Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a nagylevin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire ezt olvassátok már tudjátok mi a helyzet. Sőt mi több, a kemény szitu az, hogy mikor ezeket a sorokat írom, már sokatokkal megtörtént a baj és elvesztettétek a munkátokat. Rendhagyó módon, kicsit komolyra fordítva a figurát, összeszedtem egy olyan gondolatmenetet amivel néhányan túlélhetitek.…..
Pacsai életéről szóló könyv nagyban készül, ezt szeretnénk nem titkoltan promózni azzal, hogy felvezetjük egy olyan beszélgetéssel, amelyben előzetesen is választ kaphattok arra, hogy miért is akar Pacsai írni és mit várhattok a könyvtől. Az interjú után pedig a múltkori Patreon posztban debütált,…..
Jocó nagyon nehezen viseli, hogy tiszavirágéletű vállalkozói karrierje máris zátonyra futni látszik. Júniusban még ő volt a menőcsávó, a tehetős vállalkozó, akinek minden jól megy, erre tessék két hónap is alig telt el és már anyagi nehézségekkel küzd. A kollégái pedig egyre inkább…..
Nagyon vegyes érzelmeim vannak a hazai, gasztronómia területén dolgozó marketing szakemberekkel kapcsolatban. Sokszor nem tudom eldönteni, hogy kezetráznék velük, a lenyűgöző munkájuk elismerése gyanánt, vagy csak egyszerűen lehánynám őket az undor miatt, ami akkor kap el, ha azt látom, hogy egy…..
A BalatonSound ahogy az összes fesztivál a világon olyan történetek kezdeteinek ad teret, amelyekből később regék, majd mítoszok és végül legendák lesznek. A történetek cselekményei nagy szerelmek, hatalmas szakítások az idők kezdete óta, csak a zene, a drogok és a szereplők változnak.  A Jocó…..
Aztakúrva és basszamegabüdösrossebb szavak, mutáció és kombinációi hagyták el szárazra repedt ajkamat azon a pénteki éjszakán amikor a prága egyik belvárosi bárjában ülve a hatodik sör után azon gondolkoztam, hogy csupán az érzékeim csalnak meg, vagy körülöttem mindenki vak. Egyszerű hétvégének…..
Létezik egy facebook csoport, ami az elmúlt időszakban rendesen megbolygatta a Magyar vendéglátást. Tanulógyerek, frissen graduát, vagy éppen mesterszakácsok is a tagjai, de ez nem feltétlen a nívó mércéje. A csoport közel tizenhatezer főt számlál, ami dinamikusan növekedik, megtalálható benne,…..
A mai blogajánlóban lesz minden, mint a Fradi-kolbászban, kezdve a határátkelők tipizálásától (már amennyiben lehet ilyet tenni), egy meglehetősen kalandos Sydney-Melbourne úton át egészen egy kirgizisztáni időutazásig. Nem is húzom az időt, vágjunk bele! Írd meg, hogyan telik egy napod,…..