikor láttam egy karikatúrát amikor is az ember már majdnem a nyakáig volt a tengerben értsd özönvíz jelleggel de még akkor is a tőzsde árfolyamokkal volt elfoglalva.
Ugye ezt tesszük mindegyikünk. Most gondolom azt mondjátok magatokban aa én nem, holott deee mindenki a számokat görgeti akár tudatlanul vagy tudatosan is.
Nem azt mondom ne tegyük mert kell csak akkor ne panaszkodjunk ha egyszer majd minket is kiseperne egy hurrikán vagy esetleg más.
Itt nagy válzozásnak kellene beállnia az egos gondlokozásban a valamit valamiért helyett a segítek neked mert azáltal mindenkinek segítek beleértve magamat is elvet használva. Ilyenkor is lehet pénz de nem egymás ellen felhasználva hanem egymás segítésére.
Hogy ez itt lesz-e egyáltalán azt nemtudom de ez kellene elsősorban aztán az ilyen mentalitással egy új társadalmat létrehozni Ufok nélkül.
„Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megerősítsék a Fényrácsot. Erre azért van szükség, hogy felgyorsítsák a Teljes Közzététel és a Felemelkedés folyamatát. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, a…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii25.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii19.html  ..
DetoxClipper 2017.06.16 19:50:46
Sziasztok! Már nagyon régen nem írtam ide de nem is olvastalak benneteket. Huu megy jól a témázás ez már döfi:) vagy micsoda:).
Az említett könyvek nekem is a kedvenceim, a szerzőjétől olvastam a többi műveket is ami magyarul megjelent. A facen is fent van Neal aki valójában foglalkozik a spiritualitással nemcsupán írt róla. Divat és mutogatás nélkül teszi a dolgát a családjával illetve az ismerőseivel.
Xyron látom nagyon értesz a témákhoz még most is:)
Ákos nagy pálfordulat történt veled ahogy olvastalak de a lényeg, hogy megtaláld magadat vagy így vagy úgy ahogyan neked jobb.
A kígyó nevű fickót hagyjuk ő is csak az ezo kiskirályai közül az egyik. Aki valóban tud az nemhirdeti magát. Ezt gondolom tudják az itt olvasók illetve a hozzászólók is. Azért nem állítja le senki sem mert a csalódott ezosokon kívül senki másnak sem ártalmas. De sok a csendes bolond akikre talán majd rátalálhat:) nos ők útba igazítanák szívesen gondolom én.
Ha megnézitek az ezosoknak is kell vásárolniuk valamiből mert ők sis emberi lények. Csinálják a stb tanodáikat és a csoportjaikat amihez lehet csatlakozni minimális ft ért. Nos abból nemtudna nagyon elleni csak kenyeret vásárolni magának. Figyeljétek meg milyen pénzhozó férjek illetve partnereik vannak. "Vállalkozók" kisebb nagyobb cégekkel így jut a kedves ezo maminak is aki hódolhat a kedvfetéseinek ami nem is baj csak nemondja azt amit mond miközben a kedves aranytojó szamarának is mondhatná ugyanazokat amiket a közönségének mondd! Ugyanis akkor neki is kellene valamit csinálni nemcsak aha igen jaa persze én is úgy gondolom bólogatok, füstölőzöm a relax zenére dolgokat csinálni. Persze vannak kivételek de azokat nemszívesen választják az emberek mert megmondja mi van és azt jól tudja mindenki:). Az ilyenekhez azért mennek, hogy rózsaszínt halljanak a füleik.
Na mindegy csak idevaló volt ez is.
Konkrét esemény nemlesz mert az esemény most is zajlik minden sec-ben.
Van Kryonnak egy új könyve Murányi Mónikától amiben részletezi a tanításait.
Szóval már ő sem azt mondja, hogy mostanság lenne valami nagy, inkább azt hogy a profit világ még 2 generáció átt működni fog sajnos.
Ez sokkal reálisabb mint a sok buta csatornázás már neharagudjon senki sem, de olyanokat állítani ami nincsen na az vicces de még ha sokadszorra is azt álítja akkor már hülyeség. Amint észrevettem leálltak ezek az ezo oldalak a rózsaszín maszlagjaikkal már idej volt tényleg. Nem azt mondom nemkell pozitivitás de hülyére venni a népet de még mekkorára na az nemkell egy kicsit sem!
Remélem senkit sem bántottam meg a soraimmal közületek.
Üdv:)
Az alábbi bejegyzésben David Wilcock-nak Corey pár héttel ezelőtt írt helyzetjelentéséhez tett kiegészítései olvashatók. Mivel a cikkben tárgyalt fejlemények elég jelentősnek mondhatók a jövőre vonatkozóan és bizonyára többször is elő fognak majd kerülni a következő időszakban, ezért úgy gondoltuk,…..
A Rob Potter közreműködésével készített interjú folytatásában szól lesz a mesterséges intelligencia jel megtisztításáról, a Naprendszerünkben zajló energetikai folyamatokról, a Galaktikus Kódexről és ehhez kapcsolódóan a „pozitív” és „negatív” földönkívüli szövetségek viszonyulásáról valamint a…..
DetoxClipper 2016.06.20 13:26:58
@gamerattitude:
Ezzel szerintem nem adtál választ a kérdésemre. Neharagudj lehet más az értelmezés.
Emberek azon sem tudunk változtatni ami van az állapotokon,hol tudnánk azon amelyről csupán írunk itt?
Hit vagy nem hit de egytől egyik mindenki így vagy úgy rábólint a szabályokra. Nem érdekem senkit sem ítèlni miatta,de mikor a teremèsről,Isten azon rèszèről írunk amely bennünk van akkor a betűktől több nincs belőle. Miért azt nemtudom.
Ha van azon részünk akkor nemtudjuk hogyan használni. Kèrdezősködtem néhány fórumon valaki tudott változtatni-e valamin konkrétan de senki sem tudott csupán linkelni a ezos bölcsességeket. Azzal már tele a spejz sőt a kamra is! Rózsa György korában is a nèpen vertèk el a port és biztosan akkor is voltak olyan egyènek akik akarták a változást de nem lett belőle semmi sem. Az urak a királyok váltották egymást. Na most ha D.Gy korában is motoszkál már ez változtatási vágy az emberekben akkor már tökèlyre kellett volna fejlesztenünk ezt a tulajdonságokkal. Akkor egy ember sem ment volna a frontvonalra a háborúban vagy nem lett volna olyan ember akiben egyáltalán a háború gondolata megfogan.
Mondok vagyis írok én nektek valamit ha annyira tudtok akkor egy kicsinysèget változtassatok mit tudom én pl a tanárok helyzetèn vagy a tanulók tanítási módszerein. Ez ugye sok ember tudatában benne is van így könnyebb a dolog elmèletileg és az ezo irodalom szerint.
Köszönöm a válaszokat!
DetoxClipper 2016.06.20 13:29:11
@DetoxClipper:
Dózsa György akartam írni. A telefon javította! Bocsi
A Rob Potter közreműködésével készített interjú folytatásában szól lesz a mesterséges intelligencia jel megtisztításáról, a Naprendszerünkben zajló energetikai folyamatokról, a Galaktikus Kódexről és ehhez kapcsolódóan a „pozitív” és „negatív” földönkívüli szövetségek viszonyulásáról valamint a…..
Randy Cramer és Corey Goode után William Tompkins a harmadik személy az utóbbi néhány évben feltűnt informátorok közül, aki részletes beszámolókat tett közzé titkos űrprogramokban való részvételéről. Közülük Tompkins az első, aki állításait konkrét dokumentumokkal is alá tudja támasztani.…..
Rob Potternek sikerült összehoznia Corey-t és Cobrát egy közös interjúra, amelyben számos kérdéssel kapcsolatban elmondhatták véleményüket. Kifejthették saját nézőpontjukat a jelenleg zajló és a közeljövőben várhatóan bekövetkező eseményekről, kapcsolatfelvételekről és a velük kapcsolatban álló…..
DetoxClipper 2016.05.17 09:44:49
Gondolkoztam ezeken a dolgokon!
Nemtudom kinek hogyan fogja elnyerni az ízlését a tetszését a dolog.
Próbálom értehetően leírni.
Na szóval vannak azok az emberek akiket mi vagy Corey-ék úgy említenek mint a 98% vagy 99% akik a szkeptikusok vagy olyanok amelyeket semmi ilyen téma nem érdekel.
Minden ezoterikus irodalom azt tanítja minden értünk van emberekért.
Senki sem egyforma senkivel, mindenki más fejlettségi szinten van.
Az életünket a születésünk előtt apalosan áttanulmányozzuk lélek szinten és a fizikai dolgokat is kiválasztjuk hozzá.
Na már ha ezen emberek akik a 98%ba tartoznak ők úgy akarják élni az életüket, hogy ebben az életükben ilyen dolgokkal egyáltalán nem akarnak foglalkozni akkor az"esemény"vagy bármi ilyen jellegű dolog az ő rájuk nézve ráerőszakolás volna. Nem igaz?
Mintha velünk szeretné valaki azt csináltatni vagy műveltetni amivel egyáltalán nem értünk egyet.
Márpedig itt a szabad akarat van amit tiszteletben kell tartani nekünk is mások iránt de még az Ufoknak is mi felénk.
Ez olyan alapszabály és személy szerint jónak is tartom. Nincs senkinek sem a homlokára írva hol tart a fejlődésben lehet neki azt kell megtapasztalni amit mi már régebben megtapasztaltunk itt a földi életben. Nem róhatjuk fel nekik és nekünk sem róhatja fel senki aki fejlettebb tőlünk.
Ha lenne "esemény" akkor az nagy beleszólásként szolgálna az ilyen egyének életébe.
Inkább az volna értelmesebb, hogy mindenki tapasztalja azt amiért ide jött és a földi leszületések előtt a lelkek mintegy igazodnának a föld rezgéséhez vagy mittudom én milyéhez is pl: a lélek aki akar ide jönni tisztában lenne vele milyenek az aktuális feltételek melyekbe ő már bele illik vagy éppen nem.
Nos ez által kiegyenlítődhetne a % az ezoterikus és a szkeptikusok közt szépen temészetesen fejlődve.
Ha jól tudom a mi civilizációnkban sem mondta senki tutira, hogy márpedig megfog vagy megkell menekülnie a pusztulástól! Rajtunk múlik ez is.
Gondoljunk csak bele Atlantisziak nem igyekeztek volna? Már miért ne?
Csak ott is akkora diszharmónia alakult ki, hogy odavezetett ahova.
Nemkell ehhez sárkány de reptlán szürke sem. Az ember megteszi helyettük a dolgokat.
A régi korok spiritisztái nemírtak szürkékről csupán az emberi természet jó illetve rossz oldaláról. Azokat pedig megismerhetjük nagyon jól.
Nekem Cobra és Corey olyan konszern divatos elemekkel vannak tele amelyben az ember ráháríthatja a felelősséget a szürkékre,stb még sorolni lehetne kire is, de magát az embert mossák ki jónak! AA nem éppen azzal kellene kezdeni és nyomatékosítani, hogy ne megint másra terelje az emberiség a felelősséget mert Amerikában de felénk is könnyebb más hibáztatni mint magunkba nézni hoppá mit tettünk!
Viszont ha ezt Cobra vagy Corey így hangoztatná elvesztenék népszerűségüket mert a híveik kiábrándulnának belőlül mondván milyen emberek ezek éppen a hányatott emberiségre kimondják igen is emberek ti tettétek ezt ÉBRESZTŐ!!! Ne fogjátok a sárkányokra vagy másokra! Úgy könnyű okoskodni másra mutogatással!
Tedd le a kezed ne mutogass hanem néz magad elé és eszmélj rá ember mit tettél és parancsolj állj-t magadnak a féktelen bevásárlásokkal, a média bővöletével,stb!
Ma már mindenki informálódhat ha AKAR!!!!
DetoxClipper 2016.05.22 11:28:17
Fórumozó ismerőseim
Az emberi tevékenység nagyon elsz@rta az éghajlatok váltakozását a termőföldet, a vizet, a levegőt, az állatvilágot a növényeket,szóval mindent amihez hozzá tudott férkőzni. Persze minden ezo tanítás azt mondja keressük mindenben a pozitívat, na akkor ebben az nevezhető pozitívnak, hogy még van élet a Földön van mit lélegeznünk, táplálkozni is van mit,stb.
De akármennyire is pozitívan tekintünk eme dolgokra azok a tények melyeket elsőnek soroltam fel sajnos nem változnak meg.
Szinte már lehetetlen megváltoztatni.
Száz évvel ezelőtt még a patak vize a faluban iható volt.
Mostanra már a kúti víz is inkább annak mondható de valóban nem olyan tiszta és kémia mentes mint anno volt.
Kérem az olvasókat pillantsanak ki a környezetükre mit látnak? Van sok szépség is de abban a sok szépségben megtalálható az emberi pusztítás.
Szépek a gyümölcs fák de a level tetveknek kipusztítottuk a természetes ellenségét az úgynevezett Bio permetek semmit sem érnek de már a vegyszeres sem sokat.
Mit tett az ember?
A méhek olyan ritkák mint az elefánt az utcán.
Eső után kémiazzák a kerteket mert az a szokás,nemtudom miért de csinálják.
A kis elsősök a suliban csináltak "kampányt" a méhekért de az okos felnőttek azt mondták majd megtudjátok permetezés nélkül nemlenne ám alma enni.
Az a sz@r egos gondolkozás amivel a józan értelmes gondolkozás semmit sem tehet csak nézi amit ők tesznek.
Tudjátok ilyen károkozásokat már most késő visszafordítani.
Sajnos ez sem jut el a többségnek mert a pénz érdeke az ami elsőnek eljut nekik.
Láttam valahol egy karikatúrát melyen azt ábrázolták, hogy egy süllyedő darabon volt a modern ember de a térde már a vízben volt miközben ő még akkor is a számlájával volt elfoglalva és mászott fel eltiporva a többi embert.
Szóval.....
DetoxClipper 2016.05.22 11:28:53
Fórumozó ismerőseim
Az emberi tevékenység nagyon elsz@rta az éghajlatok váltakozását a termőföldet, a vizet, a levegőt, az állatvilágot a növényeket,szóval mindent amihez hozzá tudott férkőzni. Persze minden ezo tanítás azt mondja keressük mindenben a pozitívat, na akkor ebben az nevezhető pozitívnak, hogy még van élet a Földön van mit lélegeznünk, táplálkozni is van mit,stb.
De akármennyire is pozitívan tekintünk eme dolgokra azok a tények melyeket elsőnek soroltam fel sajnos nem változnak meg.
Szinte már lehetetlen megváltoztatni.
Száz évvel ezelőtt még a patak vize a faluban iható volt.
Mostanra már a kúti víz is inkább annak mondható de valóban nem olyan tiszta és kémia mentes mint anno volt.
Kérem az olvasókat pillantsanak ki a környezetükre mit látnak? Van sok szépség is de abban a sok szépségben megtalálható az emberi pusztítás.
Szépek a gyümölcs fák de a level tetveknek kipusztítottuk a természetes ellenségét az úgynevezett Bio permetek semmit sem érnek de már a vegyszeres sem sokat.
Mit tett az ember?
A méhek olyan ritkák mint az elefánt az utcán.
Eső után kémiazzák a kerteket mert az a szokás,nemtudom miért de csinálják.
A kis elsősök a suliban csináltak "kampányt" a méhekért de az okos felnőttek azt mondták majd megtudjátok permetezés nélkül nemlenne ám alma enni.
Az a sz@r egos gondolkozás amivel a józan értelmes gondolkozás semmit sem tehet csak nézi amit ők tesznek.
Tudjátok ilyen károkozásokat már most késő visszafordítani.
Sajnos ez sem jut el a többségnek mert a pénz érdeke az ami elsőnek eljut nekik.
Láttam valahol egy karikatúrát melyen azt ábrázolták, hogy egy süllyedő darabon volt a modern ember de a térde már a vízben volt miközben ő még akkor is a számlájával volt elfoglalva és mászott fel eltiporva a többi embert.
Szóval.....
Érkeznek a közzététellel kapcsolatos újabb és újabb információk és a titkos űrprogramokban is megindulni látszik a mozgolódás. Corey és Cobra hamarosan közös rádióinterjút fog adni, ennek apropóján érdemes lehet elolvasni ezt a rövid helyzetjelentést, mert ennek részletei bizonyosan szóba fognak…..
Régóta tervezgettünk már egy olyan cikksorozatot, amiben egy kicsit filozófikusabb vizekre evezve összegyűjtenénk 1-2 olyan gondolatot, amik a „felsőbb” szférákkal, és az igazán szövevényes következtetésekkel foglalkoznak. Nyilván nem fogunk tudni teljes képet adni, de az a szándékunk, hogy szépen…..
Cobra nemrégiben fontos részleteket tett közzé a szíriai helyzet hátteréről, amit mindenképpen érdemesnek tartunk itt is megosztani, emellett kicsit megkésve ugyan, de itt a blogon is közreadjuk Cobra márciusi helyzetjelentését. Újabb fejlemények a közzétételről, rövid hírek aktuális eseményekről és…..
Bizonyára többen is olvashattátok a blogra felkerült írások alatt „anathea” nevű olvasónk rendszeres hozzászólásait, észrevételeit. Az már korábbi kommentárjaiból is kiderülhetett róla, hogy rendkívüli tapasztalatokkal rendelkezik és részt vesz olyan találkozókon, amiken fontos tárgyalások és…..
DetoxClipper 2016.04.10 11:03:02
A hús evéshez hozzászólnák én is ha lehetséges még ezt témázni.
Nornicnak is de a többieknek is iagaza van.
Nornicnak azért mert említette a régebbi korok embereit amikor a vadászatból tudtak élni és a téli időkben bizony a hús evésből. Akkor nem volt hűtő amiben tudták volna tárolni a nyáron leszedett zöldségeket. A húst is sózással és füstöléssel tartósították. Valóban nemtudtak mást enni de egészségesebbek voltak mint a mai ember. A rákot nem ismerték ha pedig valahol előfordult akkor az nemesi jómódú családban volt ugyanis ott a jómód miatt össze ettek mindent.
Halálra zabálták magukat kifejezés onnan ismert.
Nornicnak még abban is iagaz van mennyi hús evő valóban nagyon jó ember segítő és tisztelő személy is egyben. Na és mennyi vegatarián és vegán erőszakos, beképzelt, divat majom,egoista aki senkivel és semmivel sem foglalkozik.
Nem azon múlik ki mit eszik. Igen a rezgések azok valóban olyanok amilyenek de úgy gondolom aki a személyében jóságos ember arra nemhatnak olyan mértékben a negatív rezgések. Úgy látom az a nagy húsfogyasztás kezd visszaszorulni.
Na most a másik oldalt is említsem. Személyesen én sem eszem húst évek óta egy grammot sem. Vannak tyúkjaink amelyek a barátaink,beszélgetünk velük,simogatom őket. Leülnek előttem és simizhetem a tolljukat:)
Természetesen tojást fogyasztom a fehérje miatt de semmi vegyszert sem kapnak! Azt eszik ami a kertben van.Zöldet, gyomot,ételmaradékokat is elfogyasztják nagyon nagy örömmel:), tésztát,stb minden olyant ami nem kemény.
A kertből mindent elteszünk nyáron de eszünk is mindent. Az elrakott dolgokat max januárig elkell fogyasztani a hűtőből mert utána nagyon megsínyli az eltett dolog mi úgy vettük észre.
Megmondom valóban mi sem tudnánk mit enni ha a zöldségesben nemtudnánk vásárolni zöldséget. Ami kitudja merről van valszeg hydropóniás dolog.
Ismerek olyan embereket akinek a foglalkozása böllér és 50 es korosztályúak. Nos elég sok nyavaja elő jött náluk.Hozzátehetett a húst hússal evés a kalbászt sonkával úgy a jó elvek.
Nos még így sem tudják nélkülözni ahús evést pedig nagy szükségük lenne rá.A cukor baj a prsoztatával, szív gondok, vérnyomás problélám, légzőszervi betegségek.
Azért ezek egy vegatariánusnál ilyen kombinációban nem fordulnak elő.
De a böllérekre is mondhatni lehetne a jómód kifejzést mert abban lelték örömüket ha minél zsírosabb és húsosabb dolgokat tömhettek magukba.Aki pedig zöldésget fogyasztott azt lekecskézték pökhendi nevetéssel.
Döntse el mindenki maga mit akar enni milyen mértékben.
Az állatok nagyüzemi vágása nagyon szörnyű piha!!!!! Aztán a multik a zárás után kidobálják a húsokat ami megmaradt. Bizony azért kellett az állatnak meghalnia a gyarló emberi gondolkozás miatt amely csak profitot lát maga előtt.
Sajnos bebizonyított tény, hogy ha egy süllyedő hajón lenne a modern ember akkor is azon gondolkozna mire juthat fel elsőnek és az esetleges szabad helyeket mennyiért adná a többieknek mert azt tartják a kutya sem sz@rik ingyen. Ez az emberi természet!
Nemhinném, hogy itt változás lenne. Az idősebb generáció a sok régi dolgot nyomatja az oktatásban miattuk nemlehet előre menni ugyanis a nyugdíja korúak mondják mit kell azzal a akkor is az lesz az volt a jó véleménnyel. Az egyetemet végzett ismerőseim nemtudják megmondani a véleményüket mert akkora az idős rendszer. Semmibe veszik az új ötleteket! A gyerek fenyítve jó elveik vannak.
A mostani 20-25 évesek pedig olyan lusták, hogy csak piálni és lazulni akarnak de tenni semmit sem, még pénzért sem mert annyiért kimozdulni otthonról nem érdemes így mondják.
Szex és buli legyen meg az aki tángálja őket.
Cobra újabb írása az elmúlt évtizedekben lezajlott földönkívüli beavatkozásról és a földi emberiség felemelkedésének folyamatáról.....
DetoxClipper 2016.03.11 10:06:10
Megkell említenem nekem is azokat a dolgokat melyeket néhány véleményező társam merészel leírni tehát akkor
-a mi nézetünket nagyon kevesen vallják sőt aki vallja is azok közül néhány csak otthon a 4 fal közt
-mi vagyunk hülyéknek titutálva e miatt
-az alternatív gyógymódokat elutasítja az emberek többsége
-a háztatrásban eszük ágában nincsen a hulladékot szelektálni
-a kertben már a megelőzésre vegyszereznek s azt nagy örömmel elfogyasztják
-az antibiotikumokat igaz vényre lehet kapni de iszonyatos mennyiség van eladva vény nélkül mert a profittól senki sem akar elesni s így a nép halomra eszi magát belőle
-a természet védelme és tisztán tartása a többséget nem érdekli olyan a hozzáálásuk, hogy ott kosz van és allergiásak mindenre ami természetes számukra-ezek a rendszer gyermekei-köszönhetően az agyon tablettázásnak kiskoruktól
-a hús evők egyre többen vannak az állatok életével semit sem törődve
-a kapcsolatokban már majdnem természetes a félrelépés s ezzel az emberek még dicsekszenek is
-a rétek eltűnése a nagy lakótömbök építése által+ a multik miatt kiirtott erdők területe
-a lakások építéséből kifolyólag a modern hitel vitelt fenntartják ugyanis még a lakások elkészülte előtt eladják őket
-az időseket semmibe sem veszik sőt egyenesen szabadulni akarnak tőlük
-a pénz lett az emberek mindene s azért hajlandóak bármit megtenni( testvért,szülőt,párjukat megvezetni, de még gyilkosságot is elkövetni)
-a vallásosság az bigottul tovább van véve
-az ember a gondolkozását csak a tv előtt használja program keresésre
Ezek ugye amikkel naponta találkozik az emberek nagy hányada. Nem említhetőek ide a kolostori szerzetesek!
Tehát most jön az ezo oldal
-hiszünk az egy teremtőben aki mindenben megtalálható
-a teremtő nem bünteti az embereket
-az érzelmeket is használjuk a napi életünkben
-a természetet védelmezzük, nem szemetelünk
-az embertársunkat igyekszünk megbecsülni tisztelni
-köztünk található vegetariánus de még vegán is
-az alternatív gyógymódokat sem utasítjuk el
-a pénz igaz kell az élethez de nem minden
-pénzért vehetsz ételt de jó étvágyat nem
-az iskolákban tanítható lenne a meditáció, a gonolat ereje
Na most összehasonlításul az előző csoport szerint zajlik a mindennapi életvitel a társadalomban.
Nem a mi nézeteink szerint. Ugyanis mi nekünk is a materialista világszemlélethez kell alkalmazkodnunk. A törvényeket is ők alkotják.
A profit iránti kielégíthetetlen vágy az uralkodó a társadalomban. Nos az határokat nem ismer!
Ami pedig Cobráékat illeti olyan mindegy miket írnak mert az emberek többségének fogalma nincsen ezekről.
Ha megemlítenek nekik ilyesmit az az első mondat, hogy olcsóbb valami miattuk? Nem akkor hagyjál már ezzel tee :)
DetoxClipper 2016.03.11 11:03:02
@nornic:
Tudod ezekre lehetne ezt is válaszolni: Akinek van internetje az nem arra használja hanem Face-ra vagy porno-ra a legtöbben. Akinek pedig nincsen annak a felsorolt dolgok miatt nincsen ugye. De itt inkább az a probléma, hogy a NAGY HÁNYADNÁL van minden olyan fellelhető dolog amivel tudna informálódni e témában de amint írtam nem érdekli őket mert NEM PROFITRÓL van szó!
Természetesen van némi profit belőle azoknak akik a lecsót nyomatják de az elenyésző ahhoz képest amit a materiális világ elvárna profit orientált gondolkozással.
Azt írtad az emberek 90 % nem feladata ezzel foglalkozni akkor megint csak a híres csatornázások saját maguk ellen beszélnek, mert azt harsogják ugyanis, hogy akik jelenleg a földön vannak azokból mindenkinek fontos szerepe van a felemelkedésben. Na most akkor ez éles ellentéte annak amit írtál ugye. Ezt NEM TE RÁD intéztem,stb hanem idéztem azt amit írtál.
A véleményem az, hogy hatalmas megtévesztés folyik az ezo dolgokban is mint minden másban.
Nézük csak azt, hogy helyettünk ugye senki sem fogja megoldani azt amit a földfelszínen található környezetszennyezéssel tettünk. De még MOST SEM ÉRDEKE senkinek sem a hatalomból a probléma megoldása. Amilyen károsodást okozott az emberi faj azt már tegnapelőtt hasonlatot használva késő lenne helyre állítani.
Gondolom ezt tudják sokan de semmit sem tesznek érte. Olyan mint amikor otthon vagy bárhol csak úgy a lefolyóba folyatják a vizet s rászól a MI FAJTÁNK, Hallo barátom mit csinálsz, miért folyatod a tiszta ivóvizet a csatornába? A válasz a következő: Ingyen van, és mit foglalkozol vele a TIÉD?
Az emberek többségének nemjut el nem arról van szó ingyen van vagy nincs ingyen,hanem a víz az a földünktől kapott természetes erőforrás ami éltet bennünket.
Mgemelítendő ezt egy agyon iskolázott egyén mondta, amikor pedig kitudódott akkor a többi egyetemet és nagy jelzőket összeszedett egyének szintén azt nézték butusnak aki merészelte megkérdezni mit csinál.
DetoxClipper 2016.03.17 10:25:24