Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mucsi Gábor

5 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz! Csatlakozz facebook csoportunkhoz is!  ..
Olvasónk küldte az alábbi tesztet a Xiaomi Mi A2 Lite okostelefonról...
Mai bemutatónk alanya ismét mindenki kedvenc kínai gyártójának, a Xiaominak egyik újabb terméke lesz. A szóban forgó kütyü a Mi Router 3G, a gyártó egyik legjobb útválasztója. 50 dolláros árával messze nem a legolcsóbb routerről beszélünk, de ezért cserébe 4 antennát,  gigabites LAN portot és sok…..
A Xiaomi fülhallgatóit rengetegen ismerik és használják is, azonban a gyártó kínálatában a fejhallgatók is megtalálhatóak. A TDLYEJ01JY (vagy egyszerűbb, de ez alapján szinte megtalálhatatlan nevű Mi Bluetooth Headphones) egy vezetéknélküli, összecsukható, over-ear fejhallgató, ami 60 dolláros…..
Előző tesztemben már írtam pár dolgot erről a remek kis bicajról, most majdnem 600 km megtétele után következzék egy használati és tartóssági leírás is. Nézzük az első cikkemhez képest mi változott, illetve változott-e a véleményem. Dőlt betűvel az első tesztes megállapításaim...
Kezdeti nehézségeim ellenére csaknem egy év elteltével, végre megérkezett az úgynevezett Unic UC46 fantázia névre hallgató kínai projektor csoda. Picit kevesebb mint 16 ezer forintért. A csomagolásáról nem akarok sokat beszélni, ez a kép mindent elárul. A doboz hátoldalán láthatóak az adatai.…..
Mucsi Gábor 2017.04.21 22:15:37
@Tóth Sándor És Andrea: Csak ezt a chormecast-ot óvatosan kell vásárolni, mert bár a cikkben is írják, hogy 35 dollár, itthon valamiért mindenhol 18 ezer körül árulják.

Hiába mi vagyunk az egy terméket meg akarnak gazdagodni a vállalkozók országa. :D
Mucsi Gábor 2017.04.21 22:46:52
@Kinai cuccok blog: Én csak arra akartam utalni, hogy kitartó keresgélés után meg lehet venni 3-5 ezerért is.
De ha úgy van edigital, és 18 ezerért ott is kapni. :) Nyilván garanciával stb. Érthető hogy drágább. Viszont ha "fillérekből" akar kihozni valamit az ember akkor megéri inkább Kínából.

Mert ha 20-30 a projektor Kínából, plusz chromecast 18 ezerért, akkor már annyiért használtan lehet venni márkás eszközt is belépő szinten, ami azért veri a kínait eléggé.

Mondjuk érdemes ehhez előbb jól szétnézni. Mert én pl a GM60-ast másodszor már csak 15 ezer pár százért rendeltem ingyen postával. Egy ilyen eszközhöz nem vesz az ember 18 ezerért kiegészítőt. :D
Mucsi Gábor 2017.04.21 23:32:17
@Kinai cuccok blog: Én elküldtem smsben a számom. szóval szerintem törölheted a számát.

A kínaiak is nagy kópék. El sem tudjuk képzelni mennyire olcsón állíthatják elő a dolgokat.
Telefon tok 1 dollár, és még haszna is van rajta. És elvileg a gyártónak is. itthon meg 2-3 ezer ugyan az.
Jó persze mire onnan rendesen ideér, hogy egy itteni boltba kerüljön iszonyat sok költség kerül rá. Vám, adó, szállítás, stb.
Kínából meg ingyen postával 1 dollár.

Előbb utóbb egyébként ebből komolyabb gazdasági gondok lesznek. Kert Kína megeszi reggelire a bolygót. :D
Lásd Alibaba. 2028-ig lesz a kizárólagos szponzora az olimpiának. Kiütötte a Mekit ezek szerint.
És tényleg most már ott tartunk, hogy ha valamit nem Kínában gyártanak akkor az hamisítvány. :D Persze az a durva, hogy még a hamisítvány is Kínában készül szinte mindenből. :D
A lenti tesztet Mucsi Gábortól kaptam, köszönöm neki! Gondoltam egy merészet, hogy meglepem magam egy házimozi projektorral Karácsonyra. A hazai piac technikai tudása és ára alapján persze eszembe se jutott volna, de szembe futottam a képen látható termékkel az aliexpress.com-on. Legalább másfél…..
Mucsi Gábor 2016.11.16 10:48:45
@JoHnNiEE: Igen 11.11 Global Shopping Fesztivál alatt vettem. :)

GM60 Chromcast 2-vel, nem lehet az se rossz kombó.

Arra leszek kíváncsi az UC46-osnál, hogy mennyivel lesz halkabb/hangosabb a hűtése, jobb/rosszabb a kép mint a GM60. És ilyesmik.

Én a Gm60-ast eladtam. Szóval konkrét összehasonlítós képeket nem fogok tudni csinálni. De remélem jól emlékszem még. :)
Mucsi Gábor 2016.12.05 17:01:11
@JoHnNiEE: Sajnos nem még. :( De elvileg a Magyar Postánál van valami zűr, mert szinte semmim nem jön meg. Két hete.
Belföldi küldemények sem. szóval hiszek a helyi postásoknak. Állítólag az OLK-ban van valami lázadás...

De már k...va türelmetlen vagyok. Szóval nagyon várom már én is.