Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csengecsiga

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2-os viccek.hu Az Igazgaó 2008.06.18 18:59:55
Egy nap mondja az anya: - Kicsim! Muszáj iskolába járni!  - De miért?  - Mert!  - De nem! - Jó, akkor mondj 2 okot, hogy miért nem! - Jó. 1, mert utálnak a gyerekek, 2, mert utálnak a tanárok. És mondj te 2 okot hogy miért kell! - Jó. 1, mert muszáj, 2, mert te vagy az…..
Miközben Móricka az iskolában volt, anyukája vett egy hazugsággépet.És az a hazugsággépbe bemondták a mondanivalójukat, akkor az a kimondta, hogy igaz vagy nem. Ha igaz, akkor azt mondja, hogy pipi, és ha nem igaz akkor azt mondja, hogy pí.Amikor Móricka jön az iskolából, rögtön…..
2-os viccek.hu rejtvény 2008.04.20 19:33:00
Történet:Mórickához átjött 3 barátja. Az apukája kiment az   erdőbe vadászni. Lelőtt 2 nyulat. Utána hangokat hallott. Megijedt, is elszaladt. Kérdés:Ki maradt az erdőben?Válasz: A két nyúl...
Egy szép napon Móricka megbukott a suliban.  - Móricka! Holnapra tanuld meg az ABC-t! - Mondta dühösen a tanár.Móricka haza ment.Meg kérdezte az anyját, aki a tv-t nézte: - Anya, mi az ABC 1. betűje? - Kérdezte Móricka. - ÉLJEN!ÉLJEN! - ÜVÖLTÖTTE az anya.…..
2-os viccek.hu Megjelenés: 2008.04.03 21:36:13
kb 3 hetente..
2-os viccek.hu 2008.04.03 21:32:00
2-os viccek.hu Kép 2008.04.03 21:31:00
2-os viccek.hu Képek 2008.04.03 21:30:00
    ..
Egy szép napon az Agresszív Kismalac horgászni ment. Ki fogott egy arany halat, a hátán egy ki öltözött teknőssel. Gondolta a kismalac, meg tartja őket, mi elött a hal bele szólt: -  Jaj de jó hogy ki  fogtál,  teljesítem  1  kívánságodat!  - …..
Egy szép napon az Agresszív Kismalac az erdőbe ment sétálni. Találkozott 3 tündérrel. - Jaj de jó, hogy meg láttál! - Mondták a Tündérek. - Most lehet 1 kívánságod! - Fújj!!! -  Mondta az Agresszív Kismalac. - Hányok a Tündérektől! Inkább olvasom a malac diétát! -…..
Móricka egy nap, meg unta a sulit. - AÚÚÚÚ!!!!! - mondta. - Móricka! Tudom hogy csak játszol! - Szólt rá dühösen az anyja. - AÚÚÚÚ!!!!! - MÓRICKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Szólt rá anyja nagyon dühösen. - De hát anya! A suliban  mindenki,(még az igazgató is)…..
Egy nap Móricka sétálni ment, az anyukájával. Talált egy 100-ast, megkérdezte: - Anya, föl vehetem? - Nem. Mert ami a földön van, az piszkos. - Talál egy ezrest: - Anya, föl vehetem? - Nem. Mert ami a földön van, az piszkos. - Talál egy telefont: - Anya, föl vehetem? - Nem. mert…..
Egy nap Móricka, megbukott az órán. - Móricka! Holnapra tanuld meg az ABC-t!- Kiáltott rá a tanár. Móricka haza ment.  Ott találta  anyukáját  aki éppen  tévézik.  -  Anya,  mi az ABC első betűje? - Kérdezte Móricka. - ÉJJEN! ÉJJEN! …..