Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balfake

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márciusban a Kotaku készített egy felmérést az olvasói körében arról, hogy ki mivel, mit, hogyan játszik. Akkor ígérgettem, hogy az Indexen én is csinálok majd valami hasonlót, ez azóta megtörtént, most kiment címlapra az eredmény. Akit érdekel, ide kattintson. Természetesen…..
IDDQD E3 csibék: Gina és Amber 2010.06.18 12:57:00
Velük nem tudtam interjút készíteni, mert hosszú sor állt előttük, folyamatosan fotózták őket. Viszont mondanának valamit nektek: Egyébként ők a GameCrusht reklámozzák - tudjátok, ez az az ellentmondásos szolgáltatás, amin jó csajokkal lehet játszani pénzért. Volt egy…..
Csodás linkbe botlottam bele, egy gyűjtőoldalba, ahol elhivatott gamerek – főként magyarok és németek – tesznek meg mindent azért, hogy a Plus4- és C16-játékok emléke is fennmaradjon. C64-es oldalból ugye van jó néhány, szegény Plusi azonban mindig háttérbe szorult a…..
IDDQD Szerdai retro: Pirates! 2010.04.28 10:00:00
Nem sokkal, de a múlt heti szavazást a Pirates! nyerte, meglepő módon – mármint nem az a meglepő, hogy ez nyert, hanem az, hogy csak szoros versenyben. A Pirates! – teljes nevén Sid Meier’s Pirates! – ugyanis nagyjából olyan karátértékű drágakő, mint az Elite,…..
Az Apokalipszis most a Keresztapa-trilógia mellett Francis Ford Coppola leghíresebb és legvitatottabb filmje. Az 1979-es mű igen nehezen készült el, a 16 hetesre tervezett forgatáson átok ült, és végül 238 nap alatt sikerült csak leforgatni. A főszereplőnek kiszemelt Harvey Keitelt…..
Imába foglaljuk Szedrencs fedőnevű kommentelőnk (amúgy a CD Projekt forgalmazócég egyik főembere) nevét, amiért németről lefordította nekünk a 20 Minuten című svájci napilap honlapján levő interjút Evi Allemann-nal. Róla már írtunk pár hete: ő az a szocialista képviselő,…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Nemrég adtunk hírt arról, hogy Svájcban valószínűleg betiltják az erőszakos játékokat, de Ausztráliában sem mindig jó játékosnak lenni. A kontinensen ugyanis több játékot betiltottak, legutóbb a Left 4 Dead 2-t és az Aliens vs. Predatort. Az országban az erőszakos játékok…..
Terasz - a szóvívős poszt szerzője - saját könyve után megpróbálta más nézőpontból is összefoglalni minden Coelho-követő álma, az El Camino lényegét.   Azok a bizonyos Caminósok   Önmagát kereső Bölcsész. Azt állítja, hogy a hétköznapi mókuskerékből…..
A fentebbi karakterek pont e sorrendjén túljutva bizonyára vaskos kérdőjelek tornyosulnak az olvasó elé. Minek? Lehet erről bármi újat? Miért pont most? Gyilokpornó vagy tündérmese? Mindkettő vagy egyik se? És végül, de korántsem utolsósorban: miért pont olyasvalaki veselkedik a…..
Balfake 2010.03.23 21:20:37
KatPol Blog Mythbusters: Guernica 2010.03.17 08:00:00
Guernica legendássá vált lebombázásáról sok érdekeset lehet olvasni időről-időre a médiában, azonban az esemény köré szövődött mitológia többnyire nem más, mint a saját korát messze túlélt háborús propaganda. Ezt sajnos manapság is kritikátlanul szajkózzák tovább…..
Geekblog Éhség 2010.03.03 20:00:00
Az emberi test lassú megsemmisülése: 66 napnyi haldoklás és horror a földi pokol egyik bugyrában, avagy mi mindent képes tenni az ember másokkal – és saját magával. 1981-ben, a hírhedt belfasti Maze börtönben, az IRA-tag Bobby Sands éhségsztrájkba kezdett, tiltakozásul,…..
És már megint hiánypótló beszámolót kaptok egy oltárian vicces és belterjes szubkultúráról. A szerző - Judea - maga is ehhez a réteghez tartozik (nahát), és mivel feldühödött gamerek fakardos hordáinak spontán látogatásától tart, ezért csak álnevét vállalja fel.  …..
Ha jól számolom, kereken három hónapja (a King tiszteletesről szóló poszt óta) nem foglalkoztunk tisztázatlan hátterű halállal, márpedig az ilyen esetek a valódi konteósok számára olyanok, mint csipetnyi, házilag őrölt fűszerpaprika a lilahagymás, kacsazsíros házikenyérre.…..
 A jó fej csaj mindenki kedvence. Egyszerűen imádják az emberek, mert kedves, aranyos, jókat lehet vele dumálni, mindenkihez van egy-két barátságos szava. Biztat, meghallgat, programokat szervez, szükség esetén lelki segélyt nyújt. Bárhol megjelenik, ő lesz a társaság…..
Geekblog Karambol 2010.01.28 20:02:00
Mindenki ismeri azokat az autóreklámokat, amelyeken nagymellű luvnyák síkos motorháztetőkön terpeszkednek. Mindenki ismeri az autóbuzik űberfasz-nagy kipufogóit. Cronenberg a szex és a technika e furcsa szimbiózisát ábrázolja J. G. Ballard kultuszkönyvére alapuló filmjében; a…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Hoze Publi Ciszta 2010.01.20 23:05:00
Hogyan legyél darker?Pete olvasó javallotta privátban, ugyan ejtsek már szót egy kis 'how to be' jelleggel arról, hogyan 'keletkezik' egy emberből darker.  Elvégre senki sem platformba születik, hadi-sminkbe, és abszcint se folyik  a köldökzsinoron át bele. Nem is…..
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..