Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HubaTheRunner

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma éjjel került megrendezésre a 89. Oscar-gála a Dolby színházban, Hollywoodban. A show-t Jimmy Kimmel hosztolta, aki a nyitóbeszédében mindenkit szénné égetett poénjaival. A gála végére egy hatalmas baki is becsúszott, de vegyük csak szép sorjában a dolgokat. Indítsunk is a hölgyekkel. A legjobb…..
VisszaNéző Moonlight Review 2017.02.27 11:24:50
Már egy bő hét eltelt azóta, hogy megnéztem a Moonlight-ot a moziban. Először nem tudtam hova tenni a filmet, abban a pillanatban valahogy nem gyakorolt akkora hatást rám, mint ahogy arra számítottam. Az összes online megjelenő írás ömleng a filmről, egyenesen piedesztára emelik, de egy kicsit az az…..
Hayao Miyazaki új animációs filmjén dolgozik, jelentette be Toshio Suzuki, a Studio Ghibli egyik producere. A bejelentést a The Red Turtle (a Studio Ghibli idei Oscar-jelölt filje) egyik vetítésén tette meg, azt mondta, Miyazaki Tokyo-ban már nagyban dolgozik a filmen, mely valószínűleg 2019-ben…..
VisszaNéző 8-bites La La Land 2017.02.22 21:09:48
Mi tuti játszanánk a La La Land 8-bites verziójával! :)..
VisszaNéző És itt a trailer is 2017.02.20 11:14:07
A múlt héten érkezett az első poszter Terrence Malick még 2012-ben forgatott és idén márciusban bemutatásra kerülő Song to Song című filmjéhez, pár nappal rá megkaptuk az első trailert is a filmhez, elég Terrence Malickosnak tűnik. Ryan Gosling megint zenél, Fassbender producerkedik, itt van még…..
VisszaNéző La La Land Kritika 2017.02.18 12:40:22
Napjainkban a musical, mint film műfaj, elég nehéz helyzetben van. A musicalek, illetve a zenés filmek a hangosfilm megjelenésével jelentek meg és fénykorukat élték 1927-től (A dzsesszénekes, az első hangosfilm) a II. világháborúig. A háború után elég rendesen átalakult a nézőközönség és megjelent a…..
Korábban már írtunk Terrence Malick készülő filmjéről, melyben hatalmas sztár-dömpinget halmoz fel a rendező. Íme az első poszter a Song to Song-hoz, melyet március 17-én mutatnak be az USA-ban...
Mindenkit halálra idegesít, ahogy ötvenedszerre is informálják egy mosószer 8 féle formulájáról, a fékrendszer megbízhatóságáról, a sör embereket és sorsokat összekovácsoló erejéről, vagy az idióta mozgólépcsőző orrokról. Minket, "fogyasztókat", már nem lehet ezekkel a szájbarágásokkal meggyőzni,…..
La La Land - Movie References from Sara Preciado on Vimeo. Damien Chazelle musicalje az augusztusban megrendezett Velencei Filmfesztiválon debütált, azóta sorra aratja a sikereket, 7 Golden Globe-ot zsebelt be, tegnap pedig 14 Oscar-ra jelölték. Ennyi jelölést még egy film se kapott az…..
Ülünk a gép előtt és izgatottan várjuk, hogy kihirdessék a 89. Oscar-gála jelöltjeit. Az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája 24 kategóriában díjazza 2016 legjobb alkotásait. A díjak átadására február 26-án kerül sor Los Angeles-ben a Dolby Színházban. Hazai idő szerint február 27-én…..
Az elsőfilmes rendező, Julia Ducournau filmjét a Cannes-i filmfesztiválon debütált, lesokkolva a kritikusokat. A sztori szerint egy fiatal állatorvostan hallgató diáklány, aki ráadásul vegán is, furcsa dolgokat kezd felfedezni magán, amikor egy durva beavatási bulin nyers hússal és belsőségekkel…..
Biztos mindenki álmodozott már arról, hogy milyen jó lenne a világ minden bújától és bajától elszigetelve élni egy kis farmon, ahol egész nap azzal foglalkozik, ami érdekli, abban fejleszti magát, amit fontosnak tart és kizárja az életéből a társadalom által ráerőltetett hülyeségeket. Ben (Viggo…..
Hayao Miyazaki - A Tribute from Alexandre Gasulla on Vimeo. Az animáció egyik legnagyobb mestere, történeteivel, karaktereivel, képi világával és zenéjével már rengetegszer elvarázsolt minket. Jó hír, hogy Miyazaki visszatért a nyugdíjból és már legújabb filmjén dolgozik. Alexandre Gasulla…..
Terrence Malick filmrendező karrierjének első közel négy évtizedében mindössze 5 filmet rendezett, az elmúlt néhány évben azonban belehúzott és 3 filmet is komponált, idén pedig érkezik a "Song to Song" című műve. A film eredeti címe "Weightless" volt, ám a napokban jelentette be a mester a…..
A 2016-os évről sajnos csak negatív listát tudok csinálni, mint az év öt legnagyobb csalódása. Ennek az egyik oka az, hogy a Hollywoodon kívül készült filmek, még nem jutottak el hozzánk, a másik leginkább a gyávaság, biztonsági játék, és a nézők hülyének nézése. A listán nem is feltétlenül rossz…..
Egy napot se mosoly nélkül! Ebben a videóban ráadásul egy tucat elképesztően kedves ember derül ránk...
Imádjuk a lázadó, változó életszakaszról szóló tini filmeket (a lelkünk mélyén még mi is azok vagyunk) és itt jön egy újabb darab, ami nagyon ígéretesnek tűnik. A film 1979-ben játszódik Santa Barbarában és egy 16 éves srácról, valamint az őt minden klasszik tini problémán átsegítő három nőről szól.…..
Mediterrán forróság, hatalmas villa, medence, félig begombolt lenvászon ingek, olasz kulinária orgazmusig, a végletekig fokozott szexuális feszültség négy ember között...szóval minden adott egy túlfűtött szerelmi drámához. Napszemcsiket föl és nézzük is vissza, ahogy Tilda Swinton nem úgy néz ki…..
Jim Casey összegyűjtötte nekünk a véleménye szerint leggyönyörűbb filmjeleneteket egy montázsban. Úgy gondoljuk, nem fogunk összeveszni vele a választásaiban...Ti mit tennétek még hozzá? Azóta kijött a videó második része is...
  Már fél éve lefoglaltad a szállást, erre a nyaralásra vár az egész család hosszú-hosszú idők óta. Kivetted a szabit, lepasszoltad a kutyát a nagyihoz, megkérted a szomszédot, hogy kapcsolja be a locsolót esténként. Hihetetlen jó áron találtál repülőjegyet, örülsz, mint majom a farkának, hogy egy…..
Az It Follows-t tucatnyi best of 2015-ös listán láttam már, azonban csak most vettem rá magam a megnézésére. Alapjáraton nem vagyok egy nagy horrorkedvelő, nem szégyenlem bevallani, hogy az ijesztgetős filmeket gyakran a párnám mögé bújva reszketem végig. Nem voltak nagy elvárásaim a filmmel…..
Egy valamire való önjelölt filmbuzi filmkritikus túl szofisztikáltnak tartja magát ahhoz, hogy hollywoodi vígjátékokat nézzen, mondván az a filmkészítés legmélyebb és legprimitívebb bugyra, ahova még James Cameron se búvárkodna le. Így voltam ezzel én is, amíg hosszú unszolás után megnéztem az…..