Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SchF

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék elképzelni a következőt: Jimmy fia Krisztián úgy énekli a kippdefészt Bon Jovitól, hogy közben a fejére egy kartondobozt húznak, amibe hat vehemens patkány igyekszik befelé. Ugye, mennyivel érdekesebb, mint egy sima énekverseny? A Killer Karaoke-ben valami hasonlóról van…..
Éveken keresztül számoltuk a 2000-ig hátralévő napokat az Internetto, majd az Index fejlécében, és nem sejtettük, hogy mire a naptár az addig csak sci-fikből ismert dátumhoz ér, szinte kilátástalan helyzetbe kerülünk. Előzmények: Ki a f.om az a Gerényi Gábor? A…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
SchF 2012.01.29 23:06:16
Miután bő egy nap után már minden részlet (teljes szövegkörnyezet, elhangzás időpontja, eredeti forrás és a hírt átvevők további torzításai, az egész összeszedve itt) jól ismert Lázár János megvágva közzé tett, eredeti formájában amúgy közel három éve nyilvános…..
SchF 2011.03.20 22:30:44
@rockjano_: "Elképesztő ennek a kormánynak a brutalitása, erre még nem volt példa"
érdeklődj azoktól, akik olyan minisztériumokban dolgoztak, melyeket az MDF, vagy az első FIDESZ kormány után az SZDSZ vett át. Ahhoz képest, mint amit Magyar Bálint rendezett ez most semmi.
Ez egy olyan katonai akció, amit a közvélemény is támogatni tud. Reméljük, a segítség is még időben érkezett. Heti szavazás-összesítőnk. Hétvégi szavazás-összesítőnkben most azt nézzük meg, mit gondolnak a Véleményvezér olvasói a líbiai kormányerők elleni nyugati…..
SchF 2011.03.20 20:15:39
Teljesen feleslegesnek, sőt kimondottan károsnak ítélem meg az éjjel lezajlott támadáshoz hasonló beavatkozást a következő okokból.

1. Nem tisztázódott, hogy a lakosság többsége, valaha is a felkelők oldalán állt-e. A beavatkozás előtti katonai helyzetből arra lehet következtetni, hogy a felkelőknek nincs többségük a civilek között és jelentős fegyveres csoportok sem álltak át az oldalukra
2. Akár egyetlen áldozat, melyet az éjjeli támadás okozott az EU és az USA ellen fordíthatja az eddig semleges líbiaiakat
3. A külföldi katonai segítséggel (és esetleg kisebbségben) hatalomra került kormányzat, sosem lesz stabil, hiába lesz látszólag és esetleg nevében demokratikus, az 56 utáni Kádár rezsimhez válik hasonlóvá.
4. Mindezek mellett pedig hihetetlenül szánalmassá és átlátszóvá válik az egésznek az “üzenete”, ha hozzá vesszük azt, hogy amit most Szaúd-Arábiai segítséggel Bahreinben művelnek, semmiben nem különbözik az egyiptomi, vagy líbiai helyzettől, de ott sosem fog senki beavatkozni a felkelők oldalán, még akkor sem, ha a Szaúd-Arábiai kormány tömegesen fog civileket lemészárolni. Majd szépen agyonhallgatják az egészet a hivatalos tömegtájékoztatásban, ahogy most is, csak egy-két mondatos hírek jelentek meg Bahreinből, az áldozatok számát gondosan nem említve.
5. Arról az apróságról se feledkezzünk, meg, hogy arrafelé, most qrvára nem a nagy nyugati demokráciáért megy a harc, hanem azért, mert Kadhafi és az ő törzsébe tartozó réteg, már túl sokáig volt hatalmos és most a másik törzs szeretne egy kis ideig hatalmon lenni, hogy most ők nyomhassák el a másik törzset, pontosan ugyanolyan eszközökkel, ahogy ezt ők is megkapták. Persze, mint ahogy Szaúd-Arábiával kapcsolatban írtam, majd erről is óriási kuss lesz évekig a nyugati sajtóban,mert az mégis csak ciki, hogy megint a “sikeres” beavatkozással segítettek elő egy genocídiumot.

fschnell.net/WordPress/?p=2618
A Köztársasági Elnöki Hivatal feltöltötte a honlapjára dr. Schmitt Pál újévi köszöntőjét. Ebből - a teljesség igénye nélkül - egy apró részletet szeretnék bemutatni.A teljes szöveg elolvasható ITT.Mivel ez most egy hír, amelyhez a sajtótörvény értelmében nem…..
Kétszer annyit keresnek a zenészek, mióta van fájlcsere (index.hu)Pontosan ezt jósoltam, ITT. Nem, nem vagyok látnok, és, hogy magamat idézzem a kommentekből: nem vagyok én keynes meg miltonfrídman sem, csak egy tudálékos fizika-technika szakos extanár. De észrevehetem, ami…..
Úgy látszik, nem csak az én (maradék) agysejtjeim kapcsolnak üresjáratba ebben a rohadt melegben. Itt az új internet-mém: a mocskosszájú kisp***a esete a trollokkal. Úgy generálisan a véleményem, in medias res: emberek, b+, nincs jobb dolgotok?A történet röviden: affektáló,…..
SchF 2010.07.27 13:40:01
(Eredeti cím: Flowers for your grave) Gyilkosság... Rejtélyek...  Kísértetiesség... - tagolja egy baljós női hang, miközben rózsaszirmok peregnek egy holttestre és valaki  napraforgót tesz a hulla szemeire. Mielőtt azonban valami Hitchcock-i félelemkeltés kerekedne a…..
Az ember azt gondolná, hogy milyen jó tanárnak lenni. Egész nyáron pihenés, tőlük függ ki bukik meg (azaz korlátlan hatalom a kis taknyosok felett), és év végén még virággal is megköszönik a munkájukat. Jobb esetben még valami csetresz is jut a polcra azon szülőktől, akik…..
Tanácstalan éppcsak belecsöppent volna a blog kemény magjába, de szombaton egy friss jogsis suhanc mindenféle félelemérzet nélkül, ellenben nagy adag magabiztossággal beleközlekedett az autója oldalába, mikor még a gyerkőcök is ott ültek a hátsó ülésen. És mintha ez már…..
comment:com A nap képe 2009.10.28 14:30:00
Mal is back. ..
A Fox nincs egy hete hogy kijelentette: bíznak a Dollhouse-ban, sőt, azt is meglebegtették, hogy esetleg a második évad megkapja a back nine berendelést, vagy akár egy harmadik évadot is, a nézettség nem faktor, hiszen a felvételről nézett sorozatok közül a Dollhouse az egyik…..
A Kaliforgia harmadik évadában Hank Moody visszatért gyökereihez és mindent és mindenkit megdug, aki nem szalad elég gyorsan előle. Van élet a negyven felé közeledve is, uraim...
Na, tessék, itt az új Mel Gibson mozi előzetese. Ahogy annak idején k.istyu úgy ült be az Ötödik elem vetítésére, hogy indította a stoppert: meddig bírja ki Bruce vérezés nélkül, most én is így figyeltem, mikor jön az a rész, hogy Mel Gibsont megkínozzák (mint minden egyes…..
Nem az NBC programing osztálya számít a legtutibb munkahelynek a tévé világában, az tuti, ilyen szar eredményeket, mint amit hétfőn produkáltak, igazság szerint egy közepesen képzett csimpánzokból összerakott kreatív team, vagy akár a TV2 válogatott szakembereiből…..
comment:com Ilyen egy junkie ősze 2009.10.07 11:00:00
Tegnap megírtam a véleményemet az idei pilottermésről, a mai nap azt veszem számba, hogy melyik nap, milyen sorozatot nézek meg az előző esti termésből, tehát a listában úgy szerepelnek a néznivalók, ahogy azt Jim bácsi küldi, értelemszerűen. Kommentekben szívesen böngészném…..
Mi is beszámoltunk róla, hogy az ITV megunta az őslényes/időkapus sci-fi-sorozatát, a Primevalt, és három évad után elkaszálta, főképp anyagi okokra hivatkozva. A szériában volt még potenciál, de a nézettséghez képest tényleg elég drágán sikerült csak megvalósítani a…..
SchF 2009.10.02 17:06:20
Én is bírtam és finoman szólva felb@szta az agyam, hogy prof feleségével kapcsolatos történetről semmit nem tudtunk meg.

Reménykedtem benne, hogy lesz, egy a Serenity-hez hasonló lezárás, de így is jó.

Mondjuk nem tudom, hogy két év múlva, még számíthat-e a mostani nézők érdeklődésére. Ez elég nagy hihagyás.
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.07.03 09:25:00
Az Emmy-gála producerei észhez tértek, és a tavalyi kínos bukta után (reality-műsorvezetők vezényelték le  gálát, vaddöfakk) idén a hagyományos, egyemberes műsorvezetés mellett döntöttek: Neil Patrick Harris (HIMYM) lesz a ceremóniamester, yeah. Az amerikai tévéket sem…..
Mizu, vidéki vagy, mi a körzetszámod? Táncolunk? Igen? Nem baj... ja hogy igent mondtál? Akiknek ismerősen csengenek ezek a (be nem) csajozós dumák, és akiknek nem: NÉZZÜK EGYÜTT MA ESTE A DISZKÓPATKÁNYOKAT! Kezdés: TV2 @ 20:55: Diszkópatkányok URL:…..
SchF 2009.05.08 21:09:04
Sajtraktári segédmunkás és textilgyári informatikai vezető már voltam, viszont ízlésficamos tinilány még nem, így csak annyit mondhatok, hogy a Ricky Martin elnevezésű projekt Livin La Vida Loca terméke implementálása során a projekt teamnek sikerült a specifikációban foglalt…..