Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csiberi

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lestár Ferenc a doktornő munkatársát is fojtogatta, mert nem adott neki bianco lepecsételt recepteket, elítélt bűnöző. A visszaeső, már egy 2014-ben elkövetett esetért büntetőeljáráson tettlegességért elítélt álorvosról törvényszéki megerősítéssel a Bors, a lejárt működési engedélyéről a cikkem…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Rendszeresen olvasom az INDEX cikkeit, híreit. Régen találkoztam azonban a munkahelyi terror bloggal, pedig többször gondoltam arra, hogy a lányommal történt esetet érdemes lenne közhírré tenni. Lányom 28 éves, két…..
Csiberi 2020.02.29 12:22:56
@Mister Drebin: Kérhetne időpontot kezelésre...
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
Csiberi 2019.02.19 17:50:29
@Kolompár Magneto: semmit nem tudsz róla. Nagyon fiatal volt, amikor az apja meghalt, ahogy került ki a suliból. Azonnal fel kellett nőnie, átvenni az apja vállalkozásait. Egyébként egy nagyon értelmes csak volt már a gimiben is.
Tanár forgalmi helyzetbe került, be akar állni az iskola parkolójába, és hát nem pont ott smárol Jónő és a pasija? De! Ezt fel lehet fogni a Tanárral múlt rész végén elmaradt csók kipótlásaként is, mert Nyelvesnek áll a világ. A doki amúgy valami kutatói ösztöndíjat pályázott meg, és emiatt nagyon…..
Vivi mankókkal csoszog be Babetthez, keresem rajta a márkajelzést, de nem mutatják közelről, pedig biztos nem a sarki sztk-ból való darabok. Mindenesetre az okosabbak levonhatják a következtetést a platformszandi és a terhesség kapcsolatáról, akinek ez nem lenne elég, annak…..
Csiberi 2018.05.02 19:21:40
@ifj. Vezetéknyi Zászló: 40 lesz októberben
Csiberi 2018.05.02 21:51:57
@szépjuhászné: Vivike... gondoltam,megnézem, mit árul, kicsit nézegettem a honlapját. A megadott adószám nem is létezik. :D
Vallomással kell indítanom, mert szégyellem magam, mint a picsa. Az hagyján, hogy nincs egy nyamvadt tütüm sem, de tavaly óta még mindig nem sikerült felszerelni a csillárt a budiba, a fűrészporos tapéta is itt-ott felkunkorodott már, és azt a kurva Feszty körképet sem lehet sehol olyan kicsiben…..
Csiberi 2018.04.18 18:49:16
@kapuka: mi is azt néztük, hogy csóri srácnak biztos nem ciki, hogy apu előtte meg a kamerák előtt tapizza anyut.
Drága családom - Az Emilio Família címmel indult új reality show a Slágert Tv-n, január 29-én hétfőn este. A nézők estéről estére követhetik majd a család magánéletének legapróbb részleteit: a hatalmas közös főzéseket és fellépéseket, sőt az előzetes szerint a veszekedéseket is. A reality állandó…..
Eszter és Dávid csocsóznak, moziznak, pizzáznak, szóval első ránézésre éppen úgy viselkednek, mint egy átlagos, friss pár. De csak első ránézésre, a készítők ugyanis ugyanazokat a jeleneteket később több szempontból is megmutatják, és akkor bizony kiderül, hogy azért mégsem teljesen olyanok...
Csiberi 2017.12.06 20:09:13
A múlt héten megvolt a műsor történetének kimaxolt csimboraszóba mártott non plus ultrával bekent mesterkéltségi mélypontja, a szigeti veszedelem, a falusi jelmezbál és a busójárás valami egészen zavarba ejtően kínos elegye, Az Este Amikor Luxiék Megmártóznak A Plebs Bűzében, de hálistennek egy…..
Csiberi 2017.11.16 19:21:28
@OkoskaTo:rp: Babett tényleg 39, nézd meg a cégjegyzéket, ott nyilván a valódi adatait találod.
A múltkori adásban még úgy tűnt, Vivi tele szájjal röhög a Bódi Margó hangon beszélő asztrológus (Fecsó szerint asztronauta) jóslatán, de így a hatodikra átértékelte és masszív konyhapult csapkodással hívja fel párja figyelmét, aki  először a kamerának játszva, laptopból felpillantva érdeklődi, hogy…..
Könnyek, dráma és feszültség a negyedik rész kezdő képsoraiban.  Egy éttermi asztalnál ül hatosfogatunk, ahol épp egy Babett vs. Vivi összezördülés zajlik, ezjúzsöl.  Az nem igazán derül ki, hogy mi a topic, de olybá tűnik, hogy onnan folytatjuk, amikor az előző részben Vivi na jól van, nekem…..
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
 Az előző részben indított Babett-Vivi háborút kicsit félretesszük, de Babettet nem, mert ő rájött, hogy neki brandet kell építeni, és erre az a legjobb, ha elmegy Yvonne-hoz, aki üzletasszony, és aki megtévesztésig hasonlít egy luxifelire, megfeszített bőr az arcon, a szemöldöknél túlcsorduló…..
Csiberi 2017.10.10 17:52:05
@Jóska Pista: bivalytenyésztő egyéni vállalkozó a csaj :D
Jajjistenem, miért!? Na jó, ne álszenteskedjünk! Kin köszörülnénk vitriolba mártogatott nyelvünket mostanában, ha nem lenne itt velünk: Babett, akinek színpad az egész világ, ahol ő a főszereplő! Dalma, aki szemből szereti és közben fenyegető hangon édesemezik. Boglárka, aki önnönmagát 21. századi…..
Csiberi 2017.10.03 21:31:01
@Csiberi: nagyon szórakoztató rájuk keresni a neten, ki nem találjátok, kinek a főtevékenysége Tejhasznú szarvasmarha, bivaly tenyésztése... :D
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
Hétfőn este indul a Feleségek luxuskivitelben első évada a Viasat3-on, tetszik tudni, ez az a műsor, ami betekint a gazdag emberek kulisszái mögé, és azt mutatja meg, hogy attól, hogy egy nő gazdag, még nem biztos, hogy ellenszenves, vagy pont fordítva - ez majd kiderül az amerikai Bravo tévé…..
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
Csiberi 2017.09.19 18:04:51
@Mate12345: hibázni meg nem munkára képes állapotban megjelenni nagyon nem ugyanaz.
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
Csiberi 2017.09.16 18:11:53
@zommmmmbi: nagyon régóta el van torzulva az arca.
Sóher Soma azzal nyitja az adást, hogy nekem van ebben a szarban félmillám, nem Pumpednek, geci az, hogy itt hagyott. Miközben persze pontosan tudja, hpgy Pumpás válla kiugrott, gondolom fényképet is kapott róla, ezek mindent megörökítenek, még a kulájukat is. Sebaj, Soma főnöknek, keresztapának…..
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
Csiberi 2017.09.11 18:13:34
@szociál: kellett Rátonyi, mert akkor senki nem kezd agyalni a Bánk bánon :D
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Csiberi 2017.07.19 18:34:47
@Nevoeiro66: mert elég nehéz Zalaegerszegről egy három hetes ikerpárral.
Idézzünk, feleim, az ingyen van: A nyitóünnepséggel foglalkozik elsősorban a nemzetközi sajtó A nemzetközi sajtó szombaton a budapesti vizes világbajnoksággal kapcsolatban elsősorban az előző esti nyitóünnepséggel foglalkozik, a tárgyilagos hangvételű tudósításokat gazdag fotóanyag illusztrálja,…..
Csiberi 2017.07.16 12:27:06
@teéjesenmindegy: hát ha 5 percig kellett keresned, akkor aztán tényleg nagy hír lehet...
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..
Ha van még egy olyan trash- vagy mindegymilyen reality, amiben annyi életbölcsességet fogalmaznak meg (és ilyan szofisztikáltan!) mint a Pumpedékben, akkor annak a linkjét tessék nekem elküldeni, mert tanulni akarok, nem szégyen az még egy ilyen vén fasznak se'...
Derek az agyról – mi másról – elmélkedik, majd egy Mickey nevű, mozgásképtelen páciensre ugrunk, aki az elméjével irányítja a számítógépen megjelenített kezet. Nagyon kúl, de gond akad a temporális lebenye aktivitásával, úgyhogy MRI-re küldik. A pszichopata orvosfiókák…..