Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O Kitti

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egyszerű a karanténban. De nem egyszerű most senkinek sem a világban, és inkább befogom a számat a kényelmes home office-ommal és a rajongott munkáimmal, blogommal. Viszont nemcsak arról szeretnék nektek írni, hogy én mit csinálok, amíg elmúlika kijárási tilalom, levonul a járvány, és a semmiből…..
Nehezen állok neki ennek a posztnak. Sokáig törtem a  fejemet, megírjam -e egyáltalán, ha igen, mi a megfelelő hangnem, mennyit adjak ki magamból - aztán rájöttem, hogy máshogy nem érdemes. Ha a lényeget kikerülve mismásolok, azonnal megérzitek, és úgysem fogjátok szeretni a posztot. Aztán én se.…..
Talán nem is gondolnátok, hogy a mai virágcsokros, munkahelyen köszöntős negédeskedésnek semmi köze nincsen az eredeti nőnaphoz - annak gyökerei ugyanis 1919-ig nyúlnak vissza, amikor egy New York-i nőnapon két badass német delegált kezdeményezte, hogy minden évben rendezzék meg a Nemzetközi…..
Sosem gondoltam volna, hogy a testemről, az arról alkotott képemről fogok posztot írni. Ez már önmagában árulkodó, mert bármilyen hülyén hangzik úgy tettem, mintha nem is lenne. Úgy értem, hogy bármit elbír. Hízás, fogyás, cigi, bulik, gyorskaja, stressz, lábon kihordott betegségek - nem számítanak,…..
Azt nem merem állítani, hogy ez az első és egyetlen olyan borotvareklám, amiben szőrös nők szerepelnek, de még ez is lehetséges. A Billie nevű amerikai beauty márka végre olyan kampánnyal állt elő, amiben szőrös testű nők borotválják, vagy éppen nem borotválják magukat, a mainstream reklámtól…..
Maszkulinitásbeli teljesítménynek tekintik a férfiak, ha sikerül eljuttatniuk a partnerüket az orgazmusig, ennek viszont sokkal több köze van a saját férfiasságukhoz, mint a partner kielégítéséhez - állítja a Vice által is elemzett kutatás. Photo by Gabriel Matula on Unsplash..
Gyűjtsünk össze LEGALÁBB 100 csomagot a rászoruló nőknek!  A hajléktalanul, utcán, vagy tartós mélyszegénységben élő nőknek nincsen pénzük a legalapvetőbb higiénés eszközökre sem. Csatlakozz hozzám, és változtassunk ezen együtt! A lánylétedre olvasói által összegyűjtött adományokat a Magyar…..
Nemrég egy terhes csajra lettem figyelmes a próbaterem előtt, ahova zenélni járok. Nem lett volna ebben semmi különleges, de a lány cigizett, ezen megakadt a szemem, és elgondolkodtam. Nem ítélkeztem, rögtön a lehetséges okok kezdtek el futni az agyamban. Nyilvánvalóan tisztában van vele, hogy…..
Sosem tudtam eldönteni, hányadán állok a Playboy-jal. A blog szexpozitív szemléletébe nyilvánvalóan illeszkedik, hogy egy nő saját maga dönthessen arról, mit kezd a testével, és hajlamos vagyok ebből fakadóan egyre inkább meglátni a felszabadult szexualitást a Playboyban is: ki vagyok én, hogy ne…..
Kapkodod a fejedet, mert megint tengernyi program, találkozó  gyűlt össze, te pedig közben másra sem vágysz, csakhogy végre egyedül lehess, és elmerülj egy kád forró fürdőben vagy pizzát egyél pizsamában, Netflixet bámulva? Teljesen megértelek. A túlvállalás általános jelenség, ezért adok pár…..
Ma is rengetegen választják életmódszerűen a cinizmus akolmelegét, de mi történik akkor, ha a megkeseredett, középkorú özvegy férfi álarca mögé nézünk? Ricky Gervais stand-up komikus hatrészes, összesen háromórás sorozata az év egyik legjobb meglepetése a Netflixen: nincsenek benne nagy igazságok,…..
Szél Bernadett független képviselőként, meghatározó ellenzéki politikusként az egyik leghitelesebb arc a közéletben. Igazi harcosnak tűnik, (éppen a fóti gyermekotthon bezárása körüli egyre gyanúsabb mutyizást deríti fel, kamupárt-kisokost posztol, töretlenul számonkéri Paks2-t), ezért is akartam…..
Nehéz erről a könyvről és sorozatról írni, sok szempontból. Megterhelő, masszív anyag, aminek persze van cselekménye, de mégsem a történet lesz az, ami miatt az Éles tárgyak (Sharp objects) mérföldkő a kultúránkban. Sokkal inkább az aprólékos, részletes bemutatás miatt,  a generációkon átívelő,…..
Először is le kell szögezni, hogy Párizs nem olcsó, és akkor nagyon finom fogalmaztam - az átlagosan 180 ezres hazai fizetésekhez viszonyítva pedig végképp nem az. A Champs-Élysées-n az ingatlanárak a világ második legdrágábbjai, és még egy egyszerű kávé is három eurónál kezdődik. De! Adok pár…..
Az ítélkezés korában élünk. A legtöbb tulajdonságunkról van az embereknek kialakult véleményük, különösen, ha nem átlagos jellemzőkről van szó. Ehhez természetesen nem kellett az emberiségnek 2018-ig várnia, a társadalom tagjai mindig összehasonlították/méricskélték egymást, viszont az elmúlt pár év…..
Tegyél félre minden szkepszist az A Star Is Born (Csillag születik) idejére és élvezd, hogy egy szívvel-lélekkel összerakott szuperprodukciót láthatsz. Elöljáróban: igen, Gaga jó színésznő és Bradley Cooper sokkal több egy újabb hollywoodi filmsztárnál (ahogyan a Másnaposok óta elkönyveltem…..
A női szexualitás sokkal komplexebb, mint eddig hittük - egy 2015-ös Journal of Personality and Social Psychology-tanulmány a heteroszexuális irányultsággal kapcsolatos tabukat döntött meg. A kutatás azzal az újszerű megközelítéssel állt elő, hogy a nőknek egyaránt mutattak heterokat és meleg…..
lánylétedre Éhség 18+ (novella) 2018.10.07 17:14:53
Annyira eszemben volt ébredéskor, hogy ne bőrcipőben induljak el, mert este lesz az a vegán vacsora. Jobban kellene figyelnem, mi vár rám aznap. Tudom, hogy kellene, de nem vagyok képes megválni ettől a bőr bokacsizmától, annyira szép, vágyat ébreszt bennem a puszta látványa is, hogy hordjam,…..
Lana Del Rey - Mariners Apartment Complex Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy mekkora a persona rész a Lana Del Rey-jelenségben, de őszintén szólva, teljesen mindegy is, amíg ilyen zenékkel folytatja. Egyrészt libabőrös leszek minden alkalommal, ha ezt a hangszínt meghallom, másrészt határozottan…..
Mégis milyen cím ez, és miért kell valakit önzőségre buzdítani egy világban, ahol látszólag senki nem tud betelni saját magával?..
Sose értettem, miért sajnálják az emberek, hogy elmúlt a nyár - az ősz sokkal kevésbé tolakodó, tele van programokkal, illatokkal, jó kajákkal és egy csomó kultúrát lehet megint fogyasztani. Nyár végén/ősz elején nekem ezek jöttek be, ezért jó szívvel ajánlom a következőket. ..
Mostanában többször futottam bele olyan posztokba vagy élő beszélgetésekbe, ahol a közös feszültséglevezetés az éppen aktuális politikusfeleségek, modellek, üzletasszonyok, valóságshow sztárok személyisége körül történt...
Megnéztünk három új filmet a legfrissebbek közül és nektek is elmondjuk, szerintünk mire érdemes csámcsogni a popcornon. ..
Nem volt nehéz találnunk 10 olyan nőt, akik maradandót alkottak/mondtak/tettek az elmúlt években. Ha éppen motivációra van szükséged, mert éppen minden unalmasnak és egysíkúnak látszik, vesd bele magad ezeknek a nőknek a munkásságába! Mindegyikük annyira inspiráló, hogy pár mondatban lehetetlenség…..
Vannak emberek, akik a legdurvább egészségügyi procedúrákon mennek keresztül azért, hogy jól érezhessék magukat a bőrükben - a felszínes szemlélő a dolog furcsaságán kívül nem sokat vesz észre abból az identitásválságból, amivel ezek az emberek megküzdenek...