Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szociál

24 bejegyzést írt és 15985 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Gondolkodtunk róla, legyen-e poszt a témáról. De már a csapból is ez folyik, mindenhol erről olvasni. Mi újat írhatnánk még? Ezért poszt helyett csak egy beszélgetős oldalt hozunk létre. Úgy néz ki még eltart ez az állapot egy ideig, így egyszerűbb, ha egy helyen lehet beszélgetni…..
szociál 2022.08.06 10:07:27
@Lorrh:
Ahol meg nem a populisták nyernek pl franciák, ott meg annyi a feka meg az arab hogy az fogja kinyírni őket, Belgáknál is szép világ van.
szociál 2022.08.10 12:21:42
@Egon, az egér:

Fahéjas-vaníliás-citromos-pacal is ütős lenne :)
    Szerintem nem én vagyok az egyetlen ember az országban, vagy azon túl, aki mostanában azon gondolkodik, hogy mi a Picsa lesz velünk, elkényelmesedett, európai, fehér, népekkel, ha nem lesz mivel fűtenünk, nem lesz mivel világítanunk és még az üzletekben sem lesz élelmiszer. Vagy ha lesz is…..
szociál 2022.08.06 10:03:58
@Diorella Queen:
Reggel voltam a spárba, ott ment a légkondi ezerrel, sztem még túl is hűtötték, ott sír nekem a pénztáros kiscsaj hogy van még egy hete és húz el a faszba mert tele a töke hogy nincs elég ember, 3 ember munkályát végzi és 180 rugót keres, egy taki többet keres.
Aldiba meg állítólag minden patikamérlegen megy, idő úgy bevan osztva mint a rabszolgáknak, de ott legalább jobb a fizu.
szociál 2022.08.06 16:52:33
@Lorrh:
Letelepedési kötvényekből is kapott mindenki akinek van pénze, mindegy hogy arab, vagy orosz, ennek is rohadtul örült az eu :)
És azt a pénzt is ellopták Rogánkáék, azt se a költségvetésbe tették.
szociál 2022.08.07 07:24:54
@Diorella Queen:

Irakban 52 fokot mértek, a valaha mért legnagyobb a Földön.
Gondolom ott a börtönökben nem igen megy a klíma :)
Azért az 52 fok már őket is megviseli pöttyet, elindul egy verejték csepp a seggük felé :)
Sevillában 25 napig 40 fok volt, azért az se hepi :)

@Lorrh:
Már nem merek a fridi oldalára menni mert csak a valósággal szembesít, nem mondom hogy jobb nem tudni róla, de azért néha szünetet is kell tartani mert becsavarodsz
Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire pocsék lett a világ körülöttem, vagy pusztán csak depressziós leszek? Eszembe jutott a minap a The Mandalorian c film egyik jelenete, amiben a főhős mindenkit lekaszabol, mérföldeket fut a film alatt. Körbe a sivatag, a lemenő nap sugarai hullámzanak a…..
szociál 2022.07.29 07:18:24
@Diorella Queen:
Én nem voltam oda a kiskutyákért sose, németjuhász méret az oké, esetleg bullterrier az jöhet, de azok esznek is, nem jutna nekem párizsira sem.
szociál 2022.08.02 13:38:34
@Diorella Queen:
Legalabb a kutya feldob ebben a szopeaux idoben :)
Orulok hogy bevalt a kiskutya :)
Attol felek sokan mar nem engedhetik meg maguknak a pet-ek tartasat, de sztem sokan inkabb nem fizetik a villanyt minthogy a kutya/cica ne egyen.
A nagy tőkések, befektetők  aljasok és ez mindig így volt, amióta a világ, világ. Folyamatosan fosztogatják a kis hétköznapi emberek pénzért, nehezen összekuporgatott vagyonát. A történelem során sokkal durvább és kegyetlenebb módszereket alkalmaztak a mainál. A lényeg viszont nem változott túl…..
szociál 2022.07.24 06:41:25
@s: @Lorrh:

Az tiszta sor hogy a DK tartja életben Viktort és a fideszt, ha nem lenne Gyurcsány meg Dobrev, akkor mégis hogyan Gyucsányozna a Vitya 12 évig ?
Ez a látszat ellenzék is egy vicc, többi párt is kamupárt, nekik sincsenek programjaik mi lenne ha hatalmon lennének, Vitya farvizén szedik meg magukat, megkapják a fizetésüket, köszönik szépen ők ebből jól megélnek, minden más le van xarva.
Vagy mindgyiknek Hadházy Ákosnak kellene lenni, vagy Kétfarkú Kovács Gergelynek aki mindenbe belszarik mert nem tudja komolyan venni ezt a sok faxt.
Sztem Vitya megegyezett Gyurcsánnyal, hogy oké nem mész börtönbe, csak maradj a politikában, és azt csinálsz amit akarsz, még fikázhatsz is, mi pedig megoldjuk :)
Kibaszott bábjáték megy a parlamentben.
szociál 2022.07.24 09:23:36
@Diorella Queen:

Nem kellett ahhoz orosz pénz, mérhetetlen mennyiséget loptak, de biztos volt orosz segítség is.
Tusványosi parasztok kapnak egy stadiont meg néhány templomot és már mennek is szavazni.
Ha nincs Gyurcsány família a parlamentbe akkor sokkal könnyebb dolga lenne az ellenzéknek.
Idegbaj.blog.hu 10 évente válság 2022.07.04 19:46:59
  Most már nyugodtan elmondhatom, a saját bőrömön tapasztaltam a tényt, miszerint tíz évente beköszön a nagy gazdasági világválság, valamilyen formában és az egész világot érintve. Visszatekintve a kiváltó okok igen változatosak. Volt itt minden a történelem során. És könnyű lesz okot találni a…..
szociál 2022.07.16 08:55:38
@s:
egy ilyen impotens ellenzékkel mit csináljunk ?
Addig kellene tüntikézni amíg az oligarhák is befizetik a rájuk mért adót, de ezektől a piknik hangulatú összejövetelektől nem igen szarja össze magát Vitya.
Kata úgy is aláírja az új Katát, szarabb mint Áder.
Viktor seggét nyaló vénasszonyok most megfogják érezni milyen az mikor elmegy az összes pénze csak a rezsire, és kaját még nem vett, gyógyszert meg pláne nem .
szociál 2022.07.16 11:44:57
@Diorella Queen:
Putyin nem allt volna le, mar ott elvolt baszva hogy a krim felszigetet is hagytak elfoglalni, ez a fasz meg a finneknek is nekimenne, beteg allat.

Sargamellenyes niggakra gondolsz?
Nyugaton lehet tuntetni, de a franciaknal koztudottan a legutaltabb szerv a rendorseg, mindenki utalja ezek nem csak a niggakat verik .
Injabb azon agyalj itthon mi lesz, egyre kevesebb a rendor, egyre csorobbak a romak....lesz itt csikago.
Nyilván a cím túlzó kissé, ám az biztos, hogy az amerikai városok szerkezetének képe sok esetben nagyon hasonló (vagy egyszerűbben fogalmazva, sok amerikai utca tűnik ugyanolyannak). Ennek nagyon érdekes oka van, némi „először jó ötletnek tűnt” érzéssel fűszerezve, derül ki Dániel posztjából...
szociál 2022.07.13 16:14:57
@Zsuzsi65:
Nekem is Los Angeles vagy San Diego tetszik igazán, ráadásul Sandiegoban még a klíma is kifejezetten jó.
Nyilván nem lehet annyit gyalogolni mint New Yorkban, de ott van metro ,nem is kell autóba ülni, L.A.-ben nincsen tömegközlekedés, de nem is kell, az úthálózat kifogástalan igaz utálom a meleget, de inkább L.A. mint Berlin.
Florida a páratartalom miatt meg kizárt.
    Egyik nap ráírtam a messengeren, a volt munkatársnőmre, aki szép, húsz éves, és legalább három nyelvet beszél perfekt. Továbbá van neki valami laborasszisztensi végzettsége. Arra voltam kíváncsi, sikerült e vajon munkát találnia? Hát nem. Tele volt panasszal, hogy nettó kétszázakat, kettő…..
szociál 2022.07.01 08:34:53
@s:
Azért az esélyesebb 30 milla skandin jobb,mint az esélytelen milliárdok az ötösön.
A szánalmas az egészben az hogy ilyen infláció mellett is röhejesen keveset fizetnek ha nem találod el a telitalálatot.
A 4-esre alapból 5 millát kifizethetnének, de ezek annyira szarrágók hogy az alsóbb osztályokban se emletek szinte semmit, bezzeg a lottó árát igen.
Figyeld meg a lottó árát is felviszik inflációra hivatkozva, mindig eljátsszák, az eurónál érthető mert fos hozzá képest a forint, de baccameg néhány ve még 100 fot volt a lottó az ötösön.
szociál 2022.07.03 08:18:37
@s: @Lorrh:
Annyira esélytelen a sakndin hogy ott szinte minden héten van telibevert találat.
Ha van egy hónap kihagyás akkor felugrik 400 millára a nyeremény, egy hét kihagyás után is 100 misi felett van, szal skandit érdemes játszani, igaz ne orrvérzésig, kevés szelvénnyel is van esély.

kepkuldes.com/image/UwEiwF

Ötös lottón most jó számokat húztak, nem is lepett meg hogy elvitték, de a 4-es megint szánalmasan keveset fizet.
szociál 2022.07.06 07:57:23
@Diorella Queen:
Azért én már erősen tikkelnék ha már a 4. héten is kupac xar várna otthon.
Egy macskaalom nem jó neki ?
Hátha oda szokik.
>< Természetesen az utolsó pillanatban Anna lebetegedett, így egyedül utaztam Tamás esküvőjére.   Nem kellett volna.   Az embernek nagyszerű elméletei lehetnek a világról, ám semmi sem pótolja a terepmunkát, mondogattam magam elé a repülőn. Gondoltam ha már úgyis átültetnek a családos…..
szociál 2022.06.19 08:44:18
@Puerto Prince:

Ezek után várom mi lesz a 2. rész :))))
Adjál ezeknek az európai pitsáknak, csak elvannak kényeztetve :P
szociál 2022.06.23 17:51:20
@Szőkenőő:
Szösszentél egyet otthonszülőnő :)

Otthon kádban szülni biztos jó, de engem megnyugtatna a kórház, mert ott vannak műszerek meg sürögnek a nővérek, már ahol van nővér és orvos, mert ugye sorra zárnak be a szülészetek :))
De hagyjuk a poltikát mert ma második napja hogy semmilyen hírt nem nézek és nem olvasok :)
Igazi realaxman leszek :)
szociál 2022.06.24 10:22:53
@Puerto Prince:
Akik az otthonszülésnél segítenek bábáknak hívják ?
Azért ők is tapasztaltak gondolom, de a szülés után mi a menete azt nem tudom, talán be kell vinni a szülészetre ahol beteszik az inkubátorba ?
Nem értek hozzá, ritkán szülök :)
Amúgy a dokik is eltudják cseszni, már az ultrahangnál is, és ha a gyerek retard lesz vagy down szindrómás akkor ki a hibás ?
Mert dokikat ezért felfüggeszteni nem igen szoktak, pláne most hogy ember hiány van.
Oda jutottunk hogy oroszrulett korházban szülni magyarországon :)
De nem politizálok, mert zen vagyok :P
 Sikeresen megszereztem az aranyműves bizonyítványt. De soha nem fogok neki maradéktalanul örülni. A benne szereplő közepes jegy ugyan is egy irdatlan nagy hazugság. Jogorvoslati lehetőség nincs. Ez is egy olyan szarcsimbók dolog, amit életem hátralévő részében cipelhetek magammal.  80- 90 körül…..
szociál 2022.06.15 08:04:48
@Diorella Queen:
Sajnálom :(

Azért valamit csak ér a papír
Nem vagyok egy bőgős típus. Inkább az szokott a problémám lenni, hogy nem nagyon tudok sírni, amikor pedig igen nagy szükség lenne rá, akkor sem megy. A sírás mint tudjuk, lelki megkönnyebbülést hoz az embernek. De be kell vallanom, hogy a Stranger Things 4. évad 4. epizódján, rommá bőgtem magam a…..
 :D Nemsokára repülőn talál a Jóisten, útban a Kárpátok felé, és amíg a szextúrára való képeket várom, csendben dobolok a lábamon, ahogy a gép fokozatosan elhagyja a Csendes-óceánt. Egyszer már átmentem rajtad is, mormolom elégedetten az ablak mellett ülve, és kezemet végigfuttatom feleségem karcsú…..
Nos, amíg próbálom megkeresni az alvókámat ebben az elképesztő hőségben, egy inast megkértem, hogy félóránként hozzon felváltva egy kancsó hideg vizet, majd egy kancsó frissen turmixolt mangólevet. Remélem, nem köp bele, mert eléggé az éjszaka közepén vertem fel ezzel a nem túl elegáns kéréssel,…..
szociál 2022.05.25 08:52:33
@Puerto Prince:
" Itt többnyire olyan emberekről van szó, akik amúgy is raknak fel magukról meztelen képet netre, vagy minimum fürdőruhásat :) "

Én meztelen képet sose rakok ki magamról, de van egy rossz szokásom mikor diszkomfort érzésem van a hőségtől, akkor előszoktam kapni jancsikát zsákkal együtt, és kilógatom, had járja a levegő, a belvárosban és az óvoda mellett megnéznek és gúnyos megjegyzéseket tesznek, de kit érdekel szabad országban élünk.
Ja ez nem az USA, mindegy akkor is előveszem ha kedvem tartja :P
szociál 2022.05.25 11:30:09
@Puerto Prince:
:)

Vegre megert valaki :)
szociál 2022.05.26 07:51:14
@Puerto Prince:
Ahányszor összefutok egy óvónővel ,mindig a seggére csapok és kacsintva oda súgom neki hogy "rosszkislány" ;)
És ezért járok annyit óvodákba :)
   Az életem során, valamiért soha nem volt lehetőség arra, hogy felnőttként kutyám lehessen. Gyerekkoromban sem volt, csak amikor már kamasz  lettem és leköltöztünk a kertvárosi részre. Akkor volt pár kutyánk, de akkor nagyrészt már, más dolgok érdekeltek jobban. A legtöbb embernél a  kutyakérdés…..
szociál 2022.05.16 16:29:45
@Diorella Queen:
vegyél mellé egy macskát is, az majd helyre teszi :)
szociál 2022.05.18 06:17:40
@Diorella Queen:
Tegnap jövök a boltból haza és látom az egyik kutyás lakó (tacskós) rászól a kiskutyájára hogy : -nem ugatunk a hajléktalan bácsira !
Sztem aki a padon ült még hajléktalan se volt, csak kicsit rottyon volt, nézett ki a fejéből mikor meghallotta :)))
Pedig a nő doki :)
szociál 2022.05.19 09:13:54
@Diorella Queen:
Ekkora kutyát azért jó tartani mert nem eszik sokat, igaz égeti a kalóriát mert pörög, de sztem akkor is elég lesz nagykorában a napi egy étkezés.
Gondolom nem kilós konzerveket veszed neki, hanem azokat a kis szardiniásdoboz nagyságúakat, bár azokból is lehet drágát találni.
Még így is jobban jössz ki mint egy láncdohányos.
Nem vagyok képben ezzel a debil jelenséggel, hogy világviszonylatban mennyire szokványos az hogy, a buta és tehetségtelen, de lopásban és egyéb fehér galléros bűnözésben tehetséges embereket tisztelni illene, bármilyen módon ?! És van, ahol ezt a hányingerkeltő tisztelet kikövetelik és…..
szociál 2022.05.17 07:23:15
@Bandibacsi34:
" Mintha barki jobb lehetőség lenne! OV a legkisebb rossz. Ez teny. "

12 év kormányzás után mit tud felmutatni Vitya ?
Hogy a román lej sokkal erősebb, azok a cigányok is rajtunk röhögnek .
12 év lopás után nem ilyen szarul állnánk ha nem lopták volna el az összes eu-s pénzt.
És nem kellene a kovidra meg az ukrán háborúra fogni hogy ennyire bedőlt a forint, nem 12 éve van ez tudtommal.
Amíg nem kap esélyt a másik oldal, addig nem tudthatod hogy mi lenne HA.
Amíg a Vitya zsebében van az ügyészség és a nav addig bármit csinálhat , az alternatív energia kiváltására kapott eus milliárdokat is ellopja majd szerény véleményem szerint, mert a vérében van a lopás, és ugye orosz gáz nélkóül, és más alternatíva nélkül pedig megfagy a magyar, de őket nem érdekli mert leutaznak Mallorcára Tiborczék után.
szociál 2022.05.17 07:28:18
Egon, az egér Antigurméság 2022.05.08 15:42:57
Nem is lenne időm/energiám, hogy a kertem minden egyes négyzetméterét tüchtig rendbentartsam, de nem is akarom. Mindig hagyok egy kis dzsumbujos részt, ahol számos élőlény találhat élőhelyre, leginkább zöld gyíkok. Idén nagyon aktívak tavasszal, a hímek mutogatják a kék torkukat, és kergetik…..
szociál 2022.05.14 08:33:28
@Egon, az egér:
Nálad szép kártyásabb ner lovag a világon nincs :)
Csak a gourmet :)
Van egy csaj ismerősöm aki mindig kisérletezik a kerti zöldségeivel, olyan fotókat küld a kész ételekről hogy lelárvázok menten, konyhafőnök shéfek is megemelnék a kötényüket :)
Én a kivitelre egyenlőre nem adok, inkább az ízre, lexarom hogy ronda ha finom :))
szociál 2022.05.15 13:45:00
@Egon, az egér:
Nem lehet rossz, lehet az ananászt is elbírja
  Nagyon ránkfért egy kiruccanás, és mivel úgyis le kellett a nyaralómban permetezni a gyülölcsfáimat, tettünk egy jó nagy kirándulást. Édesapjánál volt szombaton, hozzá mentem le vasárnap reggel, aztán rögtön egy kávézással kezdtük a The Rusty Coffee Boxban. Nem voltak hajlandóak nekem…..
szociál 2022.04.18 07:14:12
@Egon, az egér:
Lehet a tarkonyos leves is ilyen kiserletekbol szuletett :)
szociál 2022.05.02 10:29:20
@God Harald: @Egon, az egér:
Asszem mától konyhafőnök az RTL-en, lehet most szakmai szemmel fogom nézni és hátha tanulok is valamit.
Bár amiket főzni szoktak nem mindig pénztárca barát, hiába Aldiznak.
Az amerikai mestershéf azért jobb mert ott nem játszák az agyukat mint a Rácz Jenőék, nem párosítják a tormát a krémessel, meg a pacalt a lekvárral, az esetek nagy hányadában csak agymenés megy az RTL-en, nem is inkább a főzésről hanem arról ki betegebb a konyhába :)
szociál 2022.05.02 15:49:54
@Egon, az egér:
2014-ben en is kibactam a tvt az ablakon :)
Aztan 18-ban es iden is :))
4. - Itt balra kell menni, nem? -kérdezte Mary Grace, aki ekkorra már bizonytalanabb volt, mint a földgáz ára. - Nem tudom - ismertem be. Valójában nagyon is tudtam, mert felismertem a jeleket. Nem ott voltunk, ahol lennünk kellett volna, sőt, az utolsó beazonosítható tereppontot két órája…..
szociál 2022.04.27 16:29:57
@Puerto Prince:
Látod ha arab lennél nem válogatnál, oda állnak a kecske mögé azt mézeshetek :)
Szerintem ezeket a déli kreténeket nem is anya szülte, hanem kecske, születendő gyermek is csak fiú lehet, bár így lenne kihalt volna a fajtájuk :)
Végére értünk a Farkas gyermekei című sorozat, harmadik évadának. Ha egy különösen jó sorozatot nézünk és vége szakad, minduntalan felmerülnek bennem kérdések özönei a sorozat türelmetlen folytatása mellett. Hozzá kell tenni, hogy ez a sorozat, egyre jobb és jobb, másrészt töménytelen küszöbön lévő…..
szociál 2022.04.21 08:00:56
@Diorella Queen:
Flixen láttam tőle egy sztendápp előadást, úgy tipeg mint akinek feldugtak egy seprűnyelet, és a legjobban azt imádja ha az arcára mennek el :)
Nagy mókamiki, de a mai csaj előadók között már alap hogy ennyire nyíltan beszéljenek a szexualitásról, azért arra kíváncsi lennék mit mondanak erre a feministák :)
szociál 2022.04.27 06:30:14
@Diorella Queen:
Fekete rákok se jött be, elég B kategóriás szerintem, látszik hogy olcsón akaták kihozni.
Bár a Noomi Rapacet imádom, ez is inkább miatta nézhető.
Ozarkot nézzed, utolsó évadának a második fele most fog felkerülni, szanszos hogy Ruth megb*sz mindenkit a kis fegyvereivel.
szociál 2022.04.27 16:19:08
@Diorella Queen:
Meg van aki a Call of dutyt tolja konzolon másnap meg besorozzák az oroszok ellen, élesben már hiába kiabálja hogy csíter ha eltalálják, nincs végtelen élete.
Ezért is adtam el a PS5-öt, én már kinőttem ebből, de ha valamit kidobnak még ott a ps4pro ami nem sokkal szarabb a ps5-nél, csak lassabban tölt be, ennyike :)

@Lorrh:
Ezzel már elkéstél, már régóta szemezgettem vele, de érzésem szerint messze nem olyan jó film mint az Antikrisztus ha már a hangulatát nézzük :)
Amúgy germóság volt tőled hogy pont ezt dobtad be, Nooomi filmjeinek 90%-a fasza, inkább ő mint a pojácal Charlize Theron
Egon, az egér 4-21-21 2022.04.18 07:07:15
Amálka és Béla egy délután unatkoznak, és kitalálják, hogy kivonós játékot játszanak. Kiraknak egy nagy halom chipszet az asztalra, és megadnak pozitív egész számoknak egy véges nagy A halmazát. Ezekután felváltva vesznek el a chipszekből, minden lépésben valamely ai∈ A darab chipszet. A játékot az…..
A végkimerülés nem más, mint az infarktus előtti állapot. És egyáltalán nem feltétlen jár fáradság érzéssel. Sőt, olyan  jelei lehetnek, amiből az ember nem is gondolná, hogy ez annak a jele. A test jelzéseire, mindig érdemes figyelni. Nem éreztem én sem hogy, túl sokat dolgoznék. Elmentem reggel…..
szociál 2022.04.13 08:13:03
@Diorella Queen:
Asszem Elon Musk ötlete hogy csippet szeretne ültetni az emberi agyba, szal a közeljövőben lehet tényleg olyan módosításokon fog átesni az ember hogy a meló ne legyen annyira fárasztó számára, pl kemény fizikai melót olyan implantátumokkal végeznél ami egy ember izmait rohadtul megterhelné, de a robot karral és más kisegítővel sokkal könnyebben menne.
Mi már nem látjuk meg.
De háború mindig lesz, fogytán lesz a víz, szarabb lesz a levegő, levegő nélkül meg elég nehéz sokáig élni :)

Én meg azt hallottam hogy aki "gyakran" ad vért az rákos lesz, de ezt nem reklámozzák mert akkor senki se adna vért.
Gondolom ha valaki 2 évente ad vért annak még jót is tesz.
Viszont a vérért nem adnak lóvét, pedig ha adnának pl 5 rugót akkor kurvasok vér lenne a kórházakban.
De még budipapír sincs a kórházakban, nem hogy fizessenek a vérért :)
szociál 2022.04.15 06:37:41
@Diorella Queen:

Bmeg az űrhajósoknak van ilyen vérképük, sose halsz meg :)
szociál 2022.04.18 07:06:16
@Diorella Queen:
Nem urban legendarium hogy a kislany azzal kezdte hogy elcserelte a hajcsatjat es a vegen egy hazat kapott a sok csere vegeztevel :)
Mondjuk ki az a hulye aki egy hajcsatert adna egy benzines funyirot, mert kb ezzel a tempoval kellene csereberelni hogy a vege egy haz legyen :)
Nézem. Még mindig zajlik. Ami felmerült bennem,mint a világ legegyszerűbb állampolgárában az az, hogy Orbánt mi motiválja arra, hogy ezt a rozoga bárkát a víz felszínén tartsa? Nyilván nem a pénz, mert abból bőven lehet neki és még az ükunokáinak is a következő ezer évre. Akkor mi motiválja ezt az…..
szociál 2022.04.08 07:28:50
@Diorella Queen:
Mindenki kap egy marek szentjanosbogart, este vilagit.
Aramtermelo biciklivel pedig tudsz tvt nezni, kozben mozogsz
szociál 2022.04.08 08:33:02
@Diorella Queen:
De ez a majom ezzel nyerte meg a választást, hogy nem visz fegyvereket mert béke, meg rezsicsökkentős paks2 és nem szavazzuk meg a gáz embargót.
Nekem sem kell füves cigarettát szívnom ahhoz, hogy ömöljön belőlem a horror minden fronton. Hiszen a rémtörténeteket maga az élet szolgáltatja számomra ( és számotokra ) hetente hét napból, háromszor minimum. A már ex munkahelyem, még úgy ahogy, de követte az inflációt. 408 nettó azért nem…..
szociál 2022.04.04 12:26:24
@Diorella Queen:
sajnálom hogy egy netadóval nem rukkolt elő Viktor, az hozott volna az összefogásnak 3/3-ot :)
szociál 2022.04.04 21:49:52
@s:
10/10-re pontozom a hozzászólást :)

@Lorrh:
Ezek skizofrének, Putyin szerszámán lógnak szájjal, de még a nevét se merik kimondani, ne hogy berágjon rájuk, annyira bevannak fosva, bezzeg 89-ben Ruszkik haza ment, persze akkor mikor már elindultak haza :))
Leggázabb politikus ever a Viktor, mindenki csicskája, orosz, török, szerb, mindenkit leoboázott már csak hogy bekerüljön a gengszterek közé, de az eu-s mani jól jönne, hát az most nem fog jönni, ki kell találni mit lopjanak lehet agyalni, esetleg lenyúlni az otp-s megtakarítások néhány százalékát, nem olyan drasztikusan mint a magánnyugdíjt, csak óvatosan.
szociál 2022.04.04 21:52:05
@Diorella Queen:
szépségápolási tényleg fasza lenne, biztos sokan jönnének megnézni hogy kened el magadon a níveát :P
  Stephen Kingnek hosszan kellet a drogot felszívnia és mélyen letüdőznie ahhoz, hogy meg tudja írni a legújabb horror történetét. De minimum segg részegnek kellett lennie hozzá rendszerint. És még úgy is, volt hogy évekig írt egy- egy könyvét. Mert elfogyott a történet. Jött volna Magyarországra…..
szociál 2022.03.31 18:15:18
@fotelzsukov:
Hogy usztad meg a kovidot a lancdohanyos tudoddel?
Mehikoba hedereztel, vagy eszakon kergetted a grizliket ven hippi ? :)
szociál 2022.03.31 19:09:38
@fotelzsukov:
Vagom mi van ott, tele a jutub a skidrow fele helyekkel.
Miert nem maradtal mexikoba, ott tudnal hederezni a melegbe.
Bago odabaszik a tudonek, de neked kb olyan lehet mint a hernyo.
Csecses csajjal mi van, nem utazgattal vele?
szociál 2022.04.01 08:18:24
@fotelzsukov:
Te aztán mész mint akit seggbelőttek, nem tudsz a valagadon megmaradni, de pont ez a jó.
Én szatyorban élek, van egy nagy tescos szatyrom és abban töltöm éjjelem nappalom, még abba is xarok :)

Az uki nem igen átoltottak, kb az 1/3-a kapott oltást állítólag, szal a menekültek között rengeteg lehet a hordozó, de ez legyen a legkevesebb , nem igen lennék az ő helyükben, egy bőröndbe pakolták bele az életüket, lakás, autó személyestárgyak, kuka, kezdhetik a nulláról, szóval még okunk nincs picsogni bármennyire is el fog szaródni ha vitya nyeri megint.

@Diorella Queen:
Szilvike gazdasszony lett, nem követem de hallottam mennyire jól megy neki a gazdálkodás, de ha problémálya lenne és elvinné a jég vagy az aszály a termést, akkor feldob néhány bugyit a netre és azt eladhatja darabját 100 rugóért, csinálta ezt :)
Kedves olvasók!   Egy kedves kommentelőtársunk biztatására úgy döntöttem, hogy itt az ideje megvalósítani egy régi álmomat! Üdvözöl Benneteket a Exclusive TROPICAL SEX TOUR!   Ez nem holmi katamaránon az Adrián Fekete Pákóra matyizós, ócska kokós ribancokat kefélés lenne, hanem minőségi túra,…..
szociál 2022.03.29 11:14:00
@Puerto Prince:
De gondolom a csaj jelentkezőktől p*nás képeket kaptál, mi van ha az összes bányaló, már ami az arcukat illeti ?
azokat ki fogja megreszelni ?
Vagy kötelező maszkhasználat, kovid miatt elalibizhetik a csúnyácskák, de maszkba hogy sz*pik ?
Ez a másik fejtörő :))
Akkor jársz a legjobban ha csak csajok jelentkeznek, megoldják ők a szexet pali nélkül is ,tudnak alkalmazkodni, és sanszos hogy inkább a hajókázás miatt jelentkeznek inkább meg az egzotikus környezet miatt, a szex lehet csak másodlagos.
szociál 2022.03.29 19:21:16
@Puerto Prince:
persze hogy jövök, ott a helyem :)
De figyelmeztetek mindenkit tele vagyok pirszinggel, csecs, köldök, zsákban is van 6 - 6 db és a makk is átvan bökveL ;)
Szóval aki kötöttpulcsiban elmászik mellettem abba beakadok, ezért is jó hogy 73 fok lesz árnyékban, így a kötöttpulcsi kilőve.
Ipari mágnessel meglehetne tréfálni, feltapadnék rá mint Győzike a Békemenetre :P
De ha megyek viszem @Szőkenőő: t is magammal, neki csak a nyelvében van pirszing, meg a tüdejében, ezért köhög is kicsit :)
szociál 2022.03.29 20:34:10
@Puerto Prince:
Azert minden szavam ne vedd keszpenznek, kicsit kiszinezem :)
Űbermegagiga boldogság van :) egyre inkább otthon az otthon...
szociál 2022.03.17 14:02:22
@Egon, az egér:
Auditiont nem lattam :(
szociál 2022.03.20 14:05:21
@Egon, az egér:
Elso randis film :)
szociál 2022.03.22 06:58:22