Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Korsós Kristóf

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha alkalmas vagy a becenévre, viseld! Általában a legjobb játékosoknak van becenevük az NBA-ben vagy legalábbis olyan, aminek hallatán mindenki tudja, kiről van szó. Ilyen Michael ’ Air ’ Jordan, aki a legjobb minőségben tudta az időt a levegőben tölteni egyedülálló dobásainál. Ilyen Earvin ’ Magic…..
A nagy hármas, a cserepad, és Tyronn Lue egyszerre mondtak csődöt az első két meccsen. James nem agresszív, Irving inkább erőlködik, Smith és Frye pedig teljesen eltűntek.  „Jobb munkát kell végeznünk. Jobbnak kell lennünk a játék minden elemében, támadásban és védekezésben, fizikálisan és…..
Mr. Fourth Quarter Most vagy soha 2016.05.28 07:08:01
Átlagosan szezonjai felében döntőt játszhat, amit leginkább annak köszönhet, hogy 2011 óta minden évben finalista csapatával. Több kudarc érte, mint amennyi siker, de nem adta fel és most megint bizonyítana. Nem fair azt mondani egy sportolóról, hogy több kudarc érte, mint amennyi siker, de LeBron…..
A Cleveland Cavaliers az idei rájátszásban mind a 8 mérkőzését megnyerte. Teljesítményük elemzése ezúttal a lélektani háttér szemszögéből, még a konferencia döntő előtt. Az elmúlt 3 hónapban, egészen pontosan az All-Star gála óta lejátszott 38 meccsükből csak 11-szer kaptak ki, amelyek közül 4…..
Egy ijesztően domináns statisztika látott napvilágot a Hawks söprése után. A Miamiban játszó nagy hármas rengeteg egyedülálló dolgot véghez vitt együtt, most viszont a clevelandi, egy olyan adattal büszkélkedhet, amire még a Heatnél sem voltak képesek. Amikor Lebron James 4 év után hazatért ismét…..
Ipari mennyiségben kezdte el termelni a hárompontosokat a Cleveland csapata, amely eddig mind a 7 idei playoff meccsét gond nélkül nyerte. Jamesék a kinti dobásokkal éppen abban a játékelemben tudtak a legtöbbet fejlődni, amellyel a tavalyi döntőben leginkább gondjuk volt. A Golden State Warriors…..
8 triplára van Stephen Curry a lehetetlennek hitt rekord megdöntésétől, de már csak egy meccsük van hátra, ahol a győzelem a legfontosabb. Az biztos, hogy nem sok játékosnak, és főleg nem sok csapatnak adatik meg, hogy egy alapszakaszban a 73. győzelméért játszhasson. Konkrétan a liga 1946-os…..
Eddigi legjobb szezonját futotta a ligában, de a Washington így is csalódást okozott szurkolóinak. Lehet, hogy nyáron edzőt váltanak. Lehet, hogy Durant végül őket választja, de szinte biztos, hogy inkább bekapta volna azt a gyomrost Quincy Acy-től minthogy lemaradjon a folytatásról. Másfél éve…..
Az idei szezonban talán meglepetés szinten játszik a Charlotte Hornets. Aki esetleg keresi a jelzőket a csapat ez évi szereplésére, annak itt egy tipp. Még mielőtt a lehetséges becenévre ugranánk, lássuk, hogy alakult a franchise eddigi történelme: Magát a Charlotte franchise-t 1988-ban…..
Születésnapja alkalmából következzen 28 hamisítatlan Curry infó, érdekesség, statisztika. Olyan momentumok, amik felett nem szabad szemet hunyni. A történelem a szemünk előtt zajlik, csak le kell ülnünk a tv elé, és ki kell élveznünk. Mindenek előtt, Isten éltesse! Curry idénye 28…..
Brandon Knight sérülés után először kezdett, és közel azonos számokat produkált, mint ellenfele. A regnáló MVP-nek személyi hibái miatt le kellett ülnie a 3. negyedben, ezt használta ki a Suns, de végül hiába valónak bizonyult a phoenixi fordítás. Curry visszatért a záró negyedre, és megnyerte a…..
Lillard 51 pontja és a Portland győzelme után várható volt, hogy amint lehetősége nyílik rá, visszavág a Warriors. Tegnap este, Curry és Thompson együtt jutottak 15 tripláig, csapatuk pedig az első félidőben 81 pontig. Mindezeken felül még egy új NBA rekordot is felállítottak. 2011 óta nem…..
Stephen Curry idén annyira tűzforró, és önbizalomtól duzzadó, hogy lassan nem marad számára teljesítetlen cél. Lássuk, milyen kihívásokat találhat még magának az alapszakasz utolsó 19 meccsére. Mivel Curry nem egyéni sportoló, hanem ő is egy csapat része, először jöjjenek az ezen a szinten elérhető…..
Mr. Fourth Quarter Tudják már? 2016.03.10 12:42:49
Több szempontból is történelmi lehet a Toronto Raptors idei szezonja. A liga egyik legjobb hátvédpárosává váló Lowry-DeRozan duó, mindkét tagja karriercsúcsot átlagol dobott pontokban. Egy alapszakasz győzelemmel feltehetnék a koronát szezonjukra, de nem biztos, hogy ez az elsőszámú céljuk. A…..
Mr. Fourth Quarter Gyere LaVine! 2016.02.24 17:38:08
Ha egy csapat megbecsüli a fiatalokat, és időben értékelni kezdi őket, az mindenképp célravezető. Igaz sok választása nem is volt a Minnesota Timberwolvesnak, amely legutóbb 12 éve szerepelt a rájátszásban. Hétfőn, a Boston legyőzésekor a következőképpen állt fel a minnesotai kezdő: Rubio, LaVine,…..
Mindig is léteztek győztes típussal megáldott mintacsapatok, vagy olyan franchise-ok, akiknél a többszöri újjáépítés hozta meg a sikert. Talán a legrosszabb kategória a kettő közötti: amikor papíron jó a keret, régóta együtt játszanak, de mégsem képesek átugrani a legfontosabb lépcsőfokot. Ilyen a…..
Egyetemi éveiben az év védő játékosának is választották, de az NBA-ben el kellett telnie pár szezonnak mire megtalálta a helyét. Mostanra már stabil játékosa egy csapatnak, és a teljesítményére sem lehet panasz. Nem a szokásos játékos karrier az övé. Hiába tartozott a legjobb játékosok közé az…..
Draymond Green tripla-duplái, Isaiah Thomas fellépése, és Stephen Curry brutál statjai mellett ő az, aki a legnagyobb fejlődésen ment keresztül idén. Egyetemi évei, és sérülései után visszatért az önbizalma, sőt erre az idényre már a számai is megérkeztek… Ha valakinek hát McCollum-nak nagyon…..
Az idei szezonban mindenki Kobe Bryant-ről beszél, persze nem érdemtelenül, de azért ne nyaljuk be teljesen az amerikai show-t... Vagányság - ha valami már kamasz kora óta jellemzi Dirk karrierjét, az az, hogy tökösebb, mint a legtöbb játékos. 15 éves korában felhívta magára a legnagyobb német…..
Mint ismert, sem Kyrie Irving, sem Kevin Love nem lesz ott a torontói All-Star gálán. Az évről-évre állandó tagnak számító clevelandi párost nagy pofonként érhette a kritika, amire igyekeztek azonnal válaszolni. Ma hajnalban a Cavaliers idegenben, a Detroit ellen lépett pályára, és 114-106-ra…..