Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cs.Cs.Ismerős

45 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Most elárulok egy titkot!!!A migránsok félnek valamitől, ami neked minden napos és életvitelszerűen fogyasztod.Sőt, .... jobban félnek tőle, mint TE tőlük!-Itt Magyarországon, egész kormány propaganda épült arra, hogy te beszari  vagy.De, igen!-Azzal sem vagy tisztába, hogy az EU-n belül már nem…..
AZ ATLANTISZI LÉLEKLOPÁS ÉS A KARMA A világ egyik legnagyobb ősi csalása A társadalom mostani káoszának a gyökere A sötét minta   Atlantiszban egy hatalmas csalás történt. Amikor ez a birodalom még létezett, egység mentén működött minden. Nem voltak kétségek. A kétségeket és a félelmet egy…..
Ha nem érted az alap gondolat lényegét. ...... Ne keseredj el. Már az is a megoldás javát szolgálja, .... ha érteni szeretnéd!                                               Cs.Cs.I.s-mer-Ős ..
Bármilyen hihetetlen. ......... Több mint valós, Alan mondanivalója. A jelenkor embere, ... kényelmének érdekében, ....... a hatalom élvezői számára mindenét feláldozza. Ráadásul az elvakultsága oly mértékű, mint egy drogos függősége. És ez a legveszélyesebb a jövő nemzedékei számára. Ráadásul a…..
Jó ideje töröm a fejem, hogyan mondjam el, hogyan tálaljam, vezessem fel, miért nincs, miért nem alakult ki az elmúlt években egy hiteles, emberbarát, értékadó és értékelhető politikai felület.  Aztán rájöttem miért, de nem mondtam el, mert féltem.  Féltem, hogy mi lesz, ha kimondom a durva és…..
Mint azt már mindenki tudja, a félelmeink hamarabb manifesztálódnak/valósulnak meg, ...... mint a kívánságaink/vágyaink. -A fenti megállapítás/észrevétel.(!)Azon egyszerű oknál fogva életszerű, hogy több időt és energiát adunk a félelmeink megélésének, .... mint a lényegesen előnyösebb…..
Mindjárt itt, az elején tisztázzuk, hogy nem valaki, vagy valakik ellen szól a következő írásom. Hanem az egész rendszer ellen. ..............Már mint a titkosság rendszere ellen. Ugyanis a titkosság egy félelem.És mint köztudott, a félelem is rossz tanácsadó.-Hogy érthetőbb legyen:Maga a titkosság…..
– Jó napot kívánok, ne haragudjon már a zavarásért, de meg tudná mondani, hogy mit szerelnek a házra? Tetszik tudni, itt lakunk a feleségemmel a magasföldszinten, és már napok óta megy ez a fúrás. – Jó napot, emléktáblát helyezünk el az alsó homlokzaton, de ne aggódjon, holnapra befejezzük, mert…..
-Kemény belépő gondolat, ..... a fenti alcím. ........... De mi van, ha igaz!-A világon, szinte mindenki szidja a zsidókat.Természetesen tagadhatatlan, hogy van alapja a számkivetettségüknek.De, ........... minden lehetséges okot figyelembe vettünk?Ami az életvitelüket, a világi felfogásukat és az…..
                                                                       Cs.Cs.I.s-mer-Ős    ..
-Mint ismeretes, a földtörténelme ......... minden esetben a saját termékünk.Egész pontosan, az adott kor értelmiségének terméke.-Ami persze, egy sajátságos evolúciós fejlődésen megy keresztül.Velünk egyetemben.-Ennek a fejlődésnek/evolúciónak az lett a végeredménye, hogy nem tudjuk…..
- Egy igazán érdekes és egyben tanúságos valamivel nézünk farkas szemet.-Adott, egy aránylag kényelmes élet vitel, ... mely akármilyen hű, meg ha, ... mégis csak élhető. Továbbá adott, egy nem a mi(Európai) életvitel szerint élő népcsoport és az Ő válságuk.És a válságuk megoldása gyanánt, ....…..
Mondja már meg nekem valaki, hogy ha Günter is heti 40 órát dolgozik, meg Sanyibá is, és mindketten bádogosok, az hogy van, hogy Günter 4-10-szer annyit kap a tökugyanolyan munkájáért, mint Sanyibá? Vajon a nyugati hanyatlás miatt? Ez már a vég? Itt vagyunk mi, magyar állampógárok, nyomogatjuk a…..
"Úgy szeretném, ha végre a fidesz, csupa kisbetűvel, és viktorka, kis vével, végre kiszállna az életünkből, és végre normális, gyűlölködésmentes, fejlődő Magyarországot láthatnánk!" "De jó lenne úgy hanyatlani, mint a Nyugat!" Szeretnétek? Akkor győzzük le az ellenséget a saját fegyverével! Elég…..
Cs.Cs.Ismerős 2016.09.20 22:00:43
@Fóti Marcell:
Üdv. .. a csapatban (TV mentes, gondolkodók)
Cs.Cs.Ismerős 2016.10.03 13:35:17
@Fóti Marcell: Szia! ..... Igen ! De, több mint ketten vagyunk!
Már a 90-es évek végén is voltak, akik kivonultak a média fertőzés területéről.
És az általam ismertek, mind értelmiségiek.

Baráti Üdv.
Csaba
Miként lehetséges ÉN !? -- TE !? 2016.08.27 11:58:18
Az elmúlt földtörténeti korszakok, főbb jellemzője.Hogy ...... az a múlt.-Mindenben élünk csak a jelenben nem.Már pedig, ha a jelenen kívül vagyunk, ...... akkor valójában nem is élünk.(!)-Egész pontosan, .... nem is tudjuk, hogyan kell valójában élni. Maga az élet is egy értelmetlen szókép a…..
„Nem azt akarom mondani, hogy szeretni kell a halált; az életet kell olyan egyértelműen, számítások és válogatás nélkül szeretni, hogy ez a szeretet természetesen, az élet részeként foglalja magába a halál szeretetét is, a halálét, mely az élet másik oldala.” (Rainer Maria…..
         .................. sok a nincstelen ........ -Szinte mindenki a megoldást várja. Egész pontosan, .... CSAK várja.Már pedig ha, bárki egy kicsit is belegondolna a megoldásra váró feladat mélységeibe. ..... Akkor olyan pofon egyszerű megoldással találkozna, melyet nem kell iszonyatos…..
A világ minden tájáról, folyamatosan azt halljuk, hogy a Demokratikus állam forma, .... elvárt szükséglet, egy jóléti társadalom megalapozásához/megéléséhez.-Ja. ..... Így van.De, ki várja el? .... És miért?-Na itt akadtam el, ... én is.Ugyanis érdemleges és valóban előre mutató választ, ....…..
Miben különböznek a hagyományos csoportok a részvételi csoportoktól?  Várunk Augusztus 9-én kedden 18 órakor,  Veszprémben a Szabadság tér 13-ban az Utas és Holdvilág antikváriumban  ..
Sziasztok! Vajon, mikor jöttök rá, ...... hogy a háború nélkülözz-hetetlen, a hadiipar számára? Mi kell ahhoz, hogy a katonai vezetés ráeszméljen arra, ... hogy csak kihasználják. Sírunk-rívunk, hogy szar az élet. ...... De ennyi és kész! Ráadásul a jövő-látó és a valóban gondolkodó réteg, de még…..
Ki az az elmebeteg, aki eltudja képzelni, hogy ...... egy ember, ..... képes egy egész hatalmi struktúrát a közvetlen irányítása alatt tartani. A diktátor, ........ csak egy diktatórikus rendszernek a csúcsa. Valójában a hatalomra kerülő személy, .... a rendszer engedékenységével/engedélyével tudja…..
Miként lehetséges A NYOMOR ...... 2016.07.17 23:03:12
-Akár tetszik, akár nem, ....... a nyomor általánosan felismert/elismert formája, az anyagi nélkülözés.Már pedig a nyomor, lényegesen összetettebb és széleskörűbb.-Jelen világunk intelligens embere, már csak egy irányba tudd gondolkodni. (Legalábbis a jelentős része)Illetve, az adott és…..
-Minden nehézség, ..... mely, a politika részéről a népet sújtja, ....... azt a nép, csak saját magának köszönheti.(!) (már nem emlékszem, kinek a bölcs szavai ezek)Ugyanis az előre meghatározott időben. .... Saját maga választotta, a képviseletére jogosultak népes táborát.Továbbá. Az esetek…..