Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toszi21

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövőre sem lesz Vb Portugália nélkül, még akkor sem, ha ez most hihetetlenül sok embernek okoz álmatlan éjszakákat világszerte. Ismét bebizonyosodott, hogy Portugália akkor játszik a legjobban, ha óriási rajtuk a nyomás, na meg a fél világ lesajnálja. Ezek után azt kívánom, hogy sajnálják csak le a…..
Nem állítom, hogy pontosan azt kaptuk az arcunkba, amire számítottunk, de bebizonyosodott számunkra az, hogy ha Capello hátrányba fog kerülni, akkor az onnantól a mi meccsünk lesz. Így is történt, de mégsem lehetünk teljesen elégedettek - ennek a miértjét alább fejtem ki bővebben...
Lassan lehet hangolni a focivébé selejtezőinek soron következő szakaszára - pénteken már egymásnak is feszülnek a nemzeti válogatottak. Mi is így teszünk, és szeretett portugáljaink megannyi problémája közül most a csatárkérdést vesszük elő, amely már  valahol Pauleta és Nuno Gomes távozása óta…..
A Lisszabonba tartó gépen már korántsem volt víg a hangulat, hisz ezúttal nem csak egy vesztes meccsről utaztak a szállásra a srácok. Nem, hiszen most már haza utaztak egy olyan meccs után, ahol csak hajszálakon múlt minden, és ha a nagyon fontos dolgok csak hajszálakon múlnak, az ember képes az…..
Itt állunk hát az Eb döntőtől már csak egy lépcsőfoknyira, ellenfelünk pedig a világranglista első helyén álló Spanyolország. Mítoszrombolók szeretnénk lenni!..
Neeem, nem szívetek választottjára gondoltam, bár ha esetleg hölgyek is olvasnak minket, akkor talán nem is lőttem nagyon mellé. Én ugyanis az Igazi Ronaldóra utaltam a címben, aki  a hollandok ellen magára talált, továbblőtt minket a csehek ellen is, sőt, az Eb-t is megnyeri majd nekünk...
Bento nyilatkozott egy olyasmit még a torna előtt, hogy azért választották Opalenicát, ezt az eldugott lengyel kisvárost szálláshelyül, mert kiváló edzéslehetőségekkel szolgál. Ez így is van és ezen kiváló edzőpályák egyikén, miközben a naplemente vörösre festette az eget, Postiga, arcán komor…..
Hát akkor ma este végre lehull a lepel, kiderül ki fog továbbjutni a híres halálcsoportból. Azt már a torna előtt is erősen sejtettük, hogy a hollandok ellen ki-ki meccset fogunk játszani és ez többé kevésbé így is lett...
Nem nyaralni jöttek a srácok Lengyelországba, hanem focizni és ez eddig rendben is van. Az opalenicai hotel azonban simán elmegy wellness-központnak is és Coentrao már alig várta, hogy bedöcögjön a csapatbusz ennek az édennek a parkolójába. Mikor ez bekövetkezett már majdnem éjfélt ütött az óra...
Primeira Liga e tudo Halálcsoport 2012.06.09 15:20:48
Itt állék hát előttetek, hogy beszámoljak vala az dicsőnek nemigen nevezhető barátságos csataszimulációról, mit csapatunk vívott az meginvitált törökök ellen. Mivel jó híreket nemigen hordozák mostanában, bocsássák meg az mély pesszimizmusomat, mi az idők során beleivódott vala lírámba…..
Ugyan nem szerettünk  volna különösebben foglalkozni a Macedónia elleni barátságos mérkőzéssel, viszont a meccs után született pár nyilatkozat. Ebben igazából semmi rendkívüli nincsen, ráadásul a jól csengő közhelyeken kívül nem hangozott el semmi érdekes, viszont mi, Ronaldo asszisztensei ismerjük…..
Üdvözlök mindenkit, aki epekedve várja már az Európa-bajnokság kezdőrúgását, és különösen azokat, kiknek Portugália hallatán nem holmi Vasco da Gamák jutnak eszükbe. Azokat köszöntöm tehát páratlan lelkesedéssel és szűnni nem akaró lendülettel, akik annak idején napi rendszerességgel imádkoztak a…..