Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chasetherabbit

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VÁLTOZÁS KELL Magyarországon, 2016-ban, még mindig van mit csiszolni a kollektív online megjelenésen. Nem kifejezetten a KKV szektorról beszélünk. Alapvetően, nincsenek a vállalkozások tisztában ( némely esetben még a multik sem ) azzal, hogyan is kell kinéznie egy adott cég weboldalának. Nem…..
Gondoljunk csak bele, hány olyan vállalkozás működik ma Magyarországon, amely kizárólagosan az online kereskedelemből tartja fenn magát. Mennyi veszély leselkedik az interneten egy hétköznapi weboldal tulajdonosra? Vannak olyan szituációk, amikor egy jól programozott vírus vagy Malware akciója vezet…..
Hogyan tehetem biztonságosabbá a Wordpress weboldalamat?   Cikkünkben olyan módszerekkel ismerkedhettek meg, amelyek segítségével meg tudjátok védeni Wordpress oldalatokat a támadásoktól. Miért fontos ez? Melyek azok a tippek, trükkök, amelyeket átlag felhasználóként is tudtok hasznosítani?…..
Íme a legjobb vírusírtók Nem mondunk újat, ha kijelentjük, hogy amint a számítógéped csatlakozva van az internetre, azonnal fenyegetéseknek van kitéve. A rossz indulatú fájlok letöltésével érkezett beágyazódás a rendszeredbe, a legnépszerűbb módja annak, hogy a vírusok, trójaik és egyéb…..
A 10 leggonoszabb program, amely térdre kényszerítette az internetet!   Összegyűjtöttük 10 olyan vírust, amely térdre kényszerítette az internetet a történelem során. Érdemes megtekinteni, milyen pusztító tud lenni egy egyszerű kis program. A vírusokat általában nem magánemberekre élezik ki, abban…..
Wordpress - Minden a két lépcsős azonosításról Amennyiben aktiváljuk a két lépcsős azonosítást a Wordpress weboldalunkhoz, szignifikánsan meg tudjuk növelni a védelem hatékonyságát. Ebben a cikkben meg fogjuk mutatni nektek, hogyan tudjátok feltelepíteni és használni a Clef-et, amely feltehetően…..
Miért lassú a Wordpress és hogyan tehetem gyorsabbá?   Ebben a cikkünkben, olyan alapvető Wordpress optimalizálási trükköket osztunk meg veletek, amelyekkel néhány óra alatt óriási eredményeket tudtok elérni. A Wordpress mint tudjuk, egy nyílt forráskódú rendszer, ennek természetesen vannak a…..
Hogyan védd meg Wordpress weboldaladat a Brute-Force támadásoktól! Legújabb cikkünkben arról fogunk részletes bemutatót tartani, hogyan tudod  a Wordpress weboldalad bejelentkezési felületét megvédeni. Sajnos, több szálon is megpróbálhatják támadni ezt a login felületet. Cikkünkben részletezni…..
Crazy IT A 10 legsikeresebb blogger 2016.10.13 07:52:07
10 ember, akit a blogja tett dúsgazdaggá!   A blog egy tökéletes platform, hogy megoszd a tapasztalataidat, élményeidet. Ráadásul nem csak arra jó, hogy leírd az ötleteidet, hanem arra is, hogy elég szép bevételt szerezz belőle.Természetesen blogok milliói találhatóak meg az interneten, de van…..
Íme egy újabb mód az online pénzkeresésre! Mindegy, hogy 5 perce vagy 5 éve írsz blogot, általában felmerül a kérdés, hogy kereshetnél pénzt is vele. Legújabb cikkünkben megismerkedhettek a Google AdSense használatával és bemutatjuk, hogyan tudtok mellékjövedelmet szerezni a segítségével. Meg…..
Van már blogod? Mi megmutatjuk, hogyan keress pénzt is vele!   Napjainkban a blogok olvasása és írása már mindennapjaink részét képezi. Gondoljunk csak bele, hány olyan cég van, amely már ráébredt a tartalom marketing előnyeire. Sok esetben számos érdekességet, tippet trükköt találhatunk, ha…..
A legjobb 10 ingyenes játékos, a felnőtt tartalom kategóriában   Szinte határtalanok a lehetőségeink, ha felnőtt tartalmú weboldalakat keresünk az interneten. Annak ellenére, hogy számos fizetős szolgáltatást nyújtó weboldallal is találkozunk, megszámlálhatatlan ingyenes szolgáltatást kínáló cég…..
Érdekes és hasznos Android appok   Amikor megveszünk egy telefont, az esetek nagy részében számtalan applikációt találunk rajta. Azonban, az már egyáltalán nem biztos, hogy mindre szükségünk is van, és nem csak a memóriát, vagy a telefon tárhelyét terheli. A következő néhány pontban olyan hasznos…..
Hogy történhetett meg, hogy valaki semmit sem értett az informatikához, vagy a számítógépekhez és jelenleg egy olyan céget üzemeltet, amely 1 millió dolláros NAPI forgalmat generál? Egyáltalán lehetséges–e, hogy valaki feltör a semmiből és Magyarország leggazdagabb emberévé válik? Lapát helyett,…..
A következő néhány pontban összegyűjtöttük azokat a site –okat, amelyek kimagasló látogatottságuk és értékük alapján a legjobbnak számítanak a világon. Fontos megemlítenünk, hogy ezek nem a cég valós értékét, hanem a weboldal látogatottsága alapján számított globális helyezését mutatják be.Az alábbi…..
Manapság már teljesen természetes, hogy telefonról küldünk akár üzleti, akár magán jellegű e-maileket. Legyen szó céges vagy magán levelezésről, az email app-ok használatát bizony, ha akarjuk sem tudjuk már kizárni az életünkből. Azonban nem mindegy, milyen applikációt használunk. Sokan küzdenek…..
Hétköznapi hősök, akik meggazdagodtak az applikációjukkal   Sokat, hallani olyan programozókról, akik elsöprő sikereket értek el a mobil applikációjukkal. De kik is voltak ők, és mennyit kerestek vele ténylegesen? Régen szinte elképzelhetetlen lett volna dollár milliókat keresni a mobil…..
Crazy IT Mi fán terem a kulcsszó? 2016.04.10 15:15:46
Minden, amit a kulcsszavakról tudnod kell   Mi az a kulcsszó?   A kulcsszó az a szó vagy kifejezés, amire szeretnéd, ha a weboldalad a Google keresőben az első helyre kerülne.Kulcsszavakkal találkozhatsz a weboldalad tartalmában és a forráskódban is. Amennyiben bizonyos kulcsszavak nem…..
Hogyan tehetem a főoldalam SEO és felhasználó baráttá úgy, hogy a tökéletes designról se kelljen lemondanom?   A főoldal az első interakciós pont közted és a leendő vásárlód között, ezért hatványozottan fontos, hogy a lehető legoptimálisabb legyen. Sok kérdés merül fel a mai napig is, mi az, ami…..
Hogyan növelhetem weboldalam látogatottságát? Korábban már beszélgettünk arról, miért is fontos a keresőoptimalizálás. Tudjuk, hogy ez egy fáradtságos folyamat, amelyre elég sok időt kell áldozni, ezért összegyűjtöttük azokat a fő szempontokat, amelyekre mindenképpen oda kell figyelnetek már az…..
Mi a SEO   A SEO ( angolul: Search Engine Optimization ), a szövegírásnak, a modern weboldal programozásnak, valamint a megfelelő link építésnek olyan komplex formája, amely azt a célt szolgálja, hogy a lehető legjobb helyezést érd el a Google kereső engine - en belül. A keresőoptimalizálás nem…..
A magyar Internetes közösség nagy átverése   Miért tapasztalunk hatalmas ár - érték különbségeket az interneten, ha saját weboldal készítésén gondolkozunk?   Egyik ismerősöm asztalosként dolgozik és számára is világossá vált, hogy az internetes megjelenéssel növelheti vállalkozásának…..