Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rensenbrink12

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dél-Amerika eddig szűz volt a térképemen, mivel elsősorban eddig Ázsia felé utazgattam. Egy ideje már tervezgettem Dél-Amerikát, és azon belül is Perut. Hosszas előkészület, tervezgetés előzte meg az utat, mire összeállt a teljes program. Mielőtt belevágnék a részletes leírásba, ebben a posztban…..
rensenbrink12 2019.08.10 15:01:21
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
A sorkatonaság egy azon sok téma közül, melyeket Orbán Viktor és a Fidesz előszeretettel dob oda az embereknek, akár mint egy jó csontot Nárcisz kutyájának. Ebbe a kategóriába tartozik a halálbüntetés is, melynél demagógabb és populistább dumát aligha tud miniszterelnök mondani évente, esetleg…..
Az RTL Klub sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a nyár végén rajtoló X-Faktor-évadot ezúttal nem Istenes Bence, hanem Kiss Ramóna vezeti majd. Nem leváltásról vagy kirúgásról van szó, Istenes most éppen a Survivort forgatja a Fülöp-szigeteken, utána pedig megy vissza Kölnbe, ahol egy német…..
Meglehetősen nehéz helyzetben van a TV2-nél Hajós András, aki több díjat is nyert a Dalfutár című műsorával, ami a Super TV2-n futott, közben pedig erősen kritizálta a csatorna híradóját, illetve több kormányellenes tüntetésen is felbukkant. Az ezzel kapcsolatos aggodalmairól és meglátásairól beszél…..
rensenbrink12 2017.05.04 20:24:50
@ricamaca: hallgasd meg a Hagyom-ot Pál Dénessel, az elmúlt évek legjobb magyar dala, és az adás is nagyon fasza lett.
rensenbrink12 2017.05.04 20:29:20
@ricamaca: Egyébként meg az ötlet működik, ez most nem is kérdés. Az kurva nagy baj, ha csak a dalok miatt nézed meg, sokkal fontosabb az adás emberi oldala, a kompromisszumok, stb., maga a dal csak ráadás, desszert. Persze nyilván az a jó, ha a dal is működik, de nem 100%-osan fontos.
Na gyere ki a hóra, haver! Akkorát kapsz, falat nyalsz! Ebbe a lebujba többé nem teszed be a lábad! - ilyen és ehhez hasonló mondatok gyakran elhangzanak, ha két erő egymásnak feszül. Erősen szubjektv írásomban ezeknél azért grandiózusabb párbajokat szedtem össze a filmtörténetben (vagy inkább saját…..
1981. augusztus 15-17., A nyár utolsó hónapjának második hétvégéje Javában zajlanak a Táncdalfesztivál selejtezői ..
Őszintén megmondom, kicsit szkeptikus vagyok azokkal a sorozatokkal, filmekkel, amik egy nagy név farvizén akarnak felevezni. Ezért, mikor meghallottam a Halálos fegyver sorozatba átültetését, már hangosan anyáztam a monitor előtt. Ez nyilván rosszul érint, már csak azért is, mert…..
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
Múlt héten nem jelentkeztünk Aranyélet kibeszélővel, most viszont pótoljuk a lemaradást és egyben tárgyaljuk ki a második évad 5. és 6. epizódjának eseményeit. Spoilerek a tovább mögött...
Valami nagyon csúnyán félrement a Vajna-féle TV2-nél: a Tényekben Gönczi Gábor úgy konferálta fel a brazil Chapecoense gépének tragédiáját, hogy közben nem a csapatról, hanem a brazil futballválogatottról beszélt. Ugyanígy szerepel a hír a Tények.hu oldalán is: "A gépen 81-en utaztak, köztük a…..
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
Az állami kölcsönökből tévécsatornát vásárló Andy Vajna májusban jelentette be, hogy ha már ilyen jól megy neki, akkor bővíti a médiaportfolióját hat új adóval, köztük két sportcsatornával. Utóbbihoz megszerezte az állami tévétől a Forma-1 közvetítési jogait, hiszen a két cég egyébként sem…..
Valószínűleg már minden rajongó Gilmore-lázban ég, főleg, mióta kiderült, hogy minden szereplő, visszatért az újabb, négyrészes sorozatba, még Sookie is. Pedig sokáig úgy volt, hogy Melissa McCarthy már akkor sztár lett, hogy kihagyják. Az egyetlen szomorúság, hogy Edward Herrmann, azaz Richard…..