Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nektarin005

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert ha igen, akkor nagyon úgy tűnik, hogy a tűzoltóautóknak nem lesz hol megállniuk az épület mellett. Hogy miért? Hát persze, hogy a tilosban parkoló autók miatt. (Keresd a képen a tiltó táblát!)..
nektarin005 2020.02.13 04:52:23
@Csumega: Dehogynem! Az ajtódat is beverheti csákánnyal! Úgy hívják " végszűkség"
Az ellenzék csalt...
nektarin005 2018.04.14 15:16:02
@Látens Inszinuáció: Kébzeld van olyan, hogy egyéni, és listás hely.
Elég nagy újdonság, nem? És kébzeld akkor mi lenne ha nem lenne!! Akkor 4/5 lenne a Figesz??
Orbán a napokban válságtanácskozást hívott össze, megismerve az első negyedéves GDP adatot, amely az utolsó helyre volt elég Európában. Mielőtt továbbmegyek a gondolatmenetben, kérem az olvasót, álljon meg egy pillanatra, és gondolkozzon el, milyen minőségű kormányzás folyhat ebben az országban, ha…..
nektarin005 2016.05.28 11:21:07
@F.M.J.:

Látom nem feltétlen vetted fel a fonalat.A lényege legalábbis szerintem(lehet hogy demagóg)a mondandónak az lenne hogy ki az apja ... nak termelne a robot, ha a melósnak nincsen rá pénze?Mert lássuk be ez akkor nem csak mo-ra lenne igaz hanem a világ fejlett régióira egyaránt.És tetszik vagy nem tetszik, de még mindig a sima kétkezi melósból legalább annyi van mint aktatologatóból.Amúgy a nagy robotizálás égisze alatt akár műtő orvosok, jogászok, és még akár egy sor értelmiséginek gondolt munka is teljesen feleslegessé válhat. Egyet értek abban hogy a túlzottan elsietett robotizácio , hatalmas társadalmi, és idővel gazdasági problémákat szülhet, melyet a jelenlegi társadalmi berendezkedés(kapítalizmus :D ) nem is biztos hogy kezelni tud.
A Sat-TV-Rádió számolt be arról, hogy több tévéadó kerül ki a szolgáltatók kínálatából januártól, egészen egyszerűen azért, mert megszűnnek. Nem csoda, a magyar piacon jelenleg elérhető 130-140 adóból, jó, ha 50 léte lenne indokolt, de mindegy. A tények: Január 1-től…..