Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerinces Iény

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
gerinces Iény 2016.02.03 09:19:57
@elemes: Nem igazán értem a problémádat. Az a bajod, hogy az index miért rakja ki a saját blogját a saját oldalára? És komolyan ezt hasonlítod össze azzal, hogy a közmédia a Fidesz kézivezérlésével működik? Komoly bajok vannak a fejedben.

Ha viszont szerinted az Index nem pártatlan, akkor te minek olvasol egy - szerinted - nem pártatlan újságot? Büntesd meg őket és ne olvasd! Ha nem kattintasz, akkor semmit nem kapnak a pénzedből, ilyen egyszerű - ellentétben a közmédiával, ami akkor is lenyúl évi 80 millárd közpénzt ha a kutya nem kíváncsi rájuk. Vagy valaki kényszerített rá ma reggel, hogy megnyisd az indexet, aztán rákattintcs még erre a blogposztra is, sőt be is regisztrálj és még kommentelj is?
gerinces Iény 2016.02.03 09:34:44
@Francois77:

ad1: Valaki korlátozott a szólásszabadságodban?

ad2: Engem nem érdekel, hogy téged mi zavar, a szólásszabadságomhoz tartozik, hogy ezt meg is mondjam neked.

ad3: "Soros elvtárs" ????? Aki pont a kommunizmus alatt támogatta Orbánt, Kövért, Szájert és még sok más Fideszest? Akkor miért nem elvtársaztátok?
Tiborcz István cégei több közbeszerzésen indultak, ami miatt mellesleg épp nyomoz is ellene az EU csalás elleni hivatla, mellesleg rendszeres szereplője a Fidesz rendezvényeinek, az esküvöjéről pedgi az MTI - meghívásra - tudosított. Tiborcz István kurvára közszereplő.

ad4: Mutasd meg, pontosan hol írtam neked, hogy te nem olvashatsz Indexet? Idézd be szó szerint azt a mondatot! Legjobb tudomásom szerint, én pusztán kérdeztem, hogy "mi a faszt akartok itt az Indexen", amit egyébként továbbra is kérdezek, mert láthatóan nem érzitek itt jól magatokat, hisz minden cikk és blogposzt tartalma zavar, felháborít titeket. Így viszont nem értem miért játok ide? Én pl. sose kezdenék arról kommentelni a 888.hu-n vagy a Pesti Srácokon, hogy milyen elfogult ez az újság és megint milyen benyalós cikket írtak a Fideszhez, mert eleve oda se megyek. Párszor megnéztem őket, láttam, hogy szar, több időt nem vesztegetek rájuk, épp ezért nem fér a fejembe, hogy a magadfajták minek olvasnak egy olyan portált, amit valójában ki nem állhatnak?
gerinces Iény 2016.02.03 09:39:19
@Ballib Cenzúrázók Réme: Tőled is kérdem, hogy te minek jársz ide? Komolyan ennyire jellemtelen ember vagy, hogy "Soros Gyuri bácsi fizetett indexes írnokai" által írt posztok olvasására vesztegeted a drága idődet?

Vagy valaki kényszerít rá, hogy "Soros Gyuri bácsi fizetett indexes írnokai"-t olvasd? Fel nem fogom ezt. Ha egyszer valamiről tudod, hogy szar, akkor minek eszel belőle újra meg újra? Hogy újra meg újra elmondhasd, hogy milyen szar? Szerinted normális dolog ez?