Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felk Entelme

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetedik éve dolgozzuk fel a nyilvános agrártámogatási adatokat, ami alapján pontos képet kaphatunk a magyarországi mezőgazdaság erőviszonyairól. Egy év tekintetében is tekintélyes adatbázisról van szó, több tízezer sorral, melyből először 2016-ban készítettünk egy keresőt (amit 2017-ben…..
Felk Entelme 2019.08.22 02:22:34
@szepipiktor: "Csodálkozunk, hogy ma a többség nem az ellenzéket választja?"
Hazudsz! (A többség az "ellenzéket" választja. A hazaáruló fidesz alkotmánysértő módon jogellenesen hatályon kívül helyezte az Alkotmányt és a helyére "ültetett" alaptörvényével olyan választási rendszert hozott létre, ahol a demokrácia szellemével ellentétesen a társadalom szignifikáns mértékű kisebbsége is elég számára, hogy magát kiálthassa ki győztesnek, amit arra használ fel, hogy a még meg sem szilárdult demokráciát leépítse és az EU-s támogatások valamint a közpénzek jelentős részét ellopja. De persze a portált oltogasd, te szerencsétlen...)
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
Felk Entelme 2019.06.23 13:53:05
@Quercus Maximus: "...megvetett, senkiházi libberofasiszta sekkfej..."

...még helyesen írni sem tudsz, de véleményed van?? Gratulálok!
Felk Entelme 2019.06.23 14:12:49
@Meridian74: te vagy nagyon hülye vagy, vagy rendkívül aljas...az utóbbira tippelek. Pontosan tudod, milyen tetű a fidesz, de mivel a te tetved, szorgos munkával ideológiai ágyásba fekteted a selejtes magvaidat.
Múlt hét csütörtökön a Sétáló Budapest találkozóján jártunk. Azóta Puzsér Róbert otthagyta az ellenzéki előválasztást, a DK által diktált előnytelen és nevetséges feltételek miatt. Az LMP pedig mivel Puzsér nem vesz részt a beígért előválasztáson, ami az ellenzéki együttműködés sarokköve, szintén…..
A Fideszhez hasonló, szélsőséges és populista pártokkal nem egyezkedni kell, hanem hermetikusan el kell zárni őket. Ezt mulasztotta el Manfred Weber, aki személyesen látogatta meg Orbán Viktort a hivatalában. A Fidesz elnöke újra elhitette az Európai Néppárt csúcsvezetőjével, hogy kész a…..
Felk Entelme 2019.05.21 17:29:14
@törppicur: ott, ahol ez működik, ott nem az ország dinasztikus jellege a meghatározó az ország életében, hanem csak egy hagyomány, díszlet....és véletlenül sem egy alig pár év alatt összerabolt vagyon az alapja
A döbbenet képei. Alighanem mindenkit a monitorok elé szögezett a lángoló templom, a világ egyik legikonikusabb épületének szívszorító küzdelme a pusztító tűzzel. Nagyon sok és köztük majd több okos elemzés jelenik majd meg arról, mi mindent jelentenek ezek a sokkoló képsorok az európai, tágabban a…..
Felk Entelme 2019.04.17 09:13:05
@Ad Dio: Tulajdonképpen akár igazad is lehet, azonban amikor az általad javasolt kommunikációs formula a tartalmát illetően elég közel van az alkalmazott formulához, akkor nem árt, ha az érzelmileg igencsak felzaklatott nép a "finomított" verziót kapja. Olvasd csak el az előtted írt kommenteket, tökéletesen igazolják ezt. Talán kicsit elszomorító, de ez a megoldás tulajdonképpen még akkor is alkalmazandó lett volna (és később még akár ez is kiderülhet: pl. egy muszlim vallású építőmunkás vagy szabotőr használta ki a felújítás felállványozását és borította lángba a katedrálist), ha tényszerűen tudták volna, hogy terror cselekmény lett volna. Ugyanis a mindenkori vezetőknek komoly a felelősségük. Elég egy szikra és társaalmi csoportok, népek fordulhatnak egymás ellen...aztán mit érünk vele, ha évek, évtizedek múlva meg is állapítják a felelősségüket, hogy miattuk estek egymásnak és öltek halomra, legtöbbször ártatlanul tömegeket?

Úgyhogy elmehet minden konteokedvelő, muszlimozó, migránsozó, zsidózó, cigányozó, buzizó f@sz, nincs az a terrorcselekmény, ami igazolhatná, hogy ártatlan életeket ontsanak ki. A XXI. szd.-ban mennyire kell még hülyének lenni ahhoz, hogy ne tudjunk ruandáról, az örmény genocídiumról, a zsidók üldöztetéséről, a cigányok kollektív tolvajnak és munkakerülőnek tartásáról, stb. Stabil demokrácia kell, hogy normális jogállam lehessen és jogállam kell, hogy a bűnösöket büntesse meg.
Felk Entelme 2019.04.17 09:18:02
@nnnnnnnn: akik a "libsit", mint valami szitokszót használják, azok igazából szóra sem érdemesek. Gyakorlatilag szart sem értenek semmiről.
Felk Entelme 2019.04.17 09:20:02
@szepipiktor: "szepipiktor 2019.04.17. 08:54:33
@Ad Dio: Elfogult a véleményed!
Amit vársz az akkor jó, ha tényleg nincs semmi előzménye.
De itt nincs erről szó!
Itt egy tervezett - sok éve..." KORREKT!
Mélyen Tisztelt Bayer Úr! Tartózkodnék a blog által nyújtott névtelenség adta, pseudo-biztonságos fotelnácizmustól, ezért igen kúltúráltan igyekszem fogalmazni. Továbbá az is lehet, hogy vannak Önben rejtett értékek, melyeket azonban nem pazarol el a "köznek", megtartja magának, otthonra, mert…..
A Kádár-kor egyenlőbb elvtársai a Horty-korszak arisztokratáit majmolták: íme a szocialista Magyarország elitjének luxus életvitele...
Felk Entelme 2019.01.18 12:09:22
@maxval balcán bircaman: primitív logikájú, végletekig leegyszerűsító, hamis következtetés. Gratulálok, de azon nem csodálkozom, hogy neked csak ennyire telik.
Vas András tevékenységére a szállóige-gyanús mondatai miatt figyeltem föl. Nemcsak szorgalmas volt, hanem az álláspontját tömören, sarkosan, továbbgondolásra késztető módon fejezte ki. A kormány közeli kézbe került Somogy Hírlap állományából az elsők között bocsátották el. Hamarosan új otthonra lelt…..
Felk Entelme 2018.12.20 10:31:39
@Netuddki.: ennyi. Itt a lényeg!
Ön elhitte, hogy az összefogás az ellenzéki erőforrásainak csokorba gyűjtéséről szól és a Fidesz legyőzésének egyetlen lehetséges eszköze? Van egy rossz hírem: Önt csúnyán átbaszták...
Felk Entelme 2018.10.24 10:17:40
@maxval balcán bircaman: Egy hazug, hazaáruló propagandista vagy. Amit te népnek aposztrofálsz, az a magyar társadalom elenyésző kisebbsége, melynek egy kis része ellopja az ország egészének járó úniós pénzeket és ebből feudális-típusú függési rendszeren keresztül gyakorol hatást egy nagyobb részre, a fennmaradó rész pedig buta, agyhalott, korlátolt gondolkodású.
Felk Entelme 2018.10.24 10:22:43
@Halál kamionja mindenkit elgázol: "A NER a nyugat legfejlettebb allamformaja. Pont."
Te hogyan lehetsz ennyire hülye??
Felk Entelme 2018.10.24 10:24:52
@maxval balcán bircaman: Nincs gazdám, viszont van gerinvem - ellenben veled. Csicska.
  Egy hete kezdődött el a kútmizéria. A kormányzati média ezerrel tolta az összes csatornáján az ásott és fúrt kutak kötelező regisztrációját. Szokásos módon csak részinformációkhoz jutottak a polgárok. Ezzel elindult egy össznépi találgatás. Hol és hogyan kell regisztrálni. Mi a fene a vízhozam?…..
Felk Entelme 2018.10.17 08:53:55
@midnightcoder2: Te szerencsétlen
Mikor a Hír tévé visszafoglalása során kirúgták Kálmán Olgát a csatornától, mindenki szeretett volna egy nyilatkozatot kapni a műsorvezetőtől, aki azonban a felmondási idejére hivatkozva elhajtotta ezeket a kérdéseket. Most viszont az RTL Klub Reggeli műsorában ott volt Kálmán Olga és beszélt az…..
Felk Entelme 2018.08.21 18:23:00
@Popelo Fidelium: menj te a jó k... a....
A jövőben nem indulhat a társadalmi nemeken és azoknak a tanulmányozásain alapuló képzés az ELTE-n - áll az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az igazságügyi tárca rendeletmódosító előterjesztésében. A magyar közvélemény egyöntetűen nem tud megbirkózni a gender kifejezéssel és annak valódi…..
Sötét korok élednek újjá Magyarországon, de a kormányfő téved, amikor a liberális demokrácia végét harangozza be. Orbán Viktor kiélezi a vitát mind az EU-val, mind Berlinnel, miközben már egész Európát megpróbálja felforgatni, ám a vége lehet, hogy az lesz, hogy rövid úton a Néppárton kívül találja…..
Azzal nagyjából mindenki egyetért, hogy a választási rendszer a Fidesznek kedvezett, így szerezhette meg Fidesz a a szavazatok kevesebb, mint felével a mandátumok több, mint 2/3-át. Az már kevesebb publicitást kapott, hogy a választási rendszer az ellenzéken belül is aránytalanságokhoz vezetett. Az…..
Durván ellenzéki irányba fordulnak B-)..
Felk Entelme 2018.05.03 13:10:32
@Péter51: aki gyurcsányozik, az orbánt akarja, csak gyáva kimondani
Az orbáni jobboldal, - akárcsak régen a kommunisták - irtózik a vitáktól, különösen a parlamenti vitáktól, és megvetik a tárgyalásos megoldásokat. A kompromisszumra törekvés számukra a koncepciótlanság és a gyengeség jele, márpedig a legfőbb érték amit becsülnek az a "macsó" erő felmutatása (még…..
Felk Entelme 2018.04.24 12:43:18
Aljas és cinikus kis tetvek vagytok mindannyian. Tehát szerintetek az teljesen rendben van, hogy egy autoriter, kleptokrata kormány ellopja az ország pénzét (és nem mellesleg a tiéteket is). Az szerintetek teljesen rendben van, hogy mindannyiunk pénzéből (igen, a mi és a ti pénzetekből is) agymosást végeznek, a párt propagandáját nyomatják a közszolgálatinak már csak álcázni sem akaró médiákban. Hogy a valós, de túldimenzionált és a közös megoldáskeresés teljes hiányát mutató menekültkérdés problémája alatt valójában csak gyűlöletet szít és a magyar társadalmat végletesen egymás ellen fordítja.
Ti tényleg ennyire nem értitek, hogy mi a gond ezzel az egésszel? Hogy bár ma lehet, hogy ez még valamennyire élhető, de hogy hová vezet ez az út hamarosan? Hogy az őseitek egykor lehet, hogy az életüket adták azért, hogy az ország nyugatosodjon, demokratizálódjon, ti meg mindent feledve feladjátok azt? Komolyan nem látjátok, hogy a mai döntéseiteknek a gyermekeitek és az unokáitok látják a kárát? Nem gondoljátok, hogy ha a fidesznek vagy orbánnak valóban Magyarország lenne az első, akkor minimum társadalmi párbeszédet folytatna az ország sorskérdéseit illetően? Benneteket már vagy teljesen elvakít a szervilizmus és akkor ideje lenne szembenézni a valósággal vagy tisztában vagytok vele. Ez esetben viszont felmerül a kérdés: hová tűnt belőletek az erkölcs? Hol a gerincetek?
És ne álltassátok magatokat: ez nem politikai-ideológiai oldal kérdése. Ez már egy jó ideje a tisztesség, a gerincesség kérdése. Ez a magyarság, az emberség kérdése.
Felk Entelme 2018.04.24 12:50:47
Aljas és cinikus kis tetvek vagytok mindannyian. Tehát szerintetek az teljesen rendben van, hogy egy autoriter, kleptokrata kormány ellopja az ország pénzét (és nem mellesleg a tiéteket is). Az szerintetek teljesen rendben van, hogy mindannyiunk pénzéből (igen, a mi és a ti pénzetekből is) agymosást végeznek, a párt propagandáját nyomatják a közszolgálatinak már csak álcázni sem akaró médiákban. Hogy a valós, de túldimenzionált és a közös megoldáskeresés teljes hiányát mutató menekültkérdés problémája alatt valójában csak gyűlöletet szít és a magyar társadalmat végletesen egymás ellen fordítja.
Ti tényleg ennyire nem értitek, hogy mi a gond ezzel az egésszel? Hogy bár ma lehet, hogy ez még valamennyire élhető, de hogy hová vezet ez az út hamarosan? Hogy az őseitek egykor lehet, hogy az életüket adták azért, hogy az ország nyugatosodjon, demokratizálódjon, ti meg mindent feledve feladjátok azt? Komolyan nem látjátok, hogy a mai döntéseiteknek a gyermekeitek és az unokáitok látják a kárát? Nem gondoljátok, hogy ha a fidesznek vagy orbánnak valóban Magyarország lenne az első, akkor minimum társadalmi párbeszédet folytatna az ország sorskérdéseit illetően? Benneteket már vagy teljesen elvakít a szervilizmus és akkor ideje lenne szembenézni a valósággal vagy tisztában vagytok vele. Ez esetben viszont felmerül a kérdés: hová tűnt belőletek az erkölcs? Hol a gerincetek?
És ne álltassátok magatokat: ez nem politikai-ideológiai oldal kérdése. Ez már egy jó ideje a tisztesség, a gerincesség kérdése. Ez a magyarság, az emberség kérdése.
Dúró Dóra parlamenti képviselő, így az adott keretből irodát bérelhet. Józsefváros Önkormányzata szíves örömest adta neki bérbe a József körúti 155 m2-es irodáját. Sokkal szívélyesebben, mint bármely más bérlőnek, ugyanis egy sor feltételt teljesített, amire sem azelőtt, sem azóta nem volt példa:…..
Felk Entelme 2018.04.04 11:09:44
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: remélem, megüt majd a guta, oroszbérenc
Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz. (A 89.5…..
Felk Entelme 2018.01.11 13:36:53
@olcsójános: ezzel a szöveggel biztos nagyon menő leszel, Friderikusz meg most biztosan nagyon kényelmetlenül érzi magát...a valóság ezzel szemben az, hogy te egy SENKI vagy, Friderikusz meg egy olyan VALAKI, aki az általad feltételezhetően VALAKIKNEK tekintett SENKIKKEL szemben már letett valamit arra az asztalra, ami szerinted talán nincs is.
bye
Felk Entelme 2018.01.11 14:31:01
@Gabor Jeges: Nem értem, mi a gondod. Két külön műfaj és mindkettőt egész jól csinálta. A Friderikusz show-nak is megvolt a maga helye és létjogosultsága, kielégített egy fogyasztói igényt, jó minőségben és kiemelkedő nézettséggel.
Czibere Károly szociális  ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerint a gödi Topház Speciális Otthonban készült fényképek nem a valóságot ábrázolják, méghozzá azért nem, mert engedély nélkül készültek. Hogy pont azért történ így, mert nem engedték be a fenntartó államtól…..
Régi problémám már nekem ez a summa summarum vagy ha úgy tetszik szumma szummarum. Ugyanis az ember hallja így is, meg úgy is, aztán tényleg nem tudja mi lehet a helyes. Ilyenkor nyúl az ember az "Idegen szavak szótárá"-ért, felüti a megfelelő helyen, de a kiejtésre vonatkozólag…..
Felk Entelme 2017.05.01 18:14:35
Sokan azt hiszik, hogy Orbán Viktornak komoly víziója van Magyarországgal kapcsolatban és tudatosan építkezik. A valóság sajnos nagyon messze áll ettől a kijelentéstől. ..
Felk Entelme 2017.04.26 00:27:56
@koala kóla: aki 2017-ben még képes a fidesz/orbán pártját fogni, az vagy megvett ember, vagy egyszerűen hülye. Esetleg mindkettő együtt.
Történelmi nap ez a mai: A momentum Mozgalom találó kérdésfeltevésével és a CEU tüntetésekkel a rendszerváltás megkezdődött. Ez utóbbival elszámolták magukat a fiúk, míg a népszavazási kérdés - bár nem a momentum sajátja - de fantasztikusan találóan lett megfogalmazva és a Fidesz elevenébe vág.…..
Felk Entelme 2017.04.07 20:21:12
@miva?: kicsoda MaxVal BircaMan ?
Felk Entelme 2017.04.07 20:22:52
Felk Entelme 2017.04.07 20:25:08
@Ballib Cenzúrázók Réme 26: Úristen!!!....neked nagyon komolyan elszállt az agyad. Orvosnak sürgősen mutasd meg magad...
Der Mensch Tracht und Gott Lacht. (Ember tervez, Isten nevet.) Ez a jiddis közmondás jutott eszembe, midőn elkezdtek csordogálni az információk arról, hogy Alföldi Róbert művész úr passiót rendez. Kockázatos dolog előre írni egy még be sem mutatott előadásról, az előjelekből azonban az látszik, hogy…..
Felk Entelme 2017.04.04 22:47:04
@MaxVal BircaMan HJCD: fidesz-csicska orosz ügynök, húzz el a francba
A CEU minél előbbi kilövéséhez a miniszterelnöki szavazatra is szükség volt. Orbán mindent elkövetett azért, hogy ne kelljen a nyilvánosság előtt magyarázatot adnia a törvényre és a sietségre. Ezért még került is egyet a parlamentben. Utána pedig humorizált...
Felk Entelme 2017.04.04 22:42:11
@Pipas: hazudsz
Felk Entelme 2017.04.04 22:45:15
@Pipas: "ez igen, ez ám az érv. ennyire vagytok képesek: a másik gonosz, megvetendő, az legyen inkább amit mi mondunk, mert mi vagyunk a jók."

Veletek vitázni olyan, mint galambbal sakkozni.

tetves hazaáruló fidesz-csicskák vagytok