Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya

0 bejegyzést írt és 400 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a 2018-as országgyűlési választásokig van még majdnem másfél év, a legtöbb nagy politikai párt lassan elkezdi a felkészülést a következő parlamenti választásokra, kialakítja a politikai stratégiáját és a kampányüzeneteit. Noha a demokráciákban a választások rendszerint legalább két-, de…..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2017.01.11 02:45:08
@Kiss Péter Theodor: A 6. pontodból indulnék ki:

"6. A Fidesz hűséges szavazói tántoríthatatlanul hisznek Orbán Viktornak és csinálhat gyakorlatilag bármit, az a 1,5-2 milliónyi törzsszavazója minden körülmények között a rendelkezésére fog állni, amivel már garantálható a parlamenti többség is."

A Fidesznek mára valóban maradt másfél-két millió szavazója. Ennyi emberel normál körülmények között azonban még nem lehetne választást nyerni.

A Fidesz azért nem veszíthet, mert:

1. Az ellenzék gyenge és széttagolt.

2. Hatalmas az apátia és a félelem. Ez részben visszahat az előbbi pontra.

3. De ez még mind csak mellékes tényező. A fő ok maga a NER-ben keresendő. A NER-ben a hatalmat nem győzhetik le, ez ilyen egyszerű. Pláne egy, a saját maga által rendezett választási színjáték alkalmával. Az utolsó szabad választások itt 2010 tavaszán voltak.

Átírták a választási törvényt a nekik megfelelő módon. És még bármit beleírhatnak, amit csak a hatalmi érdekük diktál. Ne legyenek kétségeink: ha kirajzolódna vagy akár fel is állna egy ütőképes ellenzéki erő jelentős választói támogatással, onnantól a hatalom mindent elkövetne annak ellehetetlenítésére. Meggátolnák, hogy eme szervezet induljon a választásokon. Akcióba lépne a Választási Bizottság. Vagy mondvacsinált ürüggyel rájuk küldenék az ügyészséget, a rendőrséget. Bármit megtehetnek és meg is tennének.
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2017.01.11 12:33:32
@élveteg: "1994-ben normál körülmények voltak ? Mert az mszp-re akkor az első fordülóban 1 689 081 ember szavazott és ha nem állnak össze az szdsz-el ennyi szavazóval is kényelmes többségük lett volna az akkori parlamentbe."

Visszaolvashatod: én meg ezt írtam a saját kis három pontom közül az elsőbe:

"1. Az ellenzék gyenge és széttagolt."

1994-ben is az volt. Nem úgy, mint pl. 1998 - v. 2002-ben. Akkoriban nem volt elég 2 millió szavazat. Kétharmadhoz meg pláne nem.
A kép forrása: Menhely Alapítvány (A fotó illusztráció) Ma hajnalban rekord hideget mértek. Budapesten is. Kihaltak az utcák, már napok óta alig teszik ki a lábukat otthonaikból az emberek. Már persze azok, akiknek van hol laknia. Az aluljárókból is eltűnt rengeteg otthontalan, még azok közül is…..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2017.01.09 16:30:30
@cardiobascuralis: "Tanuld meg az anyanyelvedet legalább alapfokon."

Hozzászólásaidat olvasva tanulhatnál egy kis emberséget, nem csak alapfokon.
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2017.01.09 17:34:52
@cardiobascuralis: Te tényleg ekkora mocsok vagy, + meg?
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2017.01.10 11:29:45
@cardiobascuralis 2: "Hogy elvárom, hogy ismerd az anyanyelvedet alapfokon?"

Ne idefigyelj, te gyökér, még most utoljára.

Az olvasásában valószínűleg ideáig már ne jutottál el:

fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2017.01.09. 14:08:37

@fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya: Még mielőtt valaki megfeddne érte: a korábbi hozzászólásomban "hontalan" helyett természetesen hajléktalan-t kívántam írni. Elnézést.

VÁLASZ ERRE

Javítottam magam, sőt még elnézést is kértem. Úgyhogy kurvára hátrébb az agarakkal. Direkt javítottam, de úgy látszik, hiába, mert valaki csak belém csimpaszkodott. Ez ez a valaki te voltál.

Innentől leszarlak. Kioktatásodra nincs szükségem.

Te még nyelvtannácinak is hülye vagy.
Az adócsökkentés kormánya – állítja pártjáról Orbán Viktor. Szerinte januártól többet járhatnak étterembe, hisz' csökkent az adó, olcsóbbak lettek a fogások. De ez nincs így...
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2017.01.09 17:56:59
@DFK: "Most akkor kell csökkenteni az AFAt vagy nem?"

Nektek, fideszjobbikos gyökerek, 90%-ra fölemelni.
"Ez nem igaz, cáfolom a hírt!" - válaszolta kérdésünkre az ATV sajtósa, amikor rákérdeztünk arra a pletykára, Kálmán Olga után valóban átigazol-e a Hír TV-hez Havas Henrik is. Havas most maga is elmondta a Blikknek: nem akarták áthívni a csatornához, csak a szilveszteri műsorba hívták, de "Beszéltem…..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2017.01.09 13:05:59
Névre szóló törvények, a jogbiztonság csorbítása, a tulajdonhoz való jog elvének semmibe vétele, felszámolt alkotmánybíráskodás – ezek jellemzik Orbán rendszerét Tölgyessy Péter szerint. A végeredmény egy alig leváltható vezérdemokrácia, amelynek a vége csak egy új rendszerváltás lehet...
Megszokhattuk, hogy a tökös cowboy-stílusban kommunikáló külügyminiszterünk mindenkibe beleköt. Most Észak-Koreát választotta, diktátorozott, kommunistázott egy nagyot. Meg is lett az eredménye, Észak-Korea felfigyelt Magyarországra. ..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.30 17:00:15
@monddazigazatmar: Te képmutató takony: kérdezd erről a 2010 óta megnyomorított vállalkozókat, cégtulajdonosokat, akiket kicsinált az Orbán-kormány. Ne félj, vannak elegen. 6 éve Jóformán másról sem szól a kormányzás: mint hogy kit hogyan csinálnak ki, kitől lopnak el és veszik el a javait.
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.30 17:06:42
@monddazigazatmar: Példát akarsz, te segg?

Itt van talán az egyik leggyalázatosabb eset:

444.hu/2014/03/03/meghalt-a-welt-2000-alapitoja/
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.30 17:07:49
@hidroponi: Egyre gondoltunk.
2016 a politikai válságok éve volt világszerte. Antonio Gramsci ronggyá idézett mondata szerint „a válság pontosan abban áll, hogy a régi rend haldoklik és az új még nem tudott megszületni, az ilyen interregnumban beteges tünetek sokasága üti fel a fejét”. Mark Rutte, Holland miniszterelnök pedig…..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.29 14:33:40
@Deansdale: "...a balosok annyira túltolták a hülyeséget, hogy a saját tömegbázisuk fordított hátat nekik."

De hál'istennek fideszék tízszeres hévvel és hatásfokkal tolhatják a hülyeséget, meg a nemzet-és országpusztítást, a degenerált szavazóik nem fordítanak hátat nekik.

Amúgy az mszp szavazóinak egy tekintélyes részét 2010-re a Jobbik szívta el. Egy részük kiábrándult és otthon maradt, így csupán a keménymag maradt meg a párttal.

Most? A Jobbik tartja magát, a kiábrándultak nem tértek vissza a szocikhoz, a keménymag megvan, de az az átlagéletkort tekintve egyre csak fogy és fogy. A 2010-es évekre meghatározóvá vált Y és az őket követő Z generáció szavazókorba lépett része pedig -legalábbis a politikailag aktív töredékük - széttart a Jobbik és a törpepártok (LMP, Együtt, stb.) között. Heterogénné vált a bal-és liberális tömb, míg a hivatalos jobboldalon az "egy a tábor egy a zászló" alapon a magát csak jobboldalinak gondoló, pontosabban annak hazudó szélsőjobbos-és szélsőbalos zavaros mixét magáévá tévő Fidesz. A hivatalos szélsőjobbon meg a Jobbik, még ha szánalmas módon, bár nagyon is érthetően -a Fidesz szélsőjobbra való evickélése miatti hézag betöltésére az utóbbi időben cukiskodva jobbközépre is húz.
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.29 14:45:34
@dunántúli gyerek: "Mindenki nagyon szeret pofázni kis államról,..."

Nem kisebb állam kell, hanem racionális állam. A kettő nem szinonim. Racionalizálni az állami intézmények feladatait, működését, személyi állományát, ezáltal növelni a hatékonyságot, visszafogni a költségeket - de semmi olyat kidobni, ami fontos. Újragondolni az állam szerepét, de senkit nem hagyni az út szélén. Nem úgy, mint Fideszék.
52 évesen meghalt Grespik László ügyvéd, MIÉP-es politikus, volt közigazgatási hivatalnok, az ezredforduló ismert médiaszereplője. Egyelőre nem tudni a halál okát...
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.28 13:21:44
@6.Lenin: Akkor Hitlerről, Leninről, Sztálinról, vagy Pol Pot-ról is semmi rosszat, igaz, te barom?!
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.28 13:25:13
@karandash: " viszont úgy gondolom, vele kapcsolatban különösen igaz az, hogy csak azt a képet ismerjük róla, amit a fősodratú balliberális lakájmédia festett róla..."

Nem, azt a képet ismerjük róla, amit közéleti megnyilvánulásaival saját maga alakított ki magáról. Az ő esetében különösen igaz a mondás: az embert a tettei minősítik.
Olyan kicsi ez a világ, meg pláne Budapest, hogy nem csoda, ha Habony Árpád belebotlik a Nobu nevű luxusétteremben ebédelő Andy Vajnába...
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.22 16:16:11
Orbán Viktor irtó poénosnak tartja a Népszabadság meggyilkolását, nem is leplezte kárörömét a HírTV felvételein...
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.20 12:48:23
@laci_52: "a bajok akkor kezdődtek, amikor az MSZP kihátrált a lap mögül."

Az mszp-nek csak kisebbségi tulajdona volt. Huszonvalahányszázalék. Ezt a tényt valahogy szereti mindenki elfelejteni. És valljuk be: nem is egészséges, hogy egy politikai párt részesedéssel bírjon egy országos közéleti sajtótermékben.

A bajok akkor kezdődtek, amikor a Ringier kiszállt a lapból és eladta azt a Mediaworks-nek. Nyomásra vagy csak szabadulni akart tőle, az nem tudható. Annak a kormányzati (!) hátterű vállalkozásnak, amely a színfalak mögött nyíltan abbéli szándékkal vette meg a lapot, hogy utána rövidesen bezárja.

Miért kellett megvennie? Fantáziát látott benne, aztán mégsem? Ehhez túl naivnak, hülyének, és legfőképpen orbánseggnyaloncnak kell lenni, hogy valaki ezt elhiggye.
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.20 12:57:10
@Ballib cenzúrázók réme 18: "Az említett szarkupacok egytől-egyig betagozódtak a Soros Gyuri féle ballib szarkavarók mögé."

Ez az, szarkupac! Érvekre és tényekre a szokásos bolsevik trükk: a kitalált mantrákkal való ködösítés, befeketítés - úgymint Sorosgyurzás, moszadügynöközés, zsidókarvalytőkésezés, satöbbi és satöbbi...
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.21 14:04:39
@fércnél maradandóbb: Arról dumáljál, te féreg, hogy mi a fenének vette meg a Népszabit az azt aztán felszámoló fideszközeli Médiaworks, amely céget aztán kisvártatva felvásárolta a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opimus Press?

Erről nyikorogjál, te aknamunkás. Azért vették meg a Népszabit, hogy eltakarítsák a színről. Ez teljesen nyilvánvaló. Te a többi kivezényelt pártszolgával tegnap ezt a tényt próbáltad letagadni meglehetősen nagy igyekezettel, de mi a faszér' is kell ezt letagadni? Ki a fasz szopja be ennek ellenkezőjét szerinted?
 Ezúttal nincs szükség kremlinológiára, elejtett fél mondatott elemzésére. Orbán egyértelműen kimondta: A következő év Soros és az általa szimbolizált erők kiszorításáról fog szólni...
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.20 13:44:57
@sírjatok: "Orbán jövőre kinyírja a neki nem tetsző civil szervezeteket"

helyes, nekem se tetszenek"

Ez alapon akár el lehet vágni Orbán nyakát fültő-fülig is, nem? Csak mert nem tetszik.
"Aki nem velünk van, az ellenünk", ugye, és hát Simicska nincs velük, és aki Simicskával van, az ellenség, azaz Kálmán Olga az eddiginél is jobban szúrja a szemüket, tessék csak nézni: Lokál:..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.19 14:45:46
@Legeslegalja: Nem percek alatt...

Évek alatt.

Ideológia és anyagi érdektől vezérelten.

Ha eddig elkerülte volna a figyelmedet, akkor legalább most tudd meg: Németh Sándor már rég' kiegyezett Orbánnal. Legfeljebb kevés szó esett eddig róla a médiában, nem volt a széles közbeszéd tárgya.

Az ATV már hosszú idő óta látszatellenzéki, látszatbaloldali tévécsatornaként működik. Baloldali-liberális újságírókat foglalkoztat, miközben a háttérben annak tulajdonosa, N.S teljesen más nézeteket vall magáénak, és Orbánnal kokettál, miközben a Jobbikot is magához öleli.

Az ATV az évszázad átverése. Nézők millióit téveszti meg nap mint nap. De egyre több embernek fog felnyílni a szeme, mert Németh nem bír a vérével és hírigazgató fiacskájával tovább és tovább fogja süllyeszteni az ATV a lejtőn. Eltüntet minden értelmes műsort, elüldöz minden tehetséges újságírót, a hatalom érdekeinek megfelelően, miközben továbbra is fenntartja a ellenzékiség látszatát - igaz, egyre kevesebb sikerrel. Egyre inkább nyilvánvalóbbá fog válni, miről is szól ez a csatorna: az átverésről, az ellenzék és szavazóik bekerítéséről és semlegesítéséről.

Az meg, hogy Kálmán egy olyan tv-hez megy, amely ugyancsak szimpatizál a Jobbikkal, azt ő szvsz kurvára leszarja. Az egyre jobban magából kivetkőző, szektás ATV-ből menekült el, ezt a kompromisszumot valószínűleg felvállalta. Hagyják dolgozni, és kész. Talán Kálmán mindeddig rendelkezett némi autonómiával, és talán nőtt rajta az utóbbi időben a nyomás oly'c mértékben, hogy azt saját szakmai önazonosságával tovább már nem tudta egyeztetni és távozott.

A pontos mozgatórugókat nem ismerjük, de az biztos, hogy a csatornából, annak vezetési gyakorlatából lett elege és nem a magasabb gázsi miatt váltott, mint ahogyan azt a rárepülő hazug hatalmi propagandagépezet beállítani próbálja.
December 15-e fekete-nap lett a kommentelők népes táborának naptárában, most már tényleg közeleg a világvége!  Ez is megtörténhet Pannóniában?! Mi lesz így a temérdek e-aktivistával? Népünk megmondóembere, a bárdolatlan stílusáról közismertté vált Bayer Zsolt, letiltotta blogján a…..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.17 22:40:44
A pénz utáni vágy az alapja a mai Fidesz kormányzásnak, minden más csak leplezés. És a jobboldali szavazók ezt eltűrik. A középkori Magyarországon az akkori hagyományoknak megfelelően a nemzet részeit képezték, a nemzetbe tartoztak a nemesek. Ám csak ők lehettek tagjai a Natio…..
Amióta Rogán Cilike szelfipartnere, a bulvárkirálynő Szalai Vivien lett a kanális hírigazgatója, soha nem látott zuhanórepülésben van a TV2. Andy Vajna összeharácsolt csatornája szellemileg az Anettka TV színvonalát hozza, miközben politikailag az Echo TV babérjaira tör. Szalai Vivenről annyit…..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.15 19:11:53
@Zsoltbacsi: "...nincs igenye arra, hogy visszajojjenek a Friderikusz/Balo/Meszaros/Juszt felek, es ok osszak az eszt."

A kisujjuk alatt a piszok többet érnek nálad, te féreg.
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.15 19:25:32
@Zsoltbacsi: "Sulyedhet barmeddig a TV2, annyira nem tud melyre kerulni, mint a gyurcsanyista koztv."

Abban a "gyurcsányista" köztv-ben voltak épeszű, normálisnak mondható programok. Közéleti és szórakoztató műsorok egyaránt. No meg volt normális híradó. Mert bizony az volt még 2010 előtt. Semmi elfogultság az akkori kormányoldal felé. A 2002-es hatalomváltás után még érződött némi óvatos elfogultság a Medgyessy-kormány irányába (bár az sem volt mérhető a 2002 előtti orbánista trágyahíradó színvonalához képest), de 2006 után már semmi ilyet nem nem lehetett felfedezni úgy általában a közmédia politikai műsoraiban. Akkoriban a közmédia tette azt, ami a dolga. Beszámolt, utánajárt, tájékoztatott. Nem hallgatott el információkat, és nem gyártott iparszerűen hazugságokat. Úgyhogy ne próbálj takaródzni a múlttal, ne próbáld szándékosan összemosni a dolgokat (de mert ők is...) mert ugyan megteheted, de nyomban pofán leszel csapva.
Sokkoló információkhoz jutottunk a nemrég lezárult Liget Park Fórumon. Már korábban megírtuk a blogon, hogy Persányi Miklós, az SZDSZ volt környezetvédelmi minisztere és jelenleg az Állatkert igazgatója adta be a derekát a Liget Projektnek. Így ő kapta azt a PR-feladatot, hogy vezényelje le az…..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.15 13:19:29
@Ballib cenzúrázók réme 19: Ebben az országban onnantól lesz fejlődés és megújulás, hogy a főnöködre és sleppjére életfogytiglani fegyházat mond ki a törvényes magyar bíróság. Egy új Országgyűlés eltörli az Alaptörvényt, új alkotmányt és új választási törvényt alkot. Kidobja a domesztikált AB-t, új alkotmánybírákat választ, ill. visszaadja a testületnek a korábban elvett jogait.

A KSH valós adatokat fog közölni, lesz valódi közszolgálati média, normális hazai sajtóviszonyok. Lesz új köz-és felsőoktatási törvény. Nem lesz Klikk. Az önkormányzatok visszakapják jogaikat és vagyonukat.

Nem lesz (ennyi) korrupció, nem fognak kormányzati emberkék minden uniós pályázati forrást lenyúlni. Nem lesz pofátlan hazudozás, állami bűnözés, pénzlenyúlás, fosztogatás, szabadrablás, és mindezt gúnyos vigyorral való nyugtázás, cinikus pofánkba röhögés.

Innentől lesz fejlődés és felvirágzás az országban. Addig csak az amortizáció, a nyomor és a pusztulás,
A miniszter közelmúltbeli megszólalására reagál egy nyilatkozat, amelynek szerzői visszautasítják a kormányzat részéről feléjük nyújtott kezet. Meg is indokolják, miért...
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.15 13:18:37
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.12.01 14:05:16
Letsdosthg! Ásotthalom 2016.11.29 17:23:33
Honfitársamnak, Toroczkai Lászlónak! Tegeződve írok, nem tiszteletlenségből, hanem egyszerűségből, közvetlenségből, könnyedségből. Sokféle véleményed lehet a menekültválságról, ami Európát is érinti. Sokféle véleményed lehet a terrorizmusról, kultúráról, vallásról, szexuális orientációról.…..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.11.30 11:58:45
@na4: "Gábor a pedofilnak ne tiltsd meg, hogy pedofil legyen, mert joga van hozzá."

Te kis hitvány lény: ne keverd a pedofilokat a melegekkel, és a muzulmánokkal. Kurvára nem ugyanaz a kategória, legföljebb a te hitvány, bitang elmekóros fajtád csökött agytekervényeiben.
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.11.30 12:01:15
@pulsarito: De nem Ríjádban vagyunk, te barom. Magyarország Alaptörvénye (még ez a mocskos orbánista fércmű is) - elvileg legalábbis - biztosítja azokat a jogokat, amelyekkel az ásotthalmi rendelet szembemegy.
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.11.30 13:56:20
@pulsarito: "Látom nálad is tombol a liberális tolerancia, a más véleményének meghallgatása és rendkívül magas az érvelési kultúrád."

Meghallgattalak, illetve elolvastalak. És csak ismételni tudom magam:

Nem Ríjádban vagyunk, te barom.

Nem Ríjádban vagyunk, te barom.

Nem Ríjádban vagyunk, te barom.

Magyarországon vannak törvények, azokat kell betartani és betartatni.

Magyarországon vannak törvények, azokat kell betartani és betartatni.

Magyarországon vannak törvények, azokat kell betartani és betartatni.

Fel vagy képes fogni, te barom? Te selejt?! Te állat?! Te értelmi csökevény?!

"További szép napot!"

Jó, kösz. Neked viszont ezek után semmi jót.
"A legsötétebb éjszaka is idővel véget ér és kisüt a nap!" „Mély levegő, tiszta lap.” – így kommentálta Hosszú Katinka és Gyurta Dániel, hogy lemondott Gyárfás Tamás, az Úszószövetség elnöke. Nem akarjuk elrontani a méltán népszerűtlen Gyárfás Tamás távozása feletti örömöt. Hiszen a…..
    Lerágott csont már, hogy a Demokratikus Koalíció kollaboránsnak titulálta az LMP-t az alkotmánybírák megválasztása miatt. Szerintük a megegyezés bebizonyítja, hogy az LMP nem ellenzéki párt. Kvázi kiírták magukat az ellenzékből. Van egy rossz hírem: az LMP soha nem is írta be magát abba az…..
Balog szerint nem létezik funkcionális analfabetizmus, az oktatási államtitkár szerint meg túl sokan mennek gimibe. A két politikus mintha túl sok tudatmódosítót szedett volna be, mielőtt nyilatkoztak volna a sajtónak.  ..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.11.25 20:55:20
A Pharaon-ügynek sok tanulsága van, érdemes róla olvasgatni, például azért, mert a sztori segít megérteni, hogy mennyire nem osztható fel a világ fekete-fehér, jó-rossz, Kelet-Nyugat, terrorista-nem terrorista tengelyek mentén. A magyar politikai elit természetrajzát is jobban érted, ha megismered…..
Sokan szívükhöz kaphattak, amikor az államfő mosolyogva riposztozott, de az orosz érdekeket egyre kevésbé lehet figyelmen kívül hagyni. Az Orosz Földrajzi Társaság november 24-ei díjkiosztó ünnepségén kérdezte meg Vlagyimir Putyin egy kisfiútól, hogy hol ér véget Oroszország határa. A gyerek…..
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.11.25 16:22:49
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: "Az egyén szabadsága a modern liberalizmusban erősen csökkentett."

Az egyén szabadsága a modern liberalizmusban mind szélesebb körű lett. Te valami a 19.sz-i nemzeti liberalizmusban gondolkodsz, azt tartod mintául. Ez a reformkorban alakult ki és ez volt a uralkodó ideológia idehaza is 1867 után a regnáló Szabadelvű párt jóvoltából. Ott, ahol csak egy példát mondjak: korlátozott volt a választójog. Tehát csökkentett. Ehhez képest a XX. században? Ma?
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.11.25 16:29:37
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: " Értsd meg: aki nem akar liberális uralmat, kizsákmányolás, homokos-pedofil jogokat, az nem feltétlenül gonosz..."

Nincsenek külön homokos-pedofil jogok. Egy normális társadalomban, amely tiszteli az emberi szabadságjogokat, pontosan ugyanannyi jogok illetik meg a melegeket, mint bárki mást. Nem a társadalom fölött állnak. Egyenlőek másokkal.

Ezt megkérdőjelezni, ez ellen ágálni nettó gonoszság.

Ahogy írod ezeket a sorokat, szinte látom magam előtt, ahogy a Sátán vigyorog rád.
fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.11.25 20:07:34
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: "Ez Oroszországban is így van."

Nincs így. A homók még bejegyzett élettársi kapcsolatot sem létesíthetnek. Ezen felül üldözik őket. Ha felfedik magukat, a puszta létük is veszélyben van.

www.hatter.hu/hirszolgalat/irorszag-meleghazassag-oroszorszag-meleghalal

És létezik Oroszo.-ban melegellenes törvény, csak rosszul emlékeztem, de most kikerestem:

index.hu/kulfold/2013/07/01/putyin_ujabb_melegellenes_torvenyt_irt_ala/

Javítom magam, mert (legalábbis egyelőre) tényleg nem bűncselekmény a homoszexualitás az országban, mint korábban írtam, de tulajdonképpen szinte mindegy is, mert a melegeket ez a törvény mindenképpen hátrányosan érinti és megbélyegzi őket azáltal, hogy a homoszexualitást a társadalomra veszélyes jelenségnek, ezáltal a melegeket a társadalomra veszélyt jelentő elemeknek állítja be. Innen már csak egy lépés a homoszexualitás bűncselekménnyé nyilvánítása, amire még könnyen sor kerülhet, ha tovább folytatódik a visszakanyarodás a múltba, mint tendencia. És mivel a bitang, embergyűlölő Trump jóvoltából az USA le fogja venni tekintetét Putyinról (nem mintha ez utóbbit eddig is nagyon akadályozta volna) borítékolható a helyzet továbbsúlyosbodása Oroszo.-ban. Persze messze nem csak a melegek jogai tekintetében.