Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A brand versenyképessége

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek szeme van, illetve az utóbbi 15 évben nem egy ürgelyukban élt, annak számára már tökéletesen nyilvánvaló, hogy mi az ügyészség dolga az Orbán-rezsimben...
  Az ügyészi szervezet mai gyűlésén a kormányfő megtartotta 2030-ig tartó programbeszédét. Elmondása szerint az európai gondolkodásban még nem történt meg - de meg fog történni - a váltás a szociális jólét korszakából a rend korszakába. Nyugaton a politikai elit a gazdasági sikereket tekinti…..
A brand versenyképessége 2016.06.09 18:08:16
Ez a migráns-politika a veszélyre való felkészülés és a veszély felnagyításának kettős eszközével tovább szítja azt az etnikai (törzsi, zárt) nacionalizmust, amely -- azon túl, hogy egy időre még garantálja Orbán uralmát -- a legbiztosabb eszköz arra, hogy tönkretegye az országot. A liberális,…..
Ha valaki csak felületesen figyeli, akkor onnan tudhatja meg, hogy választások voltak, hogy a vereség miatt dühös kibicek az Országgyűlés bojkottjára szólítanak fel. Az meg onnan tudható tűpontosan, hogy közelednek a választások, hogy a gondolkodással különösebben nem bíbelődő megmondók a…..
Kevés olyan műsor van ma a magyar televíziós skálán, amely lehetőséget biztosít arra, hogy kormánypárti és ellenzéki politikusok egymással szemben vitatkozva és érvelve fejtsék ki az álláspontjukat egy adott témában. A Szabad szemmel című közéleti kerekasztal az ATV-n pedig azt is ékesen megmutatta,…..
Polgári Konzervatív Párt Akarod, hogy az ország 2020-ra az EU-n kívül találja magát egy még gátlástalanabb Orbán-rezsim markában? Ha nem, még tehetsz ellene kockázat nélkül! Hívd el barátaidat, ismerőseidet beszélgetni - akiket ismersz, és nem tartasz tőlük. Szervezz belőlük politikai…..
A brand versenyképessége 2016.05.10 09:17:50
@Hóhér az utolsó barátod: Ó, értem, szóval, értelmi fogyatékos vagyok. Oroszország meg nem tudom, hogy jön ide. Ez valami nyitott, toleráns, liberális értelmiségi beszélgető kör, ugye?
A brand versenyképessége 2016.05.10 09:42:40
@Hóhér az utolsó barátod: A cikkhez nincs valami hozzáfűzni valód?
1000 leütés Befejeztem 2016.02.07 06:34:36
Búcsút mondok a nyilvánosságnak, ideértve a blogolást és a PKP vezetését. Az utóbbi bő három évben sok időt és minden mást áldoztam a polgári, liberális konzervatív gondolat, kultúra, és politika erősítésének, a megelőző húsz évvel együtt ennyire telt, elértem a korlátaimhoz. A pártnak a saját…..
A brand versenyképessége 2016.02.07 11:36:55
@Hidvégi Mihály: szerintem most, a búcsú pillanatában mellőzzük a személyeskedést, Mihály. Igen, én ezt atlantista propagandának nevezem, ez a szóhasználat, hogy "nemzeti sz.r", beszédes és tipikus. Őszinte, de egyre kevesebb választó vevő rá.
A brand versenyképessége 2016.02.07 12:13:23
@Hidvégi Mihály: az a ti nagy tragédiátok, hogy a soros-clinton-féle alapítványhálózat nem állt be mögétek, hanem a hasonszőrű, de fiatalabb és még amatőrebb gittegyletekbe nyomta a pénzt.

Ezek a jelszavak, amiket a fejemhez vágtál, az elmúlt évtizedekben szinte teljesen kiüresedtek, az európai polgár éppen arra döbben most rá, hogy a világ nagypofájú liberális demokráciái valójában csak jól szervezett, hatákony propagandával működő autoriter államok, amelyek ráadásul végtelenül képmutatóak is.

Elment mellettetek a világ, Mihály, és még csak nem is látjátok. A burkolt rasszista megjegyzésedhez meg külön gratulálok, te kis liberális demokrata.
A világot viszonylag egyszerű szabályok igazgatják, akkor is, ha ezeket a szabályokat sokan sokszor áthágják. Ennek ellenére a szabályok és törvényszerűségek évszázadok óta nem változnak. Nem változnak, mert ésszerűek, logikusak és hasznosak. Magyarország mégis úgy tesz, mintha nem léteznének, sőt…..
Szeretném tisztázni követőink, ellenfeleink és az érdektelenek előtt is, hogy a PKP nem érdekelt semmiféle "demokratikus ellenzéki" összefogásban, például mert nem hisszük, hogy a hagyományosan idesorolt pártok közül az MSZP demokratikus ellenzéki párt lenne (konkrétan egyik jelzőt sem hisszük vele…..