Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lápi lidérc

0 bejegyzést írt és 1005 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az érveket innen vettem át:"01) A melegség nem természetes. Egy igazi amerikai visszautasít minden olyan természetellenes dolgot, mint pl. a szemüveg, a poliészter, vagy a légkondícionálás. 02) A melegházasság melegségre fogja bátorítani az embereket, ugyanúgy, ahogy magas…..
Talpra magyar, szív a haza! A nyilvánosság kizárásával Budapesten megalakult a Kender Gárda: a kannabiszban nem csupán gondolkodók, hanem azért tenni is hajlandó emberek szövetsége. Le az alkoholistabűnözéssel és a hamis józansággal! A gandzsagárdát a Joint…..
- Halló tessék, Nagy László!- Szervusz Lacikám, itt a Csoknyai. Azért csörgetlek, mert nem vágjuk, hogy este most akkor nálunk játszol vagy a spanyoloknál!? Foglaltunk Neked helyet az öltözőben a Puljeszevics meg az Eklemovics között. Van nemzetiszínű törölköző is odakészítve…..
Subba BKV humor 2010.01.07 16:31:00
Pubi lőtte ma nekünk ezeket a képeket, szerintem elég erős!                                                                 Egy kis…..
lápi lidérc 2010.01.07 23:11:58
lápi lidérc 2010.01.08 12:48:09
@TAKARODJ JOBBIK! - és vidd a zsidókat, cigókat, po:
Nem tudom, vajon még sosem próbáltam, tejfölön néha. De ha ott leszek, majd meglátom.

Egyébként meg ha ez lenne a helyzet, az európai emberek nagy része gerincsérvvel lenne kórházban, ugyanis mind számítógép előtt ülnek napi 8-12 órát.

De ahogy látom, neked már volt egy agyműtéted, amit nagyon elrontottak (vagy kivették az agyad, és elfelejtették visszarakni).
lápi lidérc 2010.01.08 12:48:56
@Yvettebabacool:
Mi nem vagyunk még jó barátok?
Csak a szaftosra nyalás miatt kérdezem. Érdekelne a téma.
Első olvasatban tárgyalt a KRESZ módosításairól a kormány szerdai ülésén, a tervezetet még nem fogadták el, további egyeztetések várhatóak, mondta kérdésünkre Szollár Domokos kormányszóvivő. A Magyar Kerékpárosklub levélben tiltakozott (pdf) az ellen, hogy a kormány olyan…..
Tankcsapda – Minden Jót (Alexandra Records) A Tankcsapda a magyar rockzene tetején van. Náluk népszerűségben nincs fentebb, hosszú ideig nem is nagyon lesz. A zenekar évek óta keresi az újabb kihívásokat: Kisstadion, évről-évre Főnix Csarnokos koncert, sőt a legutóbbi ún.…..
Ne feledjétek, indul a "megmérettetés", azaz vasárnap kiválasztjuk a Hét Dolgozóját. Jó munkát Mindenkinek! Egy olyan problémáról szeretnék Nektek mesélni,amelyről eddig nem nagyon volt még szó a blogon. Pályakezdő frissdiplomás vagyok,ha eddig 100 jelentkezést nem…..
Igen, tudjuk, hogy a cím állítasa jelen pillanatban még nem lehetséges, hiszen a HIV nem tud csak úgy elmúlni, de Ozzy Osbourne (kis ferdítéssel) ezt is meg tudta csinálni eseményekkel teli élete során. Történt egyszer, hogy a heavy metal atyaúristene elment orvoshoz, ahol csináltak…..
lápi lidérc 2009.10.07 20:28:08
@jim rocker:
hard rock
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..
lápi lidérc 2009.10.07 16:02:51
@Hegyi:
Nem baj, cimbi, kellenek a hozzád hasonló hülye fafejek is, különben nem lehetne mihez mérni a többit.
lápi lidérc 2009.10.07 16:05:28
@Todward:
Üldözési mánia rulez.
lápi lidérc 2009.10.07 16:15:32
@OftF:
Szerintem félreértesz.
1000 Ft-nál kevesebbet nem érdemes küldeni.
Csak 120 kiló fölötti fekák játszák ezt a játékot, a 100 alatti IQ alapkövetelmény, és egyébként is, ez lényegében csoportos garázdaság. Mint gyakorló focisták és futball szerető emberek gyakran találkozunk érdekes tévképzetekkel az amarikaifociról. Szájbarágó, vagy mi a…..
Nem nagyon macerálták a rendőrök eddig a járdán kerékpározókat, a többség nem is tudja, hogy lehet-e a gyalogosok között kerekezni, vagy sem. A tisztázatlan helyzet részben a fővárosi vezetésnek is köszönhető, hiszen a budapesti kerékpárutak jelentős része a járda…..
lápi lidérc 2009.10.06 15:15:57
@galoooshka:
Úgy látom, a szövegértés nem az erős oldalad. A gond az, hogy az idézett biciklis hülye nem érzi az arányokat, ahogy te sem.
Ha X 100 ezret fizet egy kihágásért, akkor Y is annyit fizessen. A bicikli meg az autó ára köszönőviszonyban sincs egymással, tehát nem lenne igazságos, ha az autót elvennék. A biciklit igen, mert az értéke a büntetési tétel alatt van.
Ha a biciklire is lenne jogosítvány (és legyen!), akkor kb. az összes bicikistl elvehetnék ittas vezetésért (mert az autósoktól elveszik).

Érted már, barom?
lápi lidérc 2009.10.06 15:36:35
@galoooshka:
Én meg már láttam ilyet, nem is egyet.
(Sőt, olyat is, hogy biciklisek verekedtek, mert a járdán(!) egymásnak mentek szemből, és mindkettő elesett. Én meg röhögtem.)

Bár nem tudom, miért az autósokat hozod fel mindig, én gyalogos nézőpontból írok.

Az úttesten azt csinálsz, amit akarsz, legföljebb majd kivasalnak. A járdára ne menj fel.

Pusziii??? Nem vagyok én buzi...
lápi lidérc 2009.10.06 15:38:05
@Funkerman:
Biztos nem én voltam, évek óta nem jártam a Szépvölgyi felé.
(Meg hát nem biztos, hogy ha összetűzésbe keveredtünk volna, akkor most tudnál írni).
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
Kocsis Istvánnak havi 1,5 milliós a BKV fizetése, és ehhez kapcsolódik még havi 150%-os PRÉMIUM, ami összesen 3 375 000 ft / hó. Mindezt egy veszteséges és botrányos fővárosi cég vezetéséért. Okés, ez ma már nem is hír. Erre már csak legyinthetünk egyet, hiszen gondoltuk,…..
lápi lidérc 2009.09.28 16:39:20
@Kartal (a dühös):
Ne dugd seggbe a pátriárkádat, hátha akkor nem lesz annyira szűk.

Vagy esetleg ha idegen szavakat használsz, nézz utána, hogy mit jelentenek, baszd meg.
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
lápi lidérc 2009.09.23 15:26:58
@misztikus alfahím:
Minimálbér után nincs adó (mert nem adózik).
(Kivéve, ha vállalkozó vagy, mert akkor a minimálbérre is adózol. Ennyit az egyenlőségről.)

Egyébként a vállalkozónak is rossz a minimálbér emelése, mert X bevételből gazdálkodik, és - pláne a jó magyar adó- és járulékviszonyok mellett, ahol a nettó bér kétszeresét még be kell fizetni az államanak - ha Y embert már nem tud fizetni, csak Y-10-et, akkor bizony minden szívfájdalom nélkül kirúgja azt a 10-et.
lápi lidérc 2009.09.23 15:28:14
@Tézsé:
Az 57 815 forint még mindig sokkal több, mint a 0 forint.
(Bár mondjuk nem tudom, hogy jött ki neked ez a szám, valószínűleg a hasraütés módszerével.)
lápi lidérc 2009.09.23 15:31:49
@greycow:
greycow, te fizettél már járulékot minimálbéres dolgozód után?
2007. december 28-án volt a Kispál és a Borz 20 éves jubileumi koncertje Pécsen. Az ott készült felvételekből most a zenekar kiadja első DVD-jét. Ebből az alkalomból találkoztunk Lovasi Andrással, hogy egy kicsit beszéljünk a múltról, de persze főleg a jelenről,…..
lápi lidérc 2009.09.21 16:43:55
@Kolbasz:
Tipikusan az az eset, amikor valamelyik díszfasz megmagyarázza, hogy mire gondolt a költő.

A válasz meg Arany Jánosnál.
lápi lidérc 2009.09.21 21:00:15
@Sobrijóska:
Igen, ennek volt oka.

Leginkább az, hogy nem olyan gagyi szart játszanak, mint a Republic (számainak nagy része; mert azért vannak nekik is jó számaik is, na azok nem is lettek slágerek...).

Egyébként az első, kicsit pszichedelikus lemezük idején - meg előtte még, Tejjel kifli meg hasonlók - még haveri körben úgy neveztük őket, hogy Kispál és a Doors.
lápi lidérc 2009.09.21 22:41:53
@eiffelke:
Ezek nem versek.
Dalszövegek.
Teljesen más kategória.

Menyhárt Jenő látja jó, aki azt mondja, azért nem adja ki a szövegeit, mert azok nem versek, csak zenével együtt élnek meg.

És ez Lovasi szövegeire is igaz.
Beléjük magyarázni persze sok mindent lehet. De minek. Úgy jók, ahogy. Minek szétszedni, csak rosszabb lesz.
(Bár hallottam már stúdióból valahogy kiszivárgott zenéjüket megkeverve, de éneksáv nélkül, nem rossz úgy sem.)
Szeptember 22-én, kedden megint megreggeliztetik a bicikliseket, most az Autómentes Nap alkalmából osztanak kakaóscsigát annak, aki reggel 7 és fél 10 között a Gödörnél jár. Az etetést zenészek vállalták: Németh Juci és a Nemjuci zenekar tagjai, Faragó Tomi, Matyiő és…..
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
lápi lidérc 2009.09.16 18:50:03
@Bálint - Cicanapló:
És a Lánchídon ugye toltad a biciklit? Csak mert ott a Kerékpárral behajtani tilos tábla, járdán meg szintén tilos biciklizni (KRESZ).

Szóval ha nem toltad, akkor neked bizony a jó kurva anyádat.

Aki meg ahért háborog, miért nem mehetnek az úttesten 10 km/h-val, mint a taxisok: azért, ti büdös tahók, mert akkor rögtön azzal jönnétek, hogy de ti el tudtok menni mellettük, és miért nem lehet akkor megkerülni őket.

Ki a biciklikkel Budapestről!
lápi lidérc 2009.09.16 18:52:59
@mázsás:
Téged meg bevezetni. A kurva anyádba.
Vagy már most is ez a szokásod?
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
PromontorBlog Ei mainoksia! 2009.09.13 07:53:00
Ei Mainoksia! Magyarul nem kérünk reklámanyagot! Finnországban rengeteg postaládán szerepel a címbeli felirat, nagyjából minden másodikon. A terjesztők tiszteletben is tartják a kérést, én legalábbis nem láttam olyat, hogy ezekbe a ládákba szórólapokat vagy reklámújságokat…..
Velneszke ki van borulva, mert 20 perc fürdőzésért 13900 forintot fizetett a siófoki Azúr fürdőben. Azért volt csak 20 perc, mert Velneszke családjával együtt felháborodottan távozott, amikor kiderült számára, hogy a gyerekmedencébe nem mehetnek be a felnőttek, neki meg csak…..
lápi lidérc 2009.09.08 13:10:01
@hex.kelly:
Ullman Mónikának még a szülei sem éltek, amikor ez a szám megszületett.
Ha egy meccsen negyvenezren néznék, ahogy újra meg újra elfutok a szélen, kicselezem az emberemet, aztán megint, de a fiúk, mintha térdig homokban törnének előre, még mindig negyven méterre vannak, de az se lenne jobb, ha ott lennének, mert az egyik egy reménytelen…..
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..