Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jébé

16 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ordibator Itt a nyár?! 2010.06.22 16:37:00
Lassan három éves lesz Dávidka, mióta megszületett, tudjuk, közeledik a szülinap, mer "már mos' dög meleg van, mi lesz késöbb?"  halljuk május végétől. Nna, idén még nem nagyon hallottuk, kivéve két-három napot.Rendes májusi Hotel Azúrban tett látogatásainkat…..
BajszosErik feladja a leckét a mikroközösségek szélsőséges humorát kedvelőknek. Képvicce egyfelől szerintem szinte megoldhatatlan, aki viszont mégis képes arra, hogy megfejtse, azzal villáminterjút szeretnék csinálni. Úgyhogy pályázat: a megfejtést nem árulom el, óra indul,…..
jébé 2010.05.06 07:12:07
demos Kik az "LMP-sek" ? 2010.04.25 15:23:00
NLMPA választások elött ¨két héttel még azt gondoltam, nem lehet más, de most úgy néz ki, tényleg lehet. Budapesten  nagyon sokan szavaztak az LMPre, s persze elkezdték mondogatni, lámlám, itt vannak az SZDSZesek. Ismeretségi köröm nem reprezentatív végigkérdezése után(…..
ordibator Ezek mennek mostanában 2010.04.25 14:36:00
Dávidka végre elvitte papáját is a játszóbölcsibe, aki vett egy nagy levegőt, s bement a sok kismama közé. Csodák csodája, senki nem szedte darabokra, persze nem is lett volna rá idejük, mert jébé ment a kisfia után két centiméterrel két órán keresztül. Aztán második…..
ordibator 3 hónap 2010.03.05 09:14:00
Jó régen írtunk bejegyzést, pedig Dávidkával továbbra sem unalmas az életünk, viszont tele van vidámsággal.Lilázás terén (lekopogom) elég jól állunk, több, mint három hónapig semmi jelét nem mutatta az apnoénak, majd februárban kicsit megfázott, kétszer-háromszor probált…..
A Homár saját tapasztalatból tudja, hogy az Elektromos Műveké a taplóságban amúgy közismerten világszínvonalú magyar mezőny legértelmetlenebb, legkommunistább, legportásszemléletűbb ügyintézési rendszere. Egy téli napon a csajommal és Homár Miriammal (1) meg Homár Borisszal…..
jébé 2009.11.25 15:11:13
"Mik vannak" című rovatunkban egy Anna Zsanett által forwardolt levelet közlünk, kéjes örömmel. Olvasónk barátnője cipőboltban dolgozik, és nem bírta tovább, megírt pár szolid esetet arról, hogy milyenek vagyunk mi, vásárlók egy eladó szemével. Nyitásnak rögtön…..
jébé 2009.11.23 15:39:22
jébé 2009.11.23 15:40:40
@jébé: a pénzem.
Pár napja érdekes meghívót találtam: Debreczeni József új könyvét (amely természetesen a szerző kedvenc témájáról, azaz a köpönyegforgató és egyben életveszélyes Orbán Viktorról szól) Dávid Ibolya és Kuncze Gábor közösen mutatják be. Ha valaki az interneten kutat az…..
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
Gyorsan megérkezett Róbert, az igazgató válasza H. levelére, és az abból készült posztra. H. egy jeges szenvedéssel teli hosszú hétvégéről számolt be nekünk. Az egri Hotel Korona vezetője felhívja a figyelmet az olvasónk történetében előforduló logikátlanságokra, de az ő…..
jébé 2009.10.22 08:17:16
@Firefly81: monnyuk tényleg nem lehet jó, mikor szembe jön a homár!
jébé 2009.10.22 10:43:28
@Zorro2007: kösz
voltunk, tényleg nem rossz.
bár még nem volt gyerkőc.
jó ötlet, tenksz.
Azt hittük, ilyen képeket csak vicces képmegosztó oldalakon találni, de már a Homárt is utolérte az utolérhetetlen útépítős humor. A munkafázisok  összehangolásáért gratulálunk. Anyukám küldte ma reggel ezeket az általuk készített képeket - a Havi-hegy és környéke…..
jébé 2009.10.14 13:48:21
Utolsó jelentkezésünk óta megint csak sok minden történt, főleg lilázás fronton.Augusztus végén Velencén pihentünk öt napot, sajnos utolsó este Dávidka megcsúszott a kádban, és bumm. Lilázott is egyet. Következő héten kicsit beteg volt, pár éjszaka keményen telt, aztán…..
Dánielnek cégének 13 millió forintért sikerült vásárolnialízingelnie egy olyan BMW 520D-t, ami egy hónapon belül motorhibával örvendeztette meg. Igenám, de a Mondial Biztosító operátora rosszul pötyögte be az alvázszámot, ezért nem találták a rendszerben, azaz szerintük…..
jébé 2009.08.24 16:35:42
ordibator hétköznapok 2009.02.21 10:41:00
Végre túl vagyunk egy ideig az utolsó oltáson!A "szokásos" két lilázás még az orvosnál, majd a következő egy hét igen nehéz volt. Persze pont azokban a napokban meg is fázott szegény, így minden oka megvolt a diszkomfortra. Az elmúlt pár napban kezdett helyreállni a…..
Klasszikus helyzet, bárki találkozhatott vele, hogy a budapesti kerületi önkormányzatok irreálisan lassan adják ki az alanyi jogon járó parkolási engedélyeket. Ezért azt mondják a Naiv lakosnak, hogy amíg ki nem hozza a matricát a postás, tegye a befizetési csekkjét a kocsiablakba,…..
jébé 2009.01.29 14:15:57
@Secnir: most már csak az az egyetlenegy pici elhanyagolható probléma, hogy miaf lesz azzal a másfélmillió közszolgával, mert ha vesszük nagy vonalakban hogy 3 millióan dolgoznak kis hazánkban, ebből másfél milla munkanélküli ... khm. Á sehogysejó.
jébé 2009.01.29 22:11:51
@Secnir: Secnir for President!
Nagyon szép amit írtál és 100%ban utopisztikus. Egyébként a közmunka közé én még bevenném a kutyaszartakarítást is.
Ha a teljes apparátusnak a töredékét, az APEH rendszerét hozom fel példának, akik valamilyen oknál fogva az állampolgárokat nem adószám, hanem név, lakcím, stb alapján tartják nyilván és nekem minden évben elküldik az egyik bp-i kirendeltségből, hogy azonnal nyújtsam be az adóbevallásomat, holott évekkel korábban elköltöztem (egy másik kerületbe, nem Kamcsatkára) és másik kirendeltséghez tartozom. És ez csak a jéghegy csúcsa. Jobb ha hátradőlsz és felrakod a gyaloglástól megfáradt lábaidat, mert metróval közlekedsz, mert NEM FIZETSZ A MOCSKOS PARKOLÓCÉGEKNEK EGY KANYI VASAT SE!
Újabb szupergyors válasz érkezett Szentgotthárd polgármesterétől a Borhotelben éjjel kifagyasztott vendégek panaszára. Leveléből ugyan nem igazán derül ki, naiv ügyfél melyik állítása nem felel meg a valóságnak, ellenben megtudjuk, hogy 40 év után most először…..
ordibator elindultunk 2008.09.30 10:08:00
Dávidka most már nem csak föláll, hanem elindul az ágy mellett, igyekszik lehúzni a paplant, a kanapé mellett pedig a laptophoz próbál eljutni, egyik lába-másik lába módszerrel. Még nagyon viccesen megy, de mi Dávidkamamával oda+vissza vagyunk az örömtől, végre megy a KIs…..
ordibator Első kertiparty 2008.08.08 16:03:00
Mozgalmas hétvégénk volt, szombaton Béla-szülinapoztunk(LB) a Spartacus éteremben, ahol is nagyon jó hangulatban vártuk az ünnepeltet, koktéloztunk, beszélgetünk, Dávidka mutatta be repertoárját a meghívott családtagoknak és barátoknak. Majd Béla megérkezése után koccintás,…..
Szombaton ünnepelte Tutu unokatesója, Levente a harmadik szülinapját, s ennek alkalmából meglátogattuk otthonában, ahol is szülei, nagyszülei(lásd Tutu nagyszülei), Icu, Timi társaságában eper-tortát eszegettünk, s Levi Dávidkával végre nagyon szépen tudott játszani. Már nem…..
Az elmúlt két hét egy kicsit nehezebb időszak volt, mint az ezt megelőző egy-két hónap. Babácska a nyaralás óta kicsit kizökkent a megszokott ritmusából, nem evett rendesen, s elkeztek kibújni a felső fogai is. Mindezek tetéjébe szétbarmolták a lakás elött az úttestet, a…..
ordibator Baba első nyaralása 2008.06.16 07:58:00
Több mintkét hete jöttünk haza Dávidka első nyaralásából, hát nem jeleskedtünk(tem) a blog-írással. A nyaralás pedíg érdekes volt. Siófok, Aranypart, Hotel Magistern****(?), egy SZOT-üdülő lehetett vmikor, s a Szécheny-terv jóvoltából csináltak egy Wellness épületet,…..
demos húsvét-hétfő 2008.03.24 09:26:00
Új blogom első bejegyzése kicsit sommásra sikerült, talán a következők nem lesznek ilyen terjedelmesek.Mi lesz 2009 húsvét hétfőjén?Otthon mindenki biztosan megeszi a húsvéti menüjét, ki-ki templomba megy, a telekre, mindenestre pihenni fog. De mi lesz az újságokban? Kedvenc…..
ordibator húsvét-hétfő 2008.03.24 08:57:00
Ma Dávidka másik két nagyszülőjéhez megyünk át. Itt is biztosan lesz Dávikamamának húsleves, apának sütemény, Dávidkának nyuszi, tojás, meg játékok.A tegnapi sonka, torma,..süti nagyon finom volt Zsuzsáéknál, ilyennek kell lennie egy jó húsvéti menünek. Nagyon rafinált a…..
Egy szegény öregember szükségtelen megalázása vagy normális biztonsági intézkedés? Cm teljesen kiborult, hogy öreg, beteg nagybátyjával Ferihegyen a fémdetektoros kapunál levetették a bakancsát, aztán magasba tartott kézzel, a lecsúszó nadrággal küszködve vizsgálták át…..