Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gatti979

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
gatti979 2018.08.02 11:01:14
Van nekünk egy nagyszerű podcast-szériánk az Indexen, amiben hol filmekkel, hol sorozatokkal, hol meg zenével foglalkozunk, és aminek legutóbbi adásában pont azokról a sorozatokról beszélgettünk, amikről amúgy is mindenki szokott, mert jó a sajtójuk és, nagyon nem mellesleg, tényleg jók is (oké., a…..
Mikor a cikk címén gondolkodtam, eszembe jutottak az “elköteleződés”, “felelősségvállalás” szavak, de rájöttem, hogy az nem elég izgi címnek. Bár arról lesz szó amúgy… :) Sokan éltünk már át egyéjszakás kalandokat. Megvan annak is a maga kis varázsa. Nincs felelősség, nem kell azon gondolkodni,…..
gatti979 2017.04.09 04:30:01
Hajnali 5 óra! Állok egy pohár pisi előtt és csodatevő lakmuszpapírt lógatok bele. Óvatosan leteszem, és nem merem megnézni. 3 perc, 5 perc… Mi legyen? Mi van, ha igen? Mi van, ha nem? Ha igen, kacagva, csiklandozva ébresztem a még alvó férjemet; ha nem, sírva bújok mellé vissza az ágyba. Nem akarom…..
gatti979 2017.04.02 16:23:55
Felmérések szerint a magyar lakosság 15%-a érintett valamilyen szinten depresszióban, sokan mégsem kérnek segítséget. Pedig a betegség jól gyógyítható, azonban elhanyagolás esetén súlyos következményekkel járhat. Nagyon sok ember gondolja úgy, hogy jobb leélni egy egész életet úgy, hogy elnyomja…..
gatti979 2017.03.31 19:48:20
SERTEPERTE A Heineken csillaga 2017.03.20 08:46:44
Az tény, hogy a sörfőzés egyik legrégibb jelvénye a hatágú csillag vagy Wotan-csillag, mely a korai középkorban jelent meg, a sörfőzők egyik címereként. A két egymásba fonódó háromszög alkotta hatszög jelentés voltaképpen a tökéletesség. A csillag felső csúcsa az eget, az alsó a földet, a négy…..
Ha valaha is volt problémád a szortírozással, selejtezéssel, akkor meg fogsz érteni, hogy miért kutatom végtelen lelkesedéssel azokat a tippeket, amik rendszerezéssel, helykihasználással, tárolással kapcsolatosak. Legyen az nekem való vagy abszolút számomra használhatatlan (pl. helyhiány miatt),…..
Ha van jó hír, akkor ez az: a valaha készítette egyik legjobb hazai reality műsor (a másik a Lúzer FC), az Éden hotel egy évadnyi kihagyás után, idén tavasszal kvázi visszatér az eredeti csatornára, oda, ahol ezt a formátumot nem vitték el ordenáré fürdőskurvák és az őket a zuhanyzóban megpocsékoló…..
gatti979 2017.02.28 09:53:03
„A titok, hogyan leljünk örömet munkánkban, egyetlen szóban rejlik: kiválóság. Ha az ember tudja, hogyan csináljon valamit igazán jól, máris örömét leli benne.” (Pearl Sydenstricker Buck) A mai világban senki sem pótolhatatlan. Csereszabatosak vagyunk. A piacon túlkínálat van a szakértelmünkből, a…..
gatti979 2017.01.25 11:58:29
A Heti TV nevű zsidó közösségi csatornánál folytatja Bánó András, írja a Breuerpress. Az ATV Híradójának eddigi főszerkesztője a megbízatása lejártával Európa első zsidó közösségi tévéjénél folytatja, ahol februártól rögtön három műsora is lesz. Bánó nem az első ismertebb név, aki otthagyja a…..
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
1. Feküdj korábban, kapcsold le a lámpát hamarabb!Sokan vagyunk, akik ún. éjszakai bagoly típusúak vagyunk. Vagy önszántunkból - játék, csevegés, ne adj Isten blogolás miatt - vagy kevésbé önszántunkból, pl. munka miatt éjszakába nyúlóan ülünk a számítógép előtt. És…..
Legutóbbi posztom arról szólt, hogy mit akarnak a nők, mire is vágynak valójában a kapcsolataikban. A kérdést megválaszolására több forrás és vélemény állt rendelkezésemre, mivel magam is nő vagyok, mindamellett amolyan „jó hallgatóság” típus. Gyakran előfordul, hogy hosszabb beszélgetésekbe…..
gatti979 2016.11.16 13:25:55
@Droli: kb en is igy látom. De amúgy az alapvető kérdés sztem az,hogy fontos ügy ez?megérdemel annyit h ezzel foglalkozni kelljen? ( persze a kérdés saját magamnak is szól)... Kb 2 napig beszédtema ez, s ahogy jön az új rádió, a hallgatók az emberek majd azt fogják követni. Balázs meg majd viszi a brandjét ès tárgyal ezzel azzal. Nem fog megroppani pár hónap szünet miatt.
A fiatal felnőttek jelentős része él  a szüleivel világszerte, de az olaszok lepipálnak mindenkit. Az OECD jelentése szerint Olaszországban a 15-29 éves korosztály 81 (!) százaléka élvezi nap mint nap a mamahotel előnyeit. You will find more statistics at Statista..
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
gatti979 2016.10.25 10:04:08
@Doles: minden szavaddal egyetértek.
Nem tudod miről beszélek? Hát róluk: Az 1986-ban alakult brit trió magja egy iker testvérpár volt, Matt Goss énekes és Luke Goss dobos, hozzájuk csatlakozott Craig Logan, mint basszusgitáros. A legnagyobb slágerük az 1988-ban, második kislemezként kiadott, fentebb is hallható When Will I Be…..
Az van, hogy hiába gyúrták afrikai rabszolga gyerekek életét követelő véreres gyémántkontentből az aranykezű szerkesztők a tegnapi adást, Bruti kolléga poszja után minden egyes leírt szó, csak felesleges karatergyilkosság. De azért adok a szarnak egy pofon, és megpróbálkozom a lehetetlennel. A…..
gatti979 2016.09.28 15:41:37
gatti979 2016.09.28 15:42:02
Mostanában elég sok férfitársammal beszélgettem arról, hogy ki mit csinál esténként? Hogyan tölti az elalvás előtti időszakot? Megdöbbentő volt, hogy 10-ből kilencen azt mondták, hogy viszik az ágyba a telefonjukat és valamit még csinálnak elalvás előtt. Van, aki közösségi média felületeken van…..
Elhunyt Rubens de Falco brazil szappanoperasztár, akit a nyolcvanas évek végén már egy egész világ gyűlölt a Rabszolgasors gonosz Leonciójának szerepében. A kackiás bajszú színészt a Rabszolgasors című, 1976-ban készült brazil tévésorozatból ismeri mindenki Pekingtől…..
Sokan szenvedünk az ekcéma visszatérő tüneteitől: egyre gyakrabban jelennek meg a viszkető, fájdalmas, gyulladt foltok a bőrünkön, miközben az sem egyértelmű, hogy tulajdonképpen mi váltja ki azokat. Nézzük együtt, mit lehet tudni erről a titokzatos betegségről, hogyan kerülhető el, vagy legalább…..
Mivel tegnap Sixx posztja elszállt, gyorsan összefoglalom a vasárnapi párbajt: A két főszereplő Viki és Lóri igazából nem esett egymás torkának, de azért volt némi kakaskodás. Lóri azt vetette a lány szemére, amit mindenki lát, hogy a kishölgy elég visszahúzódó természetű, egész addig, amíg…..
gatti979 2016.09.13 09:34:36
@ornyim: abszolut egyetértek. Nem is értem miért kell ezeket a szerelmi szálakat erőltetni. Unalmas víz gereblyézés.
gatti979 2016.09.13 10:01:40
@ornyim: minden szavaddal egyetértek. Erdektelen es hiteltelen ez a szerelem vonal. A nagy taktikázós dolgot se értem. A nézők döntenek egyéni szimpátia alapján. Sose értettem amikor a riportszobában xy elmondra, hogy ő most taktikából ezt vagy azt csinál. Van olyan néző akinek ez szimpatikus? Nah de visszatérve az eredeti mondanivalóra: A szerelem vonal nagyon gagyi..
gatti979 2016.09.13 11:28:33
@ascii: alapvetően ott van a tévedés, hogy végül a nézők fognak dönteni. Tehát ok,hogy xy ott bent taktikázik es sokáig benn marad, de ha a személy unszimpatikus akkor teljesen mindegy h minden párbajt elkerült es van 8 szerelmi szála( amiről a riportszobában elmondja h ő taktikából csinálja) a végén csont nélkül ki fog esni,mert a nézők kiejtik. Sose értettem mikor büszkén mondják a riportszobában h taktikából ezt meg azt tesznek. Ha az ember nem szimpi, akkor csinálhat bármit. Véleményem szerint.