Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mtrvic

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban talán még inkább érvényes, mint korábban, hogy – akár csak a jó pap – a jó MLM-es is holtig tanul. Különösen igaz ez az internet elképesztő térnyerése következtében, ma már ugyanis bárki hozzáférhet több száz, vagy inkább több ezer specifikus oktatóanyaghoz. Legyen az írott, audio, vagy…..
Az őszinte visszajelzést nem csak arra kell használnia egy feltörekvő cégnek, hogy saját egóját építse. A kritikákat meghallgatva és megfontolva kell tovább menni az elképzelt úton, hogy a szolgáltatás egyre jobb, a vállalat pedig egyre erősebb legyen. Mi kizárólag így tartjuk…..
Ma már az emberek 70%-a mobilon internetezik, különösen igaz ez azokra, akik folyton úton vannak. E-mail és közösségi média, hírolvasás, tőzsdeindex, a rohanó tempóban dolgozóknak a nagyképernyős okostelefon és a korlátlan internet már nem csupán luxus. Pár év alatt a…..
MLM szoftver Mire jó az MLM? 2016.10.28 13:32:13
MLM-rendszerű értékesítésre nem minden termék és nem minden elképzelés alkalmas. Fontos megvizsgálni a cég struktúráját, hiszen az arra alkalmatlan felépítésű cégek csak szenvedni fognak az MLM szabályrendszerében. Van önnek pár jó tippünk, amennyiben most fontolgatja MLM-cég alapítását, vagy ha…..
Reméljük, hogy ezzel mindenki egyetért, de a biztonság kedvéért, azért kifejtjük egy kicsit jobban is, hogy mire gondolunk. Az online marketing, illetve a webdesign területén nem ritka, hogy a felhasználói élményre (User eXperience – UX) hivatkoznak. Oldalak százait lehetne teleírni az ezzel…..
Noha egy professzionális MLM szoftver elengedhetetlen egy jól működő, sikeres cég felépítéséhez, egy új étterem kialakítását sem a lábosok beszerzésével kezdi az ember. MLM-es vállalatokkal dolgozunk hosszú évek óta, ezért van némi tapasztalatunk ebben a műfajban, sok kis…..
Az MLM rendszerű cégek berobbanása óta sokan próbálkoztak már hasonlóval Magyarországon, de az igazság az, hogy többen buktak el, mint ahánynak sikerült maradandót alkotnia. Utóbbiak esetében nem is feltétlenül azokra gondolunk, akik silány terméket próbáltak rásózni a vevőkre, vagy esetleg a…..
Ha egy bináris rendszerű MLM hálózatba történő belépésről kell meggyőzni valakit, akkor már koránt sincs olyan könnyű dolgunk, mint az unilevel kompenzációs terv esetén. Beszélnünk kell fáról, és annak a gyökeréről, bal és jobb oldalról, lábakról, és semmi garancia…..
Amikor valaki úgy dönt, hogy csatlakozik egy MLM rendszerű értékesítési hálózathoz, akkor azt is tudni szeretné, hogy mekkora haszonnal kalkulálhat. Ezt, persze, nehéz előre megmondani, de abból, ahogyan az egyes kompenzációs rendszerek felépülnek, már lehet némi fogalmunk róla, hogy mire…..
Az MLM rendszerekben alkalmazott kompenzációs rendszereknek számtalan fajtája létezik, amiknek egytől egyig megvannak az előnyei, de ugyanakkor a korlátai is. Ha valaki egy saját hálózatot szeretne indítani, akkor érdemes megfontolnia, melyik a leginkább ösztönző és átlátható…..
Ha vetünk egy pillantást az MLM rendszerben működő hálózatokra, akkor jól látható, hogy a szépségipar dominál közöttük. Ezek után nem csoda, ha a legsikeresebb, azaz a nemzetközi szinten legnagyobb árbevétellel rendelkező vállalkozások között is szép számmal találunk kozmetikai cikkeket forgalmazó…..
Amikor a multi level marketingről, vagy a hálózatos értékesítési rendszerekről van szó, akkor gyakran halljuk azt a mellette szóló érvek között, hogy a saját magunk főnökei lehetünk. Jól hangzik? Természetesen! Hiszen ki ne szeretné beosztani a saját idejét, és akkor…..
Amikor egy ismerőse megkeresi azzal, hogy van egy remek ajánlata az Ön számára, valószínűleg gyanakvással néz majd rá. Hiszen ami jól hangzik, és jól néz ki papíron, rengeteg kockázatot rejthet magában.  Mielőtt tehát belevágna, és csatlakozna egy MLM értékesítési rendszerhez, érdemes egy kis…..
Az MLM értékesítő szakma ugyanolyan, mint bármelyik másik: találkozunk kihívásokkal, előfordulnak hullámvölgyek, jó és rossz pillanatok. Talán Ön is elgondolkodott azon, hogy érdemes-e belevágni vagy ha már belevágott, megéri-e a sok energia- és időbefektetést. A továbbiakban azt mutatjuk meg,…..
Az előző két bejegyzésünkben már nyújtottunk kis segítséget és előrukkoltunk pár ötlettel annak érdekében, hogy az Ön üzlete is sikeresebb lehessen. Hogyan növelhetjük weblapunk, blogunk látogatottságát? Miért jó az nekünk? Minél többen tévednek honlapunkra, annál nagyobb az esélye, hogy újabb…..
Az előző bejegyzésünkben már elkezdtük a sort: tippeket osztottunk meg, hogyan is tehet szert több látogatóra honlapján. A minőségi cikkek publikálása és az oldal videókkal való színesítése mellett természetesen még számos stratégiához nyúlhatunk...
Rendkívül fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogyan növelheti MLM-üzlete weblapjának forgalmát. Mi haszna egy oldalnak, ha azt senki sem látogatja? Amennyiben nem éri el, hogy oldalát sokan látogassák, az Ön híre sem terjed és másokat sem fog ezzel ara biztatni, hogy Önhöz hasonlóan belépjenek a…..
Bizonyára hallott már a Maslow-piramisról. Ez Abraham Maslow motivációs piramisa, mely szükségleteink hierarchiáját mutatja. A piramis alján olyan alapvető élettani szükségletek helyezkednek el, mint az éhség vagy szomjúság, a második szinten a biztonságot és a védelmet találjuk, a harmadikon pedig…..
Az MLM-vállalatokban két lehetőségünk van: dolgozhatunk teljes odaadással, mindent beleadva és így egy idő után sikeres vezetővé válhatunk, de ehelyett választhatjuk a kevesebb energiabefektetést igénylő utat, vagyis maradhatunk a komfortzónánkban. Ha ez utóbbi mellett döntünk, akkor azt is el kell…..
MLM szoftver Könyvajánló 2016.05.13 15:53:34
Jelen bejegyzésünkben egy olyan könyvről írunk, melynek elolvasása bármely MLM-vállalat dolgozói számára kötelezőnek kéne lennie. A továbbiakban ki is fejtjük ennek okát, azonban először nézzük csak, ki is a könyv írója? Miért hitelesek szavai? Simon Sinek stratégiai kommunikációt tanít a New…..
A XXI. században gyakran hallani a „válság” szót. A fiatalok az egyetemről kikerülve azzal szembesülnek, hogy nincs számukra munkahely. Egyre többen utaznak külföldre szerencsét próbálni, sokan azonban felfigyelnek az MLM-vállalatok által kínált lehetőségre. Egyes közgazdászok szerint a XXI. század…..
Korábban már volt arról szó, hogy az értékesítéshez az értékesítő részéről széleskörű tájékozottságra van szükség. Nem elég, ha mindent tud a termékről vagy szolgáltatásról, ismernie kell a különféle értékesítési technikákat is. Csak akkor lehet sikeres, ha jókor, jó időben, kreatívan alkalmazza…..
Az MLM-vállalatokban legtöbbször az átláthatatlanság okozza a legnagyobb gondot, hiszen rendkívül bonyolult rendszerekről beszélünk, összetett forgalom- és jutalékszámítással. Hogyan lehetne orvosolni a problémát? Olyan szoftvert kell használnunk, mely megbízható és melyre hosszú távon is…..
Előző bejegyzésünkben az ideális értékesítőről volt szó és hogy kicsit felfrissítsük a memóriánkat: a sikeres értékesítő hozzáállása pozitív, rendelkezik egyéni és értékesítési képességekkel, emellett pedig nagyon jól ismeri vállalatát és a terméket vagy szolgáltatást, melyet értékesít. Ebben a…..
A következőekben bemutatjuk, milyen alapvető tulajdonságokkal és készséggel kell rendelkeznie annak, aki eredményes értékesítő szeretne lenni MLM-üzletében. Hogy az eredményességhez az értékesítőknek mire van szüksége, azt általában a vezetők, különösképp az értékesítési vezetők határozzák meg.…..