Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Viktor

63 bejegyzést írt és 1516 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
Lord Viktor 2024.02.04 21:10:25
@Apuleius: valószínűleg a sípszóra adott reakció miatt villant inkább a lap.
Ma reggel több forrás is szaúd-arábiai ajánlatról számolt be, melynek célszemélye Massimiliano Allegri. A La Gazzetta dello Sport szerint rendkívüli ajánlatra számíthat a mester Szaúd-Arábiából, a felek között Monte Carlóban találkozó várható 24-48 órán belül. A milánói lap szerint a mesternek az…..
Lord Viktor 2023.06.10 12:42:12
@babo0410: nem kétlem, hogy Allegrit nagyra tarthatják és hasznos és sikeres(?) lehet alacsonyabb szintű bajnokságokban, de eléggé fura, hogy pont két ilyen szezon után akarnák megszerezni, tudván, mekkora összegekért lenne mozdítható.
Elsőként a spanyol Relevo számolt be arról, hogy a Juventus értesítette az ügyben mindeddig makacsul kitartó másik két klubot, a Real Madridot és a Barcelonát, hogy kezdeményezte az Európai Szuperligából való kiváláshoz vezető jogi eljárást. Az eljárás több hetet vesz igénybe, de a döntés…..
A Juventus az Udinese otthonában zárta a szezont, s ugyan Federico Chiesa találatának köszönhetően megszerezte mind a három pontot, mivel sem az Atalanta, sem az AS Roma nem hibázott, jövőre csak a Konferencia Ligában próbálhat szerencsét, amennyiben az UEFA nem dönt másként. "A szurkolók még ma…..
A Juventus az Udinese otthonába látogat vasárnap este, s ezzel a mérkőzéssel zárja a jelenlegi szezont, melynek maradt még tétje, hiszen eldől, hogy a zebramezes csapat az Európa-ligában vagy a Konferencia Ligában szerepelhet-e a következő szezonban. Ahogyan azt a szombati sajtótájékoztató során a…..
Az elmúlt napok pletykái után egyre valószínűbb, hogy a Juventus vezetősége nem nézi tovább tétlenül az elmúlt évek sikertelen építkezési kísérleteit, megválik jelenlegi mesterétől, Massimiliano Allegritől, s már csak annak módját keresi, milyen feltételek mellett valósuljon meg a búcsú. Az ügyben…..
Lord Viktor 2023.06.01 09:51:08
@Apuleius: hogy lenne eltévedve a Transfermarkt?!
Hisz ők a Tiszta Tudás Forrása, mint azt az olasz szövetségtől megtudtuk.
Romeo Agresti számos témában megosztotta értesüléseit a Juventus szurkolóival, és a jól értesült újságíró szerint Dušan Vlahović távozása lehetséges forgatókönyv, a csatárért a legnagyobb érdeklődést a Bayern München mutatja. Mindazonáltal még nem érkezett ajánlat a csatárért. A Juventus…..
Lord Viktor 2023.06.01 09:48:24
@SuperTrezi: sokan háborognak ezen a mondaton, szerintem inkább azt jelentette, hogy ha az lett volna a célja, hogy leül a padra és rögtön győzelmekért és trófeákért menjen a csapattal, akkor nem a Juventushoz jött volna, mert nálunk előbb építkezni kell, mielőtt ilyenekről beszélhetünk.
És innen nézve igaza van, mert csapatépítéshez látszólag sokkal kevésbé ért, mint egy kész csapatot csiszolgatni.
A Tuttosport szerint kedden megkezdődtek a tárgyalások a szerződésbontásról. Ha sikerül megállapodni a mesterrel, a klub megválik Massimiliano Allegritől. Romeo Agresti egyértelműsítette a minap, hogy Massimiliano Allegri elküldéséről csak és kizárólag egy ember dönthet, méghozzá John Elkann, mivel…..
Lord Viktor 2023.05.31 12:12:04
@venember83: mondjuk ez érdekelne, hogy miért mondja mindenki, hogy hullagyenge a Serie A.
Persze, az, hogy sokáig őriztük a második helyet a mi játékunkkal, meg egy Napoli domináns bajnoki címe lehet ennek jele, de a nemzetközi kupákban (ami a bajnokságok közötti erőkülönbségek de facto fokmérője) az olaszok teljesítettek a legjobban idén, az egyetlen ország, amely mindhárom kupába adott egy döntőst.
A La Gazzetta dello Sport és Nicolò Schira friss beszámolója szerint a Juventus és a szövetségi ügyészség megállapodásra jutott a klubot illető második vizsgálat ügyében. Ezért a június 15-re időzített tárgyalást holnap egy meghallgatás fogja megelőzni. Egybehangzó értesülései szerint a Juve…..
Lord Viktor 2023.05.30 13:01:18
@venember83: gyönyörű. A legborzasztóbb, hogy az embereknek az a víziója, hogy a sportban is úgy működik a bíróság, mint a civil életben.
Pedig kurvára nem, konkrétan egy iskolás versengésen a tanárokból meg a részeg gondokból felálló zsűri is komolyabb ítéleteket hoz.
A Juventusnak még maradt matematikai esélye arra, hogy biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, de a sorsa már nem a saját kezében van, s alapvető minimum, hogy a maradék két mérkőzésén be kell gyűjtenie minden megszerezhető pontot. A vasárnap esti összecsapáson a zebramezesek hazai…..
Lord Viktor 2023.05.28 21:27:50
Lord Viktor 2023.05.28 22:57:55
@Juventino86: szóval küldjük el az összes játékost, az edzőt és lehetőség szerint a tulajdonos is váljon meg a klubtól.
A Juventus helyzete korántsem rózsás, az ismét érvénybe léptetett pontbüntetés pedig a tegnapi vereséggel lényegében ellehetetleníti a BL-szereplést, ám ennek ellenére John Elkann a Bocconi Egyetemen tartott eseményen európai reményekről beszélt: „Nehéz időszak ez a Juventus számára, amely klub…..
Lord Viktor 2023.05.23 23:13:36
@Rodri13: ugyan már. A Napoli az első valamire való sikere a 20 éves edzői karrierje alatt. Vannak jobb opciók is.
Az európai búcsút követően a Juventus számára mindössze három bajnoki mérkőzés maradt a jelenlegi szezonból, s a zebramezesek hétfő este az Empoli otthonában próbálják meg begyűjteni mind a három pontot. A házigazda Empoli ugyan matematikailag még nem biztosította be jövő évi tagságát az olasz…..
Lord Viktor 2023.05.22 22:41:43
@MGB75: vagy félidőben, hogy a játékosoknak legyen esélyük ízlelgetni.

Egyébként az tény, hogy számíthattak volna rá, ahogy az is, hogy profi játékosok, de azért ilyen dolgok nem mindennaposak és azért ezek is csak emberek.
Azért ha a munkahelyed kis túlzással létbizonytalanságban van, az okozhat ilyan fokú dekoncentrációt. Elég csak megnézni a Sampdoriát, még ha nálunk nem is ez a helyzet, de azért nemzetközi színtéren is jegyzett játékosoknál már felmerül, hogy akkor menjek vagy maradjak.

Egyébként ajtó-ablak helyzeteink voltak, csak be kellett volna rúgni őket, az nem az edző hibája, ha nem megy.
Ezt az Empolit ugyanez az csapat ugyanezzel az Allegrivel verte 4-0-ra ősszel.

Nyilván nem védem Allegrit nagy általánosságban, de ezt a meccset nem varrnám a nyakába.
Lord Viktor 2023.05.22 22:50:13
@MdewC: na ja, külön vicces, hogy ezzel az arcpirító vereséggel is még másodikak lennénk a bünti nélkül.
Lord Viktor 2023.05.22 22:53:17
@babo0410: a mai világban? Olaszországban? Ugyan, megtudták volna mindenképpen.
Nem is tudnád megvalósítani, mert a játékosok tudták, hogy mi a helyzet, szóval ha nem szólt volna nekik senki, hogy nincs bünti, akkor tudod, hogy van bünti. Meg egyébként is csak inkább azon járt volna az eszük.
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
Lord Viktor 2023.05.18 23:03:37
Lord Viktor 2023.05.18 23:16:29
@Mark Szabo: azért ez csalóka. Amikor ez a muki átvette a stafétát, még kiesésre álltak.
A Juventus célja az maradt az olasz bajnokság jelenlegi szezonjában, hogy az utolsó négy fordulóban annyi pontot gyűjtsön, amennyi elegendő lesz ahhoz, hogy a csapat biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A mostani forduló ideális lehet arra. hogy a zebramezesek fontos lépést…..
Lord Viktor 2023.05.14 22:13:32
@Attilio79: Cremonese egy kalap trágya, full bunkerfoci. De sok helyzetünk nem adódott, a kopasz védőjük jól játszik, Fagioli gólja viszont remek volt.
Ja és Pogba megsérült megint, sírva ment le.
Lord Viktor 2023.05.14 22:24:13
@Attilio79: a gól előtti lest is csak egyszer játszották vissza, kikockázás nélkül. Szeretnek minket a sport tisztaságáért felelős szervek hazai és nemzetközi fronton is. Szívjanak gázt, így is nyerünk.
Lord Viktor 2023.05.14 22:47:07
@venember83: a szerencsénk, hogy az interen kívül az összes BL-re ácsingózó csapat úgy néz ki, hogy leeresztett. Kikapott a Milan és az Atalanta, rómaiak meg döntetleneztek.
A gond az, hogy a Milan elleni rangadónkon kívül nem nagyon játszik senki egymás ellen, csak egy inter-Atalanta lesz.
Adrien Rabiot nyilatkozott a Sevilla elleni döntetlent követően, és természetesen az első kérdés az elmaradt büntetőre vonatkozott. „Csúnya szabálytalanság volt, véleményem szerint egyértelmű büntető, de a VAR munkatársak semmit nem tettek. Egyértelműen látszik, hogy nem éri el a labdát, azonban a…..
Lord Viktor 2023.05.12 11:32:10
@Gaben Smith: nála azért sokkal jobb. Ebből a csapatból sem lefele lóg ki - igaz, ez azért a csapat és az edző kritikája is.
A Juventus 1-1-es eredménnyel zárta az EL-elődöntő torinói meccsét, hála Federico Gatti góljának, aki egy szöglet után talált be a mérkőzés utolsó pillanataiban. „Az ellenfél kapujáig nagyon jól járattuk a labdát, de aztán a ott mintha minden túl egyszerű lett volna, és túlságosan sok hibát…..
Lord Viktor 2023.05.12 08:53:27
@Pilsnerurquell: személy szerint én nem vagyok híve ennek a fordított pszichológiának, nem tudnék a kedvenc csapatom ellen szurkolni csak azért, hogy megbukjon végre az edző. A történelemkönyvekben a trófeákat jegyzik, a mutatott játékot nem, igenis meg kell nyerni mindent, amit csak lehet.
Már az elődöntőnél jár a Juventus az Európa-ligában, ahol ellenfele a kupasorozat igazi specialistája, a Sevilla lesz. A spanyol csapat az elmúlt két évtizedben hat alkalommal jutott be az Európa-liga, illetve annak elődje, az UEFA-kupa fináléjába, s ott százszázalékos mérleggel büszkélkedhet,…..
Lord Viktor 2023.05.11 22:46:42
Lord Viktor 2023.05.11 22:48:10
A Juventus tartja harmadik helyét az olasz bajnoki tabellán, s az előtte egy ponttal álló Lazio beelőzésére készül. Erre meg is van a lehetősége, mivel a római együttes szombaton 2:0-ás vereséget szenvedett az AC Milan otthonában. Mindeközben a mögötte álló csapatokra is figyelnie kell, mindkét…..
Lord Viktor 2023.05.07 14:20:35
@Mark Szabo: persze, meg biztos meg is lepődött. Ilyen tisztán ebben a csapatban ritkán mehet rá a kapusra.
Az Udinese elleni döntetlennel eldőlt, hogy a 2022-23-as idény bajnoka a Napoli, amely tavaszig egyértelműen teljesen kimagaslott a bajnokságból, majd kissé visszavett a tempóból, de bajnoki címe megkérdőjelezhetetlen. „Figyelembe véve mindazokat az elismeréseket, amelyekben részesültünk az elmúlt…..
Lord Viktor 2023.05.05 14:35:52
@Ravanelli: a Juventusnak nagyon sok nemzetközi kupákból való kimaradás és Serie A középmezőny kellene ahhoz, hogy ne legyen nagycsapat.
Pont ahogy a Napoli sem lett attól nagy csapat, hogy volt egy szezonja, amiben összejött minden.
Nem csak a mutatott játék határoz meg egy klubot.
A Juventus az elmúlt fordulóban idegenben a Bologna ellen ismét pontot szerzett, és ezzel ha nem is indult el a megfelelő úton, de legalább megszakadt az Öreg Hölgy bajnokságbeli zuhanórepülése. A hétközi fordulóban a Lecce lesz az ellenfél, és a bolognai találkozóhoz hasonlóan az első májusi meccs…..
A Juventus számára az idei szezon számos viharfelhőt hozott, s nagyon úgy tűnik, még egyáltalán nincs vége a kellemetlen eseménysorozatoknak. A Tuttosport újságírója, Adriano Del Monte cikke szerint Federico Chiesa egyre inkább távolodik a Juventustól, mivel nem találja a helyét a számos esetben…..
A Juventus rendkívül gyenge formát mutat a bajnokságban, ahol zsinórban három mérkőzését is vereséggel zárta, de az Olasz Kupa ma esti elődöntőjében hatalmas lépést tehet annak érdekében, hogy ne záruljon trófea nélkül az idei, mindenképpen csalódást keltő szezon. Ehhez az Inter otthonában kell…..