Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raymond.yah

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jon Bellion All Time Low - Minden idők legrosszabbja    ..
Random. Lájkolj mááár!!! 2017.07.11 17:54:43
Mivel már régóta gondolkodtam rajta ezért úgy döntöttem, hogy felfüggesztem a facebook fiókomat néhány hónapra vagy akár egy egész évre is. Ezentúl ÉLŐBEN, telefonon és e-mailben leszek csak elérhető azok számára, akik szeretnének velem kommunikálni. Következzen alább a miért és az emberekből…..
Egy hete vásároltam egy virtuális magán szervert (VPS) kemény öt dollárért. Az volt az ötlet hogy kiteszek az internetre egy SSH szervert ami minden usert beenged akármilyen felhasználónévvel és jelszóval, azután loggolja, hogy mit is akarna csinálni a szerveren az "illetéktelen felhasználó". ..
Már jó pár Mikee Mykanic számot, szöveget hallottam az elmúlt pár hónapban, évben és egyre többet keresem a szövegeiben a talán kissé bújtatott mondanivalót. Mikeenak az egyedi stílusa, rímei egyszerre tudnak viccesek, odaszólósak és sokat mondóak is lenni. Le kell szögeznem, hogy én nem szeretem a…..
Random. Regret it 2016.12.19 21:40:28
Søren Kierkegaard - Either/Or..
Random. Dupla fizu. Kell ez nekem? 2016.12.04 12:59:01
A héten több cégtől is megkerestek állásajánlattal, kérdésekkel, hogy gondolkozom-e munkahelyváltáson. Informatikusként dolgozom. Hiányszakma. Ráadásul elég speciális terület a miénk, programozóból, rendszergazdából is hiány van, de igazán jó etikus hackerből aztán tényleg kevés van!  Álljon itt…..
Random. És akkor mi van...?! 2016.11.27 11:49:42
A hetekben elolvastam Almási Kitti Bátran élni, félelmeink és gátlásaink leküzdése című könyvét. Előre lespoilerezem, ha elolvasod a könyvet attól nem leszel bátrabb, nem lesz kevesebb félelmed és nem is fogod tudni könnyebben legyőzni a gátlásaidat. Egyébként ezt nem is ígéri az író. Ilyen az élet,…..
Copy Con - Életek éneke dalszöveg..
Random. Többször kellene... 2016.10.24 21:49:36
Többször kellene!  ..
Random. Játék a jelszavakkal 2016.10.13 20:22:56
Az alább taglalt ötlet nem a sajátom, de megtetszett és lemásoltam a technikát. Egy hasonló "kísérletet" végeztem, mint ami a következőekben következik...
Én egy általában laza srácnak tartom magam. Nem aggódok a jövőn, megfelelő az életem majdnem minden területe. Nem szoktam ráparázni a dolgokra mindaddig, amíg valami igazán nagy galiba nem történik. ..
Random. Random blog 2016.09.11 23:31:37
Véletlenek blog Miért?  Már rég óta megfogalmazódott bennem hogy blogolnom kellene, leírni a gondolataimat (néha vannak nagyon királyak, néha szarabbak) amiket később vissza tudok nézni, és esetleg mások számára is érdekes lehet őket elolvasni. Felgyülemlett néhány téma és egy két barát…..