Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McCl@ne

0 bejegyzést írt és 380 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- SPOILERMENTES - A Sziklás-hegység vadonjának mélyén, télvíz idején hazatérésre készülő prémvadászok többhavi zsákmányukat bálázzák, amikor váratlanul őslakosok nagyobb csoportja üt rajta táborukon. Az Andrew Henry százados (Domhnall Gleeson) vezette amerikaiak jelentős veszteségek árán egérutat…..
McCl@ne 2016.01.12 13:38:43
@WiteNoir: Remélem annyira lesz ez 3|10, mint amennyire a Birdman volt 5|10, aztán akkor meg is van az év filmje már januárban :)
aeon flux usa box office: krédó 2015.11.29 17:41:00
A hálaadás hétvégéjén Az éhezők viadala: A kiválasztott (befejező rész) kaszálta a legtöbbet, ám a premierek közül kettő nagyobb lélektani figyelmet generált: a Pixar, ha döcögve is, de folytatja megnyerő sorozatát a Dinó tesóval, miközben Sylvester Stallone ismét…..
 - SPOILERMENTES - James Bond egy lezáratlan ügy felgöngyölítése érdekében szembemegy minden előírással, és felettesei utasításaival nem törődve a SPECTRE elnevezésű, nemzetközi bűnszervezet nyomába ered. Eközben az MI6-re és a dupla nullás programra a megszüntetés…..
Idén 10 éves a blog, ezt tudjátok, és mi most azon merengtünk el, hogy amik akkor voltak 10 évesek, azok ma már 20 évesek. Bizony. A merengést követően nyomban meg is szavaztuk a 20 legjobbat 1995-ből, minekutána arra kellett rájönnünk, hogy ez az egyik legszínesebb esztendő volt, amit fel tudunk…..
A Sons of Anarchy fináléja után az FX csatorna nem hagyta sokáig pihenni Kurt Suttert, és hát miért is hagyta volna. Ha valaki egy masszív rajongói bázist tud maga köré építeni, azt igába kell fogni, különösen ha az a brutális középkort akarja ötvözni saját…..
Holnaptól vetítik a hazai mozik Travis Cluff és Chris Lofing found footage horrorfilmjét, aminek áprilisban már megmutattuk a hangulatos teaser trailerét, de ha már magyar premier, akkor ne maradjon ki a teljes feliratos előzetes és a hozzá készült plakát sem. Az Akasztófa egy…..
Amit John Hammond megálmodott húsz évvel ezelőtt, mára valóság: a Costa Ricánál elterülő Nublar sziget egy rendkívüli élményparkként üzemel, őslényeket térben és időben testközelbe hozva a látogatóknak. Vannak kedvezményes jegyek, VIP-jegyek, állatsimogatók s minden más,…..
Számomra Kathryn Bigelow Holtpontja mindig is a VHS-korszak egyik legszórakoztatóbb darabja marad, egy stílusos ponyva, amit most elkapott a hollywoodi gépszíj, ami sodorta magával az egyébként remek Édgar Ramírezt (Carlos, Zero Dark Thirty) is, hogy vezesse az extrém-sportos Robin…..
Pár eddig ismeretlen képkockával kijött a Jurassic World előzetesének egy kis képernyőkre fazonírozott variációja is az ismerős arccal. Hold on to your butts. The park opens June 12. #JurassicWorld https://t.co/Opm8jRrNG0 — #JurassicWorld (@JurassicPark) 2015. Május 7. ..
aeon flux trailer: area 51 (2015) 2015.04.24 22:51:58
Megérkezett Oren Peli második filmjének előzetese, amiben sokadszorra is visszatérünk az 51-es körzetben található titkos katonai támaszpontra, ahol az ufós összeesküvés-elméletek hívői szerint a Roswellben lezuhant földönkívülieket és roncsokat is tárolták, illetve…..
A poszterdömping után az ígéretekhez hűen a Jurassic World nemzetközi előzetesének utolsó változata borzolja a kedélyeket a film bemutatójáig, habár ahogy végignézünk az elmúlt időszakon, ide a rozsdás bökőt, hogy a többi idei blockbusterhez hasonlóan ehhez is jönnek majd…..
McCl@ne 2015.04.21 11:34:26
@kóbormajom: Ha jól láttam, akkor a főszereplő (Pratt) közben egy irányítóteremből követi figyelemmel a kommandósokat, akikről élő képet is kap kamerákon keresztül, illetve látja a szívverésüket is, amíg az alie... őőő, nagy dög ki nem nyírja őket. Csak hogy TELJESEN egyértelmű legyen a megidézett jelenet, gondolom majd kiabál is közben valami töketlen parancsnokkal, hogy "Hozza ki őket AZONNAL!"
aeon flux bruce willis 60 2015.03.29 12:40:00
Éppen tíz napja annak, hogy az egyik kedvenc szupersztárunk, Bruce Willis betöltötte hatvanadik életévét. Gazdag volt ez a hat évtized, és mindenekelőtt mozgalmas. Végignézhettük, hogy lesz a nyugat-német csecsemőből simlis, egy fehér trikós akcióhős, a lecsúszott zsaru…..
Úgy tűnik, ez a nagy bejelentések hete, bár ez a mostani közel sem annyira meglepő fordulat. Már korábban is volt róla szó, hogy Harrison Ford elolvasta A szárnyas fejvadász folytatásának forgatókönyvét, tetszett is neki, de akkor még nem bólintott rá, hogy újra magára öltse Rick Deckard gúnyáját.…..
Nem tudom, Charlie Hunnam megbánta-e, hogy végül nem ő bújt Mr. Grey bőrébe, de az biztos, hogy én sokkal jobban örülök, hogy Guillermo del Toro eddig igen szerény promóciós anyaggal eleresztett gótikus kísértetház-históriájában láthatom viszont, még ha első ránézésre fura…..
aeon flux kritika: everly (2015) 2015.02.02 17:10:00
Egy nő összeverve és feltehetően megerőszakolva vonszolja be magát a fürdőszobába. A WC-tartályból előhalász egy mobilt és egy pisztolyt, és miután a mobilon senkit sem ér el, akit szeretett volna, a saját fejéhez emeli a pisztolyt. Persze, ha tényleg elkövetné az…..
A régi T-800-as új poszteren feszít, ami kattintásra megnő. UPDATE: Ahogy kitoltam a posztot, befutott egy tévészpot, amit a hajtás után tekinthettek meg. Köszönjétek a Super Bowlnak. ..
McCl@ne 2015.01.29 22:24:56
aeon flux kritika: whiplash (2014) 2014.09.20 15:50:00
- SPOILERMENTES - A 19 éves Andrew Neiman (Miles Teller) arról álmodozik, hogy egyszer egyike lesz a nagyoknak, azoknak a zenészeknek, akik neve évtizedek múltán is felmerül majd a vacsoraasztal mellett. Sem apja (Paul Reiser), sem anyja (aki kiskorában lelépett) nem rendelkezett zenei…..
Alapadatok: Gyártó ország: USA Műfaj: scifi Megjelenés: 2014 Rendezte: Matt Reeves Főszereplők: Andy Serkis, Keri Russel, Gary Oldman, Toby Kebbell Történet: Nos, ezzel a filmmel gondba lesznek azok akik nem látták a fenomenálisra sikerül 2011.- es mozifilmet amit Rupert Wyatt…..
A sorozatokkal folytatjuk az év végi számvetést, és szerencsére idén is volt miből mazsolázni. A már bejáratott címek mellé most sem volt gond odatenni néhány színvonalas újoncot, hogy aztán kialakuljon a végső tizenöt, ami nem mindenkinek fog tetszeni (már miért is tetszene),…..
McCl@ne 2014.12.30 13:58:03
- SPOILERES - Itt az út vége. Kurt Sutter motoros gengsztersorozatnak álcázott, shakespeare-i parafrázisokkal teli királydrámája 7 év 91 vérgőzős epizódját követően lezártnak tekinthető, és ahogy az várható volt, jókora csattanással ért véget. A végső epizód pedig olyan…..
- SPOILERES - Ez az idegen nem a Zöld bolygóról jött. Ez az idegen egy bombázó bőrébe bújik, és férfiakat csal kelepcébe, és nem teljesen nyilvánvaló, hogy mit tesz velük (tápláléknak használja őket? üzemanyagként? trófeaként az intergalaktikus Lutra-albumába?), de…..
A hetvenes évek Los Angelesében egy drogos detektív keresi eltűnt ex-barátnőjét. A végletekig lecsupaszítva ezzel a mondattal lehetne bemutatni Paul Thomas Anderson új filmjét, amely az ünnepelt kortárs író, Thomas Pynchon azonos című regénye alapján készült Joaquin Phoenix,…..
McCl@ne 2014.09.30 10:05:29
aeon flux trailer: blackhat (2014) 2014.09.25 19:05:00
Hat évvel a Közellenségek után Michael Mann jövő januárban végre visszatér a mozikba, méghozzá egy cyberthrillerrel, melyben egy börtönviselt hacker (Chris Hemsworth) globális uralomra törő cyberbűnözők nyomába ered, és közben megjárja a fél világot. Az első trailer…..