Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madde16

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Újabb hónap, újabb filmek... Legalábbis a blogomon utoljára! Sokat gondolkodtam ezen és sajnos abban a helyzetben találtam magamat, hogy az oldallal már hónapok óta nem annyit foglalkozok, mint amennyit szeretném. Azonban, mióta rendelkezem egy Twitter profillal, ahol rendszeresen írok…..
Végre kész! A videóban is említett Tune Up Bond kibeszélőt ITT találjátok! Illetve pár napja vendégeskedtem a Filmnéző Podcast-ben, ahol kitárgyaltuk a Trónok harca utolsó évadát. Ha esetleg még nem unjátok a témát, érdemes belehallgatni, nagyon jó hangulatú beszélgetés volt...
madde16 2019.05.29 12:08:48
@Filmdoki: A Halj Meg Máskor is megér egy nézést, pedig az rosszabb mint a holdkelte!
 Mindenkinek vannak olyan filmjei, amik nem túl jók, de valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva szereti őket. Ebben a videóban összeválogattam azt a 10 filmet, amik soha nem nyertek díjakat, sokan utálják őket, de ha rólam van szó, akkor bármikor megtudom őket nézni! A videóban hallható…..
Sziasztok! Az elmúlt időszakban családi és munkahelyi dolgok miatt ritkábban jelentkeztem, mint szerettem volna. A helyzet, hogy most van kettő szkriptem, amit korábban elkezdtem, de most is úgy jártam, mint néhánny alanyommal korábban, hogy láttam egy filmet, amiből kötelességemnek érzem, hogy…..
Sziasztok! Újabb hónap, újabb filmek! A megszokott módon itt néhány mondatban elolvashatjátok, hogy az előző hónapban miket néztem meg. A korábban már látott, újra nézett filmeket egy nagy X-el jelölöm!..
madde16 2018.01.10 21:29:50
@Filmdoki: Hát igen már ilyen az Akadémia, jó témájú filmeket amint te emlitettél hozzátenném még a Amerikai História X egy deka díjat nem kapott (lehet rosszul tudom)!
De agyon használt musicalek (Chicago, Lala Land), romantikus vigjátékok (Szerelmes Shakespeare) etc... 10 jelölés
Ajánlom a két musicalt amit az előbbi hozzászólásomban írtam!
És utólag gratutálok neked a 3-dik helyre :) A Dínó egy tucatszor láttam, de valamiért nem fogott meg a digitális animáció, de informatív, és sok minden megtudtam a készítés hátterétől
Tomlionnak a 2.dik helyezetre :) Szintén érdekes volt, amint beszerválom blu-rayen az antológiát megnézem újból, első nézésre nem tetszett, túlságosan elrugaszkodott a 1-2. résztől.
A 2017-es év szerintem egy nagyon kellemes év volt a filmek számára, de főleg számomra! Néhány kivételt leszámítva az összes filmre eltudtam menni, amikre szerettem volna, és azok közül is csak 1-2 filmben sikerült igazán csalódnom. Ebben a listában pedig megtudhatjátok, hogy mely filmek voltak a…..
A 2017-es év a meglepetések éve volt! Az új Transformers film nem kaszált egy milliárd felett, Az utolsó Jedik nagyon megosztó lett, valamint ebben az évben olyan filmek jelentek meg, amiktől senki nem várt semmit, mégis nem várt sikereket értek el akár kritikailag, akár közönség…..
UPDATE: Sziasztok! Véget ért a nehéz időszak, ami azt jelenti, hogy ismét gyakrabban tudok jelentkezni kritikákkal és hamarosan minden visszatér a rendes kerékvágásba! ;) A hidegháború végével kérdéses volt, hogy a régi időket idéző James Bond vissza tud-e egyáltalán térni a nagyvászonra? A…..
Tény, hogy nem volt egy túl jó film a Terminátor Genisys, azonban szerintem mindenki egyet ért abban, hogy a film csúcspontja az öreg és a fiatal Arnold összecsapása volt, de technikai szempontból is egy hatalmas teljesítmény az, amit a készítők összehoztak és nem csak CGI terén, hanem smink munka…..
Körülbelül a James Bond Maratonomnak a felénél járok már, viszont az első film a Dr. No óta nem írtam semmit a Bond filmekről, ha nem számítjuk a havi Filmes naplómat. Azonban a Szigorúan bizalmas egy olyan film, amiről érdemes beszélni, mert egy nagyon alulértékelt Bond filmről van szó, amit…..
A korábbi igen nagy horderejű videóim után úgy éreztem itt az ideje egy sokkal egyszerűbb, és rövidebb videót készíteni pihenés gyanánt. Gyorsan össze is hoztam a Váratlan szépség bemutatóját, ami kívülről nem tűnik egy túl rossz filmnek, de legbelül olyan mint egy rodhadt alma! Jó…..
madde16 2017.06.18 17:35:54
@Tomlion: Ebben igazat adok neked hogy a"Spoiler" Dexter 8. évadát teljesen elrontották nem kellett volna, talán úgy kellett befejezni, a 7. évad végén a Debra előtt lebukik és lelővi"Spoiler vége". a Walking Deadban az 1. évad korrekt munka, 2. évad elmegy 3. évad okés, de a többi már séta szimulátor akarna "haladni" a történet, de mégsem, olyant is hallottam hogy a végtelenségig folytatják.
A Lostra visszatérve számomra azért imádom, mert az volt az első olyan sorozatom, amely hétről-hétre vártam a TV-ben 2004-ben, de 2007-'08 körül kikerült az RTL klubból és onnantól nem tudtam követni. Kb 5 éve megszereztem a sorozat 5 évadát és a 4-dik évadját pedig 2 éve a jófogáson Bontatlanul poton áron :D
Ez a sorozat jelentette a sorozatok mainstreamjét. Az 1-3. évadig a csúcson volt, míg a 4-5 évad körül volt az forgatóíró sztrájk, ennek hatására több sorozat több bugyuta befejezéseket kapott, részeket stb. A 6. évad inkább a törzsgyökeres nézők több kérdését megválaszolásáról szól az évad. Több néző mint te is nem tartották jól a végét, számomra az zavart hogy nyitottá tették a végét. SPOILER hogy a templomban vélő temetés és újratalálkozást még rendben volt, de az hogy Hurley lesz aki a szigetet védelemi, ezzel jelezték hogy a közeljövőben várható vagy nem sorozat reboot az felháboritó Spoiler vége.
A kiadásokról ami hazánkban megjelent az frentikus, de viszont az 1. évadnak nincs egyetlen egy extra tartalma az nagy büdös fekete pont a kiadóknak, érdekes a külföldön megjelent egy Teljes komplett évad Blu-rayon és azon vannak extrák. A 2-6. évadnál tele van extrákkal és mindegyik magyar feliratttal még az audiokommentátor is.