Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigChris

0 bejegyzést írt és 602 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
A Juventus hullámvölgybe ért, hiszen az Empoli ellen elért 1:1-es hazai döntetlent követően vereséggel tért haza az Inter otthonából, majd a zebramezesek Torinóban szenvedtek vereséget az Udinese csapatától. Massmiliano Allegri fiainak így bőven van mit javítaniuk, s a három pont megszerzésére a…..
BigChris 2024.02.17 20:08:01
@sleepy8: nem tudom pontosan melyik klub kerete a legértékesebb, de szerintem mi a top 3-ban vagyunk. Ha ez kamu, akkor átbaszták a klubot de csúnyán.
A Calciomercato Lazar Samardžić helyzetéről ír, aki januárban a Juventushoz kerülhet, amennyiben sikerül megegyezni az Udinese vezetőivel egy bizonyos célok elérése esetén kötelező kivásárlást tartalmazó kölcsönszerződésben. A 21 éves szerb középpályás nyáron nagyon közel került az Interhez, az…..
BigChris 2023.10.24 17:30:59
@venember83: az jó, mert így a szövetség annyit lát ebből, hogy íme egy balf...sz csapat, amiből mi élünk.?
A Juventus klublegendák pályára hívásával ünnepelt kedd este, s az Alessandro Del Piero és Zinedine Zidane nevével fémjelzett csapatok összecsapásán sok-sok kedves régi arcot láthattunk, a csapatok névsorát látva biztosnak tűnt, hogy Peruzzi és Storari nem fog unatkozni a kapuban. A mérkőzés…..
BigChris 2023.10.11 06:32:06
A bajnokság legjobb négy csapata közé törekvő Juventus vasárnap kora este egyik közvetlen vetélytársával, az Atalanta együttesével mérkőzik meg Bergamóban. A két csapatot mindössze egyetlen pont választja el a bajnoki tabellán, az Atalanta közvetlenül a torinóiak mögött állva, az ötödik helyről…..
BigChris 2023.10.01 19:52:28
@venember83: de akkor mi eleve a döntetlenért utaztunk ide. Hogyan szeretnénk az első négyben végezni a szezon végén, ha ennyire össze van szarva az a gatyánk is, ami az öltözőben van összehajtva?
A Juventus kapcsán a napokban felmerült pár értesülés a jövőt illetően, s többek szerint a torinói klub a következő évet új edzővel fogja megkezdeni. Mirko Nicolino például úgy fogalmazott, hogy értesülései szerint ez kellene legyen Massimiliano Allegri utolsó éve a Juventus padján. Massimo…..
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
A Juventus vasárnap Toszkánába látogat az Empoli elleni meccsre, s motivációban bizonyosan nem lesz hiány a vendégek részéről, hiszen a Bologna ellen az elmúlt fordulóban meg kellett elégedniük egy döntetlennel, s májusban az Empolitól 4-1-re kapott ki az azóta keret tekintetében alig változott…..
BigChris 2023.09.03 22:26:54
@Rocky80: az baj, mert akkor nézhetjük még évekig ezt a fostengert.
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel, magabiztos teljesítménnyel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban már hazai pályán, a Bologna együttesét fogadva lépnek pályára az újabb három pont begyűjtésének céljával. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt kimaradt…..
Tegnap futótűzként terjedt a hír, hogy a június 15-ére kitűzött tárgyalás helyett már ma, május 30-án bírósági meghallgatáson jelennek meg a Juventus és az FIGC ügyészségének a képviselői, miután Giuseppe Chinè és az Öreg Hölgy ügyvédei vádalkut kötöttek. Kora délután már érkezett is a hír, hogy a…..
Alessio Tacchinardi szerint a Juventus idei szezonja csak negatívan ítélhető meg, úgy játékosok, mint az edző tekintetében. „Remélem, hogy a szezon legalább megtanítja a Juventusnak, hogy pár név nem elég trófeák begyűjtéséhez, éhség és motiváció kell ehhez.” - mondta az egykori középpályás a La…..
BigChris 2023.05.26 08:27:56
@GioTrap: ok, de azért a labdakezelés hiánya sokszor észrevehető volt, ami elsősorban a játékosok hibája. Az meg, hogy nem tudunk a saját 16-osunkról egy labdát kultúráltan kihozni, az az edző hibája. Játékrendszer nyomait sem lehetett felfedezni, általában előrebasztuk a labdát, aztán oldja meg a szerb, meg Fede. Kontrázni próbáltunk, de kiderült az sem megy. 2 év alatt 3 normális támadást nem láttam a csapattól és állítólag akik érkeztek a klubhoz, azok az ő kérésére érkeztek, de mégsem tudta beépíteni őket. Vlahovicot teljesen demoralizálta, úgy vezetett egy Ferrarit, mintha Fiat Punto lenne. Chiesa láthatóan nem lubickol úgy a pozicíójában, mint sérülése előtt. Az öltözőt alighanem elvesztette. Váltani kell egy fiatal, ambiciózus edzőre. Most lesz időnk rá, mert az UEFA tuti kinyír bennünket, lassan a saját bajnokságban sem indulhatunk. Min. 3 év, mire visszakecmergünk az elit felé.
Evelina Christillin, az UEFA végrehajtó bizottságának a tagja, és egyben a Juventus szurkolója a minap az Anch'io Sport rádióműsorban beszélt a Juventus helyzetéről és aktuális szezonjáról. „Úgy gondolom, hogy 15 pontnál alacsonyabb büntetésre számíthat a klub. Létezik egy fogalom, ami csak a…..
BigChris 2023.05.22 19:53:04
@insieme: a válasz egyszerű....ha nem dobtuk volna el a pontokat a kicsik ellen, akkor nem 11 ponttal lennénk büntetve, hanem 21-el. Az a lényeg, hogy a Juve kiszopjon.
A Juventus célja az maradt az olasz bajnokság jelenlegi szezonjában, hogy az utolsó négy fordulóban annyi pontot gyűjtsön, amennyi elegendő lesz ahhoz, hogy a csapat biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A mostani forduló ideális lehet arra. hogy a zebramezesek fontos lépést…..
Már az elődöntőnél jár a Juventus az Európa-ligában, ahol ellenfele a kupasorozat igazi specialistája, a Sevilla lesz. A spanyol csapat az elmúlt két évtizedben hat alkalommal jutott be az Európa-liga, illetve annak elődje, az UEFA-kupa fináléjába, s ott százszázalékos mérleggel büszkélkedhet,…..
BigChris 2023.05.11 23:15:30
@Pilsnerurquell: én a helyedben nem feszegetném ezt a témát
A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus megállapodásra jutott Cristiano Giuntolival. Ugyanakkor Massimiliano Allegri más jellegű szakembert szeretne sportigazgatónak Cristiano Giuntoli helyett, és ezt megerősítette Michele Criscitiello, a Sport Italia vezető újságírója is. Nicolò Schira…..
A Juventus korán megszerezte a vezetést a Sporting ellen Lisszabonban, ám nem sokkal később a portugál együttes büntetőből egyenlített, ezt követően pedig nem született több gól, így Massimiliano Allegri a továbbjutás tudatában nyilatkozott a meccs után. „Ez csodálatos nap.” - mondta a mester…..
A Juventus a bajnokságban nem hangolt a legmegfelelőbben a csütörtöki lisszaboni meccsre, hiszen a Sassuolo ellen 1-0-ra kikapott Massimiliano Allegri csapata, ám remélhetőleg nem fáradtak el túlságosan a srácok, így pedig a Sporting ellen kihozhatják magukból a maximumot. A Juventusnál keretbe…..
A mai napon döntés született a CONI Collegio di Garanzia testületében, a tegnapi meghallgatást követően, ahogyan azt a Sky Sport Italia reggel megjósolta. Romeo Agresti és Mirko Nicolino beszámolója szerint a CONI testülete visszapasszolta az ügyet a szövetségi bíróságnak, és elutasította a…..
A Juventus európai kupaszereplése a Bajnokok Ligájában indult, majd a sikertelen csoportkört követően az Európa-ligában folytatódott, ahol a torinói együttes a Nantes, majd a Freiburg együttesein túllépve, már a negyeddöntőben jár. A legjobb nyolc között ellenfél az előző körben az Arsenal…..
BigChris 2023.04.13 21:47:47
@venember83: én arra értettem, hogy megint rosszul hozzuk ki a labdákat és magunkra húzzuk őket
BigChris 2023.04.13 22:36:44
Az elmúlt napokban az olasz lapok arról cikkeztek, hogy a FIGC újabb vizsgálatot kíván indítani a mesterséges tőkenyereségek ügyében, s ezúttal a vizsgálatot a szövetség kiterjesztené több klubra is, ezzel kapcsolatban azonban több kétely is felmerül. A Napoli ügyvédje, Mattia Grassani megszólalt…..
A Juventus a válogatott szünet előtt még egy utolsó komoly megmérettetésen kell bizonyítson, hiszen a tabella második helyezettjéhez látogat az Öreg Hölgy. Novemberben Torinóban sikerült megverni a nerazzurro csapatot, ám ez a mérkőzés keményebb dió lehet, mivel a Juventusnál ismét kisebb sérülések…..
BigChris 2023.03.19 22:23:09
@Pilsnerurquell: neked ez bejön? Nem mondom eddig nulla az Inter, de ez a legveszélyesebb. Mi meg mintha nem akarnánk feladni nekik az utolsó kenetet, hátha betalálnak és feltámadnak. Ez a bajom röviden. Amúgy a meccs megye 2 szint.
BigChris 2023.03.19 23:00:15
@Pilsnerurquell: köszi...pont erről beszéltem, hogy igen, voltak helyzeteink - sőt igazából csak nekünk voltak -, csak elbasztuk őket.
A Juventus idegenbeli győzelemmel, továbbjutással zárta az Európa-liga nyolcaddöntőjét, s mostantól már egy olasz bajnoki rangadóra készülődhet, hiszen a zebramezesek az Inter otthonában lépnek pályára vasárnap este.  A Sky Sport Italia várakozásai szerint ezúttal is Wojciech Szczęsny áll majd a…..