Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deep & Beat

1 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
New Yorkban a Soho Streeten kísérletezett a kerékpárok megmaradási mutatójával a Red Peak Branding marketing cég. 2011. január elsején egy tárolóhoz lakatoltak teljes felszereléssel egy biciklit, majd naponta fotózták a fejleményeket. 111 napig nem történt semmi, a kerékpár és a…..
Deep & Beat 2012.01.25 20:15:39
@agent_x: LOL:D
VV Vera pornó VV Vera szexfilmje 2011.12.26 22:40:11
A FILM LETÖLTHETŐ IDE KLIKKELVE!!..
Már több mint 10 éve áll befejezetlenül Lágymányoson a Tüskecsarnok és környezete. Némi nyomozás és egy benti fotózás után még a csarnok kistestvére is előkerült! Úgy volt, hogy Magyarország Expót rendez 1996-ban. Erre a Lágymányosi területet, illetve a Duna…..
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
Appdroid Az év vicce 2011.03.17 11:14:00
A Microsoftnál valaki kitalálta, hogy kell nekik is egy fasza, osztogatható kabala figura, mint az android zöld robotja. Ezzel idáig semmi baj nem lenne, de a megvalósítás elsőre valahová a "horrorfilm" és a "rossz vicc" kategóriák közé esik. Mit esik, zuhan arccal…..
Deep & Beat 2011.03.23 14:30:31
A biciklis futárok se menekülhetnek a szennyezett levegő elől, megkérdeztük Kürti Gábort, a Hajtás Pajtás vezetőjét, hogy szerinte mi a megoldás. Egyszerű választ adott, azt mondta, nincs. Az a személyes tapasztalata, de mások is osztoznak a véleményében, hogy maszkban nem lehet…..
A Google.hu (és a kereső egyéb lokalizált oldalai is) a mai napon egy elég rossz minőségű háttérképpel jelentkezett. Nyilvánvalóan az új háttérkép-funkció kampányáról van szó. Ugyanakkor az is érdekes, hogy míg a Google.com-on egyszerűen el lehet távolítani a kéretlen…..
Fernando Alonsóé lett az első rajthely, a brazil a gumifalba rohant. 14.00: Elindult a tréning, Jaime Alguersuari és Giancarlo Fisichella máris a pályán. 14.02: 1:23.951-gyel a legfiatalabb pilóta vezet. 14.03: Csapattársa, Sebastien Buemi megjavította. 14.04: Fisichella második…..
A Belsőség kollektív tudatát kérdezem: milyen vállalkozások tudnák stílszerűen hasznosítani ezt a szupergyors minifurgont? Én például szívesen lennék vele pizzafutár az olasz riviéra mögötti hegyeken.Azért kíváncsi lennék az arcokra, amikor feltűnik a visszapillantó…..
Deep & Beat 2009.05.28 11:48:27
Festőművész-gyermekként a Homár alapítása óta óta szenvedünk attól, hogy a fogyasztókat a jelek szerint csak hipermarketek, cipőboltok, tömegközlekedési vállalatok, benzinkutak és szervízek verik át, a minőségi kultúra már erről a területről is kikopott. Most…..
január elején kezdtem, olyan lelkesedéssel, hogy csak na, abban a hiszemben, hogy hollandia engem tárt karokkal vár majd. hát nem vár. illetve ahogyan én szerettem volna, úgy - és tegyük hozzá, hogy egyelőre nem. Megy a szívás ezerrel, piszkos meló munkát keresni, kár hogy nem…..
Hosszas késlekedés után végre Budapestre is megérkeztek a Google utcákat fotózó autói. Akik lencsevégre kapják az Opel Astrákat, tolják fel az Indafotóra a képeiket. Játsszunk együtt. Kapjuk el a panorámaképeket kattintgató mozgó célpontokat. És ne felejtsetek integetni az…..
Deep & Beat 2009.05.05 14:42:17
UPS!DE Original Minimal Video Heads 2009.04.19 11:48:00
Gui Boratto Arquipelago munkája...
Deep & Beat 2009.04.22 12:39:23
Filmdroid [REC]2 teaser poszter 2008.06.08 02:25:00
Folytatódik a [REC] spanyol horror, míg az amcsik feldolgozást készítenek az első részből Quarantine címmel.Egy teaser posztert már kidobtak a netre, elég semmilyen, lesz ez még jobb is, remélem a filmet nem cseszik el...
Filmdroid [REC] 2 2008.05.17 12:08:00
A [REC] egy spanyol horror, amit sokan dícsértek. Magyarországra még nem jutott el sajnálatosan. A film hasonló a Cloverfieldhez, itt egy riporternő és a hozzá tartozó kamerás vesz fel mindent, először csak egy interjú a tűzoltóknál, később egy olyan házba kerülnek, amit…..
Nincs is annál szebb, amikor a spammer saját reklámjával spammeli körbe a világot:A főnököm ma az alábbi emailt kapta! Elég érdekes! És szerény véleményem szerint igencsak törvénytelen lehet! K Chris From: Molnár Zsolt [mailto:molnarzsolt2007@gmail.com] Sent: Tuesday, February…..
Deep & Beat 2008.09.25 12:23:12
Érdemes megnéztni ezt az oldalt!

Anti-Spam oldal :)
hungarian.spampoison.com/

ha erre
www1222337689484.reporterweb.com/ az oldalra eljut a mailcím gyűjtő robot akkor rendegeteg használhatattlan címet fog gyűjteni. Ráadásul minden frissitésnél új neveket és mail címeket generál... :)
Előre bocsátom, hogy egy bizarr, az értelmesség határát súroló szolgáltatásról lesz szó. Gyengébb idegzetűek takarják ki a kijelzőjükön ezt a postot. A szolgáltatás neve FeedBooks. Annyit tud, hogy ha megetetünk vele egy feedet, s az utolsó postokra ráhúz egy sablont és…..
Deep & Beat 2008.06.17 15:58:15
A hírek szerint jövő héten szerdán élesítik a MySpace új dizájnját. Épp ideje volt, hiszen a MySpace-oldalak körülbelül annyira voltak letisztultak, átláthatók, szépek, mint anno a Geocities-oldalak: semennyire. Zavaros, agyonpimpelt profiloldalakból állt eddig a közösségi…..
Szimpatikus, mondhatni vevőorientált kampánnyal erősít a Braun, amikor majomnak ábrázolja arcszőrzettel rendelkező potenciális vásárlóit. Nyilván a lányok/asszonyoknak szól ez a print, csak azzal nem számol, hogy a férfiak rasztásított pinaszakállal fogják ezt megbosszulni.…..
Tékozló Homár Életveszélyes IC 2008.05.06 19:17:00
Pszeudogyilkosság az OrientPécs Expresszen! Champi arra lett figyelmes, hogy a pécsi IC-n időnként nyitva marad az ajtó. Igen korszerűen videóra is vette a jelenséget, ahogy élményvonatozva, testközelből lehet élvezni a táj nyolcvannal suhanását. Lehet, hogy isten a részegek és a…..
Deep & Beat 2008.05.07 12:11:00
ezt a hülye posztot :D
nyitva van csukd be, nem mered?
ülj le bent vagy kapaszkodj...

én vagyok akkora
f@sz, hogy még a lépcsőre is leállok nézelődni :D de hát én mindig csak a bajt keresem (álitólag)

mitagadás ha kiesek az "nagy baj" :)
Ha még mindig létezhet a kéretlenül házhozszállítós módszer, akkor biztosan megéri próbálkozni vele. Levélírónk szerint ugyanis erőszakosan, megrendelés nélkül kiszállították és kiszámlázták a tisztítószeres termékcsomagot, majd perrel fenyegették meg a céget, ha nem…..
Deep & Beat 2008.04.30 16:21:03
Úgy tűnik, valami mozgolódás van a 6. születésnapját ünneplő iWiW körül. Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy az iwiwes profiloldalakra a böngésző címsorában megjelenik a feedikon. A feed tartalmazza a felhasználó képeinek id-jét, képaláírását, a thumbnailt…..
Az élethosszig tartó tanulás korában nem annyira meglepő, mint amilyen mulatságos, amikor jó kommunikációs készség mellé motivációs levelet kérnek a rakodómunkásoktól: A Budapesti 7 Nap ingyenes kiadványt (2008-04-10-i szám) böngészgettem unalmamban a legkisebb helységben,…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
Ferencnek sikerült magát belehajszolnia egy olyan féléves konstrukcióba a Raiffeisennél, ami 250 ezer forintból kamatok után csinál 241 ezret:Vessetek meg érte, de van egy kis megtakarított pénzem, amit engedelmeskedve az agyamba pumpált reklámoknak, elvittem a Raiffaisen bankhoz, hogy…..
Deep & Beat 2008.02.27 14:02:43