Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babraja

8 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hangos dobpergés és trombitaszó!ünnepélyesen bejelentem,kifizetett a MÁV ÁBE!már egy ideje nem tettem semmit,azon kívül,hogy beszéltem az ügyvéddel a köv.lépésről(per).Kicsit hanyatt is dőltem,mikor is ma a postaládámban értesítő várt.Megkaptam az önrészt és a kamatot…..
Na az úgy kezdődött,hogy 2007.március 6-án egy hölgyemény elfelejtett megállni a STOP táblánál,és összejöttünk a kereszteződésben.Nekem egy 2 hónapos autóm volt,kicsit rossz lett a kedvem...Mivel személyi sérülés is történt(nálam),kijött a közlekedési…..
Rohadt MÁV Biztosító hoppá! 2008.04.11 15:25:54
Esküszöm nektek,azon járt már napok óta az agyam,hogy ugye az a kifogás a MÁV ÁBE ellen,hogy nincs tőketartaléka.De,ha negyedévente fizeti az a sok balfék a kötelezőt + itt még valami tagdíj is van évente,fizetni meg nem nagyon szeret a biztosító,hova a fenébe ment el az a sok…..
A PSZÁF súlyos intézkedéseket foganatosított a MÁV ÁBE ellen.A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2008. április 8-ától visszavonásig felfüggesztette a MÁV Általános Biztosító Egyesület kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) termékének terjesztését és…..
Fülest kaptam bentről, miszerint a MÁV ÁBÉ dolgozói sunyin lógnak a blogon, és olvassák az itteni bejegyzéseket és kommenteket.Nem tartom kizártnak, hogy a Kibaszott MÁV Biztosítót éltető hozzászólások (nem sok de egy kettő van ilyen) onnan jönnek.Igazából, az ott dolgozókra…..
Írtam ma egy levelet a MÁV ÁBE károsztályára,melyben közöltem,ha egy héten belül nem kapom meg a kárösszeget,bírósághoz fordulok.Már nem hiszek a csodákban,szerintem nyugodtan mehetnék pereskedni,de kellett valami határidőt szabni.Ennyi!Meg,hogy VESSZEN A MÁV ÁBE!!!!Bara..
Rohadt MÁV Biztosító hahaha 2008.03.31 21:16:00
Ma újfent felhívtam a MÁV ÁBÉ-t,hogy mi a túró van.Az úr,ki két hete megígérte,hogy visszahív,közölte,hogy a jogi osztályon van az ügy.(még mindig)Kérdésemre,hogy ugyan miért,elmondta,hogy azért,mert az Allianz Hungária Biztosító és én is ügyvédi felszólítást…..
Ma,március 21-én visszajelzett a PSZÁF,hogy újboli panaszomat tudomásul vették,a rohadt MÁV ÁBE-felszólították ügyem mielőbbi rendezésére.A MÁV ÁBE válaszáig pedig szíves türelmemet kérik.Most ezt még megvárom,de aztán perelni fogok.Már abszolút nem bízom abban,hogy a…..
Azt el is felejtettem az előbbiben írni,hogy a MÁV ÁBE most azzal az újabb indokkal húzza a fizetési kötelezettségét,hogy a teljes anyagomat újra átvizsgálja a jogi osztály.Annyira,de annyira tehetetlen vagyok ezekkel a szarjancsikkal szemben.Ettől meg rohadt dühös is vagyok.Nem…..
babraja 2008.03.21 08:05:47