Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hugyecz Zoltán

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden év májusában össznépi szórakozássá vált ismertebb cégek mérlegadatait böngészni, mert ebből kiderül, 2017-ben hogyan gazdálkodtak. Az illiberális Magyarországon ez kiegészül azzal a felelősséggel, hogy figyelemmel kisérjük az adófizetői pénzen gazdagodó kormányközeli személyek vagyonosodását.…..
Szemereyné Pataki Klaudia lényegében titokban vezetett be egy új adót Kecskeméten. Azt már korábban is megírtuk, hogy kézi irányítás alá vonnák a helyi plakátok kihelyezését, így csak olyan hirdetések jelenhetnek meg a város közterületein, melyekkel Matolcsy György és Orbán Viktor Szemereyné Pataki…..
Ezentúl már csak olyan reklámok kerülhetnek ki Kecskeméten, ami a város polgármesterének is tetszik. Ennyire félnek? A Simicska és a Fidesz közötti plakátháború egyik – egyébként többek szerint alkotmányellenes – eredménye az plakáttörvény, amely miatt az összes önkormányzatnak új helyi…..
Gyorsan válaszolt Szemereyné Pataki Klaudia nyílt levelemre, melyben arra a kérdésre vártam volna választ, pontosan mit kapott Kecskemét azért az 55 millió forintjáért, amivel a város támogatta a vizes vb reklámfilmjének elkészítését. Mondanom sem kell, hiába tettem fel viszonylag egyértelmű…..
Tisztelt Polgármester Asszony!  Mint arról bizonyára Ön is értesült, egy hét múlva, július 14-én kezdődik Budapesten a 17. FINA Világbajnokság, köznapi nevén a 2017-es vizes vb. Mint ismert, ez az a sportesemény, amely imázsfilmjének elkészültét az Ön javaslatára Kecskemét 55 millió forinttal…..
A mai napon az alábbi levelet küldtem Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek: Tisztelt Polgármester Asszony! Kérésének megfelelően legutóbbi blogbejegyzésemből eltávolítottam azt a fotót, melyen egy gyermekkel közösen szerepelt. Bár közléskor a gyermek arcát kitakartuk, így minden jogi és…..
Ez aztán az átláthatóság! Kecskemét polgármestere milliókat zsebel be, de elszámolni már nem akar a közpénzzel. A város első embere és férje havonta 2 millió 200 ezer forintnál is többet kaszál, a fizetésüket a magyar emberek adóforintjából kapják, de Szemereyné hivatala csak 83 ezer forintért…..
Több mint 80 ezer forintot, egészen pontosan 83 170 forintot kér a kecskeméti önkormányzat azért, hogy egy törvényesen benyújtott adatigénylésre kiadja Szemereyné Pataki Klaudia polgármester autóhasználattal, illetve üzemanyag felhasználással kapcsolatos elszámolását. Így akarják akadályozni, hogy…..
Az elmúlt napokban két hír is megjelent arról, hogyan gazdagodik közpénzen Matolcsy György jegybankelnök rokonsága, a Szemerey-család, melynek köztudottan tagja a kecskeméti polgármester, Szemereyné Pataki Klaudia, valamint férje, Szemerey Szabolcs. Most kiderült, hogy az állami milliárdokból (a…..
2016. április 1-jei, „Kecskemétet használják piszkos ügyeik intézésére” című blogbejegyzésemben Szemerey Szabolcs vonatkozásában azt írtam, hogy a Matolcsy György által ellopott milliárdok hozzá is elvezetnek. A cikk egyik témája a jegybanki alapítványoknak adott több százmilliárd forint volt,…..
Bizonyára mindenki emlékszik még rá, amikor télen a város lényegében járhatatlan volt az utakat és járdákat borító hó és több centiméteres jégpáncél miatt. Ekkor mutatkozott meg igazán, hogy nincs gazdája Kecskemétnek, hiszen az önkormányzat és a polgármester nem tett semmit sem annak érdekében,…..
Egy éve nem kaptak a kecskemétiek választ arra, hogy mi haszna van a városnak az idei vizes vb reklámfilmjének 55 millió forintos támogatásból.  Egy éve tettem fel kérdéseket Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek, érdemi választ nem kaptam, ezzel szemben napvilágra került számos addig eltitkolt,…..
Mostanában oly divatossá vált, hogy egyes politikusok évértékelőt tartanak minden év január-februárjában. Ehhez szeretnék én is csatlakozni, de nem az országos ügyekkel kapcsolatosan, hanem elsősorban szűkebb környezetünkben, Kecskemét városában történtekről...
Mi, kecskemétiek fogjuk csak be a szánkat, ne is merjünk javaslatokkal élni, hiszen ehhez csakis a városvezetőknek vagy a képviselőknek van joguk! Nagyjából ez a lényege annak a levélnek, amit Szemereyné Pataki Klaudia küldött nekem válaszul a város összes vezetőjének és képviselőjének megküldött…..
Javaslatot készítettem a kecskeméti képviselőknek és Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek, hogy városunk gazdálkodása, közös pénzünk elköltése, valamint a közfeladatot ellátó képviselőink, vezetőink vagyonosodása minél átláthatóbb legyen. Ne lehessen a tudtunk nélkül egyetlen forintot sem…..
Nem tudni, hogy a város mely cége, szervezete fizet ki közpénzeket a városi bulik megszervezésére annak a gyanús cégnek, melyet két hónappal a városi megbízás előtt alapítottak, s melynek egy 22 éves kiskunhalasi fiatal a vezetője. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester közérdekű adatigénylésemre…..
A Fidelitas országos alelnöke, Nemcsik Mátyás − aki egyben önkormányzati képviselő is Kecskeméten – megveszi a város fiataljait. Legalábbis ezt sugallja egy, még decemberben megjelent helyi cikk. Mindehhez pedig az önkormányzat és a polgármester asszony is asszisztál?..
Szemereyné Pataki Klaudia kecskeméti polgármester törli Facebook-oldalán az olyan hozzászólásokat, amiben csak megemlítik rokonát, Matolcsy Györgyöt. Egy kecskeméti hölgy tett fel egy ártatlan, egyáltalán nem rosszalló vagy gyalázkodó kérdést hozzászólásként Szemereyné oldalán, de azt szinte azonnal…..
A korábban jól működő Mezei utcai Közösségi Ház ma már csak árnyéka önmagának. Pont azóta, hogy az önkormányzat a polgármester környezetében gyakran feltűnő kisebbségi vezető alapítványának adott megbízást a működtetésre. Nem számít, hogy hogyan csinálja, csak az, hogy a haverok kezében legyen a…..
Továbbra is titkolják, mennyit keres Szemereyné Pataki Klaudia kecskeméti polgármester férje, Szemerey Szabolcs az MNB Pallas - alapítványai által létrehozott Kecskeméti Duális Oktatás (KEDO) Zrt. vezérigazgatójaként. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság állásfoglalása ellenére…..
Most vasárnap Kecskeméten is elbukott a fideszes propaganda, a kormányprogrammá emelt gyűlöletkeltés. De ezzel együtt elbukott a kecskeméti városvezetés is. Hiába kampányolt ugyanis az állami milliárdok mellett a kecskemétiek pénzén is milliókból Szemereyné Pataki Klaudia és az önkormányzat, az…..
Letakarták vagy ki sem ragasztották az Együtt kecskeméti óriásplakátjait a plakáthelyek tulajdonosai. Hugyecz Zoltán, az Együtt helyi politikusa a polgármester Matolcsy-unokatestvér férjének adott állami, Növekedési Hitel Bankos hitelével kapcsolatos helyi kampányához bérelt összesen öt…..
2016. február 09-én Orbán Viktor miniszterelnök és városunk polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia nagy csinnadrattával bejelenti a zártkörű megbeszélésük után, hogy a Modern városok program keretében az 52-es főút városba vezető szakaszát négysávosra bővítik. Mint az a Magyar Közlöny 2016. július…..
Miből fogja visszafizetni a felvett hitelt? Több milliós veszteséget halmoztak fel 2015-ben azok a cégek, melyekben a kecskeméti polgármester férje, Szemerey Szabolcs tulajdonában lévő Szempont Consulting Kft. szerzett tulajdont, és vélhetően ezek a fedezetei annak a 400 millió forintos állami…..
Ki kell adnia a kecskeméti önkormányzatnak és a városi televíziónak a 2017-es vizes vb reklámfilmjének 55,6 millió forintos támogatását alátámasztó dokumentumokat, valamint az ehhez kapcsolódó igazolásokat − erről döntött a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az benyújtott panaszom…..