Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gophix420 (törölt)

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tatooinon meleg lesz, 38 fok és napsütés. A Hothon -51 fok várható, havazás, szél. És mi a helyzet a többi bolygóval?Via Kit Blog..
gophix420 (törölt) 2010.11.23 22:28:46
nekem erről ez jut eszembe:

www.tomscott.com/weather/starwars/

érdemes végig próbálni pár várost földrészenként :)
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
gophix420 (törölt) 2009.06.11 19:15:45
A Legfelsőbb Bíróság szerint Olaszországban nem bűncselekmény nagyobb mennyiségű fű birtoklása, ha az elkövető rasztafári vallású. Az olaszok alapból nem büntetik a szívást (már nem sokáig, Berlusconi a zéró tolerancia híve), de a zsebben talált 1 grammnál nagyobb…..
A Velvet kanyarított ma egy behányós alkesz celebparádét, amire kiváló válasz 56.hope.road linkje a füvező hírességekkel. A Kender Barátai oldal kattintáshajhász nemes célja minél több fűvel kapcsolatba került hírességet összegyűjteni, hogy aki ad a celebritik véleményére,…..
Nem is tudom hirtelen, volt-e a 20. századnak az LSD-nél felkavaróbb felfedezése. A sok szöveg helyett következzen egy kompakt hiperlecsós videoklip a Chemical Brotherstől Michel Gondry rendezésében, akik csak egy mikroszemcsényi részei azoknak, akik Hofmann véletlen felfedezésének…..
gophix420 (törölt) 2008.05.01 19:45:04
Cigiző küldött egy érdekes cikket a hazai drogpiac helyzetéről. A lényege, hogy a pesti fű nagy része háztáji, azaz a városban vagy az agglomerációban termett beltéren. Ródler Norbert, a BRFK kábítószer elleni nyomozóinak vezetője szerint a marihuánatermesztők köre vegyes…..
gophix420 (törölt) 2008.04.30 11:56:38
Nem vagyok kortárs szülő, de biztos szar lehet az internettel versenyezni, nehogy a gyerek hamarabb találjon meg valamit, mint ahogy azt apukaanyuka kontextusba helyezi. Amikor már 10-11 évesen bele lehet futni a legelterjedtebb drogokba (cigi, pia, fű), nem lehet elég korán kezdeni az…..
A rendőrség precedensértékűen nem avatkozott közbe és nem is vegzálta azt a tízezer diákot, akik a Nemzetközi Fűnap alkalmából egyszerre gyújtottak rá fél kiló fűre Coloradóban. A Boulder kollégium udvara minden évben masszív kollektív füvezésnek ad otthont április…..
Kenderzsupp Pucér csajok füveznek 2008.04.23 20:55:00
Hihetetlen hogyan bírt létezni az emberiség egy ilyen könyv nélkül tavaly nyárig. Azóta szerencsére kiadták, és a Naked Girls Smoking Weed címet messzíről csíkszemmel is nehéz eltéveszteni. Nem szaroznak sokat, leginkább pucér csajok szívnak füvet 160 oldalon keresztül, amit…..
Végre egy értelmes nemzeti ünnep! Természetesen ezis amerikai, de azért több létjogosultsága van, mint a szüzek megkorbácsolásából értelmetlen vásárlásba fordult valentinnapnak. Április 20. a "420" felbukkanása óta a Nemzeti Szmókolás Napja. A 420 születéséről egy…..
gophix420 (törölt) 2008.04.17 19:22:47
Kenderzsupp Fűautomata akcióban 2008.04.15 19:48:00
Kaliforniában elég durván nyomják a rohadt drogosok a legalizációt. Nem volt elég a nyilvánvalóan könnyen kijátszható receptre kapható "orvosi marihuána" "klubokban árusítása", még arra is képesek voltak, hogy éjjelnappali automatákat állítsanak fel. Ez…..
gophix420 (törölt) 2008.04.15 21:16:32
Szörnyű csapás érte múlt héten Kambodzsa idegenforgalmát, amikor a Nemzeti Drogelhárító Köteg bejelentette, hogy a világon elsőként az oszág egész területén felszámolták a marihuánatermesztést, nem maradt egy szál se. A délkeletázsiai állam 99-ben kezdte meg a jól…..
gophix420 (törölt) 2008.04.15 13:06:23
Könnyed esti videó a tinédzserek deviáns hétköznapjairól, avagy hogyan megy a füvezés az isiben. Az RTL Klub oknyomozása a szmókoló diákjait a többiek szeme láttára rendőrökkel elvitető iskolaigazgatóról és a témáról általában a csatornához képest meglepően korrekt.…..
Történt pedig, hogy a hétvégén a boltban szupermarketben megláttam a Szentkirályi cég (megérdemlik, hogy idekerüljön a nevük) citromos-mentás ásványvizét. Ugyan kissé furcsának találtam ezt a kombinációt, de úgy voltam vele, hogy a citromos ásványvíz az jó, a mentás csoki…..
gophix420 (törölt) 2008.04.08 23:10:17
Múlt heti extrémsportolónk a villámszmókolás nem hivatalos világrekordját állította be légpumpájával, de vannak ennél extrémebb eszközökkel próbálkozó versenyzők is. 5. A gyorsasági versenyt túlbonyolított háromágú bongjával elbukó társaság ha nem is egy slukkra, meg…..
Egy ideje már nem követem Fábry hanyatlását, de arra még emlékszem, hogy 98-ban ő vezette a Fidesz drogügyi btk-szigorítása elleni tüntetést. Azóta eltelt pár év, már ő is azokkal van, akik szerint a kábítószeresek az ördöggel cimborálnak, eközben pedig gecimód…..
gophix420 (törölt) 2008.04.07 20:08:05
Fábry egy pöcs, egy kamugép. Egyszerűen szánalmas h próbálkozik a vulgáris, a "fletós" és a "vulgáris-Fletós" poénokkal, ennyire telik már csak tőle. Igaz bírtam régen, de akkor még fiatal voltam és naív. (ja meg akkor még vicceset mondott nemcsak politizált)

Mondja má meg valaki mé' kell minden poszthoz egy Géza??

Kicsit olyan érzésem van mintha minden posztnál a kommentek ugyanarról szólnának, 2-3 komment a poszthoz, aztány jön egy géza aki kijelenti h mindenki aki füvezik az a társadalom perifériája, és dunába kén lőni mindet. Erre méltán felháborodik, pardon próbál informatív értelmest diskurzust kialakítani az ide járó közönség. Ami re vagy reagál "Géza" vagy csak épp benézett anyázni és PLSZ (pontleszarja). ez tart amíg jön egy újabb posz amihez kapcs 2-3 komment, aztán jön egy géza....
A prevenció igen, kell. De asszem ezen a téren minden területen igen
sz@rul állunk, sztem tizenévesek abortuszai stb. Akik szerint a pia és a cigi ok, mert legális annak ajánlom h tájékozödjon a DADA programról, aki meg hülye az haljon meg.

Amúgy lehet h buta vagyok és primitív, de sztem az h vki odamegy beugatni egy blogba amivel finoman szólva nem ért egyet, az buta, primitív dolog. Pláne h az egyet nem értés oka a tájékozatlanság, a szűklátókörűség, a butaság és primitívség. Gondolom léteznek "antifüves oldalak", nem tudom, nem is érdekel, de nem megyek oda kommentelni mert tudom h esélytelen. De mint említettem lehet h buta vagyok és primitív.
Mint az várható volt, alig 3 év lazulás után Nagy-Britannia C-ből B-osztályba fogja visszasorolni a kannabiszt az ifjúság védelmére hivatkozva. Gordon Brown miniszterelnök rögtön tavaly júniusi kinevezése után rendelt egy tanulmányt, mik a hatásai a 2004-ben, Blair idején…..
Nem is értem hogy gondolták ezt a dolgot, mindenesetre egy maastrichti bíróság még időben alkotmányellenesnek minősítette azt a helyi rendeletet, ami kitiltotta a külföldieket a coffeeshopokból. A kereszténydemokraták 2005-ben vezették be a városban a tiltást próbaképp,…..
Aszongya az origó, hogy az HBO jogi lépéseket tett, hogy a jövőben ne lehessen átnevezni sorozataikat, mint ahogy azt a Cool csinálta a Weedsszel. Az HBO szóvicces kedvében Nancy ül a fűbenre keresztelte kedvenc dílerem történetét, amit a fiatalosos Cool Spanglira butított. Szerintem…..
Martin Scorsese Shine A Light koncertfilmjének promótálása közben hintette el a Karib-tenger kalóza, hogy olyan szinten szívja szét az agyát minden nap, hogy komoly nehézségekbe ütközik emlékei defragmentálása közben. Az ember, akit a legenda szerint egy időben…..
A tegnapi feszkós napon azért csak szakítottak időt derék képviselőink, hogy példátlan ötpárti egyetértésben részletes vitára érdemesnek találták a Pálinka Nemzeti Tanács megalapításának törvényjavaslatát. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a Parlament nem oszlatja fel magát,…..
Nem kétséges, hogy a vízipipázás magasabb társadalmi elfogadottsága érdekében szívatott eperdohányt ötéves lányával Győzike életének stábja. Az őt váratlanul megkérdező Blikknek Győzike azt mondta, hogy "nem kábítószer, hanem ártalmatlan eperaroma volt a…..