Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez nem játék

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most szakadt ketté a Fidesz. Nem, nem hullik darabokra, nem oszt senki lapot Tóbiásnak vagy Gyurcsánynak, az ő szekerük ettől függetlenül gurul vagy rohad el félúton. A Fidesz nevű halmaz azonban aligha lesz egyben tartható 2018-ban. Lesz egy rész, amelyik megmarad Fidesznek, ez lesz a visszataszító…..
Nemigen vették észre az úgynevezett elemzők - vagy nem akarták észrevenni - de a legutóbb megjelent kutatások szerint a LMP kiesne a parlamentből. Gyakorlatilag minden kutató cég ezt méri. Schiffer András útelágazódáshoz érkezett... Nem csak az a tanulsága az évkezdetnek, hogy az Együtt, a PM, a…..
Hétfőre meglett az Oscar? Ugyan már! Bagatell! Hiába próbálja eltitkolni a világmédia, nem fog neki menni, mert most hírt adok a valódi eseményről, az igazi, az ultimate díjátadóról, amely most volt nemrég, közelebbről: tegnap, azaz kedden. Vasárnap éjjel ugyanis véget ért a Humorfesztivál, a…..
A fiúk ma nem mentek iskolába...
Ez nem játék NVCSI Kong 2016.02.29 23:00:14
Kicsit mind szerettünk volna már Nyakó István bőrébe bújni, most átélhetjük, mi is történt a Nemzeti Választási Csalási Irodában egy hete.   Játszható a lenti gombra kattintva:..
Uber driver Hát, ez ennyi volt... 2016.02.20 02:51:12
Leszedték az elso Uber rendszámot Úgy érzem srácok, ez ennyi volt... aki ezek után is beül vezetni, annak valószínűleg a.) nagyon kell a pénz, de leginkább b.) elmentek otthonról. Talán majd egyszer eljön az a világ, amikor nem másfél év után sikerül betiltani egy olyan szolgáltatást, amire…..
Ez nem játék 2016.02.20 08:37:37
@Szabad a taxi: A hozzászólásodból csak annyi derült ki, hogy a taxisokon kívül mindenki hülye (busafejű, makkoscipős, parazita, stb.)

De akkor ha most visszamennénk 17 hónapot, mi lenne a helyes viselkedés a szereplők részéről? Ja tudom.

"Ha az Uber, mielőtt beszállt a vigasztalanul szürke gazdaságunkat tovább feketíteni, előbb bejelentkezett volna az illetékesekhez, és azelőtt kezd tárgyalásokat, mielőtt behülyít benneteket, ma már rég olyan jogi szabályozás lehetne"

Oké, ez tök jó. De őszintén kérdezem, lett volna bármi esélye, hogy ezzel jutnak valamire? Szokott a magyar szabályozás időben reagálni valamire?

Pedig lehetett volna kampányolni az 5 colos adóbevallással...
Ez nem játék 2016.02.20 08:48:22
@Szabad a taxi: Egyébként szánalmasan birka viselkedés a taxisok részéről az uberesek ekézése.

Igen, a taxisokkal kibasztak.
De nem a többi sofőr, hanem az, aki a rövid határidejű sárgítással megszopatta őket és aki elhitette velük, hogy őket kimetszik a gazdaságból.

Ugyanazok basztak ki a taxisokkal és az uberesekkel kár lenne emiatt egymást szapulniuk, pláne megverniük.

Remélem az éjszakai BKV sofőröket nem veri meg senki...
Ez nem játék 2016.02.21 19:59:14
@Unknown User: Taxislobbin (ha van ilyen) én soha nem a sofőröket értettem, max. a cégek tulajait.

Egyébként talán ha egymás osztása helyett a szabályok alkotóit és betartatóit osztanátok, nehezebb lenne uralkodni rajtatok.

Tisztázatlan körülmények között akármilyen gazdasági szektorban akárki lehúzhatja a rolót, mert lehet hogy valaki mással holnaptól kivételeznek, akivel kivételeznek meg attól félhet, hogy ez meddig tart még.

De ti egymásnak estek inkább. Gratulálok.

(Ugye mindenkinek megvannak a metró aluljárókban és máshol működő "diszkontáruházak" ahol a mai napig is nyilvánvalóan és feltűnően nincs NAV-hoz bekötött pénztárgép. Az egész országban mindenkivel be tudják tartatni, csak pont velük nem?)
Minden bizonnyal a flashjátékok történetének egyik legcukibb malackája a The Big Pig Game főhőse. Céljával mindannyian csak egyetérteni tudunk: fellelni a terjengő palacsintaillat forrását. Ehhez 42 pályán keresztül kell őt átsegítenünk az akadályokon, megfelelő sorrendben…..
IDDQD Civilization C64-re 2016.02.19 21:35:18
Igen, jól olvastátok, az 1991-es pc-s klaszikus, Sid Meier Civilizationje C64-re, a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb játékplatformjára. De hogyan lehet egy VGA grafikás csodát egy 8-bites gépbe szuszakolni? A játékipar hivatalos válasza az volt, hogy nem lehet, hiszen a Civilizationnek nem volt…..
A kicsinyes, aljas szívatás sose állt távol a FIDESZ-től, de amit most művelnek, az a műfaj csúcsa  - írtam blogírói ténykedésem hajnalán, amikor az akkor még ellenzékben lévő mai kormánypárt az átlagos éves termés kétszeresét kitevő, többségében teljesen irreleváns írásbeli kérdést nyújtott be…..
Miután megismertük a Liszt Ferenc repülőteret és a hozzá rendelt tömegközlekedési kapcsolatokat, elemeztük a reptér adottságait, lássunk néhány példát arra, hogyan szolgálják ki más európai nagyvárosok a saját légikikötőiket. A példaként felhozott repülőterek között…..
Ez nem játék 2016.02.18 06:21:01
@A nép fia: Szerintem maradt még abból az életérzésből… ha valahol lett volna értelme új metrónak, az Köki-Ferihegy távolság. Máshol sem a város legszebb környékén van a reptér, de elég gáz, amit mi a reptérről buszozó turistáknak megmutatunk, dzsumbuj, szemét, kosz…

Régen persze nyilván gázabb volt. Egyszer youtube-on ráakadtam egy vhs szalagra rögzített felvételre a 90-es évekből, ahol két frissen Budapestre érkezett turistalány szemléli sokkolva az általad is leírtak állapotokat a Köki felüljárón.
Uber driver MONDJ IGENT AZ UBERRE! 2016.02.17 11:46:38
Itt hallasd a hangod! HALLASD A HANGOD..
Vidd el az utast az úticélig! Kerüld a taxisofőröket! Kattints az alábbi gombra, hogy játszhass!  ..