Regisztráció Blogot indítok
Adatok
postumus mumus

0 bejegyzést írt és 741 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
asztahűha Jézus arca? 2017.12.12 00:01:00
A Jézus ábrázolások 80 százaléka egy magas, vékony, fehér bőrű, világos szemű, barna hajú fiatal férfit mutatnak. Hm... Elég érdekes személyleírás...
Két összeesküvés-elmélet bukkant fel szinte egy időben Simicska Lajosról és a Jobbikról...
postumus mumus 2017.12.12 13:57:07
@6.Lenin: És hogyan meritek venni a bátorságot arra, hogy alkotmányozási és választójogi kérdésekben önállóan, önhatalmúlag, önkényesen, ráadásul a választások előtt döntsetek. Mi a faszomra olyan kurva nagy a pofátok. Semmivel nem vagytok jobbak. Egy világgazdasági konjunktúra által megtámogatva el tudtátok érni, hogy a volt szocialista országok legkisebb növekedését produkáltátok? Vagy mi a faszomra?
postumus mumus 2017.12.12 14:09:05
@Womb Raider: Meg még mellette saját házam medencével(ennek hitelét már 15 éve kifizettem), olaszországi tengerparti nyaralóm Calabriában(ezt az örökségemből vettem kp-re és egy kevés hitelre). Egyébként nem az számít hogy milyen hitelt fizetsz, hanem az hogy hogyan számolod el. Ne abból indulj ki ahogy te személyi hitelt veszel fel 20% kamatra. Autót lehet lízingelni(használtat is), majd kötségként elszámolni, utána az autót drágábban eladni, mint amennyiért vetted. Javaslom tanulj még egy keveset, hátha akkor máshogy látod a dolgokat.
postumus mumus 2017.12.12 14:15:59
@6.Lenin: Még mindig nem értem, hogy miért tartjátok magatokat annyira nagyra? Vagy a fidesz és vele együtt a geci miért tartja magát annyira nagyra. Ugyanannyian szavaznak a fideszre mint ellene, mégis a geci arról ugat a birkáinak folyamatosan, hogy ő az ország. Talán egy kicsit vissza kéne venni abból a kurva nagy pofából és arra is gondolni, hogy az ellenzéknek is vannak szavazói, akik soha a büdös életbe nem fognak egybeképzelt majom csuti tolvaj törpegecire(ezt az elnevezést azért kapta mert legjobb barátját megfingatta) szavazni. Ezt a gazdasági teljesítményt meg amit műveltek minden volt szocialista ország tudta produkálni, még jobban is. Viszont tönkrebaszták a magyar demokráciát, és az országban egy olyan törésvonalat alkottak, amihez mohács kutya fasza. Hát megérte pár év hatalomért mindez?
Leesett az első hó, és itt a ködös időszak. Nyilván ezt mindenki észrevette, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy olyanok is észrevették, akik rettegnek vezetés közben, és/vagy nyárigumival nyomják, még mindig. De most harminccal.  Országúton. És gyűlik mögötte a sor. Megy a paraszt…..
postumus mumus 2017.12.05 12:11:33
@GiaMarie: Az is baj, hogy a mai autók között irdatlan különbségek vannak. Van 400 lóerős széria BMW, aminek ha nem nyomod a gázpedálját,akkor is 7 másodperc alatt van százon, meg van olyan új kocsi is(58 lóerős és 1300 kiló), amelyiket a 24 lóerős, 40 éves trabant(650 kiló) állva hagyja a pirosnál. És mindkettő közlekedik, akinek meg normális autója van, nem tud tőlük rendesen, az útviszonyoknak megfelelően vagy a megengedett sebességen haladni(a BMW-s 500 méterről már előzésbe kezd mert olyan a sebességkülönbség, az 50 lóerős matizost meg hátulról felökleli egy lovaskocsi)
A kitörölhetetlen szimbólum visszavág...
postumus mumus 2017.12.01 12:58:24
@Fidesz bérszámfejtés: A bevándorlásról mindenki egyformán gondolkodik, csak az ellenőrzött keretek közötti legális bevándorlást támogatja, ahogy orr hazudós bán is, jelenleg is folyik ez alapján betelepítés magyarországra. Ettől én nem fogok a csuti pondró törpepatkányra szavazni, mert ő ezt pofázza. Én teljesen más elvek alapján szokta szavazni.
postumus mumus 2017.12.01 17:23:53
@libsi nóta bárki unja: "Valamit tudhat ez a fickó"
Nem, nem ő tud valamit, hanem a választói nem tudnak, és nem is értenek semmit. Birkákat könnyű terelgetni. Amúgy csak azért tud nyerni, mert már akinek volt esze nyugaton van, onnan meg nem járnak haza szavazni. Meg is nehezítette a féregje azok szavazását, nehogy véletlenül több ellenszavazója legyen. Ettől a féregtől minden kitelik. Hitler meg sztálin kutya fasza ehhez a patkányhoz képest.
Rendőri kísérettel, bilincsben, vezetőszáron cibáltnak egy embert. Önnek mi jut eszébe, ha meglát egy ilyen jelenete? Ártatlan lehet, illetve megilleti az ártatlanság vélelme Bűnöző Mindenki őszintén nézzen magába, és úgy döntsön: valójában milyen negatív érzéseket társít egy ilyen képhez. A…..
A naiv álmodozó Orbánt lehúzzák a kínaiak...
postumus mumus 2017.11.29 09:52:59
@LallyPop: Épp ezért írtam, hogy amit kínában gyártanak az szutyok. Egyébként meg nem mindent kínában gyártanak. Máshol is van termelés, és azok a termékek sokkal jobbak. Azokat kell venni. Például az én vaillant gázkazánom is made in germany vagy a 3-as bmw-m is made in münchen, de a lidl- ben is vannak nagyon jó német cuccok, a kínai szemetet nagyívben kerülöm, nem is volt soha semmi problémám az évtizedekig használt dolgaimmal. Most vettem makita ágaprítót és micsoda véletlen, az van ráírva made in japan. De sorolhatnám.A lényeg, hogy a jobb és drágább cuccokat nem kínában gyártják. Az a8 -as audit és i8- as bmw-t sem szuyokföldjén, hanem a civilizáció hazájában gyártják. Vehetsz te kínai sony rádiót, bosch fúrógépet occsón kínában tákoltat, de én azokra rá se nézek. Ez egy téveszme, hogy mindent kínában gyártanak, igaz hogy a minőséget meg kell fizetni, azoat a termékeket azonban ne kínában keresd.
postumus mumus 2017.11.29 23:41:03
@LallyPop: A kínai szemét elárasztja az egész világot. Van pár kivétel, de nem az van többségben.
postumus mumus 2017.11.29 23:49:45
@LallyPop: És van világ a mobilokon túl is. Én egy iphoneért nem adnék több százezret, de egy telefonért se. A telefonok max százezret érnek, de én még azt is sokallom. A célnak tökéletesen megfelel egy 30 ezres lumia 640 vagy egy új xperia z 40-ért.
    Micsoda hülyeség! Csak a komcsik, meg a libsik találják ki, hogy nincs rendben az egészségügy. Ezt mondta fideszhívő rokonom, majd bevonult egy csípő műtétre a kórházba. Néhány nap múlva kaptam az értesítést. A műtét sikerült, de a beteg meghalt. Kórházi fertőzés. Alig fél éve egy másik…..
postumus mumus 2017.11.28 10:51:37
@spinat: Tehát a probléma nem a pénzhiányból, hanem a szakértelem hiányából fakad. Az igazi szakemberek már rég elhúztak ebből a pöcegödörből oda, ahol jobban meg lett fizetve a szaktudásuk. Itt meg maradt a politikai seggnyalóhad a vezetésben. ÍGy jár az ilyen ország, ahol fontosabb a führer seggét nyalni, mint szakszerű munkát végezni. Az ilyen politikaseggnyaló ország szép lassan szétrohad, mint kádárék idejében.
Az Országgyűlés Hivatala rendezett konferenciát (már megérte megduplázni a fizetésüket) a sztálinizmusról, csak hogy a házelnök végre elmondhassa: ugyanazok támadják Magyarországot, akik a II. világháborúban...
  Puskás Ferenc a magyar futball legjelentősebb alakja. A Budapest Honvéd és a Real Madrid is joggal nevezheti legendának, hiszen mindkét csapatban maradandót alkotott. Öcsi bácsi 11 éve ezen a napon hunyt el, tiszteletére pedig összegyűjtöttem öt olyan rekordot, amit elképzelhető, hogy soha senki…..
postumus mumus 2017.11.19 11:36:02
@victor vacendak: De egyébként ha nem tudsz magyarul olvasni, és nem is érted amit olvasol, akkor mi a faszomért kínlódsz? Beszélj és olvass inkább portugálul, azt biztos jobban megérted.
postumus mumus 2017.11.19 12:43:47
@victor vacendak: A cikk most helyesen azt írja, hogy puskás egy döntőben rúgott négy gólt. Nem tudom korábban hogy volt írva, ha helytelenül, a válaszodban akkor sem írod le pontosan, csak hablatyolsz, hogy cr így, cr úgy. Hát szerintem cr soha nem lőtt 4 gólt egy döntőn, puskás meg igen. És ez a lényeg, a többi rizsa.
Fontos nap a mai. Az Európai Parlament ma nagy többséggel, a jobb- és baloldali frakciók közötti egyetértéssel elfogadta az új közös európai menekültpolitikáról szóló javaslatot. Mindazok, akik szeretnék ezt a problémát megoldani, igennel szavaztak, akiknek ez szimpla felelőtlen és uszító kampány, a…..
postumus mumus 2017.11.17 12:44:20
@Brix: Már hogyne számítana a választásra jogosult. Most ezzel azt írtad, hogy azok nem számítanak választópolgárnak, pedig dehogynem, ők is választásra jogosult magyar állampolgárok. Csak nehogy meglepődj, amikor ez az irdatlan tömeg megindul a szavazóurnák felé. Én azért ennyire nem nézném le hazánk eme tisztes többségét, mert ezek a személyek is emberek, és minden ember számít.
postumus mumus 2017.11.17 12:52:52
@Brix: Ezzel most azt írtad, hogy ezt az irdatlan tömeget nem tartod választópolgárnak, az ő véleményük számodra nem lényeg. Pedig nekik is van véleményük, ők képezik a láthatatlan tömeget és ők lesznek az elsők aki vagy elhúznak innen nyugatra dolgozni, lehetetlen helyzetbe sodorva a magyar munkaerőpiacot. Ők nem szavazással fejezik ki nemtetszésüket, hanem más befolyásoló caelekménnyel, polgári engedetlenséggel, adókerüléssel, feketemunkával és egyebekkel, ami egy jogállam működését veszélyezteti. Többek között ezt csinálom én is.
Épp a napokban olvastam Micah White Occupy-mozgalmár tollából egy remek eszmefuttatást; remek volt, mert mutatja a gondolkodás teljes csődjét a rendszerkritikus baloldalon. A cikk -- ez esetben az offshore-ozó "globális plutokráciára" újabb fényt vető Paradise papírok publikálást követő…..
postumus mumus 2017.11.15 00:14:35
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Nem iszod te semminek a levét. Jól élünk az albánokhoz, moldávokhoz, szerbekhez képest, ahol nem jött létre semmilyen liberális demokrácia, vagy csak később, mint nálunk. Mi jól éltünk ezekhez az országokhoz képest, de orr bán 2010-es dúlása óta kezdenek felzárkózni.
Az Uniónak is feltűnt, hogy a Fidesz-kleptokrácia ellopja a pénzt...
Ebben az évben engem ért a megtiszteltetés, hogy elvihettem az autónkat a szokásos tél eleji kerékcserére. Hiába voltam az elmúlt 4 évben autótulajdonos, és volt a férjemnek is egy autója, valahogy sosem én mentem a szakemberhez velük. Igaz, egyszer jelen voltam, de akkor is egy férfi családtaggal,…..
A katonaidőmet Baján töltöttem. Másfél év az életemből. Jobb lenne elfelejteni. És most mégis eszembe jutott. Első lépcsős lövész ezred volt. Ez annyit jelentett, hogy neadjisten háború esetén én és társaim védtük (vagy támadtuk volna meg) az olasz határvadászokat. A lövészek terepen gyalog és…..
postumus mumus 2017.11.11 06:47:18
@Stenonis: Nem kell állatokat használni. Van belőlük elég. A parlamentben rengeteg a barom és a majom, akik meg megválasztják, őket egyszerűen birkák.
postumus mumus 2017.11.11 06:50:52
@Stenonis: Ez jó. Elképzelem, ahogy hátrafele nyilazó lovas csapataink, kozák haverjaikkal karöltve átkaroló hadművelettel áttörik az Alpok 3000 méteres hegyvonulatait.
Idestova öt hónapra vagyunk az öt hónap múlva esedékestől, és a közvélemény kútásói már megint többéves rekordokon mérik a kormányzópártot. Megy is emiatt az össznemzeti közbeszédben a nagy brühühű, meg a nagy muhaha: a dolgok okainak magyarázata széles skálán szóródik, annak is főleg a szélein.…..
postumus mumus 2017.11.09 12:20:57
@DFK: Konkrétan biztos van egy pár. Tehát ha általánosít valaki, minden menekültet terrorista migránsnak nevez, akkor ne csodálkozzon ha senkiházy gecinek nevezik.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKI) Államkutatási és Fejlesztési Intézete (ÁKFI) harmadik alkalommal hozta nyilvánosságra az úgynevezett Jó Állam Jelentést. Ez egy rendkívül átfogó, 2500 egymástól eltérő élethelyzetű ember megkérdezésén alapuló felmérés, mely részletesen kiterjed az élet szinte…..
postumus mumus 2017.11.02 06:25:54
@hordalek: "Aztán hazajön fogorvoshoz, fodrászhoz". Nem feltétlenül. A bajor tb fogászat übereli az összes magyar gyémántáron dolgozó fogorvost. Igaz a fizetésből le van vonva rendesen, de legalább minőségi szolgáltatást is adnak. Egy új bmw 320d szervizeltetése kinn ugyanannyiba kerül, mint itthon. Húszéves roncsok ott nincsenek, amit horroráron szervizeltetni kéne. A boltokban a minőségi kaja meg kinn olcsóbb, mint itt. Akkor miről beszélünk. Az a baj veletek kis irigy hmagyar fideszhólyagok, hogy olyan tudatlanok vagytok, mint egy mezőn legelő birka. Ezért tud titeket legeltetn a világ leggazdagabb magyar milliárdos birkapásztora orr geci bán.
postumus mumus 2017.11.03 04:58:22
@hordalek: Nem kisöreg, nektek nem én, hanem szeretett führeretek, a csuti hazudós geci mutatja az utat, a fényt a sötét agyatokba. Közben persze ragad a keze is, a zsebeteket üresre üríti közben, a pénzetek átcsatornázza a sajátjába és a haverjaiéba, úgy hogy a csöpp agyatokkal azt hiszitek, hogy fordítva csinálja. Pedig nem.
postumus mumus 2017.11.03 05:11:02
@KissGecihuszár: Igazad van, egyetértünk, csak az a baj, hogyha az elmúlt 27 évben parlamentben ténfergő gennyládákat elszámoltatják az eddig végzett nemzetrombolásról, abból bizony polgárháború lesz. Főleg az orr bán párti bayer- kövér- deutsch féle láncos kutyák vinnék a prímet a feszültségkeltésben, ahogy már 27 éve teszik, függetlenül attól, hogy kormányon voltak- e vagy sem. Ezek a nemzet igazi gennygócai, a nemzet rombolói, akik tevékenységükkel egy nemzetet számítanak két pártra, ellenségre és haverra.
A napokban elgondolkoztam azon, ha most útnak indulnék, hol is kezdeném. Merre lehet jó még az idő? Merre lehet elérhető áron kijutni? Merre lehet egyszerűen kirepülni? Merre találok olyan helyeket, ahol mindig van felfedezni való? Elkezdtem kutatni a a repülőjegyeket, időjárás jelentéseket,…..
postumus mumus 2017.11.02 20:45:54
@kakukk123: Az autó sem vészes. Ha autót bérelsz és ennyit mész költségekben majdnem ugyanott vagy, de a saját kocsi sokkal jobb. Nem kell egybe ledöngetni a 2000 kilométert közben, többször is megállhatsz Trieszttől Firenzén át Pompeiig. Ha a repülőt meg úgy számoljuk, hogy háztól házig, akkor az nem 3 óra hanem jóval több. Ha nem a repülőtéren laksz, akkor oda is kell menni valamivel, ott a kocsit parkoltatni, úgyhogy saját kocsival a 2000 kilométer 2*10 órás úttal simán lezongorázható.
A napokban hallgattam meg Nógrádi György előadását, amelyből nem hiányzott a sorosozás és a migránsozás sem. Ha nem lenne valakinek elég a magyar nemzeti vicc tv, a Vajna Televízió, vagy a Lőrinc News híradója, akkor ajánlom a következő előadást:..
postumus mumus 2017.10.30 12:14:51
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Sőt, a sátán is erre sétálgat, soros képében.
postumus mumus 2017.10.30 12:22:58
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Senki nem mondja, hogy az eu fogadjon be isis terroristát. Ezt mondom már régóta. Ebben mindenki egyetért. Aki tudja igazolni hitelt érdemlően személyazonosságát és hogy honnan jött, üldöztetésnek volt kitéve, akkor menekültként be kell fogadni, mert a humánum és a tőrvények ezt írják elő. Erre Magyarországon is törvény van, meg mindenhol a világban. Aki nem az meg mehet vissza. A terrorcselekményt elkövetők egyébként régen itt élő eu állampolgárok, nem pedig szíriából érkezettek.
postumus mumus 2017.10.30 12:30:08
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez pusztán általánosítás. Ott is vannak normális emberek, nem mindenki gyilkol mindenkit. Olyat még nem hallottál, hogy valakinek elege van a háborúskodásból és azért jön el onnan? Aki szeret háborúskodni az ott marad. Ahogy látom te is háborúellenes vagy, meg én is, az emberek többsége rühelli az állandó hadakozást. Nem mindenki fülkeforradalmár, minden ellen hadakozó, tiltakozó lázadozó. Innen is azért menekül nagyon sok magyar nyugatra, mert elege van a fülkeforradalmárokból.
Focker Blog Megküzdeni a rákkal 2017.10.26 15:30:00
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e ezt a cikk-sorozatot vagy ne. Ha az ember tudatosul azzal, hogy a legalattomosabb betegség támadta meg, akkor általában nem az az első reakciója, hogy posztot írjon róla. Aztán eltelt egy év és arra jutottam, hogy mindezt ki kell írnom…..
postumus mumus 2017.10.27 05:56:48
@Fánkevő Fáncsi: Mivel ultrahangozta, nem is lehettek kétségei. Az ugyanis megmutatta miről van szó.
Gyurcsány legjobb tanítványa: a választások előtt Orbán is apró trükkökkel igyekszik a választók elől elrejteni bukásának egyértelmű jeleit. Az egyetlen valós csatáját bizony elvesztette...
postumus mumus 2017.10.25 12:33:06
@Ballib cenzúrázók réme 25: A birkáknak elmagyarázom, egy egyszerű példán, tudom hogy reménytelen, de azért megpróbálom megértetni: Az adósságod a fizetésedhez van megállapítva. Tegyük fel az 80000 forint(államadósság). A jövedelmed 100000 forint(GDP). Ez alapján számolt százalékos adósságrátád 80%. Ha a jövedelmed egy válság hatására 50000-re esik(50 százalékos zuhanás) akkor az adósságrátád, úgy hogy nem csináltál semmit, nem vettél fel hitelt(maradt a 80 ezres adósságod) meredeken emelkedett, és lett 160%, vagyis a duplájára emelkedett. Tehát ha a jövedelmed a felére csökkent, az adósságod a duplájára emelkedett, úgy hogy nem vettél fel hitelt. Látszólag olyan, mintha kétszer annyi hiteled lenne, pedig minden maradt a régiben, a hiteltartozásod nem változott. No ez zajlott le a világválság idején 2007-től kezdve más számokkal. És most is ilyen folyamatnak kéne lezajlania ellenkező előjellel, azonban az adósságráta mégis emelkedik, mivel a GDP nő.
postumus mumus 2017.10.25 12:39:49
@ogli dzsí: A jogászgeci orr bánnak csak a pofája nagy(meg a jogi szarkavaráshoz ért a parlamentben), a matekhoz annyit ért, mint egy éticsiga. De lehet hogy azért geci(simicska haverja nagyon jól ismeri elvégre haverok voltak), mert tudja hogy a pénzbeli államadósság nő(nem a százalékos ráta, hanem a pénzben kifejezett összeg), azonban a birkáit azzal eteti szándékosan, hogy csökken. Ez a verzió még rosszabb annál, mintha szimplán hülye lenne, mivel a népét szándékosan félrevezeti, így nemcsak milliárdokat lop, hanem már hazudik is. Ez a legrosszabb állatfaj.
postumus mumus 2017.10.25 12:56:55
@rigolya2: "mikor jobb neked, ha 1000 forintod van és 800 forint tartozásod, vagy ha 1500 forintod van és 1100 forint tartozásod?"
Szinte ugyanaz, így nem nagyon lehet különbséget tenni. Mindkettő kurva szar. A százalékban kifejezett ráta majdnem ugyanannyi mindkettő esetében. Kurva nagy szarba lennék mint magánember, ha havonta 150 ezret keresnék és ez mellett lenne 110 ezer forint tartozásom havonta. A legjobb arány ha 150 ezret keresel és max.50 ezer tartozásod van. Tehát százalékosan 30%-nál nem fizetsz a jövedelmednél többet hitelekre. Ezt illdomos betartani. De úgylátszik hogy kúrmányaink ezzel nem foglalkoznak, nem nekik kell visszafizetniuk, ráadásul a birkák az ilyeneket újra és újra kétharmaddal megszavazzák. Akkor mitől féljenek? Nem lesznek felnégyelve, karóba húzva, sőt 30 éve ott basszák a rezet a parlamentben, megszavazzák az adóssághalmazt(FIDESZ 2003) és még utána nekik áll feljebb ha magas az adósság. Az ilyen férgeket ki kéne lőni a holdra, nem a parlamentbe szavazni.
A címbeli tegezés nem a tiszteletlenség jele, csupán az egyszerűség kedvéért használtam, az "önözés" ugyanis manapság nagyon távolságtartó. Aki ezen a fórumon cikkeket olvas, arról joggal feltételezhető, hogy már elég széleskörű tájékozottsággal rendelkezik ahhoz, hogy felelősen hozzá tudjon szólni…..
postumus mumus 2017.10.25 09:31:14
@midnight coder: Vaillant kazánból is van 150 ezres meg van 300 ezres. Gondolhatod melyiket hol gyártják, és milyen technikát képvisel. A benne lévő alkatrészek is teljesen más anyagból készülnek. Fém és fém, vas és vas, műanyag és műanyag között óriási különbségek vannak. Az olcsóbb szétrohad pár év alatt egy párás környezetben, a drágább meg még húszévesen is majdnem ugyanúgy néz ki és ugyanúgy üzemel. Egy 300 ezres miele mosógép még harminc év múlva is ugyanúgy üzemel, mint a régi hajdú energomatok. Most van olyan tökömtudja milyen bantunégerisztánban gyártott 50 ezres bosch mosógép, ami két év után szétesik. No ezeket nagy ívben kerülni kell, aki nem akar évente mosógépet venni. És ez vonatkozik minden termékre. Napjainkban a név már nem minden, azt is meg kell nézni hol gyártották, de egyébként az ára is mindent elárul.
postumus mumus 2017.10.25 09:55:29
@midnight coder: Emlékszem a 80-as évek végén vett hajdú energomat mosógépem 20 ezerbe, videoton precision 2000 színestévém 40 ezerbe került. Kerestem 8 ezret. Vagyis a fizetésem majd nyolcszorosát költöttem ezekre, és sokáig használtam őket megelégedéssel. Tehát ha ma keres mondjuk valaki 200 ezret, akkor nyugodtan megveheti a párszázezres jóminőségű termékeket is, nem fogja földhözvágni, ellenben lesz egy jó terméke, amit évtizedekig használhat. Csak sajnos az emberek többsége nem így gondolkodok, mert nincs pénze. De azért nincs pénze, mert mindig szutykot vesz, és ezért rárohad. Sokáig én s így voltam az autóimmal, vettem az opelt, fordot, suzukit, koreai fost, de elegem lett szétmálló bajuszkapcsolókból, kezembe málló kormánybőrökből, lámpánál elszakadó vezérműszíjakból, eldurranó hűtőcsövekből, párévesen rothadó küszöbökből, csöpögő klímákból, pár év alatt hatmillióról másfélmillióra zuhanó áraktól. Mióta prémiumot használok megszűntek az ilyen jellegű problémáim, és tünetmentesen megyek több százezer kilométert. Hülye voltam, hogy már évtizedekkel ezelőtt nem ezt tettem, pedig megtehettem volna.
postumus mumus 2017.10.25 10:09:00
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Nem tett rosszabb eszközöket. Csak azt tette, ami az itt gyártott legolcsóbb modelljeihez feltétlenül szükséges. Se többet, se kevesebbet, se jobbat, se rosszabbat.
Nem fogom sorolni azt az ezer meg egy racionális indokot, ami miatt az orbánizmusnak már rég a politikai süllyesztőben kellene lennie. Ennek ellenére él és virul, a máshogy értéktelen ellenzék pedig rosszabb állapotban van, mint négy éve ilyenkor. Mindent összevetve ennek egyetlen oka van, az erős…..
postumus mumus 2017.10.23 13:22:20
@postumus mumus: Érdemesebb.
postumus mumus 2017.10.23 18:02:37
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Én biztos nem szavazok olyanra, aki lop.
postumus mumus 2017.10.23 20:12:06
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Nem. Nem bojkottálom, mivel nem mindenki lop. Van aki még kormányon és a parlamentben sem volt. Kétségtelen hogy az eddig hatalmon levők és 30 éve parlamenti pöffeszkedők többsége lopott. Ezekre én nem szavazok.
A Weinstein-botrány hullámai elérték Magyarországot is, Sárosdi Lilla színésznő vallott nemrég arról, hogy a Vígszínház korábbi igazgatója, Marton László szexuálisan zaklatta, amit a férfi később rágalomnak nevezett. Az ügynek még lesznek fejleményei, mindenesetre az ATV-nél ez a téma lett A nap…..
postumus mumus 2017.10.20 10:55:35
@Kovacs Nocraft Jozsefne: A nőnek nem kell mindig viselnie, csak ha nem akar egy jó állást, vagy szerepet kapni minél hamarabb, és pénzre sincs annyira szüksége.
postumus mumus 2017.10.20 11:02:00
@killercsiga: És az is lehet, hogy amikor előkapta a faszát nem volt beszámítható állapotban, drog vagy alkoholos befolyásoltság alatt állt, éppen elhagyta a felesége és bánatában így vezette le a feszültséget. Lehet azt se tudta hol van, olyan matt részeg volt. Jelenleg is pont ezért nem emlékszik semmire. Meg ki tudja, öreg és szenilis, rengeteg agysejtjét veszíette el ezalatt a húsz év alatt.