Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fabe

3 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól van, jól van... Gyerekes disznók vagyunk mind, de leginkább "ZalyBarzini", mert ő készítette ;) Az utóbbi hetekben elkezdtem játszani az új Brothers in Arms résszel.Meguntam,és búcsúzóul megdobtam a barátaimat egy gránáttal,akik erre heves és félreérthető…..
Fabe 2010.07.12 19:10:57
@dizib:
Ez kurvanagy volt XD
Az idei GDC konferencian bejelentettek az elso pakisztani videojatekot a "Shera Jutt"-ot. Elég epikus darabnak néz ki. Ránézésre egy Antikiller és Nina ügynök keveréknek tűnik. Ha esetleg valaki pont járna arrafelé, hozzon már egy kópiát, ez már így vakon is bekerülhetne…..
Elkészült végre Józsi visszatérő videója :) Most kivételesen soron kívül teszem ki, mert már annyian várjátok :) A többi videója a beküldési sorrend szerint lesz kitéve...
Fabe 2010.01.30 23:48:53
@Gucs: nem...muszály...minden...második szó után...-ot tenni XD
Fabe 2010.01.30 23:50:42
@Tomlion: hát úgynézki nektek sincs nagy humorérzéketek..nem azt mondom hogy szarok a poénok,csak nem ilyen "hasonfekszemaröhögéstől" stílusúak.
A múltkor már beraktam két videót, ahol a program kifejezetten pofátlan The End-eket rak a játékos orra alá, de itt egy következő rész. Egész pontosan, a készítő most néhol kitért a kifejezetten bizarr befejezésekre is. A 2:27-től kezdődő "Drakengard" résztől…..
Fabe 2010.01.25 20:36:35
@Limrasson: szerintem a s.t.a.l.k.e.r-nek nem volt bizarr befejezése.Jó mondjuk vegyük figyelembe hogy 6 befejezése van,ebből 2 igazi,és 4 hamis.Tehát,szerintem pont illik hozzá az ending
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Vagy négy hónap telt el a legutóbbi borítós kiadás óta, úgyhogy jöjjön egy friss adag elgépelés. Tudom, hogy most egyesek mit gondolnak. Őőő beszél itt odafigyelésről, Mr Szerszámíj? :D Jah, hát először is, én azért mégsem szánom piacra, amiket itt röfögök és…..
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
Fabe 2009.07.09 09:41:24
@Aldyr: bazz Brainiac...Ezen dőltem XD
Wolfi elkészítette első és állítása szerint utolsó videóját :) Szerintem kár volna befejezni  ..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Hát igen pontosan 1 éve kezdte el elszánt( és néha beteges) munkásságát Reactor aki mára 2 évadot is megélt és több mint 150 videóval büszkélkedhet ( ami nem lenne ennyi ,néhány igen hosszúra sikeredett bemutató megléte nélkül) Nah mind1 Boldog Szülinapot Lamda Team!- Azaz…..
Elképesztő hogy pár tizenéves a "hülyeségeivel"(nem gondolom komolyan)mekkora hírnévre is tett szert!Nem szeretnék nagyon infókat gyüjteni róluk,csak annyi hogy ÍGY TOVÁBB FIÚK!!! Csekk!!!!: www.antifaces.netitt egy…..
Nah,hol is kezdjem?....áh megvan talán az elején!A nevem Fabe.Én szerkesztem(ki hitte volna...)ezt a blogot!.Ahogy már írta, éesz itt minden jó,csak figyeljetek! ;)..
Nos, újból iskola van, és igy értelemszerűen megint nincs időm. Még van összesen 2 hetem jegylezárásig, mert még mindig nincsen meg vmilyen tantárgyból a bepótolni való... na, azért már sokkal jobban állok + most eszemben sincs annyira összetörni magam, de a még hátralevő…..
Amíg Othala és Senshi küzdenek az élet és az iskola nagy problémáival (én is csak nem akkora intenzitással;) Addig ajánlanék nektek egy nagyonjó játékot ami most novemberben lett öt éves(mármint a sorozat) és ennek örömére készítettek egy  Videót aminek a Youtube-s…..
Utóbbi napokban megint sok játékajánlót kaptam, benne elég sok ingyenes programról. Hogy "Töltsd le szoftverbázisról" meg egyebek...Az az igazság, hogy ingyenes játékokkal nem foglalkoznék. Ennek oka egyszerű. Ingyenesek. Persze azok között is van nem kevés igazi vacak,…..
Olvassátok el a korábbi felvezetőt, nem túlzott senki. Ez a mélypont.Sountrack: Bert Kaempfert - Afrikaan Beat ..
Fabe 2008.12.04 19:07:50
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
Ohh, hát nem éri meg már csak ezért is megvenni a kütyüt? (A cérnavékony hangú ember motyogására nem kell odafigyelni.Bár ha minden igaz ő a játék készítője.Ne felejtsük, nem a játék a fő sátán, hanem az a forgalmazó, aki ezért az ingyenes játékért pénzt kért) …..
Fabe 2008.10.30 18:21:19
Az 1. résszel semmi bajom de a 2. rész egy merő gameplay sajnos, ahol a felkonferált modokról semmi sincs :/ ..
Fabe 2008.10.30 11:18:25
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Fabe 2008.08.08 19:57:12
Fabe 2008.08.08 20:05:24
Fabe 2008.08.08 20:07:43
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Fabe 2008.08.08 20:06:31
Megint igen nagy megtiszteltetés egy ilyen! Nagyon nagyon köszönöm "valaki82"-nek, hogy fáradozott egy átalakított Doom verzió megalkotásával. Itt egy kis betekintés a Bétás változatba, csak hogy tudjátok, nagyjából mi várhat rátok.  Játék letölthető itt 10…..