Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rohamdroid

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem pont erről szerettem volna írni ma, de ha már így alakultak az események, jobb ha leírom ide is. Legyen nyoma. Történt, hogy meghívtak a Mobile Developers Day-re, a Kinnarps Ház-ba (szeretném hangsúlyozni, hogy a következő sztori bárhol megtörténhetett volna, és nem a…..
Vannak, akik újra szeretnének csendőrséget, nekik ajánljuk az alanti szívderítő sztorit arról, hogyan bánik a Tesco az olyan vásárlóval, akit lopással gyanúsít. Anita kozmetikai apróságokat és gyümölcsöt vett a Tescóban, közben alapozókat is nézegetett a pipererészlegnél.…..
rohamdroid 2010.03.01 13:39:16
Na akkor leírok egy két tudnivalót. Először is a teszkóban a kármegelőzési felelős nem egyenlő a vagyonőrrel, a vagyonőr nem teszkós alkalmazott. A vagyonőr csak úgy nem vizsgálhatja át a vásárló táskáját, főleg nem a kasszáknál. Megkérheti a vásárlót, hogy fáradjon vele a biztonsági helységbe, ahol a vásárlónak kell kipakolnia a táskából. Ha a vásárló erre nem hajlandó, akkor 2 eset lehetséges. Hagyja a p****ba az egészet, a vásárló meg szépen elsétál. Bűncselekmény alapos gyanúja merült fel (a cctv szobában látták, hogy a kedves vásárló 6 db LCD tévét rejtett a ruházatába, vagy eltávolította az áruvédelmi eszközt az akciós zsemléről), ezért nem engedi távozni a kedves vásárlót, akár erőszakkal is visszatartja, és értesíti a rendőrséget. Külön felhívnám a figyelmet, hogy ha áruvédelmi eszközt valaki leszed BÁRMILYEN értékű termékről, azzal bűncselekményt követ el, illetve befejezett a lopás akkor, amikor a kedves "vásárló" a terméket a ruházatába, táskájába, stb. rejti, ezzel kivonja eredeti tulajdonosa felügyelete alól, magyarul nem kell megvárni, amíg a kasszánál megpróbál az illető távozni, már az eladótérben is el lehet kapni. Az áruház szabályzatáról meg csak annyit, hogy ki van téve a vevőszolgálati pultnál, és ha a vásárló belép az áruházba, akkor elfogadja azt (ráutaló magatartás), egyébként meg a jogszabályoknak megfelelő.
autózz! Baleset egy darázs miatt 2008.09.13 07:45:00
Érdekes kérdést vetett fel levelében Maja. Mennyiben hibás az autó vezetője, ha egy darázs miatt balesetet szenved? A sofőr felelőssége ilyenkor a karambol, vagy a rovar az egyedüli oka, mint amikor egy őz ugrik elénk az útra? Mi a véleményetek, megérdemli a történet írója a…..
w Ki fizeti a kérészt? 2007.12.10 05:30:00
Az, hogy a környezetvédők általában romantikus-idealista szövegekkel, fogalom nélkül lépnek fel, még nem jelenti, hogy a környezetvédelem hülyeség volna. (Hasonlóképpen: bár a militarista jelszavakat többnyire furcsa emberek adják elő, ebből nem következik, hogy honvédelem nem…..