Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pekáry

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Moise Kean az olasz mezben végigjátszott első meccsén megszerezte első gólját, így az olasz válogatott két fiatal, Nicolò Barella és Moise Kean góljával győzött 2-0-ra a Finnország elleni selejtezőmeccsen. A Juventus 19 éves csatára a második legfiatalabb olasz gólszerző lett ezzel, mindazonáltal…..
Pekáry 2019.03.24 15:21:54
@NagyonJuve: Az csak jó, ha vannak hosszú távú céljai is!
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Pekáry 2016.04.05 19:43:28
Én nagyon örülnék, ha jövőre ilyen lenne a Juve: www.futhead.com/16/squads/11742730/
Bocs, hogy egy ilyen oldalon mutatom meg, de máshol nem tudom.
Szerintem viszonylag olcsón meg lehetne oldani a minőséghez képest.
Pekáry 2016.10.19 17:16:52
Youth League
www.youtube.com/watch?v=SxWI3FVCAic

Elég érdekes egy meccs volt ez is :)
A Napoli argentin támadója, Gonzalo Higuaín, aki hamarosan a Juventus szolgálatába szegődik majd, nem jelent meg a déliek edzőközpontjában, s az olasz sajtó értesülései szerint 48 órán belül hivatalosan is az Öreg Hölgy játékosa lesz.  Hétvégén gyorsultak fel az események,…..
Pekáry 2016.07.25 21:25:56
@Gabuero9: A kiposztolt kép alatt éppen nyaral, nem tudom, hogyan tud így tárgyalni a Uniteddel (Riaolán keresztül?).
Azért kitehetne egy hasonló képet is azzal a felirattal, hogy 'szarok az összes pletykába' szöveggel. :)
A nyári átigazolási időszakban számos pletyka lát napvilágot. Ezek közül a legújabbak szerint a portugál Benfica csapata szívesen soraiban tudná a Juventus brazil játékosát, Hernanest egy kölcsön és opciós vételi jog konstrukció keretében. A harmincegy éves játékos tavaly…..
Az utóbbi napok során úgy tűnt, hogy a hamarosan kínai kezekbe kerülő AC Milan nyeri a versenyfutást Marko Pjaca ügyében, azonban a Mediaset Premium állítása szerint a horvát válogatott meggondolta magát, s inkább a Juventust részesíti előnyben. Mindkét olasz klub 25 millió…..
Pekáry 2016.07.09 13:09:12
A Corriere Dello Sport információ szerint a Juventus kész akár 30 milliónál is magasabb összeget kifizetni azért, hogy a csapathoz csábítsa az Olympique Marseille támadóját, Michy Batshuayit.  Az olasz lap ma kiemelten foglalkozott felületén azzal, hogy az olasz bajnok a belga…..
Pekáry 2016.06.25 15:17:28
A Juventus kiszemelte magának a Fluminense fiatal védőjét, Gustavo Scarpát, akit hazájában a következő Alex Sandrónak tartanak.  Igaz, Daniel Alves a maga 33 évével aligha fogja a torinói csapat hosszútávú jövőjét jelenteni a szélen, de minden jel arra mutat, hogy a vezetőség tovább szeretné…..
Pekáry 2016.06.14 15:11:41
Olasz értesülések tudni vélik, hogy Miralem Pjanić megszerzése után Medhi Benatia lehet a Juventus vezetőségének következő célpontja, az elkövetkezendő hetekben pedig akár a megegyezés is létrejöhet a Bayern Münchennel az ügyben.  A Mats Hummels érkezésével valószínűleg még kevesebb…..
Pekáry 2016.06.12 20:03:19
A Juventus kísérletet tehet az Everton csatárának, Romelu Lukakunak a megszerzésére. Ez az átigazolás a Juventus várhatóan aktív átigazolási szezonjának egyik fontos részét képezhetné. A sorozatban ötödik bajnoki cím begyűjtésének ellenére a zebrák tovább erősítenék…..
Pekáry 2016.06.12 14:07:56
@SzDöme: Nem biztos, hiszen már az Adidas szponzorál!
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta megerősítette, hogy Miralem Pjanić meghatározó tényező volt a hamarosan véglegesítésre kerülő átigazolás tekintetében, és a játékos élni kívánt a kivásárlási opció nyújtotta lehetőséggel. A tegnap az AS Roma vezetője, Mauro…..
Változatlanul megoldásra vár Álvaro Morata ügye, s a pénteken rajtoló Európa-bajnokságra készülő spanyol támadó most elárulta, hogy nyugodtan várja a fejleményeket, s otthon érzi magát a Juventusnál. Mint ismeretes, Morata 2014 nyarán, a Real Madridtól igazolt a Juventushoz, s a két klub közötti…..
A Palmeiras csatárának, Gabriel Jesusnak az ügynöke megerősítette, hogy a Juventus valóban aktív figyelemmel kíséri egy ideje kliensét. A 19 éves támadó 11 gólt szerzett klubjában ebben a szezonban, amivel számos topklub figyelmét felkeltette.  "A Juventus figyelemmel kíséri…..
Paul Pogba talán az európai topligák egyik legjobban figyelemmel követett játékosa. Annak ellenére, hogy a játékos még csak 23 éves, klubja és a válogatott kulcsjátékosának tekinthető, főleg annak tükrében, hogy a Karim Benzema botrányai miatt távol marad a gall csapattól. A labdarúgás iránt…..
Egyre erősödnek a pletykák, amelyek az egykor az Inter csapatát is megjárt horvát középpályás, Mateo Kovačić itáliai visszatéréséről szólnak, azonban a válogatott játékos ezúttal nem Milánóban, hanem Torinóban szerepelhet majd.  Most megszólalt az ügyben a 22 esztendős játékos is, aki nem zárta ki…..
Úgy tűnik, hogy a Barcelona határozott célja maradásra bírni Javier Mascheranót, és mindenképpen meg akarja hiúsítani a futballista idei átigazolását a Juventushoz. Az argentin futballista, aki a legutóbbi szezonban harminckét bajnokin szerepelt, lassan egy hónapja szerepel…..
A Juventus középpályása, Paul Pogba a sajtóban felröppent hírek szerint házat vásárolt Barcelonában, amivel azonnal pletykák kaptak szárnyra egy esetleges nyári átigazolás tekintetében. A francia válogatott a nyáron az egyik legjelentősebb átigazolás lehet, amennyiben a…..
A Juventus sportügyekért is felelős igazgatója, Beppe Marotta az átigazolási időszak előtt arról beszélt, hogy a klub átigazolási stratégiája egy kompakt keret megtartása, miközben természetesen cél a fiatalítás. Az 59 éves vezető mára Olaszország egyik legelismertebb és -befolyásosabb igazgatója…..
Pekáry 2016.05.24 14:43:07
@Roli984:?! HÁT NOOOORMÁLIS? - . MÁRI!
Pekáry 2016.05.24 14:45:04
@DegerFaCan: De Sciglio ;)
Pekáry 2016.05.24 14:48:11
@Glivenko: +1
Igazi legenda válna belőle, echte Del Piero!
A Sassuolo elnöke, Giorgio Squinzi nemrégiben arról beszélt, hogy nem zárható ki, hogy Domenico Berardi csatlakozik a Juventushoz, azonban ez nem lezárt ügy. A támadó játékjoga a Juventus és a Sassuolo közös tulajdonában volt tavaly nyárig, amikor is a Mapei Stadiumot otthonának…..
Pekáry 2016.05.20 18:40:31
Azt követően, hogy Matheus Pereira egyetlen lépésre került a Juventustól, a torinóiak már egy másik brazil tehetség megszerzésén dolgoznak, s úgy tűnik, hogy a Manchester Unitedet is megelőzve, megnyerték a versenyfutást a Palmeiras támadója, Gabriel Jesus ügyében. Fiatal kora ellenére, a mindössze…..
Pekáry 2016.05.13 15:21:33
A Juventus vezetője, Giuseppe Marotta a legutóbbi interjúban tagadta, hogy klubja valaha érdeklődött volna Riccardo Montolivo tekintetében. A rossonero kapitány szerződése lejár a szezon végén, és nem meglepő módon a hírlapokban felmerült annak a lehetősége, hogy az Öreg Hölgy…..
Pekáry 2016.05.10 17:59:38
@.Buldeo: Egyetértek!
Az olasz sajtó értesülései szerint a Lazio a pillanatnyilag még a Sassuolo együttesénél szereplő Domenico Berradit kéri a Juventustól, amennyiben a torinóiak valóban szeretnék leigazolni Lucas Bigliát. A Lazio 30 esztendős argentin középpályását az elmúlt hetek során több klubbal, köztük a…..
Pekáry 2016.05.05 18:12:58
A Tuttosport értesülései szerint Edinson Cavani hamarosan tárgyalóasztalhoz ül a Paris Saint-Germain igazgatóival, s a megbeszélés témája az uruguayi támadó jövője lesz majd.  A korábban a Napoli együttesében is megforduló játékost hosszú hónapok óta folyamatosan hírbe…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus kísérletet tesz az AS Monaco középpályásának, Bernardo Silvának a megszerzésére, s a vasárnap esedékes, Olympique Lyon elleni bajnoki találkozó alkalmával kapcsolatba is lépnek a hercegség csapatának igazgatóival. A 21 esztendős…..
Daniele Rugani a legutóbbi interjúban arról beszélt, hogy Massimiliano Allegri nagyobb agresszivitást vár el tőle a pályán, illetve biztosította a szurkolókat arról, hogy a lehető legtovább a csapatnál kíván maradni. Az Empolitól érkezett középhátvéd idén tizenhat bajnokin…..
Pekáry 2016.05.03 15:16:24
@Grinta: tavaly szinte az összes meccset végigjátszotta, azokalatt egy sárgát gyűjtött össze!
Pekáry 2016.05.03 20:15:28
@ToTTy-Juve: Én is, Madragora egy igazi zsákbamacska, szerintem.